Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2022 in all areas

 1. Да намятам малко снимки от сватбата
  6 points
 2. Много сладурско, леко, разтоварващо! Главният не ми е любимец, но всичко дотук с него е много добро. С психоложката направиха добра двойка, усмихната и позитивна. И химия се намираше. А "бонбона", както всички прежде пишещи заслужено го нарекоха, е уникално сладък, малко му е даже тая дума, ама няма по-захарна. Чаровник, със заразителна усмивка и това негово "мамие" направо разтапя. Много благодаря за бгсубтитрите, момичета!
  4 points
 3. Многото пиене е вредно, малкото - безсмислено. "Филмът може да съдържа сексуални сцени." Може или съдържа??? Не ми губете времето!
  4 points
 4. Има ли начин да се стоплят отношенията? Епизод 3:
  4 points
 5. Семейство екстрасенси се скарали заради бъдещи изневери.
  3 points
 6. Днес Кьонгсу се трендва #1 в Туитър след като присъства и пя на сватбата на колежката си от филма "My Annoying Brother" - Пак Шин Хье. Няма официални снимки (освен на младоженците), само няколко с ниско качество се обменят в нета, но достатъчни, за да ни развълнуват. Кай пък е сред "ТОП25 най-стилни музиканти днес" според списание Roling Stone Нареден е под #24, редом до артисти като Tyler The Creator, Lizzo, Harry Styles, BTS, а номер 1 е популярния Lil Nas X. Да ви кажа, то хубаво е в тоя "топ", ама като им погледнах снимки от изявите само BTS и Бийонсе ме радват стилово. То коя съм да им намирам кусури де, то е ясно, че не съм моден капацитет и все пак, ако канала на EXO не беше публикувал "новината", аз щях да я пропусна, признавам си. TopStarNews също отбелязват горното, като наблягат на това, че Кай е единственият к-поп соло изпълнител, който намира място във въпросната класация. Японския канал ABEMA пусна вече трети епизод на шоуто "Kai's Bucket List", но за съжаление никъде го няма с англ. субтитри, поне засега. До момента в който някой го качи някъде ще се радваме на Джонгин откъслечно гледайки кратки клипчета из социалките. Ето с това Кай направи деня ми чудесен. Скачайки в морето изкрещява: "EXO, SARANGHAJA!"
  3 points
 7. Честит рожден на Jun .Да е жив и здрав и много успешен
  3 points
 8. Version Complete

  4,527 downloads

  Нашето любимо лято Южна Корея Жанр: Комедия, романс, младежки, драма Епизоди: 16 Превод: IPurpleYou Редакция: b0rahae Епизоди ще се качват всяка събота
  3 points
 9. Уоу! Импровизацията в еп.2 беше много добра! Браво! Тези скечове са супер! И гостуващи артисти видяхме- Томоя Накамура, Кодай Асака и Кьоко Йошине. Всички герои са много различни и колоритни. Потвърждавам мнението си, че на Касуми тази роля й приляга.
  2 points
 10. 7-ми епизод онлайн
  2 points
 11. Eyes of Dawn- този сериал трябва да го пускат периодично по много телевизии. До сега не бях гледала такова нещо за втората световна война. И руски , и американски , и тук таме някой други европейски филми разказват само за войната в Европа, но нищо за Азия.Там е било не по-малко жестоко.Едно е да четеш, друго е да го видиш във филм, а не искам да си представя какво е било на живо. Войната е страшно нещо. Минали са години от нейния край и много хора не знаят това. Мислят, че е нещо като в сериала "Ало. ало". То затова и на съседите на Япония им се изправиха косите от военния й бюджет за 2021г. " За разлика от Германия, Япония и до днес не е преработила вината си за Втората световна война, за колонизацията на Корея след 1905 година и за инвазията в Китай. Човек лесно може да го установи, ако прелисти японските учебници по история или ако посети Музея на японската история и храма Ясукуни в центъра на Токио. В този храм националистите всяка година почитат паметта на жертвите от войните, включително и на японските военнопрестъпници. В храма Ясукуни се разказва една опростена версия на историята: Япония станала жертва на европейските колониални сили. Всъщност обаче Япония е една от малкото страни, които никога не са били колонизирани."
  2 points
 12. Аз гледам от година и нещо. Има много за гледане. Сега го гледах , хубав е.
  2 points
 13. Инсталиране на WinRar версия 6 ще ви реши проблема.
  2 points
 14. Дойонг (NCT) реагира на видеото на Макс "Devil", опитвайки се да изглежда про. Забавен е. Обаче след като Макс говори с Дойонг, Кю и Минхо в предното видео, a Кюхюн е споменал Kyu-line в неговото: Много ми се иска някаква колаборация от тези тримката. Не мислите ли, че ще е страхотно?
  2 points
 15. Честит Рожден Ден на Джун! Да е жив и здрав и да продължава да ни радва с таланта си!
  2 points
 16. Честит рожден ден на сладката JinE . Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая и най-вече да щастлива.
  2 points
 17. Честит рожден ден на красавеца I-OH . Да е жив и здрав и много успехи му желая .
  2 points
 18. Честит и рожден ден. Здраве,щастие и успехи и желая.
  2 points
 19. Честит рожден ден на Jun.Здраве и професионални успехи му желая.
  2 points
 20. Изгледах еп. 1. Каква сценична комедия забъркаха тези тримата! Касуми ми харесва. Изглежда различно тук.
  2 points
 21. ЖДНБ!!1! Гладко избръснат ли е? Ако не - не ща да му гледам девствения мустак, хвърляй се в боя сама. Аз ще ти услужа после с кантар
  2 points
 22. Момичета, избирайте си непохватни мъже. Те ще ви купуват все нови неща...Сръчните... те ще ви поправят старите. Първокласник се връща ядосан след първия учебен ден. - Що ме излъгахте? Никаква първа класа не е това. Седалките и масите са дървени, яденото не струва, а и аниматорката беше една нервна...
  2 points
 23. Сетих се и за още един за това време, красиво заснетият The Grandmaster на Уон Кар Уай. Mr. Sunshine е един от най-силните сериали, дори да е като съвременна приказка на моменти.
  2 points
 24. City of Streamer (流光之城) Страна: Китай Също така известен като: Liu Guang Zhi Cheng По новелата на: Mi Bao - City of Streamer" (流光之城) Година на излъчване: 2022 – Януари – 20 до 2022 – Февруари – 25 Време на излъчване: Четвъртък - Събота 20:00 Жанр: Исторически, Романс, Драма, Трилър Канал: Tencent Video Епизоди: 40 Режисьор: Jin Chen Субтитри: Английски Участват: Jing Tian като Feng Shi Zhen Timmy Xu като Rong Jia Shang Jing Chao като Meng Xuan Hai Ling като Du Xinlan Chi Jia като Yang Xiucheng Wang Yi Fei като Xiao Baoli Mi Mi като Qiao Ben Shi Zhi Ma Wen Yuan като Wu Yunchi Cao Yan Yan като Mrs. Rong Wang Zi Zi като Madame Wang Zhang Tang като Madame Sun Tan Yong Wen като Rong Fanglin Xing Jia Dong като Rong Dingkun Liu Yan като Rong Fanghua Yu Lang като Sun Shaoqing Zhao Qian като Yu Zhihui Duan Ran като Zhang Xianmin Резюме: „Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.” - Джоан Крофорд (актриса) Колко трае щастието изградено върху чуждото нещастие? Има ли възмездие рано или късно за всичко сторено? Трябва ли децата да носят греховете на родителите си? Колко всеопрощаваща е любовта? Можем ли да забравим, ако обичаме? Можем ли да простим? И пак Шанхай, град облян в светлини. Град, който никога не спи. Град, в който тесните улички все още разказват легендата за любовта между Нея и Него. Между „Жар птицата“ и „Дракона“. Любов между Нея: честната, дръзка, смела, умна, упорита, лъчезарна и непримирима към несправедливостта и Него: млад, смел, харизматичен, величествен и благороден, мъж-дракон, мъж, който може да чака цял живот нея, единствената, онази, която му е орисана от съдбата. Мъж, който може да се бори за любовта си, мъж, който въпреки греховете на семейството си, е съумял да запази човешките си черти. Любов, която започва нарочно и продължава въпреки. Въпреки семействата им, въпреки съперниците им, въпреки отмъщението, въпреки времето, въпреки миналото, въпреки настоящето. Любов, която се преплита със сюжетната линия като магическите възли на съдбовно макраме. И всеки възел разказва история, и всеки възел разкрива тайна, и всеки възел е поредното препятствие пред любовта. Тази така сладка и така изстрадана любов. Имат ли шанс двама влюбени, разделени от дълго прикривани тайни и смърт, да бъдат заедно? Ще издържат ли чувствата им на пламъците, които ще ги залюлеят в огнената си люлка на синовен дълг и отмъщение? Колко тежък може да е изборът? Две съдби се срещат, за да изгорят заедно, а огънят на любовта им да помете всичко около тях със страшна сила, за да може Жар-птицата и Дракона да се изправят преродени от пепелта…. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: и Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 25. Има- вечният мъченик от първа до последна серия. Ако тук е по-различно, свирни. Онлайн с руски субтитри тук
  1 point
 26. Две танцови практики от ТХТ - първата е за танцовото въведение към изпълненеито им на "Weverse Con 2022", втората е за соловото изпълнение на HUENINGKAI за песента "Frost", която също беше част от "Weverse Con 2022". TXT (투모로우바이투게더) 2022 Weverse Con "Intro" Dance Practice TXT (투모로우바이투게더) 2022 Weverse Con "Frost" HUENINGKAI SOLO Dance Practice
  1 point
 27. Кои субтитри Българските ли пробвах отварят се без проблем както и тези в Авистаз се теглят без проблем...
  1 point
 28. Честит му рожден ден да е здрав и всичко най хубаво му желая.
  1 point
 29. Интересна тема е, нищо че не си спечелила, важното е НА ТЕБ да ти носи удоволствие!! :3 Ама то късо, късо, но защо го няма никъде, странна работа... ;д Има ли други сериали/филми свързани с космос и планети? Много ми се гледа. Дори искам да си купя телескоп, лятото на село да гледам
  1 point
 30. В статията пише, че момата до 39 не е имала връзка. А аз от сигурни източници знам, че можеш да загубиш девствеността си и без да имаш връзка. Но корейците може и да не го знаят този номер.
  1 point
 31. Поредния присъединил се към вечните рок сцени. Музиката му остава, в негова чест днес ще се слуша Meat Loaf.
  1 point
 32. Нова реклама на Li-Ning в духа на китайската нова година, която наближава. Нова реклама на Saic Audi. Разказва как се подготвя за нова роля.
  1 point
 33. Казва се Никта - ударанието на последното а. Много своенравна, трябвало Нейно величество да я кръстя.
  1 point
 34. Gen Y: The Series (วัยรุ่นวุ่นYรัก) Страна: Тайланд Също така известен като: Gen Y По BL новелата на: Liu Lijun - "Gen Y The Series: (Wai Roon Woon Y Rak)“ Година на излъчване: 2020 – Ноември – 11 до 2021 – Януари – 27 Време на излъчване: Сряда 22:50 Жанр: Училищна драма, Романс, boys love Канал: Channel 3 Епизоди: 12 Режисьор: Kanchanapun Meesuwan Субтитри: Английски Участват: Varodom Khemmonta (Kim) като Mark Panuwat Kerdthongtavee (Copter) като Kit Suradej Pinnirat (Bass) като Wayu Dun Romchumpa като Thanu Thanapon Aiemkumchai (Pon) като Phai Jetsadakorn Bundit (Jet) като Jack Ronnakorn Soontornnon (Junior) като Padbok Thanathip Srithongsuk (Bank) като Saen Dee Kad Ploysupa като Saen Saeb Tung Weeraphong като Kalae Fergal Wanchai Power като Jill Tanadech Deeseesuk (Bonus) като Tong Toranin Manosudprasit (Bank) като Pok Kasama Khanjanawattana (Jame) като Koh Theewara Panyatara (Bank) като Klui Rinrada Thurapan (Yoshi) като Yuki Phee Pikulngern като Jigchow Fluqe Pairvaad като Taojiao Резюме: от HikariDu - Марк решава да предизвика д-р Кит от Факултета по Медицина, след като разбира, че Кит е трудно достижим. Само че още първия ден, в който среща доктора, Марк успява да отключи лошата му страна. Въпреки това, не се отказва и продължава да преследва доктора. Един ден, Марк събира смелост да му предложи да бъдат заедно, но в същия момент нещо се случва и в резултат, Кит отхвърля любовта му. Усещането за разочарование се заражда у всички персонажи. След като решават проблема си, Кит и Марк, настроени с разбиране, решават отново да опитат… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 35. Майкъл (на галено Чона-а-а!) с бодигарда си Албион.
  1 point
 36. Добро утро в четвъртък! Mingyu се обединява със списание ARENA Homme+ в най-новата си фотосесия. Той посочва любовта на CARAT като основна причина да продължи страстта си. *** Mingyu наскоро седна за интервю за Arena Homme Plus! На снимките идолът позира с швейцарския луксозен часовникар Omega. Фотосесията се проведе в спокойна и комфортна атмосфера, а Mingyu излъчва както зряла мъжественост, така и освежаващо момчешко излъчване. По време на интервюто Mingyu честно изрази привързаността си към албумите и амбициите си за бъдещето. SEVENTEEN издава два или повече албума всяка година и по отношение на това той обясни: „За албума не само трябва да подготвим музика, но и фотосесии за снимките, неща, свързани с изяви като тоалети и сценични изпълнения. Трябва да ги издигнем до ниво, което заслужава аплодисменти от публиката, и да ги обединим в едно. Тази задача винаги е трудна.” Когато го попитаха какво го кара да поддържа същата страст, която имаше, когато беше идол новобранец, той отговори, че това е любовта на феновете. Той сподели: „Това, което правим, няма определена числова стойност. Изпитвам чувство на постижение от любовта на CARAT (фандомът на SEVENTEEN), така че алчността ми е безкрайна.” Пълното интервю и фотосесия на Mingyu ще бъдат достъпни във февруарския брой на Arena Homme Plus. Изт.
  1 point
 37. А де, ето я и песента.. MOMOLAND X NATTI NATASHA 'Yummy Yummy Love' M/V
  1 point
 38. S.Coups, Joonghan и Joshua от SEVENTEEN говорят за близкото си приятелство, планове за 2022 г. и още S.Coups, Jeonghan и Joshua от SEVENTEEN наскоро се обединиха със списание Elle за интервю! И тримата членове са родени през 1995 г. и това е първият път, когато участват заедно във фотосесия за списание. В интервюто след фотосесията тримата членове на SEVENTEEN разговаряха за съвместна фотосесия. S.Coups коментира: „Направихме снимки в по-силно и страхотно настроение, отколкото си представях, така че се чувствам добре.“ Тогава той се пошегува: „Не мисля, че комбинацията от лицата ни е лоша. Joshua отбеляза: „Тези двамата ме разбират по-добре от мен. S.Coups е „откровеният тип“, който действа както си мисли, и Joonghan има много притеснения като мен.“ Той добави, че затова изглежда си пасват добре един с друг. Те разказаха и за силното си приятелство. S.Coups сподели: „Мисля, че думата „нас“ е красива сама по себе си. Няма човек на света, който да е перфектен и мисълта за допълване на недостатъците на другия остава непроменена." Смеейки се, Jeonghan добави: „Дори и да мине времето, надявам се, че всички членове могат да живеят заедно в един квартал“. На въпрос за плановете им за 2022 г., Joshua отговори: „Обещахме се да не губим вниманието си един към друг, дори когато сме уморени и чувствителни. Ако има проблем, ще го обсъдим." Тогава Jeonghan каза: „Знам, че тази година ще бъде трудна, тъй като сме направили много планове. Надявам се, че винаги можем да чувстваме малко щастие заедно, дори когато ни е трудно." Можете да разгледате цялото им интервю във февруарския брой на Elle! Изт.
  1 point
 39. Много се радвам, че след известна пауза отново мога да видя Ethan Ruan в действие. Този актьор може да бъде ужасно секси, да играе психо или пък да е неземно одухотворен. Интересна комбинация със Song Zu Er. Нея я гледах в Novolang : Eagle Flag. Тя има излъчването на невинно, но и доста палаво дете. Като цяло кулинарната тема не ми е особено интересна, особено след няколко BL кулинарни сериали през 2021, ноооо как да устои човек на чара и сексапила на Ethan Ruan. След 5 изгледани серии мога да кажа, че ще продължа нататък. Леко и приятно сериалче. Освен това ми е интересно да видя как ще се развият взаимоотношенията между главните герои. ( то е ясно как, ама все пак )
  1 point
 40. Като за приказка – доста добро :), макар че последните няколко епизода бяха твърде разтеглени наистина. Но в първата си част сериалът държи интереса, а и актьорите си струват. И Донг Ук ми е любимец, тук също ми хареса, а цветът на косата му беше един път! Ким Бом също е ниво, обичам го, ама можеше ли да не ходи постоянно с тия разкопчани ризки като някой сводник Главната е красива, но въпреки това не ми допада, и тук не можа да ме спечели. Да не говоря, че и героинята ѝ също ме изнерви на няколко пъти. Изненадва ме идеята за втори сезон, в който главната отсъства. Но ако акцентът ще е върху лисичите братя, непременно ще гледам Особено пък, ако към тях се присъедини точно Ким Со Йон – харесвам я!
  1 point
 41. Излязоха два тийзъра на музикалното видео за сътрудничеството на MOMOLAND и Natti Natasha „Yummy Yummy Love“! MOMOLAND X NATTI NATASHA 'Yummy Yummy Love' M/V Teaser Ⅰ MOMOLAND X NATTI NATASHA 'Yummy Yummy Love' M/V Teaser Ⅱ
  1 point
 42. Новата дорама на Судачи стартира със солиден рейтинг от 13.6%.
  1 point
 43. След като изгледах и последната серия съвсем спокойно мога да кажа, че това е един от най-добрите китайски сериали за 2021. Актьорската игра е на високо ниво, като започна с Huang Xuan, който тук може да покаже целият си актьорски талант. Комуникацията между тримата главни герои се получава добре, а сцените между Huang Xuan и Victoria Song са изпълнени с емоции. Ибо си играе ролята перфектно, също така има впечатляващи второстепенни герои. Декорите и костюмите са изпипани, сценарият те държи в напрежение до последно. Единственото нещо от което не бях впечатлена беше музиката, но всичко останало е страхотно. Както четох един коментар в чуждестранните сайтове - този сериал е като студена бира в горещо време - искаш още и още. Вече мога да започна Ace Troops
  1 point
 44. Сериала е целия преведен вече повече от месец, но го няма качен онлайн в авистаз са всички серии със субтитрите...може само да се изтегли и гледа онлайн нямам идея защо не качват сериите но мина доста време...
  1 point
 45. Този прекрасен младеж, който просто обожавам, днес е рожденик. #HappyDanielDay
  1 point
 46. Ех! Наистина ли? А аз чакам онлайн.
  1 point
 47. Сериала е преведен целия, просто не са качили онлайн сериите иначе на субтитри можеш да видиш и 10 серии налични... И в авистаз ги има всички серии със субтитри ...
  1 point
 48. Kang Daniel и Chae Soo Bin официално потвърдиха своите роли в предстоящата драма „Rookies“ чрез изявите си в панела на Disney Plus (Disney+) APAC Content Showcase на 14 октомври. Беше разкрит и първият тийзър на афиша на драмата. „Rookies“ се описват като младежка драма за новобранци от елитна полицейска академия. Канг Даниел играе ролята на Wi Seung Hyun, първокурсник в класацията и описан като страстен младеж със силно чувство за справедливост. Chae Soo Bin играе ролята на Go Eun Kang, който се присъединява към силите, за да преследва несподелена любов. Двамата говориха за работа помежду си и за химията си. Канг Даниел каза: „Chae Soo Bin е много грижовна. С дни снимахме много екшън сцени и други сцени, които изискват много издръжливост, тя ни помогна да не загубим напрежение. Имахме добра химия поради нейното внимание. " Chae Soo Bin каза в отговор: „Снимането отне много упорита работа. Важно е да не се уморявате. Даниел е млад, затова създава настроение и оживява снимачната площадка, така че снимките бяха забавни. " Kang Daniel и Chae Soo Bin споделиха какво ги е накарало да решат да приемат ролите. Даниел беше привлечен от жанра на младежка разследваща драма и се наслади на комфортното настроение, създадено с връстници. Той усети нов чар от актьорството, който е различен от актьорството на сцената. Chae Soo Bin избра тази драма за последна младежка драма, преди да навърши трийсетте си години и смята, че историите от поколение Z са изобразени красиво. В подготовката за драмата Канг Даниел направи интензивно проучване и разкри: „По-тромав съм, отколкото си представях, и не съм добър в спорта. Опитах се да подобря основните си атлетически способности. Отидох в училище за екшън и работих много усилено. Срещнах се и с истински студенти от полицейска академия и учех много. " Chae Soo Bin обясни, че също е потърсила знания за ролята, като е разговаряла със студенти от полицейската академия. Тя помислила как да изрази характера си по различен начин от това, което прави преди, и подстригва косата си, за да промени имиджа си. Двамата за първи път гледаха трейлър за драмата си. Канг Даниел беше в страхопочитание и мислеше, че улавя същността на младостта. Chae Soo Bin каза, че докато снимките все още продължават от май, гледането на видеото я кара да се вълнува да види и сериала. И двамата изразиха чест за тях, че драмата им ще бъде сред първите оригинални корейски произведения на Disney+. Disney+ ще стартира в Южна Корея на 12 ноември, а „Rookies“ ще се излъчи през първата половина на 2022 г.
  1 point
 49. Много си го харесвам Даниел, толкова е готин и добричък. И един лъчезарен такъв. Затова видя ли нещо с него, като цяло не го подминавам. Като ей тази статия например, "възхваляваща" неговите танцови умения и пътят му до това да стане водещ на предаване за танци. Канг Даниел получава все по-голямо внимание като водещ на хитовото шоу на Mnet „Street Woman Fighter“. Неговото ноу-хау на уличните танци и културата на танцовите битки е високо оценено както от продуцента на шоуто, така и от интернет потребителите. Наскоро историята на танците на Канг Даниел стана гореща тема в онлайн общността. Оказва се, че Даниел започва да се занимава с боинг в 8-ми клас. Първоначално той иска да се запише в читателския клуб, но пропуска шанса си и единственият клуб с отворено място тогава е b-boying club. Отначало той не се наслаждава, но в крайна сметка започна да мисли: „Нещо забавно е намерило своя път в живота ми“, и работи усилено. Учител в средното училище разкри, че Даниел се присъединява към мъжка танцова група и винаги участва в училищни събития. След това неговият инструктор по клуб b-boy предложил да научи b-boying в академия поради големия му интерес и дори директорът подкрепил Даниел, за да може да расте като танцьор. Пътуването в академията е двупосочно пътуване и Даниел тренира след училище до затваряне на часовете всеки ден. Упоритата му работа се отплаща. През 2011 г. Даниел и неговият партньор в битката печелят финалите на „Busan City Kids Vol.2“, състезание за младежки танци. След като се записва в училище по изкуства, за да изучава съвременни танци и балет през 2012 г., Даниел печели златен медал в секцията за съвременни танци на 49-ия конкурс за сценични изкуства в гимназията. Даниел обаче трябва да напусне гимназията през 2013 г. поради финансови затруднения след първата си година. Докато измисля какво да прави, няколко месеца той е учител в предишното си средно училище. Заема се със странични работи, за да се издържа, и се присъединява към местния екип на b-boy в Пусан, където изпълнява подуличното име FLAC, като продължава да работи и да участва в танцови събития. 101 시즌2] Produce101 Kang Daniel - B boy ♡ След като Даниел решава, че иска да се изявява на сцената като идол, той се явява на прослушване и в крайна сметка се премества в Сеул през 2014 г., за да започне живота на стажант идол. Въпреки че агенцията му не осигурява официално обучение през 2-те години, през които той е там, той понякога е резервен танцьор за други идоли и преподава на други стажанти танцови кавъри. Разнообразният танцов опит на Даниел е точно това, което продуцентът на „Street Woman Fighter“ видя в него, когато решава кой може да ръководи шоуто. SWF казва, че Даниел е артист, известен с танците и любовта си към танците. Той беше запознат с пробиването на клуба на b-boying, по-късно премина в специалност съвременен танц, преподава на танцове на подкласовете си, а също така има опит да се състезава в танцови битки като уличен танцьор. „Разнообразният му опит с танците го прави идеално подходящ за MC на танцова програма.“ Нетизените обсъдиха историята на танците на Даниел и определено са възхитени. П.П: Още снимки може да видите в статията.
  1 point
 50. Ето гиии! Големи очаквания имам! Дано да се оправдаят!
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...