Jump to content

Отличници

  1. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      15

    • Мнения

      5832


  2. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      11

    • Мнения

      1045


  3. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      10

    • Мнения

      4338


  4. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      6

    • Мнения

      1569


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/16/22 от всички области

  1. А знаете ли кой има рожден ден днес? Нашият форум. Ставаме на 14 години. Да ни е честито!
    10 points
  2. Честита годишнина, Eastern Spirit! Бъдете здрави, източни духчета! На всички преводачи и редактори - огромно благодаря! На всички потребители, които поддържат духа тук - честитооо! Вие сте част от едно от най-интересните и вдъхновяващи местенца околовръст. Нека бъдем заедно дълго време! Леле, само Спирита може да ме направи толкова сантиментална. Явно остарявам? Но поне съм на точното място. Отново честита годишнина! Гледам вече към 15-тата.
    7 points
  3. Честит ни празник! Здраве и щастие на всички, с които споделяме общата си страст към Азия! И дано все повече стават хората, за които форумът е тяхното местенце!
    5 points
  4. Честит Рожден Ден на най-страхотния сайт! Сайтът, който вдъхва надежда и сбъдва мечтите ни! Благодаря на всички, които сте тук! Щастлива съм, че ви открих! Бог да ви благослови!
    5 points
  5. Измина доста време, но дойде момент за този сериал. Какво означава това? Ще го гледаме
    4 points
  6. Какво учат в корейските училища (има субтитри автоматични) И как се движи "бойкота" в Чосон. Сингълът на BIGBANG '봄여름가을겨울 (Still Life)' получи 60-ти сертификат Perfect All Kill / PAK в iChart!
    4 points
  7. Ще се справят ли жените от семейството с упорития г-н Лин? Или ще им трябва малко помощ? Епизод 6:
    3 points
  8. Еее, ама с тия темпове и ъпдейти само за рождени дни ще изпуснем, ако момичетата се изпоомъжат. На 12.04 Dreamcatcher издадоха 2-рия си студиен албум APOCALYPSE:SAVE US с водещ сингъл "Maison" Официалният видеоклип. Изпълнението им от шоукейса за медиите, в деня на излизане на APOCALYPSE. Линкове към албума към YouTube Music и Spotify. Хубав е, наистина. Освен петте общи парчета и два инструментала, албумът съдържа и седем соло песни - по една на всяко от момичетата. Много ги харесвам и им пожелавам успех! Пожелавам им и първата победа от музикално предаване! Дано!!!
    2 points
  9. Какво приготвят NCT127? Малко Glitch, подправено с Mode. Сладури. Дойонг ще има 3 корици за майското W Кореа. И изглежда убийствено.
    2 points
  10. Лека полека шумът около aespa се засилва. Момичетата ще са на майската корица на списание Allure Korea. Каналът на медията пубикува интервю с групата, в което отговарят на въпроси на фенове. ахаха Един от въпросите е какъв е съквартирантът им когато спи. Карина споделя една стая с Нингнинг и казва, че малката спи с отворени очи. Нинг пък отвръща, че Карина издава сладки звуци докато спи. Другите две са Уинтър и Джизел. Разбираме, че Минджонг (Уинтър) подскача, докато спи и то доста, а Джизел викала на сън. И нещо още по-интересно. Девойките започнаха да пускат разни, наглед случайни неща в Бабъл. Например Карина казва "Искам да уча чело.", отникъде Джизел пуска съобщение "Коалите са сладки", а на другия ден Инстаграм акаунтът на групата започна да качва снимки с различни надписи като "Познай къде отиваме?", "Как е времето в Калифорния?", "Коя е любимата ти храна в ЛА?" или най-интересната част, тази на Джизел "Кое е най-същественото за теб в Калифорния?" Феновете спекулират, че може би става въпрос за изненадващо участие в музикалния фестивал Coachella, който се провежда този уикенд в Калифорния (15-17.04) и е едно от най-известните и очаквани събития в музикалните среди. Тъй като aespa обаче не са забелязани никъде по летищата всички се чудим каква връзка има и от къде се появи това LA, тази пуста Калифорния. Хм... Е, предполагам скоро ще разберем какво да очакваме.
    2 points
  11. Winner, Ikon and Treasure реакция на новата песен на Бенгите. Честно, не знам дали съм просто в меланхолично настроение, но започвам да си мисля, че те са говорили много помежду си и че Сънгри не иска да се връща (което би било разбираемо след всичко, де) Надявам се да греша, наистина се надявам, защото все си чакам да ги видя всичките. Но ще видим.
    2 points
  12. it's Live и участието на Сухо. Обикновено тези видеа се записват, за да могат изпълнителите да покажат най-доброто от вокалите си, докато промотират новата си песен. Всеки се старае да се представи по забележителен начин и наистина, всички певци осмелили се да се покажат в канала са страхотни. Казвам "осмели ли се", защото тук центъра на всичко, есенцията е гласа. Джунмьон обаче заслужи специален подарък от екипа на предаването. Пуснаха песента му "Made In You", върху която звучаха аудио послания записани и изпратени от EXO-L. Сълзите, които видяхме в тийзъра са от този момент, който беше много много емоционален за нас, феновете, но най-вече са самият Сухо. Страшно съм благодарна на хората, които подготвиха тази изненада. Може да го видите тук, на 11:33 мин. Видео зад кулисите от участието му в M Coundown, Inkigayo, както и кадри от посещението на Шиумин и Сехун. И отново - Сухо представя и промотира музикантите с които свири. Браво! Оказа се, че аз не съм разбрала и самият той присъсва на еднодневните кафе-събития за фенове. Вчера летя до Пусан, а днес до Чеджу, където преди малко завърши срещата с феновете. Направил си е и групова снимка с тях. Селфи от мястото на събитието.
    2 points
  13. Сериала беше лек и разтоварващ,пълно с "клишета",но ми хареса ,отдавана не бях гледала нещо такова. Ahn Hyo Seop има прекрасен глас и все си го представях как играе някой крал от Чосон
    2 points
  14. Да, определено New пее изключително добре. Сега ще споделя едно изпълнение.
    2 points
  15. Продължение Как готвят различните зодии? Овен Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! Ще си сложа колкото мая искам, пък! Телец Гъбите белят ли се, или не белят? Все тая. Поне имам хубави чинии... Близнаци Чете рецепти в gotvach.bg. Гледа Джейми Оливър в YouTube. Накрая си маже филия с лютеница и си отрязва дебело парче салам. Рак Прибирам се от работа и се къпя. Ако никой не е сготвил, си лягам. Лъв Още люти чушки. Още люти чушки. В тях е страстта! Дева Забърши това там! Дай да го измия веднага! Изтупай покривката. Ау, това капка вода ли е на килима? Везни Ще направя пиле с ориз Не, пълнени чушки с кайма Но пилето с ориз става лесно Обаче пък пълнените чушки са много вкусни. Скорпион Прави си селфи с гъбите на Телеца (които още не са обелени), споделя го във Facebook и брои лайковете. Стрелец Аз ще сготвя, к‘во се моткате всички! Взема нещата в свои ръце, докато наум псува, а с ръце ръси мерудия. Козирог Не харесва сготвеното от Стрелеца и започва да му дава акъл как е трябвало да нареже мерудията на по-ситно. Водолей 16 минути търси музиката, на която ще се получи най-вкусната паста. Риби Налива си вино, докато готви. Забравя да готви. След 2 часа... Овен Маята не му е шупнала и вътрешно беснее! Обяснява на всички, че тази питка точно такава плоска е трябвало да стане. Телец Сервира от пържолите с обелени гъби и настоява всички да са внимателни с чиниите, защото са му ценни. Близнаци Чуди се Джейми Оливър дали е ял българска лютеница. Рак Пил е две бири и отдавна спи. Лъв Ама, много добър готвач съм, ве! Хората плачат, когато ядат от моите ястия. Дева Отваря трети пакет с кухненски гъби. Кухнята блести от чистота! Везни Продължава да се чуди, докато в едната ръка държи пилето за трътката, a с другата премята чушките. Скорпион Колежката не му е лайкнала селфито с гъбите. Блокира я! Стрелец Вече не псува само наум. Козирог Взема мерудията и я наситнява. Знае, че никой няма да го направи по-добре от него. Водолей Слуша музика, хапва и е над нещата. Риби Приключва третата бутилка вино и отплува.
    2 points
  16. Много добро представяне. Впечатлението е голямо, защото Fluke и Fame играха много с мимики.
    2 points
  17. Version (Complete)

    802 сваляния

    Превод: lady of the lake Редакция: naia Субтитри за версия: Your Eyes Tell 2020 720p TELASA WEB-DL AAC x264-NSBC
    1 point
  18. Честит рожден ден на Seungsik. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  19. Овен Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! Ще си сложа колкото мая искам, пък! - Моля?!? Точно по рецепта готвя, ама нищо (и може би 1 път в месеца) Иначе за второто е вярно. ~~~ Леле видях се във Водолея. Винаги си пускам музика (кпоп) докато готвя, ама винаги.
    1 point
  20. Честно казано, и на мен ми е една от любимите, да не кажа любимата от миналата година. Радвам се, че не само на мен.
    1 point
  21. На 12 април те снимаха в провинция Пукет ,където имаха екшън сцена и Мю си нарани ръката не можа да ни каже за нараняването си ,защото е свързано със самия сериал,но каза да не се притесняваме. Първия ден е било добре,но втория е трябвало да изпие две хапчета,защото имал морска болест тоест целия екип се разболя защото те снимаха в океана в продължение на два дни. Мю може да управлява лодка . Някъде отвъд морето с Liu a.k.a Kitty Той изглежда като тинейджър въобще не ми прилича да е на 31 колкото е в действителност и става по красив от ден на ден. Ай Ай Капитане бе надписа на Liu Отговора на Мю бе Този капитан трябва да спи. След края на снимките те вечеряха заедно. Фитнес упражненията дадоха резултат . ох май год шесте пакета на Мю
    1 point
  22. Сега отделно за четиримата водни ветеринарни лекари. Принцът на океана, д-р Natee е толкова красив. Нямам търпение да се излъчи за да го превеждам и гледам. Кралица на красотата,д-р Grace г-н Очарователен,д-р Sense Прекрасения гълъб, д-р. Kitty
    1 point
  23. Чудесно. Приятно гледане!
    1 point
  24. Относно Океанските очи те снимат от зори до здрач понякога дори до сутринта .Сега все още снимат и ще продължи до шест сутринта по тяхната часова зона при нас ще е 2 през ноща.Mew наистина дава всичко от себе си за този сериал.Всички работят толкова усилено ,все пак това ще бъде шедьовър. Сериала е бил вдъхновен от неговото посещение в аквариума в Осака.Бил там за състезание по ръгби и много му липсвали родителите и плачел затова треньора го водил в магазин за играчки и по ресторанти ,но това не го интересувало .Накрая треньорът му го завел в аквариума и там той се почувствал като у дома си и спрял да плаче и това го вдъхновило да създаде Океанските очи ,сериала е насочен към опазване на околната среда,защото по принцип Мю е природозащитник. Института от Синьо морско чудо се променя на Океанските очи . Ела вижте нашите океански очи.Снимките започнаха очаквайте го скоро. Обичам техните екипи ,те са промени от син екип на сив екип .Но този екип ми харесва повече от предишния. Късно нощно селфи. Мю е толкова сладък ,въпреки ,че уморен вчера приключиха снимките почти в четири сутринта по тяхната часова зона.Su su na kha / fighting Неговата мечта е да участва в холивудски филм и да спечели Оскар.Някой ден златната статуетка ще бъде негова.
    1 point
  25. @niran Благодаря за превода,сега е време за маратонче с двата сезона
    1 point
  26. In Our Prime (이상한 나라의 수학자) Страна: Южна Корея Също така известен като: Yisanghan Naraui Suhakja Премиера: 9 март 2022 г. Времетраене: 117 мин. Жанр: Драма Режисьор: Park Dong Hoon Субтитри: Английски Участват: Choi Min Sik като Lee Hak Sung Kim Dong Hwi като Han Ji Woo Park Byung Eun като Kim Geun Ho Park Hae Joon като An Ki Cheol Jo Yun Seo като Park Bo Ram Резюме: Хак Сонг (Choi Min Sik) е гениален математик в Северна Корея. Той избягва в Южна Корея и сега крие миналия си живот, работейки като охранител в гимназия. Там среща гимназиста Джи У (Kim Dong Hwi). Джи У е на път да се откаже от математиката, но заради странни стечения на обстоятелствата моли Хак Сонг за помощ. Хак Сонг неохотно се съгласява да преподава математика на Джи У. Между двамата разцъфва приятелство, а Джи У започва да разбира все по-добре математиката, но в гимназията се задават проблеми… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  27. Няма официална информация засега. Според мен, ако решат да направят, ще е чак догодина или дори по-нататък. Нямам представа колко голяма част от мангата са анимирали
    1 point
  28. Като видях Тул опулих очи. Обичам този мъж! Иначе главните са били двойка в 2 сериала: 2moons (1-ви сезон) и още един мини сериал със същото заглавие. (Triage) BLUEMING Някой гледал ли е този сериал? На мен лично много ми хареса, сюжета, актьорите, пейзажите, особено край морето. И разбира се сцените с целувките~
    1 point
  29. Ох! Ох, ох, ох, ох!
    1 point
  30. И аз се чудя, защо всички обиждат Джису. Много добра актриса е. Въобще не се личи че й е първа роля.
    1 point
  31. Този сериал в пъти, десетки пъти ми надмина очакванията. Аз очаквах да е някаква романтична бозица, нещо леко като за дебют на Джи Су, а то се оказа сериозна работа. Не се подлъгвайте по първите 2-3 епизода, нататък много се обръщат нещата. Абсолютен шпионски екшън-трилър с какви ли не спиращи дъха обрати и плеяда от звездни актьори. Темата за севера-юга, идеологиите, политика и личните драми на хората бяха развити много добре. Общо взето и двете страни бяха показани в много лоша светлина. Каква ти пропаганда, тия корейци не разбирам какво толкова се бяха шашнали покрай този сериал. Големи овце са понякога. Също не разбирам какво толкова критикуваха Джи Су, тя се справи брилянтно според мен. Беше много естествена; един куп айдълки могат да взимат уроци от нея, повечето са абсолютни дървета. За главния няма какво да говорим, той си е класа...От ‘Prison Playbook’ съм си го набелязала, страшен ‘demon captain’ беше . Въобще не се колебайте и гледайте, драмата ще ви държи в напрежение до самия край. Музиката също беше много хубава. Хареса ми закачката в един от първите епизоди, в която Им Со Хо каза на Джи Су, ‘за певица не ставаш, но си добра актриса’.
    1 point
  32. Обновен онлайн:
    1 point
  33. Аз 10-та реших и си я спестих. За 11-та и 12-та - нямам намерение да си губя времето. Клишетата са полезни за разтоварване и затова аз си следя Crazy Love - засега е доста забавен. Пропоръчвам
    0 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...