Jump to content

Отличници

  1. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      1033


  2. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      9

    • Мнения

      1322


  3. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      8

    • Мнения

      5779


  4. Indira

    Indira

    Екип Субтитри


    • Points

      7

    • Мнения

      425


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/23/22 от всички области

  1. Сериалчето е чудно и съм го обявила за превод, така, че малко търпение и ще се появи и с бг буквички.
    6 points
  2. Днес се проведе церемонията по раздаването на корейските музикални награди "Seoul Music Awards 2022"; BTS спечелиха призове в следните категории: "World Best Artist Award" : BTS. "Bonsang (Main Award)" : BTS. "U+ Idol Live Best Artist Award" : BTS. "Туитър" Телетъбита и една въртележка - BANGTAN хаос в най - чистия му вид!!! [BANGTAN BOMB] "Teletubbies and the Merry - Go Round" - BTS (방탄소년단)
    4 points
  3. И новата двойна порция ми хареса. Без патос, спокойно и с мисъл показват новия случай. Пускат ни пред очите журналистката, която явно ще пробие бронята на оня "без харизмата"
    4 points
  4. - Не, сега без маска на улицата няма да направя и крачка! - Може би все пак е по-добре да си сложите обувки поне?! ------------------------------------------------------- В бара на международно летище влиза руснак. Естествено си поръчва бутилка водка. Удря две чаши набързо и се оглежда. Не му харесал седящият наблизо японец, приближил се до него и казал: - Японец, ела с мен навън да се разберем! Излизат, чува се тъп удар. Японецът влиза в бара: - Японска работа, карате се нарича. След него със синина на дясното око влиза руснакът. Изпил още две чаши водка и пак отива при японеца: - Тръгвай пак навън! Излизат. Отново се чува тъп удар и японеца влиза в бара: - Японска работа, кунг-фу се нарича. След него влиза руснака със синина на дясното око. Допива бутилката и отново отива при японеца: - Да вървим навън! Излизат. Чува се силен удар. Руснакът влиза в бара: - Японска работа, крик от Тойота се нарича.....
    4 points
  5. Yumi's Cells 2 (유미의 세포들2) = В главата на Ю Ми 2 = 2022 Южна Корея Жанр: Комедия, Романс Епизоди: 14 Превод: b0rahae Редакция: battle4thesunn Прогрес:
    3 points
  6. Разбрах. КНГ изигра доста драматични герои, повечето от които загиват трагично. Той обаче много обича клоунадите и се потапя в тях с огромно удоволствие. Видимо се забавлява с подобни изпълнения. Може би ти не харесваш точно този вид комедия. При Нам Гил обикновено нещата никога не са еднопланови - съчетава разбиваща драма и фриволна, искряща като шампанско комедия. Затова го обичам. И да, впечатляваща сексуалност, която изважда на преден план рядко, но ефектно
    3 points
  7. Засега, като го видя по форума, си му викам Мъжа на ПШХ, че трудно им запомням имената. Ама го харесвам как играе, убедителен е.
    3 points
  8. Здравейте . Дори и да пиша рядко тук . Отново ще направя включване . Лично аз никога не се вслушвам в мнението на хора , които не харесват нищо . Сама избирам какво да гледам . И изобщо не съжалявам ,че гледах този сериал . Първо искам да благодаря на преводачите и редакторите за положения труд . Ji Sung - великолепен както винаги . За мен този човек няма слаба роля . Kim Min-Jung - актрисата прави впечатляваща роля . Преди това съм я гледала във - Gabdong. Jin Young (Got7) - също прави страхотна роля . И това , че е айдъл не го прави по слаб актьор . Преди това съм го гледала в - He is Psychometric и Yumi's Cells . Сериала ми хареса като цяло и бих го препоръчала . Саундтракът също заслужава внимание .
    2 points
  9. Видео от обявяването и награждаването на NCT127. Толкова са невярващи и развълнувани, а Дойонг откровено плаче. Тук виждаме и частта с думите на Джони, който благодари на родителите, които са били винаги до тях и продължават да ги подкрепят, както и на феновете. "Вие, хора, нямате представа... Вероятно имате някаква представа всъщност, но ние работихме наистина много и просто съм щастлив да видя мембърите щастливи. Знам, че и вие, които гледате, също се радвате... И честита 2022-ра! Малко по-късно в Инстаграм Дойонг публикува трогателно писмо към феновете. Allkpop "Днес получихме много голяма и значима награда. Тъй като изобщо не очаквах това, пиша тук няколко думи, които не успях да кажа заради шока. Много мисли минаха през главата ми, когато извикаха името ни за голямата награда. Като трейни, преди да дебютирам, имах много мечти. "Десанг" беше една от тях. Но продължавайки напред, гледайки (отдавайки) се на настоящето, осъзнах, че много от мечтите ми бавно започнаха да гаснат. В началото бях тъжен и съжалявах, но дори тези чувства започнаха да претръпват. Когато чух да казват името ни днес, мечтата се събуди и повече от всякога се почувствах обзет от емоции. Много ви благодаря, че помогнахте да постигна мечта, която мислех, че бавно ще изчезне. В началото се разтревожих, чудейки се дали е правилно ние да получим тази награда, но думите на феновете, които ни подкрепяха с цялото си сърце - "Надявам се да получите много любов!", ме накараха да поискам да отвърна на тази любов. Ще дам всичко от себе си, за да се отплатя на тези скъпи хора, завръщайки се с дори още по-добри албуми и изпълнения! Отново ви благодаря! Благодаря също на всички, които дойдоха на церемонията днес!" Дойонг, Дойонг И аз за малко да се разрева с него. 5,5 години. 5 години и половина след дебюта получават вторията си Десанг (за същия албум). Пожелавам им още много занапред!
    2 points
  10. Честит рожден ден на сладката ISA .Да е жива и здрава ,много успехи и желая
    2 points
  11. Честит рожден ден сладко мое момче .Пожелавам на Yuto да е жив и здрав и да има успех във всичко,с което се захване.
    2 points
  12. Честит рожден ден на красавеца Wyatt .Да е жив и здрав и много успехи му желая
    2 points
  13. Благодаря. Дропнах го и аз. Иначе добър каст. Колкото и да харесвам Джун и Тек, играта на Чон Йо Бин ме напрегна и ме отказа. Жалко.
    2 points
  14. Поздравления за EXO за наградата K-wave Popularity Award на 31 Seoul Music Awards. Статуетката получава Кай, а обявяването и речта му са в спойлера по-долу. "Здравейте! Аз съм Кай от EXO. EXO спечели наградата K-Wave на 31-вите SMA благодарение на любовта, подкрепата и силата на феновете по цял свят... EXO-L, виждате това, нали? Искрено ви благодаря, че толкова се стараете! Ние, EXO, също се стараем, подкрепяни и получаващи много любов от вас. Надявам се да бъдете здрави и щастливи до деня в който се срещнем отново! Ние ще продължавам да бъдем EXO и да се отплащаме с добра музика и изпълнения. Благодарим ви!" Групата печели отличието за пети път: - 2015 г. - 1-ва награда - 2017 г. - 2-ра награда - 2018 г. - 3-та награда - 2019 г. - 4-та награда - 2021 г. - 5-та, най-сладката награда. Когато никой не вярваше в тях, бяха ги отписали, подиграваха се, но EXO доказа, че не само са изградили голяма фен база, а че продължават да печелят фенове в период, в който са в официален отпуск. Браво!
    2 points
  15. Чудничко и супер забавно , ама много ме радват тез двамката, закачки, шегички, та чак до самия край. В графа любими е и ще бъде прегледан поне още няколко пъти Гледайте! Няма да съжалявате!
    2 points
  16. Семейство екстрасенси се скарали заради бъдещи изневери.
    2 points
  17. В статията пише, че момата до 39 не е имала връзка. А аз от сигурни източници знам, че можеш да загубиш девствеността си и без да имаш връзка. Но корейците може и да не го знаят този номер.
    2 points
  18. Eyes of Dawn- много време ще го мисля този сериал и много прочетох около него. Ето и още едно изказване за Корейската война. Може би ще ви е любопитно да го прочетете: "В онези години американците хвърлят над Северна Корея повече бомби и напалм, отколкото в битката срещу Япония през Втората световна война. По време на бомбардировките загиват 20 процента от цялото севернокорейско население, твърди генерал Къртис ЛеМей, който по време на Корейската война командва американските ВВС. В интервю от 1984 година той казва следното: "По един или друг начин изравнихме всеки град със земята. Също и някои градове в Южна Корея. Разрушихме дори град Пусан. По невнимание"."
    1 point
  19. А, не, аз си го разпознавам по сериалите, но гледайки сватбата вчера, се чудех как може толкова много да се различава от екранния си образ, ами... това пълно лице и прическа не мой тип... не беше той, в сериалите визуално ми е по-готин, иначе ок, беше щастлив човека, радвам му се. (Аз тая булка не бих избрала, но нека са щастливи, докато могат :))
    1 point
  20. Много много ми хареса този сериал. Най-много го чаках да излезне миналата година и не ме разочарова от първата до последната минута ми беше интересно
    1 point
  21. Което не пречи да вкарат малко любов за разнообразие. Видяхме, че героят е любвеобилен към непознати и животни даже, нужен му е конкретен обект, за да имаме шанс да го видим харизматичен.
    1 point
  22. Сценарият е по документална новела. Историите са автентични.
    1 point
  23. Уф, дано не набъркат някоя любовна история.
    1 point
  24. Днес се състоя церемонията по раздаването на корейските музикални награди "Seoul Music Awards 2022"; ENHYPEN спечелиха награди в следните две категории - "Bonsang (Main Award)" и "Best Performance Award". Групата с двете награди / "Туитър" ***************************************************************************** Ето го и днешното участие на ENHYPEN в музикалното предаване "Inkigayo" (23. 01. 22). ENHYPEN (엔하이픈) - "Blessed - Cursed" @ 인기가요 Inkigayo 20220123
    1 point
  25. Честит рожден ден на San E Да е жив и здрав много професионални успехи му желая
    1 point
  26. Представяне на героите
    1 point
  27. Честит рожден ден на Jiyeon. Да е жива и здрава и щастлива
    1 point
  28. Най-после да видя Choi Tae Joon с прическа, която да му отива. В този сериал и на сватбата му вчера е наистина красив, онези му прически с късото бретонче бяха отврат. Приятно сериалче за разпускане с къси 30 минутни серийки. Тук звездата е котарака, актьорите са фон. Котарака ги командори както си иска. Голям сладур - разглезен и егоистичен, нахален и арогантен, той е центъра на Вселената, а всички останали са в негова услуга. Забавно е да му слушаш мислите и как овиква всички наред, а актьора, който го озвучава е направо перфектен в ролята.
    1 point
  29. Бонсанг за най-младата група на компанията, на днешните 31 Seoul Music Awards. Честито! А "Dreams Come True" става песента на дамска група с най-много дни на #1 в Спотифай Корея - 10 дни. С това надмина "сестра си" "Savage", която до момента водеше с 9 дни на първо място.
    1 point
  30. Честито на NCT127 за получения днес Бонсанг на 31 Seoul Music Awards. Поздраления и за NCT Dream за полученото отличие Най-добър албум на годината (Hot Sauce) на 31 Seoul Music Awards. СТРАХОТНИ. БРАВО! ДЕСАНГ за любимите ми вампирчета NCT127. Поздравления! Това е първият десанг (голямата награда) за групата. Не, не е първият десанг, а вторият. Десанг получих преди месец на AAA за същия албум. В речта по награждаването Тейонг казва: "Не очаквахме, но сме изключително трогнати да получим такава голяма награда. Деветте членове работиха усилено. Мисля, че 2021 беше годината в която можахме да блестим защото всички NCT мембъри - NCT127, NCT Dream, WayV, NCT2021, бяха заедно. Ако не беше толкова хубаво и забележително, с толкова енергия и талантливи мембъри, не мисля, че щеше да е възможно да постигнем този връх. Горд съм с членовете на групата и се надявам да продължим да сме здрави и щастливи, без наранявания и болести!" Дойонг споделя: "Отдавна мечтаех да получа такава награда. Благодаря ви, че ни я давате! Всичко това е заради феновете. Дори си мисля "Всичко наред ли е, че получаваме тази награда?" Ще продължим да работим и да станем артисти достойни за такова отличие. Искам също да благодаря на родителите на всички мембъри..." Във включване на живо в Инстаграм, за да благодарят за наградата, Марк каза, че вече подготвят нов албум, Тейл беше емоционален, Юта изреди имената на... всички мембъри - за малко да забрави Дойонг, казвайки им, че ги обича, а по повод Годината на тигъра Джонгу запя "Tiger Inside" на SuperM. Сладури. Изпълнението на NCT127 на днешната церемония. Като качат нещо официлно ще сменя линка. Докато можем да се порадваме и на соловото изпълнение на Дойонг "The Reason Why It's Favorite".
    1 point
  31. В очакване на по-добра снимки съм изключително горда да споделя тази - Уенди получава наградата за Балада на годината, на провеждащите се в момента 31 Seoul Music Awards. Отличието е за прекрасната й песен "Like Water", водеща за първият й соло мини албум, ознаменуващ завръщането й в индустрията след сериозната травма, която получи в края на 2019 г. Това е и първата й награда като солист. Честито, момиче! Браво! И по-хубава снимка. Уедни благодари на феновете: "Благодаря ви, че ми дадохте тази награда, любими" Изпълнението й на днешната церемония.
    1 point
  32. ENHYPEN изпълняват "Blessed - Cursed" (тази песен е с две различни видеоверсии) и "Polaroid Love" за "YouTube" канала "네이버 NOW.". [4K] 엔하이픈 - "Blessed - Cursed" Performance Clip | ENHYPEN NOW : ANSWER [세로 ver.] 엔하이픈 - "Blessed - Cursed" Performance Clip | ENHYPEN NOW : ANSWER [세로 ver.] 엔하이픈 - "Polaroid Love" Performance Clip | ENHYPEN NOW : ANSWER Тийзър за участието
    1 point
  33. Честит рожден ден на Isa,много здраве и професионални успехи ѝ желая.
    1 point
  34. Честит рожден ден на сладурчето Yuto,да е здрав и много професионални успехи му желая.
    1 point
  35. Честит рожден ден на талантливото сладурче.Да е здрав и все така да ни радва с прекрасният си глас.
    1 point
  36. Да намятам малко снимки от сватбата
    1 point
  37. Момичета, избирайте си непохватни мъже. Те ще ви купуват все нови неща...Сръчните... те ще ви поправят старите. Първокласник се връща ядосан след първия учебен ден. - Що ме излъгахте? Никаква първа класа не е това. Седалките и масите са дървени, яденото не струва, а и аниматорката беше една нервна...
    1 point
  38. Е, що, сигур съсирекът му е притиснал обичливото кълбо и му забранява да я обича, няма как друго да е. Ама доколкото разбрах, преди катастрофата е било същото, че ще ми трябва по-друго и смислено обяснение, че да разбера що, и да го приема. Хайде, мятам 20-та.
    1 point
  39. Не знам, защо всички казват, че т. нар. Пролог е най-добрата част от този филм (да, той е поетичен и красиво заснет, но остава вкус за покриване на новите изисквания, разбира се, колкото се може по-дискретно - беше предвидим в онзи момент, в който Кафуку се върна в апартамента)? За мен най-великолепни са двата часа след него и преди финалния сегмент. Театралната част е фантастична! Режисьорът е успял да предаде есенцията на разказа, въпреки че можеше да го направи за 2часа, вместо за 3. Всъщност, не се усеща времето. Само опитът да се разбере, какъв човек е била Ото е достатъчен да ни увлече в поезитята на филма. Страхотни бяха всички, но Масаки обра точките, въпреки че Хамагучи му остана длъжник. Такъв епичен сблъсък (в добрия смисъл) между двамата мъже-герои рядко се среща, а това, което се случи с героя на Масаки, беше, меко казано, нелепо. Знам, че и такива неща стават по света, а той си беше бунтар по природа, но все пак. Исках да го видя в ролята на Вуйчо Ваньо. Не мога да обясня защо, но вътрешно свързвам ролята на Масаки тук с една друга негова изява - тази в Акунин на И Санг-ил. Нещо в героите му ми се стори познато и много важно за неговото развитие като актьор, понеже точно в онази му роля (която не беше голяма, но осезаема!), той спечели уважение от критика и публика. Уникална комбинация - междусемиотична, бих казала! Театърът в киното позволява смесване на езици (вкл. езикът на жестовете!) и хора. Феноменално като замисъл и изпълнение! Браво на артистите - японци, корейци, индийци, тайванци! Филмите на Хамагучи някак успокояват, въпреки всичко. За заснемането няма да говоря. Майсторски е направено. Харесвам тази част от екпериментаторството, която ни кара да мислим, да се възхищаваме от начина, по който са заснети кадрите и усещането, което струи от тях и развива героите. Филмът е многопластов и търпи критика. Затова препоръчвам да се гледа. Има какво да се види и обсъжда.
    1 point
  40. Много съм благодарна сама на себе си, че не се вслушах в мненията на местните, форумни критици, които оплюха драмата даже и без да са я гледали, предполагам ;-) Чудесен сериал, лично аз си направих и доста аналогии с положението на България в момента. За страхотната игра даже и няма да пиша. "Чудовищата не се създават, чудовищата отвътре се събуждат, винаги, когато имат добро извинение"....
    1 point
  41. В Южна Корея изграждат невероятен „10-минутен град“, в който всички удобства ще бъдат на 10 минути пеша от домовете на жителите.
    1 point
  42. Когато прочетох резюмето на сериала, първоначално не проявих интерес. Вчера реших да изтегля двете серии с български буквички и да позяпам. Останах приятно изненадана - изгледах двата епизода един след друг. Леко и забавно сериалче. С нетърпение очаквам как ще се развият отношенията между Пран-Пат, двете семейства, инженерите и архитектите. Благодаря за превода!
    1 point
  43. Дали да очакваме превод. Аз лично бих се радвала да има
    1 point
  44. И аз го гледам, но не мога да симпатизирам на лошите.Да вършиш такива гадости, за да постигнеш целта си - това не ми харесва. Всеки на някого отмъщава в сериала, да видим до къде ще стигнат с отмъщенията.Майката - няма по- лошо и неизпитващо никакви угризения заради гадостите, които е извършила, същество.Няма никаква съвест . Актьорите се справят великолепно с ролите си, историята също е добра и интригуваща. С една дума - на мен сериала ми харесва .
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...