Jump to content

Отличници

  1. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      37

    • Мнения

      4318


  2. battle4thesunn

    battle4thesunn

    Екип Субтитри


    • Points

      14

    • Мнения

      555


  3. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      13

    • Мнения

      1566


  4. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      12

    • Мнения

      5771


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/08/22 in Мнения

  1. Последен епизод и Благодарности за превода, отделеното време и труд на @VesSun , @sonka88 , @snowmoon , @Mari Ya и за помощта в някои от епизодите на @rondine и @battle4thesunn. Дойде време да кажем "чао" и на това забавно сериалче. Ще ни липсват, нали, момичета? Но... няма да тъжим, вземаме си багажа и се изнасяме към следващия... сериал /или тупиемец/.
    11 points
  2. Здравейте, казвам се Таня на 28 години съм родом от Добрич, по настояще живея извън България. Запалих се по азиатските продукции през далечната вече 2009 година като главно интереса ми е насочен към Корея. Започнах с 'You're beautiful' по препоръка на една приятелка и за 2-3 години изгледах над 50 сериала. После направих една дълга пауза, защото станах претенциозна и рядко нещо ми задържаше вниманието до края, но тази година покрай истерията със Squid Game интереса ми отново се възроди. Наред със сериалите почнах да слушам корейска музика, да следя новините им, да уча езика и тн. Знаете как е Имах късмета на три пъти да посетя Корея и с всеки път се влюбвам все повече в нея и вече нямам търпение да отида отново след края на пандемията. Eastern spirit винаги е бил много специален за мен, помня как изчитах от първата до последната страница темите за любимите ми актьори и певци и колко пъти на ден проверявах дали субтитрите на сериала, които гледам, са качени вече и не мога да повярвам, че чак сега се регистрирам. Но по-добре късно.....
    7 points
  3. Хора, голяма работа сте! Този сериал е толкова добър и много ме беше яд, че не получава нужното внимание и подобаващи оценки. Надявам се сега, когато е преведен да има много повече гледания. Аз лично го препоръчвам на всеки познат. Огромни, ама наистина огромни благодарности за целия ви труд и отдаденост, за всяка една отделена минута от личното ви време и усилията, които влагате. Макар и често да не пиша в този раздел, много ви се възхищавам и изпитвам огромно уважение към целия преводачески екип.
    6 points
  4. Изгледан. Добре се позабавлявах с тумбата идиоти и техните щуротии. Естествено, че живота по това време не е бил точно такъв. Тук никой не е търсил историческата истина, сериала не правен по реални събития и личности. Напротив, в голяма степен беше осъвременен. Неща от съвременния живот бяха вкарани в Чосонската епоха, ей така за майтап, да видим как би изглеждало, ако бяха съществували наистина тогава. Доста комично се беше получило на моменти. В последната серия ми хареса хрумката как посетителите в заведението нарисуваха храната си, преди да почнат да я ядат, по примера на днешните снимки и постове на различни ястия, за звездите ( Мишлен) и особено играта - закачка и препратка към "Игра на Калмар". Подобни хитринки имаше и в другите серии и беше забавно да ги откривам в различни детайли от действието. Лек и приятен сериал за разпускане. Хареса ми. Благодаря на екипа по превода!
    5 points
  5. Сериалчето е ужасно забавно и много се радвам, че се включих в превода му, макар и съвсем за малко Препоръчвам го на всеки, който иска готина комедия и романс Приятно гледане на всички! (включително и на мен )
    5 points
  6. Толкова ли е опасна бойната кака Е15 Е16
    4 points
  7. Ученик на абитуриентския бал признава на учителката си: - Искам да ви се извиня. За всички тези единадесет години не съм учил за нито едно контролно. Помните ли, че на чина ми постоянно стоеше един несесер, целия в японски йероглифи? Това ми беше пищова. На японски. - А ти откъде знаеш японски? - Всяка вечер вместо да си пиша домашните, учих езика. Специално за пищовите. - А не беше ли по-лесно да учиш математика, история, литература, химия? - Шегувате ли се? Това е много по-сложно!
    4 points
  8. 4 points
  9. = Може да е само миг от тийнейджърските им години, но за други може да е на живот и смърт... = Докладвайте при спешни случаи и училищно насилие! Време е да понатупаме лошите. Ето я и петъчната доза екшън от нас... = Епизод 4 = - 720p , - - 1080p , -
    4 points
  10. Ще го преживея – не може да се гледат само шедьоври! И не трябва. Има такова правило. Щом нещо ти е интересно или те вълнува – седиш и гледаш. Между другото като са писали сценария не са си изсмуквали съвсем от пръстите. В началните серии стана въпрос как на терминално болните им е трудно да възприемат, че живота на останалите си тече по старому, въпреки че техният свят се е преобърнал. Това ги кара още повече да се отдръпнат и да се чувстват самотни. Хора, които са били в подобна ситуация са ми казвали, че усещането наистина е такова. Хареса ми колко е силен инстинктът за самосъхранение, дори когато знаеш, че така или иначе умираш. Готов си да излъжеш, да натопиш друг, за да предпазиш себе си. Въпреки че е художествена измислица, изглежда реалистично. Едно нещо ме подразни и то за съжаление е ключов момент, но явно сценаристите не са измислили друго, за да си подредят нещата както им е удобно на тях. След изгледани 5 и 6 епизод продължавам да съм в стабилните 0,5 - 0,8%
    3 points
  11. Епизод 2: и Приятно гледане!
    3 points
  12. Айде сега пребройте колко пъти от първия до последния епизод тя лъжеше, можете да ги изредите и тук. И хвърлете един поглед и на новелата, че там е разковничето какво е искал да каже авторът.
    2 points
  13. Един от най-хубавите сериали, на които съм попадала напоследък – заслужава си всички положителни коментари! Чудесна музика, напомняща по-старите сериали, а приказките... Приказките бях прекрасни (да, не особено подходящи за деца – и като истории, и като илюстрации), но с героите в тях можеха да се асоциират и двамата главни, които бяха преживели толкова много болка още като малки. За майката на главната се усетих, Безспорно О Джонг Се и Со Йе Джи откраднаха екрана, направиха отлични роли и много ми попадна приятелството, което героите им успяха да изградят, а също как те двамата и Ганг Те си бяха опора един на друг, помагаха си и си създадоха свое семейство. Изобщо, всички актьори се справиха с ролите си. С Ким Су Хьон имам някакъв проблем, макар да не мога да определя точно какъв – безспорно е красив, има много изразително лице, да не говоря за очите, но като цяло не ми беше много убедителен. Не съм го гледала в много сериали и филми, затова не мога да преценя дали конкретно тук нещо му куцаше.
    2 points
  14. 2 points
  15. Сърдечно благодарим за хубавите думи! Сериалът наистина е много добър, за мен лично е най-добрият за изминалата година честно казано, и колективът се надяваме повече хора да му се насладят, като има и Бг буквички Това е най-голямата награда за нас, преводачите.
    2 points
  16. Много хубав сериал. Има си и драма и крими и хумор, страхотно попадение са лошите и луди момчета. Жътваря си е голяма работа, този актьор ми е един от любимите корейски и винаги прави добри роли. И аз чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
    2 points
  17. Прекрасен сериал! Изгледах го за един ден. Има от всичко по достатъчно без да натоварва с твърде тежки сцени! Очарована съм от играта на двамата сладури в главните роли. Тук ги гледам за първи път и смятам, че се справиха много добре с образите си. Много ми допадна колко дръпнат и естествен беше Джин, а хитрушовите номера на Сиб ми пълниха душата. Хареса ми, че вмъкнаха и историята на бащата на Джин, и о, алилуя! никой никого да не изнасили! Сериалчето е изключително разтоварващо, с много красиви и нежни сцени. И да, колкото и Буа да искаше яко секс , историята им се получи много красиво и без крайности. И не на последно място - огромни благодарности за превода на @HikariDu
    2 points
  18. Заболя ме зъб. Чудя се дали да ида на зъболекар, или на математик.
    2 points
  19. Отивате в темата в Настоящи проекти, виждате кога се качват новите субтитри и долу-горе колко време след тях се качва и епизодът онлайн, и се ориентирате. Не е толкова трудно. Този е от сериалите, в които онлайн качването върви паралелно с превода. Но и не може да се очаква всичко да става на момента – в крайна сметка, качването онлайн също се прави от хора, които го правят тогава, когато имат възможност.
    2 points
  20. Моооля, Вие изобщо разбирате ли от корейски сериали? За 7те епизода, които съм изгледала, мога да кажа, че този е един от най-чаканите сериали в семейството ми. Уникален е!
    2 points
  21. NCT U и записа на парчето "Universe". Междувременно в днешния, първи за 2022 Music Bank, песента спечели 1-во място, с което победите й стават три. А Тен пък ни кани на разходка из традоционен пазар в стария Пекин. Много ми е сладко как смесва изречения на корейски и китайски, описвайки едно нещо. Инстаграм ъпдейт от другото ни момче в Китай - Уинуин. Испанската дизайнерска къща LOEWE пусна капсула колекция в колаборация със Студио Гибли. Събитие по представянето се проведе днес със специалното участие на, както казват "стилната икона и любимец на марката" Уинуин.
    2 points
  22. Първи епизод онлайн:
    2 points
  23. Лей - новия представител на марката луксозни часовници HUBLOT.
    2 points
  24. Започваме приключенията на О Ганг Хи и Канг Сон Хо Ще им се наслаждаваме всеки петък, за хубав край на работната седмица Епизод 1:
    2 points
  25. Дали симпатичният асистент Юн Фан няма да се влюби и колко опасно ще е това за него? Е13 Е14 Онлайн Телеграм и VBox7
    2 points
  26. Интересно ми беше.. и като идея също. Имам в предвид И за разни други нещица нито обясниха, нито разкриха...но няма да задълбавам. Относно разходката на Луна 073 на лунната повърхност.... там е хем студено, хем няма въздух...генните инжинери на базата са били от факир нагоре... но пък беше забавно да се наблюдава как подскача боса А Гонг Ю.. ех.... отиват му всякакви роли на този човек.. обаче... усещането да играе някой, който го е грижа за някой друг... моментите, в които показва обичта си, жертвеността .... отношението към всяко едно нещо.. усмихнатите очи.. искам още от тези неща...много... И татуировката много ми харесва..
    2 points
  27. Следете си канала ни във vbox7. Всеки ден се качват епизодите и там. Днешните Е11-Е12:
    2 points
  28. Стигнахме средата на сериала и отвсякъде си личи колко е откачена сестричката, Лошото е, че оправяне няма, по-зле става Е11 и Е12 и И онлайн в Телеграм
    2 points
  29. И финал на този прекрасен сериал, благодарение на неуморните момичета с алени сърца @Scarlet Heart @rondine @Kaya @Mari Ya @sonka88! Момичета, за мен беше чест и привилегия да работим заедно. Истинско удоволствие, благодарности за отделеното време и вашите кръв, пот и сълзи. Епизод 17 и
    2 points
  30. Здравейте, Предлагам за превод Mr. Honesty, мисля че ще е много забавен и приятен за гледане. Моля обмислете предложението. Честита Нова година!
    2 points
  31. Mr. Honesty Китайско заглавие:不 说谎 恋人局 中人 Жанр: романтика,комедия Епизоди: 31 Излъчване: 29 юни 2020 г. - 13 юли 2020 г. Дни: Понеделник вторник сряда Оригинална мрежа: Tencent Video Субтитри: Английски Участват: LiangJie Син ЮнЛан Лю Хайкуан Луо QiuYun У YiFeng MinYee Chen Описание: Сю И Жън губи връзката си и кариерата си за една нощ. Кандидатства за работа в архитектурна компания. По време на интервюто тя открива, че изпълнителният директор е човекът, който е разкрил истината, че приятелят й и изневерява публично..Но все пак става асистент на изпълнителния директор-И Жън, но тя е изправена пред нелеката задача - да лъже шефа си. Склонността на шефа й публично да разобличава лъжите й винаги води до неприятни ситуации. Свали Свали с английски субтитри Онлайн с английски С руски онлайн
    2 points
  32. Честит рожден ден. Много здраве му желая.
    1 point
  33. Календар за първите два месеца от годината от Kanu и Гонг Ю.. Wallpapers.. за телефон.. за десктоп на компютър вече няма..
    1 point
  34. Клипче как се забавляват на снимачната площадка
    1 point
  35. Не беше от най-добрите в жанра – обичам филми, в които паралелно се разказват няколко истории, но тези тук не ми бяха кой знае колко интересни. Подредбата на имената в каста малко ме подведе, не очаквах така да са разпределени двойките, но това си беше плюс. Въпреки това на любимеца ми И Донг Ук не му се получи химията с неговата половинка. А и той самият беше безличен, хареса ми само в църквата Най-добър образ за мен изгради Канг Ха Нъл – отива му да играе такива неудачници и каръци! И танцът на Жирафчо с хлапетата накрая също ме усмихна – той абсолютно е на един акъл с тях, личи си Благодаря за превода!
    1 point
  36. Kanojo ga Joubutsu Dekinai Riyuu (彼女が成仏できない理由) Страна: Япония Също така известен като: She Can't Rest in Peace Период на излъчване: 2020 – Септември – 12 до 2020 – Октомври – 17 Време на излъчване: Събота 23:30 Формат: Renzoku Жанр: Драма Канал: NHK Епизоди: 6 Режисьор: Horiuchi Yusuke (堀内裕介), Nitta Shinzo Субтитри: Английски Участват: Morisaki Win като Emin Takagi Reni (高城れに) като Kotori Rei Wada Masato като Nakaji Keiichi Murakami Honoka (村上穂乃佳) като Yamada Chiharu Nakajima Hiroki като Kusano Ryuji Shiratori Tamaki като Kawamoto Erina Takami Kokoro (高見こころ) като Kawamoto Satomi Kojima Noriko (小島範子) като Itami Yoshie Mitsuishi Kotono (三石琴乃) като Kusarina Takahashi Tsutomu като Fujishima Kando Brother Tom като Honma Tsuyoshi Furutachi Kanji като Sako Yuzo Резюме: Млад мъж от Мианмар Emin (Morisaki Win), който обича японската манга, получава възможност да я изучава в Япония. Но той е изненадан от скъпите къщи под наем там. Лутайки се Emin най-накрая намира апартамент с много по евтин наем. Оказва се обаче, че в стаята му живее женски призрак. Той не може да се откаже от евтиният наем и решава да сподели стаята с нея. Това е история за живота му в Япония, заобиколен от призрака и други уникални герои, имащи различни проблеми… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    1 point
  37. На Драго си му викаме Дичката, на баща му Велин му викаме Вичката, а на брат му Пешо, си му викаме Пешо, щото налита да се бие!
    1 point
  38. Не мога да повярвам. Качиха стейдж видео - изпълнението на Макс с новата му песен "Fever" от концерта на СМ на 1.01. За мен това беше черешката на тортата за цялото събитие. "Enjoy", както се казва. В личния си Инстаграм Чангмин качи още тийзър снимки.
    1 point
  39. Когато някой си го хареса и го преведе.
    1 point
  40. Някой написа в нета "Мисленето е вредно". И народа се юрна да живее здравословно.
    1 point
  41. Вече и онлайн:/плейлиста на филма/
    1 point
  42. По-холивудски филм от този отдавна не бях гледала. Нищо корейско нямаше в него освен физиономиите на актьорите. Иначе да, беше много позитивен и чак нагарчаше от сладост. Ако сте в настроение за типичен коледен филм е перфектен за случая.
    1 point
  43. Имах усещанетп, че е mash-up между няколко филма с подобен сюжет, но какво пък - хареса ми, внесе ми някакво позитивно чувство. Имаше приятни моменти и актьорската игра се получи естествено. На моменти историите малко се размиваха, но не беше голям проблем. Може да не е нещо невиждано, но пък беше мило и позитивно.
    1 point
  44. Прекрасният новогодишен подарък на @Spidernya е българският превод на това филмче! Благодаря! Вече наличен за теглене : и Онлайн - малко по-късно.
    1 point
  45. Хубав филм! Много кръв бре Всички се трепаха, ръгаха, стреляха, ама нищо им нямаше! Актьорската игра е на ниво! Yeo Jin Goo - страхотен!
    1 point
  46. Компютърът - това е истинското зло! Но ако не го включите веднага, ще се активират две нови злини - хладилник и телевизор. ======================================================= Какво е общото между Уиндоус и подводницата? Тъкмо отвориш един прозорец и почват проблемите. ======================================================= Въпрос към радио „Ереван”: - Какво е хардуер? Радиото отговаря: - Хардуер е частта от компютъра, която понася ударите, когато не върви софтуерът... ======================================================= Компютрите са като климатици - не работят добре като отвориш Windows. ======================================================= Какво можем да научим за компютрите от филмите? 1. Когато пишете дълги изречения нямате нужда от клавиша интервал. 2. Всички монитори използват букви, високи 5 сантиметра, и приятни за окото цветове. 3. Всички високотехнологични компютри като тези, използвани от NASA, ФБР и др., имат дружелюбен графичен интерфейс. Началният екран показва знакът на организацията и поле за въвеждане на паролата за достъп до секретната мрежа. 4. Тези, които нямат такъв интерфейс, имат невероятен команден шел, който разбира правилно и изпълнява команди, написани на човешки (независимо точно какъв) език. 5. Докато тършувате из PCто не можете да срешнете отговор от вида: "Bad command or file name". 6. Можете да достигнете до всички тайни данни в мрежата като просто напишете от клавиатурата: "Искам достъп до всички секретни файлове". Ако използвате по-мощен модел PC можете просто да го кажете на компютъра - той ще ви разбере. 7. Мощните PCта бибиткат на всяко натискане на клавиш или промяна в състоянието. Някои показват резултата от операциите на екрана със скоростта, с която чете човек. Най-новите имитират звука от матричен принтер при показването на всеки символ 8. Хакерите могат да познаят всяка парола от втория опит. Най-добрите - от първия. 9. Проникването в сървъри на организации като ФБР и NASA отнема не повече от 2 минути. Сложните изчисления и зареждането на огромно количесто информация отнема 3 секунди. 10. Модемите предават данни със скорост 2 GB/sec. 11. Едно CD може да побере отоло 10 GB информация, предимна секретни данни. Записът на такова CD отнема не повече от минута, тъй като всяко PC (дори тези, покрити с прах) имат 1000х записвачка. 12. PC с високоскоростна връзка към Интернет (поне 1 Gbits/sec) моиже да бъде намерено дори в мазето на съседа ви. 13. Най-добрите PCта (дори и най-малките) имат real time възможности за 3D фотореалистична анимация. 14. Лаптопите винаги имат страхотни видео телефони, с които можеш да се свършеш с всяка точка от Земята в реално време. 15. Връзката с Интернет се осъществява в момента, в който се отвори лаптопа. 16. Лаптопите имат батерии, с които могат да работят 48 или дори 72 часа. 17. При поставяне на подходящата дискета във флопито всичко се обвива в пушек и пламъци. От монитора започват да хвърчат искри. Електричеството на половин град като Ню Йорк спира поне за 24 часа.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...