Jump to content

Отличници

  1. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      11

    • Мнения

      1323


  2. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      10

    • Мнения

      12530


  3. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      10

    • Мнения

      21552


  4. b0rahae

    b0rahae

    Екип Субтитри


    • Points

      7

    • Мнения

      483


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/22/22 от всички области

  1. Да намятам малко снимки от сватбата
    6 points
  2. Много сладурско, леко, разтоварващо! Главният не ми е любимец, но всичко дотук с него е много добро. С психоложката направиха добра двойка, усмихната и позитивна. И химия се намираше. А "бонбона", както всички прежде пишещи заслужено го нарекоха, е уникално сладък, малко му е даже тая дума, ама няма по-захарна. Чаровник, със заразителна усмивка и това негово "мамие" направо разтапя. Много благодаря за бгсубтитрите, момичета!
    4 points
  3. Многото пиене е вредно, малкото - безсмислено. "Филмът може да съдържа сексуални сцени." Може или съдържа??? Не ми губете времето!
    4 points
  4. Има ли начин да се стоплят отношенията? Епизод 3:
    4 points
  5. Version Complete

    4976 сваляния

    Нашето любимо лято Южна Корея Жанр: Комедия, романс, младежки, драма Епизоди: 16 Превод: IPurpleYou Редакция: b0rahae Епизоди ще се качват всяка събота
    3 points
  6. Семейство екстрасенси се скарали заради бъдещи изневери.
    3 points
  7. Днес Кьонгсу се трендва #1 в Туитър след като присъства и пя на сватбата на колежката си от филма "My Annoying Brother" - Пак Шин Хье. Няма официални снимки (освен на младоженците), само няколко с ниско качество се обменят в нета, но достатъчни, за да ни развълнуват. Кай пък е сред "ТОП25 най-стилни музиканти днес" според списание Roling Stone Нареден е под #24, редом до артисти като Tyler The Creator, Lizzo, Harry Styles, BTS, а номер 1 е популярния Lil Nas X. Да ви кажа, то хубаво е в тоя "топ", ама като им погледнах снимки от изявите само BTS и Бийонсе ме радват стилово. То коя съм да им намирам кусури де, то е ясно, че не съм моден капацитет и все пак, ако канала на EXO не беше публикувал "новината", аз щях да я пропусна, признавам си. TopStarNews също отбелязват горното, като наблягат на това, че Кай е единственият к-поп соло изпълнител, който намира място във въпросната класация. Японския канал ABEMA пусна вече трети епизод на шоуто "Kai's Bucket List", но за съжаление никъде го няма с англ. субтитри, поне засега. До момента в който някой го качи някъде ще се радваме на Джонгин откъслечно гледайки кратки клипчета из социалките. Ето с това Кай направи деня ми чудесен. Скачайки в морето изкрещява: "EXO, SARANGHAJA!"
    3 points
  8. Честит рожден на Jun .Да е жив и здрав и много успешен
    3 points
  9. Уоу! Импровизацията в еп.2 беше много добра! Браво! Тези скечове са супер! И гостуващи артисти видяхме- Томоя Накамура, Кодай Асака и Кьоко Йошине. Всички герои са много различни и колоритни. Потвърждавам мнението си, че на Касуми тази роля й приляга.
    2 points
  10. 2 points
  11. Eyes of Dawn- този сериал трябва да го пускат периодично по много телевизии. До сега не бях гледала такова нещо за втората световна война. И руски , и американски , и тук таме някой други европейски филми разказват само за войната в Европа, но нищо за Азия.Там е било не по-малко жестоко.Едно е да четеш, друго е да го видиш във филм, а не искам да си представя какво е било на живо. Войната е страшно нещо. Минали са години от нейния край и много хора не знаят това. Мислят, че е нещо като в сериала "Ало. ало". То затова и на съседите на Япония им се изправиха косите от военния й бюджет за 2021г. " За разлика от Германия, Япония и до днес не е преработила вината си за Втората световна война, за колонизацията на Корея след 1905 година и за инвазията в Китай. Човек лесно може да го установи, ако прелисти японските учебници по история или ако посети Музея на японската история и храма Ясукуни в центъра на Токио. В този храм националистите всяка година почитат паметта на жертвите от войните, включително и на японските военнопрестъпници. В храма Ясукуни се разказва една опростена версия на историята: Япония станала жертва на европейските колониални сили. Всъщност обаче Япония е една от малкото страни, които никога не са били колонизирани."
    2 points
  12. Аз гледам от година и нещо. Има много за гледане. Сега го гледах , хубав е.
    2 points
  13. Инсталиране на WinRar версия 6 ще ви реши проблема.
    2 points
  14. Дойонг (NCT) реагира на видеото на Макс "Devil", опитвайки се да изглежда про. Забавен е. Обаче след като Макс говори с Дойонг, Кю и Минхо в предното видео, a Кюхюн е споменал Kyu-line в неговото: Много ми се иска някаква колаборация от тези тримката. Не мислите ли, че ще е страхотно?
    2 points
  15. Честит Рожден Ден на Джун! Да е жив и здрав и да продължава да ни радва с таланта си!
    2 points
  16. Честит рожден ден на сладката JinE . Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая и най-вече да щастлива.
    2 points
  17. Честит рожден ден на красавеца I-OH . Да е жив и здрав и много успехи му желая .
    2 points
  18. Честит и рожден ден. Здраве,щастие и успехи и желая.
    2 points
  19. Честит рожден ден на Jun.Здраве и професионални успехи му желая.
    2 points
  20. Изгледах еп. 1. Каква сценична комедия забъркаха тези тримата! Касуми ми харесва. Изглежда различно тук.
    2 points
  21. ЖДНБ!!1! Гладко избръснат ли е? Ако не - не ща да му гледам девствения мустак, хвърляй се в боя сама. Аз ще ти услужа после с кантар
    2 points
  22. Момичета, избирайте си непохватни мъже. Те ще ви купуват все нови неща...Сръчните... те ще ви поправят старите. Първокласник се връща ядосан след първия учебен ден. - Що ме излъгахте? Никаква първа класа не е това. Седалките и масите са дървени, яденото не струва, а и аниматорката беше една нервна...
    2 points
  23. Сетих се и за още един за това време, красиво заснетият The Grandmaster на Уон Кар Уай. Mr. Sunshine е един от най-силните сериали, дори да е като съвременна приказка на моменти.
    2 points
  24. City of Streamer (流光之城) Страна: Китай Също така известен като: Liu Guang Zhi Cheng По новелата на: Mi Bao - City of Streamer" (流光之城) Година на излъчване: 2022 – Януари – 20 до 2022 – Февруари – 25 Време на излъчване: Четвъртък - Събота 20:00 Жанр: Исторически, Романс, Драма, Трилър Канал: Tencent Video Епизоди: 40 Режисьор: Jin Chen Субтитри: Английски Участват: Jing Tian като Feng Shi Zhen Timmy Xu като Rong Jia Shang Jing Chao като Meng Xuan Hai Ling като Du Xinlan Chi Jia като Yang Xiucheng Wang Yi Fei като Xiao Baoli Mi Mi като Qiao Ben Shi Zhi Ma Wen Yuan като Wu Yunchi Cao Yan Yan като Mrs. Rong Wang Zi Zi като Madame Wang Zhang Tang като Madame Sun Tan Yong Wen като Rong Fanglin Xing Jia Dong като Rong Dingkun Liu Yan като Rong Fanghua Yu Lang като Sun Shaoqing Zhao Qian като Yu Zhihui Duan Ran като Zhang Xianmin Резюме: „Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.” - Джоан Крофорд (актриса) Колко трае щастието изградено върху чуждото нещастие? Има ли възмездие рано или късно за всичко сторено? Трябва ли децата да носят греховете на родителите си? Колко всеопрощаваща е любовта? Можем ли да забравим, ако обичаме? Можем ли да простим? И пак Шанхай, град облян в светлини. Град, който никога не спи. Град, в който тесните улички все още разказват легендата за любовта между Нея и Него. Между „Жар птицата“ и „Дракона“. Любов между Нея: честната, дръзка, смела, умна, упорита, лъчезарна и непримирима към несправедливостта и Него: млад, смел, харизматичен, величествен и благороден, мъж-дракон, мъж, който може да чака цял живот нея, единствената, онази, която му е орисана от съдбата. Мъж, който може да се бори за любовта си, мъж, който въпреки греховете на семейството си, е съумял да запази човешките си черти. Любов, която започва нарочно и продължава въпреки. Въпреки семействата им, въпреки съперниците им, въпреки отмъщението, въпреки времето, въпреки миналото, въпреки настоящето. Любов, която се преплита със сюжетната линия като магическите възли на съдбовно макраме. И всеки възел разказва история, и всеки възел разкрива тайна, и всеки възел е поредното препятствие пред любовта. Тази така сладка и така изстрадана любов. Имат ли шанс двама влюбени, разделени от дълго прикривани тайни и смърт, да бъдат заедно? Ще издържат ли чувствата им на пламъците, които ще ги залюлеят в огнената си люлка на синовен дълг и отмъщение? Колко тежък може да е изборът? Две съдби се срещат, за да изгорят заедно, а огънят на любовта им да помете всичко около тях със страшна сила, за да може Жар-птицата и Дракона да се изправят преродени от пепелта…. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  25. Хубав филм, на нивото на холивудските. Добър сюжет, добри ефекти и добра игра на актьорите. Очаквам втора част. Държи вниманието.
    1 point
  26. Има- вечният мъченик от първа до последна серия. Ако тук е по-различно, свирни. Онлайн с руски субтитри тук
    1 point
  27. Изгледах сериите досега и сериала много ми хареса. Интересен сюжет и герои. Явно не напразно сериала и актьорите са номер едно в класациите на Good Data Corporation. За 3 поредни седмици. Показана е егоистичната страна и само достатъчността на азиатците. Раздялата по една глупава на пръв поглед причина. Kim Da Mi ми изглежда по възрастна от реалната си възраст(26)? И с изненада видях че е 1,70 висока? А все ми се струваше ,че е дребна. Тя има много малко драми и филми , а има 18 награди? Само за The Witch: Part 1. The Subversion има 13 награди? Явно тоя филм ще да е нещо велико. Явно тия корейски награди са само въпрос на късмет, сериал, тв.канал. Като знам какви актьори нямат и 10 награди. Наградите на MBC, KBS, SBS пък са пълен майтап, защото награждават само свои си сериали. Не казвам, че е лоша актриса. А 22 годишната Kim So Hyun има 27 награди(поне тя има дълга кариера, ама все пак)??? Shin Hye-sun има 8 награди. Oh Yeon Seo - 9 награди. Shin Min Ah - 21 награди. Kim Da Mi също е популярна и в Инстаграм за разлика от други актриси. Над 1 милион харесвания на неин пост. Когато Ким Сун А едва събира 5-6000. Явно възрастта оказва влияние. Ама доста актриси не могат да стигнат дори и 50-100 хиляди харесвания. Иначе препоръчвам сериала за гледане. Добре е направен въпреки клишетата. Актьорите също са добри и сладури.
    1 point
  28. Две танцови практики от ТХТ - първата е за танцовото въведение към изпълненеито им на "Weverse Con 2022", втората е за соловото изпълнение на HUENINGKAI за песента "Frost", която също беше част от "Weverse Con 2022". TXT (투모로우바이투게더) 2022 Weverse Con "Intro" Dance Practice TXT (투모로우바이투게더) 2022 Weverse Con "Frost" HUENINGKAI SOLO Dance Practice
    1 point
  29. ENHYPEN ни показват доколко добре се познават един друг участвайки в играта "How Well Do You Know Your Bandmates?". "ENHYPEN Plays How Well Do You Know Your Bandmates?" | "Billboard" Избрани моменти от епизод 19 на поредицата "EN - O’CLOCK". [EN - O'CLIPS] "EN - O’CLOCK EP. 19 MOMENT" | 완벽한 소탈출 전문가 ENHYPEN На 20 януари ENHYPEN надминаха 600 000 000 стриймвания в "Spotify" - "ENHYPEN has surpassed 600 million total streams on Spotify" .
    1 point
  30. Кои субтитри Българските ли пробвах отварят се без проблем както и тези в Авистаз се теглят без проблем...
    1 point
  31. 1 point
  32. Ето още един епизод от пътуването на Mew Mew за Hisoparty magazine. Много красив Най-яркото нещо от най-ярките неща Мега красив .
    1 point
  33. Честит ѝ рожден ден да е здрава и много професионални успехи ѝ пожелавам.
    1 point
  34. Хех да, с Хьоки~ Видях, че днес са пуснали 8-те епизода наведнъж, но се надявам да ги качат всичките в Dramacool или Dailymotion Само те ми излизат в инста, да ми е хубаво
    1 point
  35. Интересна тема е, нищо че не си спечелила, важното е НА ТЕБ да ти носи удоволствие!! :3 Ама то късо, късо, но защо го няма никъде, странна работа... ;д Има ли други сериали/филми свързани с космос и планети? Много ми се гледа. Дори искам да си купя телескоп, лятото на село да гледам
    1 point
  36. Аз по принцип не харесвам и не разбирам повечето научно фантастични филми, но трейлъра малко ми напомни на една любима моя книга "Никога не ме оставяй" та реших да пробвам и се изненадах приятно. И той като споменатата книга задава въпроса кое те прави човек. На няколко пъти учените натъртваха, че Собок не е човек и да, отначало изглежда и се държи като робот, но в последствие разбираш, че има собствени мисли и чувства и търси смисъла на съществуването си. Ако това не го прави човек, здраве му кажи. Като се има предвид темата и спецификата на филма, финалът е предвидим, но както е казал един умен човек "важен е пътят, а не крайната цел".
    1 point
  37. - Ким Ир Сен родил Ким Чен Ир, Ким Чен Ир родил Ким Чен Ун... - Какво, новини ли четеш? - Не, адаптираната библия за Северна Корея.
    1 point
  38. Unframed (언프레임드) Страна: Южна Корея Премиера: 7 Октомври 2021 Времетраене: 130 мин. / 4 епизода по ~20-40 минути. Жанр: драма Режисьори: Park Jung Min, Son Seok Koo, Choi Hee Seo, Lee Je Hun Субтитри: Английски Участват: {Class Representative Election} - с режисьор Park Jung Min Kim Dam Ho Kang Ji Seok Park Hyo Eun Park Seung Joon {Rerun} - с режисьор Son Seok Koo Im Sung Jae Byun Joong Ji Oh Min Ae {Bandi} - с режисьор Choi Hee Seo Park So Yi Choi Hee Seo Jo Kyung Seok Shin Hyun Soo {Blue Happiness} - с режисьор Lee Je Hun Jung Hae In Lee Dong Hwi Kim Da Ye Tang Joon Sang Pyo Ye Jin Резюме: "Unframed" е режисьорският дебют на четирима актьори. Всеки от тях пише и режисира по една част от филма. {Class Representative Election} на Пак Джонг Мин показва процеса по избиране на президент на класа в основно училище. {Rerun} на Сон Сок Ку проследява пътешествието на една жена и нейния племенник. {Bandi} на Че Хи Со разказва историята на момиче на име Банди, което живее с майка си. {Blue Happiness} на И Дже Хун проследява проучванията на човек, който се занимава с борсова търговия и същевременно си търси работа. Филмът улавя малките моменти в живота ни и дава силно послание. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  39. Поредния присъединил се към вечните рок сцени. Музиката му остава, в негова чест днес ще се слуша Meat Loaf.
    1 point
  40. Нова реклама на Li-Ning в духа на китайската нова година, която наближава. Нова реклама на Saic Audi. Разказва как се подготвя за нова роля.
    1 point
  41. Казва се Никта - ударанието на последното а. Много своенравна, трябвало Нейно величество да я кръстя.
    1 point
  42. Gen Y: The Series (วัยรุ่นวุ่นYรัก) Страна: Тайланд Също така известен като: Gen Y По BL новелата на: Liu Lijun - "Gen Y The Series: (Wai Roon Woon Y Rak)“ Година на излъчване: 2020 – Ноември – 11 до 2021 – Януари – 27 Време на излъчване: Сряда 22:50 Жанр: Училищна драма, Романс, boys love Канал: Channel 3 Епизоди: 12 Режисьор: Kanchanapun Meesuwan Субтитри: Английски Участват: Varodom Khemmonta (Kim) като Mark Panuwat Kerdthongtavee (Copter) като Kit Suradej Pinnirat (Bass) като Wayu Dun Romchumpa като Thanu Thanapon Aiemkumchai (Pon) като Phai Jetsadakorn Bundit (Jet) като Jack Ronnakorn Soontornnon (Junior) като Padbok Thanathip Srithongsuk (Bank) като Saen Dee Kad Ploysupa като Saen Saeb Tung Weeraphong като Kalae Fergal Wanchai Power като Jill Tanadech Deeseesuk (Bonus) като Tong Toranin Manosudprasit (Bank) като Pok Kasama Khanjanawattana (Jame) като Koh Theewara Panyatara (Bank) като Klui Rinrada Thurapan (Yoshi) като Yuki Phee Pikulngern като Jigchow Fluqe Pairvaad като Taojiao Резюме: от HikariDu - Марк решава да предизвика д-р Кит от Факултета по Медицина, след като разбира, че Кит е трудно достижим. Само че още първия ден, в който среща доктора, Марк успява да отключи лошата му страна. Въпреки това, не се отказва и продължава да преследва доктора. Един ден, Марк събира смелост да му предложи да бъдат заедно, но в същия момент нещо се случва и в резултат, Кит отхвърля любовта му. Усещането за разочарование се заражда у всички персонажи. След като решават проблема си, Кит и Марк, настроени с разбиране, решават отново да опитат… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  43. Добре, нямам представа как съм пропуснала темата досега, но нищо, вече съм тук хехе. Обожавам първия сезон, а Марк и Кит още от 2 Moons (двата сериала са отделни, просто съвпадане на имената на героите), двамата са перфектни заедно. В момента съм на втори сезон, има някой неща, които мисля, биха могли да бъдат променени или да се доразвият още, но има време, още сме на 5 епизод. Пок и Тонг също имат интересни взаимоотношения. Иска ми се да разбера какво ще се случи с братчето на Кит. Единствено Уаю и Тану не могат нещо да ме грабнат като двойка.
    1 point
  44. Майкъл (на галено Чона-а-а!) с бодигарда си Албион.
    1 point
  45. Ейта се е присъединил към Судачи - Mystery to Iu Nakare (Do Not Say Mystery)
    1 point
  46. Като за приказка – доста добро :), макар че последните няколко епизода бяха твърде разтеглени наистина. Но в първата си част сериалът държи интереса, а и актьорите си струват. И Донг Ук ми е любимец, тук също ми хареса, а цветът на косата му беше един път! Ким Бом също е ниво, обичам го, ама можеше ли да не ходи постоянно с тия разкопчани ризки като някой сводник Главната е красива, но въпреки това не ми допада, и тук не можа да ме спечели. Да не говоря, че и героинята ѝ също ме изнерви на няколко пъти. Изненадва ме идеята за втори сезон, в който главната отсъства. Но ако акцентът ще е върху лисичите братя, непременно ще гледам Особено пък, ако към тях се присъедини точно Ким Со Йон – харесвам я!
    1 point
  47. След като изгледах и последната серия съвсем спокойно мога да кажа, че това е един от най-добрите китайски сериали за 2021. Актьорската игра е на високо ниво, като започна с Huang Xuan, който тук може да покаже целият си актьорски талант. Комуникацията между тримата главни герои се получава добре, а сцените между Huang Xuan и Victoria Song са изпълнени с емоции. Ибо си играе ролята перфектно, също така има впечатляващи второстепенни герои. Декорите и костюмите са изпипани, сценарият те държи в напрежение до последно. Единственото нещо от което не бях впечатлена беше музиката, но всичко останало е страхотно. Както четох един коментар в чуждестранните сайтове - този сериал е като студена бира в горещо време - искаш още и още. Вече мога да започна Ace Troops
    1 point
  48. Лек, забавен и разтоварващ филм. Много ми хареса. Без да има претенции за нещо по-така, си е направо супер. Действието се движи динамично, персонажите са колоритни, атмосферата е гореща, а наличието на безумни комични сцени приповдига много настроението в тези студени дни. Lee Sun Kyun си е направо магнит за зрителКи с този дълбок, плътен глас и май ще трябва да поразгледам повече от филмографията му. Чудно, че в Coffee Prince, не ми направи чак такова впечатление, но след My Mister и това филмче, ще си търся и други негови проекти. Останалата част от каста са познати лица, някои от които също са ми много на сърце, като Lee Min Ki, както и обожавам харизмата на актрисата Lee Il Hwa. Каста си е бомба! Препоръчвам ако ви се гледа нещо неангажиращо и леко.
    1 point
  49. Hyojung, YooA и Jiho пуснаха видеоклипа към песента „Say It To Me“. В MV, членовете на Oh My Girl се трансформират в очарователни герои, които ще бъдат налични като стикери в LINE Friends за приложението за съобщения LINE. „Say It To Me“ е песен за сътрудничество между видеоиграта Nexon Kartrider и LINE Friends. [KARTRIDER X LINE FRIENDS] OHMYGIRL(HYOJUNG, YooA, JIHO) ‘Say It To Me’ MV
    1 point
  50. Много сладко сериалче.Малкия е страхотен бонбон.Тази негова усмивка направо те разтапя.Аз започнах да го гледам заради него и не съжалявам. Който иска да избяга от натоварения си ден да си го пусне да гледа,няма да съжалява,на мен ми хареса.Благодаря за превода, бъдете живи и здрави.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...