Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/08/2022 in all areas

 1. Последен епизод и Благодарности за превода, отделеното време и труд на @VesSun , @sonka88 , @snowmoon , @Mari Ya и за помощта в някои от епизодите на @rondine и @battle4thesunn. Дойде време да кажем "чао" и на това забавно сериалче. Ще ни липсват, нали, момичета? Но... няма да тъжим, вземаме си багажа и се изнасяме към следващия... сериал /или тупиемец/.
  11 points
 2. Здравейте, казвам се Таня на 28 години съм родом от Добрич, по настояще живея извън България. Запалих се по азиатските продукции през далечната вече 2009 година като главно интереса ми е насочен към Корея. Започнах с 'You're beautiful' по препоръка на една приятелка и за 2-3 години изгледах над 50 сериала. После направих една дълга пауза, защото станах претенциозна и рядко нещо ми задържаше вниманието до края, но тази година покрай истерията със Squid Game интереса ми отново се възроди. Наред със сериалите почнах да слушам корейска музика, да следя новините им, да уча езика и тн. Знаете как е Имах късмета на три пъти да посетя Корея и с всеки път се влюбвам все повече в нея и вече нямам търпение да отида отново след края на пандемията. Eastern spirit винаги е бил много специален за мен, помня как изчитах от първата до последната страница темите за любимите ми актьори и певци и колко пъти на ден проверявах дали субтитрите на сериала, които гледам, са качени вече и не мога да повярвам, че чак сега се регистрирам. Но по-добре късно.....
  7 points
 3. Хора, голяма работа сте! Този сериал е толкова добър и много ме беше яд, че не получава нужното внимание и подобаващи оценки. Надявам се сега, когато е преведен да има много повече гледания. Аз лично го препоръчвам на всеки познат. Огромни, ама наистина огромни благодарности за целия ви труд и отдаденост, за всяка една отделена минута от личното ви време и усилията, които влагате. Макар и често да не пиша в този раздел, много ви се възхищавам и изпитвам огромно уважение към целия преводачески екип.
  6 points
 4. Изгледан. Добре се позабавлявах с тумбата идиоти и техните щуротии. Естествено, че живота по това време не е бил точно такъв. Тук никой не е търсил историческата истина, сериала не правен по реални събития и личности. Напротив, в голяма степен беше осъвременен. Неща от съвременния живот бяха вкарани в Чосонската епоха, ей така за майтап, да видим как би изглеждало, ако бяха съществували наистина тогава. Доста комично се беше получило на моменти. В последната серия ми хареса хрумката как посетителите в заведението нарисуваха храната си, преди да почнат да я ядат, по примера на днешните снимки и постове на различни ястия, за звездите ( Мишлен) и особено играта - закачка и препратка към "Игра на Калмар". Подобни хитринки имаше и в другите серии и беше забавно да ги откривам в различни детайли от действието. Лек и приятен сериал за разпускане. Хареса ми. Благодаря на екипа по превода!
  5 points
 5. Сериалчето е ужасно забавно и много се радвам, че се включих в превода му, макар и съвсем за малко Препоръчвам го на всеки, който иска готина комедия и романс Приятно гледане на всички! (включително и на мен )
  5 points
 6. Толкова ли е опасна бойната кака Е15 Е16
  4 points
 7. Ученик на абитуриентския бал признава на учителката си: - Искам да ви се извиня. За всички тези единадесет години не съм учил за нито едно контролно. Помните ли, че на чина ми постоянно стоеше един несесер, целия в японски йероглифи? Това ми беше пищова. На японски. - А ти откъде знаеш японски? - Всяка вечер вместо да си пиша домашните, учих езика. Специално за пищовите. - А не беше ли по-лесно да учиш математика, история, литература, химия? - Шегувате ли се? Това е много по-сложно!
  4 points
 8. Благодаря ви, чудесни сте!
  4 points
 9. = Може да е само миг от тийнейджърските им години, но за други може да е на живот и смърт... = Докладвайте при спешни случаи и училищно насилие! Време е да понатупаме лошите. Ето я и петъчната доза екшън от нас... = Епизод 4 = - 720p , - - 1080p , -
  4 points
 10. Ще го преживея – не може да се гледат само шедьоври! И не трябва. Има такова правило. Щом нещо ти е интересно или те вълнува – седиш и гледаш. Между другото като са писали сценария не са си изсмуквали съвсем от пръстите. В началните серии стана въпрос как на терминално болните им е трудно да възприемат, че живота на останалите си тече по старому, въпреки че техният свят се е преобърнал. Това ги кара още повече да се отдръпнат и да се чувстват самотни. Хора, които са били в подобна ситуация са ми казвали, че усещането наистина е такова. Хареса ми колко е силен инстинктът за самосъхранение, дори когато знаеш, че така или иначе умираш. Готов си да излъжеш, да натопиш друг, за да предпазиш себе си. Въпреки че е художествена измислица, изглежда реалистично. Едно нещо ме подразни и то за съжаление е ключов момент, но явно сценаристите не са измислили друго, за да си подредят нещата както им е удобно на тях. След изгледани 5 и 6 епизод продължавам да съм в стабилните 0,5 - 0,8%
  3 points
 11. Епизод 2: и Приятно гледане!
  3 points
 12. Айде сега пребройте колко пъти от първия до последния епизод тя лъжеше, можете да ги изредите и тук. И хвърлете един поглед и на новелата, че там е разковничето какво е искал да каже авторът.
  2 points
 13. Един от най-хубавите сериали, на които съм попадала напоследък – заслужава си всички положителни коментари! Чудесна музика, напомняща по-старите сериали, а приказките... Приказките бях прекрасни (да, не особено подходящи за деца – и като истории, и като илюстрации), но с героите в тях можеха да се асоциират и двамата главни, които бяха преживели толкова много болка още като малки. За майката на главната се усетих, Безспорно О Джонг Се и Со Йе Джи откраднаха екрана, направиха отлични роли и много ми попадна приятелството, което героите им успяха да изградят, а също как те двамата и Ганг Те си бяха опора един на друг, помагаха си и си създадоха свое семейство. Изобщо, всички актьори се справиха с ролите си. С Ким Су Хьон имам някакъв проблем, макар да не мога да определя точно какъв – безспорно е красив, има много изразително лице, да не говоря за очите, но като цяло не ми беше много убедителен. Не съм го гледала в много сериали и филми, затова не мога да преценя дали конкретно тук нещо му куцаше.
  2 points
 14. 6-ти епизод онлайн
  2 points
 15. Сърдечно благодарим за хубавите думи! Сериалът наистина е много добър, за мен лично е най-добрият за изминалата година честно казано, и колективът се надяваме повече хора да му се насладят, като има и Бг буквички Това е най-голямата награда за нас, преводачите.
  2 points
 16. Много хубав сериал. Има си и драма и крими и хумор, страхотно попадение са лошите и луди момчета. Жътваря си е голяма работа, този актьор ми е един от любимите корейски и винаги прави добри роли. И аз чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
  2 points
 17. Прекрасен сериал! Изгледах го за един ден. Има от всичко по достатъчно без да натоварва с твърде тежки сцени! Очарована съм от играта на двамата сладури в главните роли. Тук ги гледам за първи път и смятам, че се справиха много добре с образите си. Много ми допадна колко дръпнат и естествен беше Джин, а хитрушовите номера на Сиб ми пълниха душата. Хареса ми, че вмъкнаха и историята на бащата на Джин, и о, алилуя! никой никого да не изнасили! Сериалчето е изключително разтоварващо, с много красиви и нежни сцени. И да, колкото и Буа да искаше яко секс , историята им се получи много красиво и без крайности. И не на последно място - огромни благодарности за превода на @HikariDu
  2 points
 18. Заболя ме зъб. Чудя се дали да ида на зъболекар, или на математик.
  2 points
 19. Отивате в темата в Настоящи проекти, виждате кога се качват новите субтитри и долу-горе колко време след тях се качва и епизодът онлайн, и се ориентирате. Не е толкова трудно. Този е от сериалите, в които онлайн качването върви паралелно с превода. Но и не може да се очаква всичко да става на момента – в крайна сметка, качването онлайн също се прави от хора, които го правят тогава, когато имат възможност.
  2 points
 20. Моооля, Вие изобщо разбирате ли от корейски сериали? За 7те епизода, които съм изгледала, мога да кажа, че този е един от най-чаканите сериали в семейството ми. Уникален е!
  2 points
 21. NCT U и записа на парчето "Universe". Междувременно в днешния, първи за 2022 Music Bank, песента спечели 1-во място, с което победите й стават три. А Тен пък ни кани на разходка из традоционен пазар в стария Пекин. Много ми е сладко как смесва изречения на корейски и китайски, описвайки едно нещо. Инстаграм ъпдейт от другото ни момче в Китай - Уинуин. Испанската дизайнерска къща LOEWE пусна капсула колекция в колаборация със Студио Гибли. Събитие по представянето се проведе днес със специалното участие на, както казват "стилната икона и любимец на марката" Уинуин.
  2 points
 22. Първи епизод онлайн:
  2 points
 23. Лей - новия представител на марката луксозни часовници HUBLOT.
  2 points
 24. Започваме приключенията на О Ганг Хи и Канг Сон Хо Ще им се наслаждаваме всеки петък, за хубав край на работната седмица Епизод 1:
  2 points
 25. Дали симпатичният асистент Юн Фан няма да се влюби и колко опасно ще е това за него? Е13 Е14 Онлайн Телеграм и VBox7
  2 points
 26. Интересно ми беше.. и като идея също. Имам в предвид И за разни други нещица нито обясниха, нито разкриха...но няма да задълбавам. Относно разходката на Луна 073 на лунната повърхност.... там е хем студено, хем няма въздух...генните инжинери на базата са били от факир нагоре... но пък беше забавно да се наблюдава как подскача боса А Гонг Ю.. ех.... отиват му всякакви роли на този човек.. обаче... усещането да играе някой, който го е грижа за някой друг... моментите, в които показва обичта си, жертвеността .... отношението към всяко едно нещо.. усмихнатите очи.. искам още от тези неща...много... И татуировката много ми харесва..
  2 points
 27. Следете си канала ни във vbox7. Всеки ден се качват епизодите и там. Днешните Е11-Е12:
  2 points
 28. Стигнахме средата на сериала и отвсякъде си личи колко е откачена сестричката, Лошото е, че оправяне няма, по-зле става Е11 и Е12 и И онлайн в Телеграм
  2 points
 29. И финал на този прекрасен сериал, благодарение на неуморните момичета с алени сърца @Scarlet Heart @rondine @Kaya @Mari Ya @sonka88! Момичета, за мен беше чест и привилегия да работим заедно. Истинско удоволствие, благодарности за отделеното време и вашите кръв, пот и сълзи. Епизод 17 и
  2 points
 30. Здравейте, Предлагам за превод Mr. Honesty, мисля че ще е много забавен и приятен за гледане. Моля обмислете предложението. Честита Нова година!
  2 points
 31. Mr. Honesty Китайско заглавие:不 说谎 恋人局 中人 Жанр: романтика,комедия Епизоди: 31 Излъчване: 29 юни 2020 г. - 13 юли 2020 г. Дни: Понеделник вторник сряда Оригинална мрежа: Tencent Video Субтитри: Английски Участват: LiangJie Син ЮнЛан Лю Хайкуан Луо QiuYun У YiFeng MinYee Chen Описание: Сю И Жън губи връзката си и кариерата си за една нощ. Кандидатства за работа в архитектурна компания. По време на интервюто тя открива, че изпълнителният директор е човекът, който е разкрил истината, че приятелят й и изневерява публично..Но все пак става асистент на изпълнителния директор-И Жън, но тя е изправена пред нелеката задача - да лъже шефа си. Склонността на шефа й публично да разобличава лъжите й винаги води до неприятни ситуации. Свали Свали с английски субтитри Онлайн с английски С руски онлайн
  2 points
 32. Rookie Cops (너와 나의 경찰수업) Страна: Южна Корея Също така известен като: Neowa Naui Gyeongchalsooeob Период на излъчване: 2022 – Януари - 26 до 2022 – Март – 16 Време на излъчване: Сряда Жанр: Романс, Драма Канал: Disney+ Епизоди: 16 Режисьор: Kim Byung Soo (A Korean Odyssey) Сценарист: Lee Ha Na (Cunning Single Lady) Субтитри: Английски Участват: Kang Daniel като Wi Seung Hyun Chae Soo Bin като Go Eun Gang Lee Sin Young като Kim Tak Park Yoo Na като Ki Han Na Park Sung Joon като Yoo Dae Il Min Do Hee като Woo Joo Young Kim Woo Seok като Seo Beom Joo Chun In Seo като Shin A Ri Kim Sang Ho като Cha Yoo Gon Son Chang Min като Wi Gi Yong Lee Moon Sik като Go Yang Cheol Seo Yi Sook като Kim Soon Young Jung Young Joo като Lee Hee Sook Ji Su Won като Oh Sook Ja Kwak Si Yang като Kim Hyun Soo (епизод 1) Резюме: Драмата следва историята на новобранци в елитния корейски национален полицейски университет (KNPU), за който се казва, че е един от най-консервативните и изключителни кампуси в Корея. Уи Сънг Хьон (Kang Daniel) е първокурсник с отличие, който се възхищава на баща си полицейски комисар и иска да бъде като него. Всичко върви по план, докато не се сблъсква с Го Ън ганг (Chae Soo Bin)… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 33. На някой ако му се гледа с английски субтитри : 2PM Junho [ENG SUB - FULL VIDEO] Special DJ with Lee Seyoung 2021.12.28 The Red Sleeve
  1 point
 34. Приятно и леко сериалче. Главните радват, а момчето и добре играе. Двата тъпи ъгъла не са запознати с логиката, а женското е и много тъпо, но упорито.
  1 point
 35. Албумът на NCT2021 UNIVERSE No.1 в класацията World Albums Billboard. NCT Dream и NCT127 с награди Bonsang Best Album на провелите се днес Golden Dics Awards. Поздравления! Кое обаче е по-интересното напоследък? Тейонг. Да, той винаги е интересен, но след концерта на СМ си е намерил още едно хоби - гледа ТикТок клипчета на фенове и ги тагва в личния си Инстаграм. Клипчетата са по станалата супер популярна в социалките песен-колаборация на NCTxAESPA "ZOO", а хореографията е в резултат на общата работа на Тейонг с известната BADA LEE. TY постна танцова практика в Инстаграм. Който е пропуснал изпълнението на SMTown концерта, може да го гледа тук, поне докато не са го свалили. А аз стискам палци за официално стейдж видео, дано получим такова!
  1 point
 36. Честит рожден ден
  1 point
 37. We At That Time (那时的我们) Страна: Китай Също така известен като: Zui Hou De Wo Men Година на излъчване: 2021 – Декември – 01 до 2021 – Декември – 25 Време на излъчване: Сряда – Събота Жанр: Драма, Романс, Приятелство Канал: Mango TV Епизоди: 39 Режисьор: Hsiu Lan Hu, Hu Yi Juan Субтитри: Английски Участват: Amy Sun като Ji Zhi Xia Cya Liu като Ye Ke Li Ze Feng като Zhong Yuan Xu Ke като Xiao Ran Zai Zai Lin като Tang Xiao Li Mao като Zhang Qiang Zhang Jun Han като Gao Liang Joy Pan като Ji Mei Lan Liu Hai Lan като Emma Liu Ze Yu като Ye Di Zhang Wei Na като Sha Sha Cao He като Kong Xiang Yin Yi Bo като Shun Zi Liang Guo Rong като Fang Guo Dong Zhang Gong като Ye Jian Jun Yang Ping като Zhou Xiao Mei Shang Guan Tong като Zhong Yuan’s mother Shan Bao Zhong като Zhong Yuan’s father Резюме: Ye Ke и нейната приятелка от гимназията Ji Zhi Xia се събрат отново след дълга раздяла. Ji Zhi Xia е на път да започне нов живот с годеника си, но скоро се сблъсква с домашно насилие и бяга от дома. Затова тя е приютена от Ye Ke, Tang Xiao, Xiao Ran и Zhang Qiang. Така тези млади хора започват да живеят в общ дом, помагайки си един друг да израснат като професионалисти и хора... Онлайн с английски субтитри
  1 point
 38. Вече и онлайн:/плейлиста на филма/
  1 point
 39. From Now On, Showtime! Страна: Южна Корея Също така известен като: From Now On, Showtime! , From Now Showtime! , Jigeumbuteo Showtime! Период на излъчване: 23 април 2022 - 12 юни, 2022 Жанр: Романтичен, Фентъзи Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьор: Lee Hyung Min (Strong Woman Do Bong Soon) Сценарист: Ha Yoon-A Субтитри: Английски Участват: Park Hae Jin като Cha Cha Woong Jin Ki Joo като Go Seul Hae Go Gyu Pil като Ma Dong Cheol Jung Joon Ho като Choi Gum Kim Hee Jae като Lee Yong Ryeol Jung Ha Eun като Cheon Ye Ji Резюме: Cha Cha Woong е един от най-добрите илюзионисти с безброй невероятни трикове и изпълнения. Има участия на сцена с публика, както и по телевизията. Красавец е, но често проявява хапливия си характер. Също така, той има тайна способност да вижда духове и да комуникира с тях. Cha Cha Woong не се страхува от призраците, дори им казва какво да правят. С невероятните си умения, той се забърква с млада ентузиазирана полицайка. Разследват случаи заедно с помощта на духовете. Междувременно, между Cha Cha Woong и полицайката прехвърчат искри... Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  1 point
 40. Първите 3 серии и нещо - скука. Главната актриса печели наградата Скелет на годината. Дрехите и стоят като на закачалка. И тук говорим за много малки дрехи. А инспектора е гигант до нея. Четиримата главни герои нямат никаква химия като отбор. Тайният инспектор с Квон Нара беше по добър сериал. Това би трябвало да е комедия , ама нещо не я виждам.
  1 point
 41. Още един материал посветен на Шиумин. Този път статия от Esquire Korea, които показват 4-те ресторанта в Сеул, предпочитани от Минсок. За него самия казват, че е известен като знаменитост с гурме-вкус и че ако решите да последвате препоръките няма да сбъркате. Съгласна съм. Леле, нямам търпение да видя каква концепция, каква музика ще ни покаже Шиумин. Сехун качи в Инстаграм снимки с таг #DIOR. Кай също публикува снимки от днешното събитие на което присъства. Инстаграм
  1 point
 42. Youngjae разказва за това как членовете на GOT7 решават битки, техния оживен групов чат и др. В ново интервю и илюстрация със списание The Star, Youngjae говори за връзката между членовете на GOT7, неговите цели като актьор и певец и много повече! Youngjae беше зает през последните месеци: в допълнение към издаването на новия си сингъл „Walk With Me“, членът на GOT7 в момента участва в новата уеб драма „Love & Wish“ заедно със звездата от „The Penthouse“ Choi Ye Bin. „Моят дигитален сингъл и уеб драмата наскоро излязоха“, каза Youngjae в интервюто си след снимките за The Star. „Новата ми песен „Walk With Me“ е страхотна песен за слушане през зимата.“ Поглеждайки към предстоящата година, той продължи: „Искам да продължа да правя музика. Надявам се, че всеки ще извърви красив път през 2022 г., докато слуша тази музика.” Докато Youngjae остана смирен за начинаещата си актьорска кариера, той сподели, че се чувства изненадващо комфортно по време на снимките, въпреки че е новобранец. „Всъщност се чувствам по-спокоен, когато играя, и напрежението е различно“, обясни той. „Все още е твърде неудобно да се нарека актьор, но искам да работя повече в бъдеще, за да мога да се държа като Hwang Jung Min или Joaquin Phoenix. Що се отнася до продължаващото приятелство на членовете на GOT7, Youngjae с гордост потвърди, че той и колегите му от групата са все още толкова близки, както винаги, разкривайки: „Все още много се забавляваме да говорим за наистина безполезни неща в нашия групов чат заедно. Всъщност сега се разбираме още по-добре.” „Дори когато се караме, ние винаги обсъждаме нещата чрез преговори и компромис“, продължи той. „Вярваме в това винаги да разрешаваме нещата, като приключваме разговора, независимо от всичко, и когато кажем, че ще направим нещо, ние сме типовете, които се ободряваме и работим заедно, за да го свършим.” Когато беше помолен да се дефинира с една ключова дума или фраза, Youngjae отговори скромно: „„Нормален, обикновен човек“. Можете да ме обобщите напълно с тази една фраза.“ Що се отнася до определението му за щастие, той отговори със смях: „Слизам рано от работа. Не знам защо всички крият това. Възможността да сляза от работа рано означава, че съм работил усилено и съм свършил добра работа." Накрая Youngjae разказа как иска да бъде известен на публиката като атист. „Искам да изляза пред публиката като готин и известен певец“, каза той. „Честно казано, не очаквам хората да знаят каква музика правя. аз съм добре с това. Но бих искал хората да знаят кой е певецът Youngjae. Бих се радвал точно на това." Изт.
  1 point
 43. 1 point
 44. Лайв изпълнение от Junny и Jay B на тяхната "Nostalgia"...
  1 point
 45. Като не вървят сериалите, разсъбличаме И Дон Ук. Ако пак не щат, бием го.
  1 point
 46. Братът на Те Со е голяма откачалка. Нямам търпение за 8 епизод.
  1 point
 47. Something About 1% (1%의 어떤것) Страна: Южна Корея Също така известен като: One Percent of Anything По новелата на Hyun Go Woon “Something About 1%” Период на излъчване: 5 октомври 2016 – 8 декември 2016 Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:00 Жанр: Романс, Комедия Канал: Oksusu & DramaX Епизоди: 16 Режисьор: Kang Chul Woo Субтитри: Английски Участват: Ha Suk Jin като Lee Jae In Jun So Min като Kim Da Hyun Seo Eun Chae като Han Joo Hee Kim Hyung Min като Min Tae Ha Im Do Yoon като Jung Hyun Jin Kim Sun Hyuk като Kim Hyung Joon Lee Hae In като Soo Jung Choi Sung Jae като Jung Sun Woo Резюме: По новелата “Something About 1%” на Hyun Go Woon, публикувана на 20 август 2002 г. Драмата е римейк на сериала “1% of Anything”, излъчвана от 6 юли до 28 декември 2003 г. по MBC. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски дублаж Интересно какво ли ще излезе от този римейк...
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...