Jump to content

Отличници

  1. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      9

    • Мнения

      1569


  2. Amaia

    Amaia

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      140


  3. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      6

    • Мнения

      5827


  4. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      6

    • Мнения

      1323


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/14/22 от всички области

  1. "Приятели" По всяко време на денонощието. На която и серия да попадна. Преди години го гледах докато хранех децата на детското столче, сега синът ми си пуска "Приятели" за компания, когато се храни сам .
    7 points
  2. Уж случайните срещи на покрива зачестяват... Епизод 4:
    5 points
  3. 7-ми епизод онлайн
    4 points
  4. Никой не го е споменал все още, честта ще е моя. iKON се завръщат на 3.05.2022 г. с нов, новеничък албум. Кеф! Обявиха и две дати за концерти в Сеул, Olympic Hall - 25 и 26.06.
    4 points
  5. See You Tomorrow‎ (明天也想见到你) Страна: Китай Също така известен като: Ming Tian Ye Xiang Jian Dao Ni Година на излъчване: 2022 – Април – 14 до 2022 – Април – 22 Време на излъчване: Четвъртък - Петък 12:00 Жанр: Романс, Драма Канал: iQiyi Епизоди: 12 Режисьор: Liu Mao Субтитри: Английски Участват: Bunny Zhang като Ding Liao Liao Zhang Kang Le като Jiang Kan Roy Xie като Ding Man Lu Yu Xiao като Lian Ge Yao Mia Yu като Shi Yang Dai Fei като Hu Jia Ying Резюме: Ding Liao Liao, нов писател и режисьор на програма за препитание на Jiangxia TV, е ентусиазирана и весела докато Jiang Kan, лекар по фармация, има малко думи и е безразличен. Двама души с напълно противоположни личности стават съквартиранти случайно. Поредица от диви инциденти се случват между двамата, които се преплитат с работата и живота. Също така постепенно преминават от неприязън един към друг в началото до разбиране и отваряне към другият … Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    3 points
  6. Уникално е.. Нещо ново,свежо и смешно. Чакма с нетърпение 2ри сезон и превода му.
    2 points
  7. В Корея е 15.04 Честит рожден ден на чаровната Kim Namjoo .Да е живa и здравa и много професионални успехи и желая.
    2 points
  8. В Корея е 15.04 Честит рожден ден на прекрасния Jang Yunho a.k.a Arthur .Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    2 points
  9. Заповядайте и другата опция за сваляне на епизод 7: Както и онлайн.
    2 points
  10. Зад кулисите на участието на TAEHYUN в рубриката "Lee Mujin Service". [EPISODE] "TAEHYUN's Lee Mujin Service (리무진 서비스) Shoot Sketch" - TXT (투모로우바이투게더) Новинарска емисия с водещ Beomgyu. [T : TIME] 220413 X : TIME - TXT (투모로우바이투게더)
    2 points
  11. За момента има записани около 30 души.
    2 points
  12. Spy x Family (Шпионин х Семейство) Оригинална творба: Ендо Тацуя Озвучават: Егучи Такуя, Танезаки Ацуми, Хаями Саори и др. Тип: ТВ Жанр: екшън, комедия AniDB и MAL: AniDB // MAL Държава: Япония Година: 09.04.2022 / 01.10.2022 Сезони: 2 Епизоди: 12+ Времетраене: 24 мин Субтитри: Български Резюме: За агент Здрач няма нищо по-важно от мира. Шпионинът работи неуморно, за да предотврати възможната война със съседна държава. Сега Здрач получава нова мисия. Той трябва да разследва чуждестранен политик. За да се приближи до целта си, шпионинът ще трябва да проникне в училището на сина на политика. А за да постигне това, той трябва да направи спешно точно три неща: Да се ожени. Да има дете. Да създаде семейство. И то възможно най-скоро! Защо пък да не успее да се справи за, да речем... една седмица? Линкове: Сезон 1: Към плейлистата онлайн Сезон 1, част 2: Към плейлистата онлайн Сезон 2: Към плейлистата онлайн Един трейлър, за разнообразие с български субтитри: Ето тук
    1 point
  13. Wise Prison Life (슬기로운 감빵생활) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 22 ноември 2017 - 18 януари 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:30 Жанр: Драма Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Shin Won Ho (Reply 1997, Reply 1994, Reply 1988) Субтитри: Английски Участват: Park Hae Soo Jung Kyoung Ho Sung Dong Il Jung Woong In Choi Moo Sung Yoo Jae Myung Krystal (f(x)) Lee Kyu Hyung Kim Sung Cheol Lim Hwa Young Kang Seung Yoon (WINNER) Lee Do Hyun Lee Sang Yi Shin Jae Ha Kim Sun Young Jung Moon Sung Резюме: Сериалът ще се развива в затвор и ще ни разкаже за живота и историите на героите, както и случващото се между персонал и затворници… Още един линк за българските субтитри Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри + OST Струва ми се интересен като история...
    1 point
  14. Честит рожден ден на Namjoo. Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.
    1 point
  15. Честит рожден ден на Artur. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  16. Честит рожден ден на Kim Gukheon. Много здраве и професионални успехи му желая.
    1 point
  17. Ето един виц-задача -Блондинка пита във форум за автомобили: “Преди 3 зими колата ми събираше дизел за 130 лв. Тази зима вече събира за 152 лв. Колата ми е на 13 години. На каква възраст спира да ѝ расте резервоарът?” --------------------------------------------------------------- Японец разглеждал руски камион... цъка и се чуди: - Какво ли няма да измислят тия руснаци само и само да не правят пътища!!
    1 point
  18. Добре се развива. Не очаквах да ми хареса. Както винаги студио Wabi Sabi се справя чудесно. Кефи ме озвучаването. Само доктор Пракан вижда жътваря на души.
    1 point
  19. "Love Theory" на Тейонг и Уонщайн (май така било правилно да се произнася? поправете ме, ако пак бъркам). Шаренко, шантаво, лекичко. Като цяло * забавно. В Инстаграм Тейонг публикува хореография към песента. А това е едно страхотно танцово изпълнение върху песента на NCT127 "Love on the floor" в изпълнение на PINK STUDIO (Париж). Хореография, костюми, изпълнение, креативност - всичко на шест! Много се надявам момчетата да го видят, сигурна съм, че ще им хареса.
    1 point
  20. Не сме качили видеото от гостуването на Сухо в Lee Mujin Service. Записано на 29.03 то е първото сред всички други предавания в които гостува. Причината? Сухо много харесва И Муджин. Говори за албума си и по-специално за песента "Moment", която носи корейското заглавие "Seventy-fifths of a second" или "1/75 от секундата". Това е най-краткия времеви отрязък носещ наименованието "аудио кадър" и се използва в звукозаписа (CD). С метафората описва как дори моментите, които отлитат бързо могат да останат в нас дълго време и да се превърнат в хубав спомен. Муджин коментира гласа на Сухо и напрежението, което носи и използва толкова добре. Джунмьон казва, че продължава да взема вокални уроци и да проверява как звучи. Чрез мюзикълите е научил много за гласа и има усещането, че трябва да настройва своя, така както се прави с китарите. Запитал се е защо не го е правил преди и сега използва това упражнение във всеки удобен момент. Накрая Муджин споделя: "Исках да ти кажа това лично. По времето, когато реших да се занимавам с музика сериозно Корея беше полудяла по EXO. Знаеш, в началото всяка мечта изглежда невъзможна... Тогава аз исках да стана нещо страхотно, като EXO. Така че да направим този дует за мен беше чест..." Ако искате да чуето отново песните - ето и тайм стампа. 05:15 Grey Suit 12:19 Good Night (кавър на песента на NELL.), много емоционално изпълнение. 20:25 본능적으로 (Сухо и И Муджин с кавър на песен на Yoon Jong Shin), абсолютен разкош. Тийзър за участието му в канала it's Live. "Това е живот, който веднъж се живее и искам да направя всичко, което искам." А относно фен-срещата кафе-събитие в Сеул, тя се състояла днес. Подписвал е албуми, говорил е за малко с всеки от феновете. Имаше кратко клипче в което го видяхме да носи камера, така че може да получим още един влог в скоро време. След приключването на събитието. Включи се в Бабъл, прати селфи, каза, че е щастлив, пита как сме. И още: "Ако тук има лимит на символите (Бабъл) може да ми оставяте съобщения в Туитър, аз наистина гледам всичко. Не се опитвайте да ме проверявате, не ме тествайте."
    1 point
  21. В Корея е 15.04 Честит рожден ден на Kookheon. Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  22. Така погледнато - да. Обаче, ако сценарият беше написал друго след сцената в храстите... Дойде ми прекалено. Иначе беше пълна противоположност на главния герой. Затова изпъкваха и двамата.
    1 point
  23. Ех, как не съм се разписала в темата....SARANG, заглавието казва всичко. А ролята, която прави Joo Jin Mo кара образа на героя му да изплува в главата ми след толкова много време. Голям. Това е да играеш със сърце, пример за доброто старо корейско кино.
    1 point
  24. И аз да си кажа Укио в твоя ред на мисли, героят на Масаки искаше да се потопи в неприятности, това мисля аз за него, изплува от миналото на тези двамата, продължи разказа и после се самоуби, макар и не буквално, но даде повод да бъде заличен. Явно много неща са ми направили впечатление в тази импресия, сега ми изплуват. Сложен пъзел. Аз винаги се хващам за искрицата надежда, за мен Героят с главно Г беше главният герой, стоицизма му, за него сякаш се уловиха всички, той ги издърпа, докосна, макар и мега безплътен да беше, живеещ със спомена за жена си, с която се разминаваха силно. И търси в себе си, търси човека грешката си, а такава нямаше, не знам защо дълба толкова много, не беше той, а Тя с изгубената същност. Така ги усетих аз нещата, просто споделям. Всеки има свое усещане, особено в такава ноар история.
    1 point
  25. Хубава новина PSY се завръща с нова песен. Подробности в статийката Тук
    1 point
  26. Честит рожден на Yunhye. Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.
    1 point
  27. Честит рожден ден на Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.
    1 point
  28. Като видях Тул опулих очи. Обичам този мъж! Иначе главните са били двойка в 2 сериала: 2moons (1-ви сезон) и още един мини сериал със същото заглавие. (Triage) BLUEMING Някой гледал ли е този сериал? На мен лично много ми хареса, сюжета, актьорите, пейзажите, особено край морето. И разбира се сцените с целувките~
    1 point
  29. Иванчо пита учителката си: -Госпожо, химикалката е от женски род нали? -Да - отговаря тя. -Госпожо, пълнителя е от мъжки род нали? -Да. -Добре защо тогава като щракам с химикалката не падат малки химикалчета? Учителката се скарала на Иванчо, че говори само глупости. Но той продължил да търси отговор на въпроса. Питал и майка си и баща си, но никой не му отговарял, а само му се карал. Седнал Иванчо разочарован на една пейка и се чуди. Тогава минал един полицай и го попитал какво му е. Той пак задал въпроса, а полицая се зачудил, защо наистина не падат малки химикалчета. Разглобил химикалката, разглеждал я докато накрая не паднала пружината от вътре. Тогава той казал: -Елементарно, тя е със спирала.
    1 point
  30. Ако дадеш на човек чиния със салата, ще си легне нахранен. Ако му дадеш и бутилка ракия, ще си легне и облечен.
    1 point
  31. Епизод 1 е готов и онлайн : Благодаря за задружната работа по проекта и приятно гледане на всички .
    1 point
  32. Приключението започва, клик на картинката за епизод първи~
    1 point
  33. Диспечер от Бърза помощ в Банско отговаря на повикване: - Че ве помола да ми обясните: "Е+а му се мачята..." шо значи точно – падна ле, чюсна ле се, жегна го ток, или го сгваца кола?!?..
    1 point
  34. В Токио, Япония, откриват свръхмодерно летище, последна дума на техниката. Англичанин, отива на касата за билети и казва: - Един билет за Лондон, моля - Лондон? Къде е това? Не предлагаме такава дестинация! - Е, как да не предлагате. Лондон е столицата на Великобритания, не сте ли чували?? - Съжалявам, господине, нито съм чувала за Велико-тамкаквосибеше, нито за Лондон. Разочарован, англичанинът сяда на пейките за чакане в летището и започва да се чуди, как е възможно в 21-ви век, някой да не знае къде се намира Лондон. Още повече на летище. След известно време, до касите се приближава и французин: - Един билет за Париж, моля? - Париж??? Нямаме такава дестинация? Къде въобще се намира това? Учуден, французинът отговорил: - Във Франция! Не може да не сте чували за Париж... Айфеловата кула - Не, не съм чувала и не предлагаме билети за тази дестинация. Обезумял от ярост, французинът взел да ругае на френски и в същия момент забелязал англичанина. Бързо те разбрали, че са със сходен проблем и започнали да се чудят как така, техните столици са останали без "покритие" от иначе ултрамодерното летище в Токио. В същото време, един българин решил да си пътува за България. Преди да стигне до касите, обаче, той видял англичанинът и французина и те му обяснили, че няма билети за Лондон и Париж. Той наистина се учудил и решил въобще да не пита за билет до България, тъй като му се виждало абсурдно да предлагат за дестинация нашата малка държавица. Англичанинът и французинът обаче, го навили все пак да пробва. Те били сигурни в неговия неуспех, да идат после някъде тримата да изпият по някоя бира. Българинът, обаче решил, да се изгъбарка напълно с жената на рецепцията и и казал: - Един билет до Смолян, моля! - През Пампорово или през Рожен?
    1 point
  35. Може да видите филма и онлайн: Тук
    1 point
  36. Наближава първи април. Ден на българскага журналистика! ============================== Хармония - тя на млъква, той на чува! =================================== Трудът направи от маймуната човек. Тик-Ток и Инстаграм върнаха всичко по местата.
    1 point
  37. Това заглавие също приключи. Клик на картинката за последния епизод. Мааалко разочароващо беше за мен. С много изстискани от сърцето ми капчици ще му дам 7/10.
    1 point
  38. Днес беше последния епизод на заглавието, клик на картинката за видеото. Който се е вързал на хумора на свежите чичковци, печели, който не - ни пичели. За мен бяха прекрасни. Чудна динамика!
    1 point
  39. А сега: !нежощину едъб ад ежом ен, онтарбоан етеч ад ежом отйок, дораН ===================== - Кой е най-добрият старчески дом? - Белия дом! ============================== Ограничен интелект с неограничен интернет е кофти комбинация!
    1 point
  40. Анимето приключи днес! Клик на картинката за последния епизод. Благодаря на всички 5000+, които гледаха с мен и бяха моят стимул да продължа. Не очаквах това, наистина Дано всички са се забавлявали чудесно! От мен анимето има 8/10. Определено не се оказа точно това, което очаквах и съвсем не е в моя стил, но не мога да си кривя душата, бяха чаровници.
    1 point
  41. Още един много талантлив японски творец - Masayoshi Matsumoto. Човека прави невероятни фигури на животни от балони. Ето статия за него, поствам част от творбите му, ако искате можете да го последвате и в инстаграм.
    1 point
  42. ☼ Галерия ☼ Име: Ahn Bo Hyun / 안보현 ☼ Родно място: Пусан ☼ Дата на раждане: 16 май 1988 г. ☼ Височина: 186 см ☼ Зодия: Телец ☼ Професия: Актьор, Модел ☼ Образование: Daekyeung University – Department of Modeling ☼ Агенция: FN Entertainment ☼Youtube chanel: 브라보현 // Facebook: @bohyun.ahn // Instagram: bohyunahn ☼ СЕРИАЛИ: Flexx Cop (SBS, 2024) - Jin Yi Soo See You in My 19th Life (tvN, 2023) - Moon Seo Ha Adamas (tvN, 2022) - Kwon Min Jo Yumi's Cells 2 (tvN-TVING, 2022) - Gu Woong Miliraty Prosecutor Do Bae Man (tvN, 2022) - Do Bae Man Yumi's Cells (tvN-TVING, 2021) - Gu Woong My Name (Netflix, 2021) - Jeon Pil Do Kairos (MBC, 2020) - Seo Do Kyun Itaewon Class (JTBC, 2020) - Jang Geun Won Her Private Life (tvN, 2019) - Nam Eun Ki Hide and Seek (MBC, 2018) - Baek Do Hoon My Only Love Song (Netflix, 2017) - Moo Myung Wednesday 3:30 PM (SBS Plus, 2017) - Baek Seung Kyu Rebel: Thief Who Stole the People (MBC, 2017) My Runway (Naver tv cast, 2016) - Wang Rim After the Show Ends (tvN, 2016) - Cha Kang Woo Descendants of the Sun (KBS2, 2016) - Im Gwang Nam The Dearest Lady (MBC, 2015-2016) - Lee Bong Gil My Secret Hotel (tvN, 2014) Two Mothers (KBS2, 2014) Golden Cross (KBS2, 2014) ☼ФИЛМИ: Noryang: Deadly Sea (2023) - Yi Hwe 2 O'clock Date (2022) Memories of a Dead End (2019) - Tae Goo Dokgo Rewind (Kakao Oksusu / 2018) - Pyo Tae Jin Hiya (2016) - Lee Jin Sang ☼ Телевизия / Уебдрами / Tв филми: Drama Stage: Midnight (tvN, 2019) - Yoo Seung Bong ☼ Предавания: Baek Jong Won's Alley Restaurant (SBS, 2020) - Ep. 114 / Ep. 115 Running Man (SBS, 2020) - Ep. 497 / Ep. 498 I Live Alone (TV series) (MBC, 2020) - Ep. 339-340, Ep. 345 Knowing Bros (JTBC, 2020) - Ep. 232 Radio Star (TV series) (MBC, 2018) - Ep. 577 ☼ Награди: Best New Actor (Kairos) - 2020 MBC Drama Awards
    1 point
  43. За мен корейците имат спад в сериалите. Не експериментират и тъпчат на едно място с един фенсървиз, пластики и лиготии. Японците са далеч по-креативни. Там звездите не снимат, за да се показват на феновете (не че няма и такива продукции - адаптации по манги най-вече и бл), но основно се стремят да покриват качеството и новите идеи. За това много помагат филмовите режисьори, които творят и в телевизията. Следя нещата и със сигурност в Япония се залага повече на стойностното, но това не значи, че имат много фенове. Напротив. Тяхната политика също е насочена към това. За разлика от корейците, които имат национална стратегия за промотиране и разпространяване на филми и сериали, японците си ги пазят заради едните права. Преводите също не помагат за рекламирането. А трябва. Правят невероятни неща, които трябва да се видят от повече хора. По отношение на филмите, Япония е първата страна в Далечния изток, която създава своя кинематография и я развива до класата на останалите големи. Има дълги и сериозни традиции в това отношение и наистина творците там са много добри. Посочените от теб филми са отлични, но колко още други има...
    1 point
  44. Най-после качиха предаването с Хаято в България
    1 point
  45. Гледам романтични сериали за забавление и на мен ми допада. Може би, като не очакваш много и не се разочароваш? Ще си го гледам с руски субт. и ще му се наслаждавам.
    1 point
  46. На това му викам филм за пример - всичко си е направено, както си пише из дебелите книги. Да може би леко старомоден и може би точно за това ми хареса истински - и според мен нема да е грешка, ако кажем, че е класическо изпълнение. Но има едно нещо, което му липсва (особено на старомодните зрители като мен) и по-принцип съм забелязал, че азиатците им убягва този тънък момент и макар, че нема кой да ме чуе, аз да си кажа болката - що нема сиси, сега естествено проявявам и уважение, и разбиране към традициите и нравите на корейците, но щом говорим за изкуство аз си искам сисите на екрана. Специално в този филм чак беше очевадно как сцените в леглото щяха да придобият много по-дълбок и лиричен нюанс, ако бяха поразсъблекли малко това красиво момиче, то направо си плаче за това, щеше да е идеално, защо така азиатците избягват този много съществен елемент от изкуствата по принцип. Но филма си е перфе - м/у другото и на мен, като че ли най-силно впечатление ми направи братът на момичето.
    1 point
  47. Малее, златна тема, златна...заровена с прахта вече 4 години....искам пак да си говорим в нея...хайдеее...къде потъна романтизма и вярата в доброто, къде избяга чувството за хумор...дори Бини се ожени наскоро... след 2 години ковид забвение за какво ви се говори.... Къде са смелите герои, има ли надежда? Майра, къде си?
    0 points
  48. Току-що изгледах последния епизод! Супер як сериал, не му се чудете, а се захващайте с първата серия. Очаква се и втори сезон!
    0 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...