Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/06/2022 in all areas

 1. Време е за шоу! Страна: Южна Корея Също така известен като: From Now On, Showtime! , From Now Showtime! , Jigeumbuteo Showtime! Период на излъчване: Април- Юни 2022 Жанр: Романтичен, Фентъзи Превод: b0rahae Редакция: IPurpleYou Сериалът ще се превежда текущо.
  6 points
 2. Надпис в тоалетната: - Моля ползвайте четката! Някой от долу написал: - Може ли с хартия, защото с четката боли?!
  6 points
 3. Някой написа в нета "Мисленето е вредно". И народа се юрна да живее здравословно.
  5 points
 4. Епизод 2: и Приятно гледане!
  4 points
 5. Справедлива ли е съдбата? Аз коя съм и ти кой си? Част от отговорите в еп. 6:
  4 points
 6. Стигнахме средата на сериала и отвсякъде си личи колко е откачена сестричката, Лошото е, че оправяне няма, по-зле става Е11 и Е12 и И онлайн в Телеграм
  4 points
 7. Още повече за баща му, принц Садо и още толкова за дядо му Йонгджо. :))))))))) Бих препоръчала два забележителни филма: The Throne (Sado) с Ю А Ин и The Fatal Encounter (The King’s Wrath) с Хьон Бин в ролята на Чонгджо.
  4 points
 8. Линк за онлайн гледане (по молба на потребител)
  3 points
 9. Ето я книгата на български език.
  3 points
 10. Victory Lap (水漾少年) Страна: Китай Също така известен като: Victory Lap Година на излъчване: 2020 – Юни – 05 до 2020 – Юни – 20 Време на излъчване: 2020 Жанр: Комедия, Драма, Спорт Канал: Channel 8 Епизоди: 13 (20 мин.) Режисьор: Channel 8 Субтитри: Английски Участват: Gavin Teo като Lin Jun Zijie Zong като Yi Xiang Pirapat Watthanasetsiri като Tae Glenn Yong като Liu Jian Резюме: За да подготвят следващото поколение плувци, Yi Xiang, Lin Jun, Tae и Liu Jian са наети от отбора по плуване „Swordfish“. Така четири момчета с различни личности трябва да се изправят пред собствените си борби. Пътят към мечтите никога не е лесен. Ще успеят ли да стигнат до националният отбор? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
  3 points
 11. Честит рожден ден на Mithra Jin.Много здраве и успехи му желая.
  3 points
 12. Видеокомпилация в хронологичен ред на всички изпълнения на BTS през годините на сцената на "Mnet Asian Music Awards"!!! [2021 MAMA] BTS (방탄소년단) MAMA PERFORMANCE COMPILATION (2021 MAMA 수상자 역대 마마 무대 모아보기) BTS се забавляват преди пресконференцията посветена на излизането на "Butter". [BANGTAN BOMB] "Jimin's Joints Warm - Up Exercise" - BTS (방탄소년단)
  2 points
 13. Вече и онлайн:/плейлиста на филма/
  2 points
 14. Shall We Have Dinner Together? Доста съфорумци вече са го изгледали, но има такива като мен, които все още се надяват на един от хубавите преводи, които се правят тук. Макар че се стремях по диагонал да прочета темата, за да не разбера някоя съществена подробност за сюжета останах с впечатлението, че ще е един от онези сериали/филми, които просто ти е приятно да гледаш, Заглавието подсказва храна на приятни места и надявам се красиви роли(подочух и за някой нетолковаглавенинтересенгерой . ама и Хубавото Хони не бих върнала, нека краси сериите, и като игра не ме дразни
  2 points
 15. Имам нездравия навик да се ровя в живота на хора, живели някога си и които, всъщност, изобщо не би трябвало да ме касаят. Например Садо, защо са се случили така кофти нещата с него и близките му , ето това мир не ми дава от години. Сериалите и филмите само повече ме объркват. Опасно луд ли е бил, убил и изнасилил безброй хора или е станал жертва на корумпирани политици, притеснени за властта си? Най-вероятно по малко и от двете. Не че не правя разлика между творческо въображение, комерсиален интерес на филмосъздателите, придворна историография и историческа истина, но умирам от яд, че никога няма да разбера какво точно се е случило. Поредният сериал за сина му Чонгджо и най-голямата му любов, хвърли нова доза мъгла върху историята. Красиво и напудрено. Виждаме майката на Чонгджо, принцеса Хегьонг, която излъчва от екрана благородство и почтеност, обича искрено сина си и поощрява любовта му към Док Им. Историческата дама е оставила мемоари, които се считат за най-достоверен източник за изследователите. Мемоарите излязоха на руски миналата година и имах възможност да ги прочета. Готова съм да се подпиша под твърдението си, че целта на тези мемоари не е да разкрият истината, а да оправдаят участието на нейното семейство в убийството на мъжа й. Тя обвинява сестрата на Садо като причина за всички нещастия, преживени от нея и семейството й. Принцеса Хуауей в сериала наистина беше отвратителна, но има свидетелства, че тя е била близка с брат си, правила му е много услуги и го е спасявала в критични ситуации, а след смъртта му, отглежда невръстния му син И Сан/Чонгджо. По-късно отношенията им наистина се влошават и тя е изгонена от двореца, отново по настояване на консервативната партия, към която принадлежат майката и дядото на Чонгджо. Милата, очарователна и тъжна вдовстваща кралица е останала в историята като един от най-големите душмани на Чонгджо. Тя е сред водачите на консервативната партия, която само за една година прави седем опита за убийството на краля. За дядото Йонгджо нямам сили и пространство да пиша. Колкото и да го ненавиждам, той все пак беше изигран от най-страхотните корейски артисти от по-старото поколение, както и от сладкишите Джин Гу и Ил У. Имам един въпрос към наблюдателните зрители: в действието се появи една шапка (носеше я старата придворна, когато беше отвлечена от главната придворна дама). Изясни ли се каква е ролята на шапката?
  2 points
 16. Не обичате мъжете? Вие просто не знаете как да ги приготвите! Вземете един пресен мъж, добре му промийте съзнанието, добавете чаша нежност, две чаени лъжички здрав смисъл, щипка ревност, шепа страст, бавно го подгрейте до кипване и употребявайте с удоволствие, но умерено! Мерки за безопасност: не употребявайте близо до приятелки, пазете го на сухо и топло място, с ограничен достъп на приятели.
  2 points
 17. Секс символ, а? Честит да е Джей Би.
  2 points
 18. Честит рожден ден на сладката и чаровна Shuhua.Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.
  2 points
 19. Честит рожден ден на лидерчето JB.Здраве и професионални успехи му желая.
  2 points
 20. Честит рожден ден на любимеца ми JB. Пожелавам му да е жив и здрав и много професионални успехи.
  2 points
 21. Имах усещанетп, че е mash-up между няколко филма с подобен сюжет, но какво пък - хареса ми, внесе ми някакво позитивно чувство. Имаше приятни моменти и актьорската игра се получи естествено. На моменти историите малко се размиваха, но не беше голям проблем. Може да не е нещо невиждано, но пък беше мило и позитивно.
  2 points
 22. Днешните снимки на Макс. И една готина статия в която говорят за споделеното от него по повод брака му. В предаването в което участва - " Bistro Shidor", станало въпрос за браковете. Запитан дали изведнъж е решил да се ожени Чангмин споделя: "Докато говорех с нея изведнъж почувствах, че тя е "Единствената". Как да го обясня? Бях човек, който казваше просто "Поздравления! ", когато някой сподели щастието си или постиженията си с мен. Но без да осъзнавам започнах да се чувствам истински щастлив, когато тя е щастлива..." Макс
  1 point
 23. Компилация от изпълненията на ENHYPEN по време на "Mnet Asian Music Awards". [2021 MAMA] ENHYPEN (엔하이픈) MAMA PERFORMANCE COMPILATION (수상자 역대 마마 무대 모아보기) Компилация от изпълненията на ENHYPEN на песните "Not For Sale" и "Upper Side Dreamin". Not For Sale 부터 Upper Side Dreamin’까지! ENHYPEN (엔하이픈) with 2021 Mnet | 2021 MAMA 수상자 무대 모아보기 Изпълнението на "Tamed - Dashed" на сцената на "МАМА 2021" придружено от коментари на фенове. (ENG → KOR) “다 됐고, 그냥 킹갓 엔하이픈” ENHYPEN - "Tamed - Dashed" [2021 MAMA 댓글 번역]
  1 point
 24. Първите 3 серии и нещо - скука. Главната актриса печели наградата Скелет на годината. Дрехите и стоят като на закачалка. И тук говорим за много малки дрехи. А инспектора е гигант до нея. Четиримата главни герои нямат никаква химия като отбор. Тайният инспектор с Квон Нара беше по добър сериал. Това би трябвало да е комедия , ама нещо не я виждам.
  1 point
 25. Сигурно. Обаче си го гледах без проблем. Добре се спори синът на Сакурай. Дано има още роли!
  1 point
 26. Тийзър изображения на Jeon Woong бяха пуснати за специалния албум на AB6IX „COMPLETE WITH YOU“!
  1 point
 27. Moon Byul сподели обложката на заглавната й песен „LUNATIC“. Whee In пък разкри нова партида от тийзър снимки за „WHEE“.
  1 point
 28. SOOBIN отбелязва рождения си ден и получава поздрави от членовете на ТХТ. [T : TIME] "SOOBIN’s Birthday!" - TXT (투모로우바이투게더) Няколко от членовете на ENHYPEN гостуват на SOOBIN в радиопредаването "Kiss the Radio". [T : TIME] "DJ Soob Meets ENHYPEN on Kiss the Radio" - TXT (투모로우바이투게더)
  1 point
 29. Още един материал посветен на Шиумин. Този път статия от Esquire Korea, които показват 4-те ресторанта в Сеул, предпочитани от Минсок. За него самия казват, че е известен като знаменитост с гурме-вкус и че ако решите да последвате препоръките няма да сбъркате. Съгласна съм. Леле, нямам търпение да видя каква концепция, каква музика ще ни покаже Шиумин. Сехун качи в Инстаграм снимки с таг #DIOR. Кай също публикува снимки от днешното събитие на което присъства. Инстаграм
  1 point
 30. Значи, ако не съм седнала падам и умирам. Тийзър снимки за албума на Макс DEVIL. Албумът ще има две версии - Black & Red, и ще съдържа фотокнига от 96 страници (Макс на 96 картинки!!!), а песните са шест : Devil Maniac Fever Alien Dirty Dancing Airplane Mode.
  1 point
 31. След дълго отлагане най-после го изгледах и изобщо не съжалявам. Много ми хареса.Подкрепям всички мнения на харесалите сериала. Докъм 10-тата серия ми носеше такова настроение. Радвах им се на влюбените гълъбчета и вярно, и аз не помня друг сериал, в който отношенията да са толкова естествени и истински. После като вкараха драмата(нямаше как да минем без нея все пак), ми дойде малко в повече, но се радвам, че го гледах.
  1 point
 32. Епизод 15 /предпоследен/ и
  1 point
 33. Прекрасният новогодишен подарък на @Spidernya е българският превод на това филмче! Благодаря! Вече наличен за теглене : и Онлайн - малко по-късно.
  1 point
 34. Честита Нова година на всички. Надявам се новата година да ви донесе повече позитивно настроение и най-вече здраве и любов и безброй много щастие
  1 point
 35. Ето и едно еленче в котешки вариант на Дядо Коледа.Като гледам въобще няма да му помогне да излезе през комина
  1 point
 36. Точно днес тръгна! @IPurpleYou и @b0rahae са светкавични и няма да се изненадам, ако още утре има превод на първата серия.
  1 point
 37. Praomook Ей този сериал го чакам с нетърпение,на тези двамата съм им фен от другия им сериал "Розов грях" .Като гледам и чета за какво се разказва ми става интересно.Дано някой се заинтересува от него.
  1 point
 38. Пази боже от кпоп адъли. Не го давам. Още не мога да преживея факта, че И Бо е такъв. Какво получават - експлоатация, нямат време да учат, всички политически и икономически скандали се заменят с такива на айдъли. В никакъв случай!
  1 point
 39. Никой не им е светил, за да знае. Момчетата изпълняват роли в сериала, а оттам нататък животът им е личен. Може дори и приятели да не са.
  1 point
 40. Сериал за двама идиота. В нито един момент не видях някаква зрялост в решенията им, имам чувството че гледах едни тийнейджъри които обичат за първи път. Някакви смешни напъни на сценариста за любовна драма с нелепи препятствия. Корейската жена е като атомна бомба и по добре никога, ама никога да не се доближаваш до подобна. Щото това изчадие става майка която единствения и рефлекс е да размахва ръце. Имам чувството, че главната героиня постоянно саботираше връзката им , а той гледаше да не изостава. Уж все щяха да се съветват един с друг, а накрая всеки си правеше каквото иска. Накрая просто исках да свърши и да ме отърве от мъките. Нито щастлив край, нито нещастен ме интересуваха и двамата ми станаха толкова антипатични с простотиите си. И влак да ги беше сгазил щях да го приема спокойно. Щото те през цялото време на там се движеха. Корейците със сигурност не разбират понятието на думата любов. Нещастието е дълбоко вкоренено в тях. Ама от такива алкохолици какво да очакваш? Корейците не се ли усещат, че се излагат с това постоянно фиркане пред цял свят? То при тях живота е или пиене или изтрезняване. Явно тук сме гледали различен сериал. Направо ме депресираха. Трябва ми нещо весело и комично сега. И финала какъв беше? В кафенето ли ще работят за жълти стотинки. Е тук вече майка и щеше да скъса някой менискус от напрягане. Още не мога да спра да се смея.
  1 point
 41. Closer to You 我的刺猬女孩 / Wo De Ci Wei Nu Hai Мрежа: Youku Дата: 22.04,.2020 Жанр: романтичен Епизоди:24 Режисьор: Chen Ronghui, Xi Chen Сценарист-режисьор: Xichen Studio, Liu Sen, Dong Borou, Chen Xinjie Продуцентски компании: Youku, China Pictures, Ironman Продуцент: Gu Hao Участват: Li Yinan като Wu Jinghao Zhuang Dafei като Han Fei He Zeyuan като Bai Zhenyu Wang Rui като Zhang Fan Zheng Miao като Mo Xiaobei Liu Weilong като Ma Juntao и др. Описание: Откакто Хан Фей неволно помага на У Дзинхао да се измъкне от неприятна ситуация в училище, той никога не е преставал да я наблюдава. Започва да забелязва всичко което става с нея: тя често се разсейва в час и е невъзможно да се доближи до нея. В крайна сметка научава, че веднъж Хан Фей е взела със себе си нейната приятелка на барбекю, но там се случва инцидент: приятелка й се изгоря и изпада в безсъзнание. Оттогава Хан Фей живее с чувството на вина. У Дзинхао търпеливо остава до нея, като и помага да се съвземе. Двамата стават приятели. Обаче се случва неочакван инцидент. У Дзинхао изпада в кома, след като спасява Хан Фей от автомобилна катастрофа. Хан Фей обещава да стане лекар. Десет години по-късно тя се превръща в изключителен хирург и под внимателните й грижа У Дзинхао постепенно започва да се възстановява. Свали
  1 point
 42. Аз обичам този сериал защото няма бяло и черно. Спомням си думите на главната героина от "Пътешествие на цветето". Запомних ги, защото ми направиха силно впечатление и са исторически достоверни. В името на вярата и на доброто са избити много повече хора, отколкото от злите сили. И това е така в световен мащаб. Та там младото момиче питаше: /не е дословно цитирано, а по смисъл и памет/ Какво съм направила след като съм преминала към тъмната страна? Никого не съм убила. Никой не е пострадал заради мен. А вие в името на вашето "добро" и "правилно" сте избили хиляди.
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...