Jump to content

Отличници

  1. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      21

    • Мнения

      1566


  2. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      19

    • Мнения

      3492


  3. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      12

    • Мнения

      8120


  4. b0rahae

    b0rahae

    Екип Субтитри


    • Points

      10

    • Мнения

      470


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/06/22 от всички области

  1. Време е за шоу! Страна: Южна Корея Също така известен като: From Now On, Showtime! , From Now Showtime! , Jigeumbuteo Showtime! Период на излъчване: Април- Юни 2022 Жанр: Романтичен, Фентъзи Превод: b0rahae Редакция: IPurpleYou Сериалът ще се превежда текущо.
    6 points
  2. Надпис в тоалетната: - Моля ползвайте четката! Някой от долу написал: - Може ли с хартия, защото с четката боли?!
    6 points
  3. Някой написа в нета "Мисленето е вредно". И народа се юрна да живее здравословно.
    5 points
  4. Епизод 2: и Приятно гледане!
    4 points
  5. Справедлива ли е съдбата? Аз коя съм и ти кой си? Част от отговорите в еп. 6:
    4 points
  6. Стигнахме средата на сериала и отвсякъде си личи колко е откачена сестричката, Лошото е, че оправяне няма, по-зле става Е11 и Е12 и И онлайн в Телеграм
    4 points
  7. Още повече за баща му, принц Садо и още толкова за дядо му Йонгджо. :))))))))) Бих препоръчала два забележителни филма: The Throne (Sado) с Ю А Ин и The Fatal Encounter (The King’s Wrath) с Хьон Бин в ролята на Чонгджо.
    4 points
  8. Ето я книгата на български език.
    3 points
  9. Victory Lap (水漾少年) Страна: Китай Също така известен като: Victory Lap Година на излъчване: 2020 – Юни – 05 до 2020 – Юни – 20 Време на излъчване: 2020 Жанр: Комедия, Драма, Спорт Канал: Channel 8 Епизоди: 13 (20 мин.) Режисьор: Channel 8 Субтитри: Английски Участват: Gavin Teo като Lin Jun Zijie Zong като Yi Xiang Pirapat Watthanasetsiri като Tae Glenn Yong като Liu Jian Резюме: За да подготвят следващото поколение плувци, Yi Xiang, Lin Jun, Tae и Liu Jian са наети от отбора по плуване „Swordfish“. Така четири момчета с различни личности трябва да се изправят пред собствените си борби. Пътят към мечтите никога не е лесен. Ще успеят ли да стигнат до националният отбор? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
    3 points
  10. Честит рожден ден на Mithra Jin.Много здраве и успехи му желая.
    3 points
  11. Видеокомпилация в хронологичен ред на всички изпълнения на BTS през годините на сцената на "Mnet Asian Music Awards"!!! [2021 MAMA] BTS (방탄소년단) MAMA PERFORMANCE COMPILATION (2021 MAMA 수상자 역대 마마 무대 모아보기) BTS се забавляват преди пресконференцията посветена на излизането на "Butter". [BANGTAN BOMB] "Jimin's Joints Warm - Up Exercise" - BTS (방탄소년단)
    2 points
  12. Вече и онлайн:/плейлиста на филма/
    2 points
  13. Имам нездравия навик да се ровя в живота на хора, живели някога си и които, всъщност, изобщо не би трябвало да ме касаят. Например Садо, защо са се случили така кофти нещата с него и близките му , ето това мир не ми дава от години. Сериалите и филмите само повече ме объркват. Опасно луд ли е бил, убил и изнасилил безброй хора или е станал жертва на корумпирани политици, притеснени за властта си? Най-вероятно по малко и от двете. Не че не правя разлика между творческо въображение, комерсиален интерес на филмосъздателите, придворна историография и историческа истина, но умирам от яд, че никога няма да разбера какво точно се е случило. Поредният сериал за сина му Чонгджо и най-голямата му любов, хвърли нова доза мъгла върху историята. Красиво и напудрено. Виждаме майката на Чонгджо, принцеса Хегьонг, която излъчва от екрана благородство и почтеност, обича искрено сина си и поощрява любовта му към Док Им. Историческата дама е оставила мемоари, които се считат за най-достоверен източник за изследователите. Мемоарите излязоха на руски миналата година и имах възможност да ги прочета. Готова съм да се подпиша под твърдението си, че целта на тези мемоари не е да разкрият истината, а да оправдаят участието на нейното семейство в убийството на мъжа й. Тя обвинява сестрата на Садо като причина за всички нещастия, преживени от нея и семейството й. Принцеса Хуауей в сериала наистина беше отвратителна, но има свидетелства, че тя е била близка с брат си, правила му е много услуги и го е спасявала в критични ситуации, а след смъртта му, отглежда невръстния му син И Сан/Чонгджо. По-късно отношенията им наистина се влошават и тя е изгонена от двореца, отново по настояване на консервативната партия, към която принадлежат майката и дядото на Чонгджо. Милата, очарователна и тъжна вдовстваща кралица е останала в историята като един от най-големите душмани на Чонгджо. Тя е сред водачите на консервативната партия, която само за една година прави седем опита за убийството на краля. За дядото Йонгджо нямам сили и пространство да пиша. Колкото и да го ненавиждам, той все пак беше изигран от най-страхотните корейски артисти от по-старото поколение, както и от сладкишите Джин Гу и Ил У. Имам един въпрос към наблюдателните зрители: в действието се появи една шапка (носеше я старата придворна, когато беше отвлечена от главната придворна дама). Изясни ли се каква е ролята на шапката?
    2 points
  14. Не обичате мъжете? Вие просто не знаете как да ги приготвите! Вземете един пресен мъж, добре му промийте съзнанието, добавете чаша нежност, две чаени лъжички здрав смисъл, щипка ревност, шепа страст, бавно го подгрейте до кипване и употребявайте с удоволствие, но умерено! Мерки за безопасност: не употребявайте близо до приятелки, пазете го на сухо и топло място, с ограничен достъп на приятели.
    2 points
  15. Секс символ, а? Честит да е Джей Би.
    2 points
  16. Честит рожден ден на сладката и чаровна Shuhua.Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.
    2 points
  17. Честит рожден ден на лидерчето JB.Здраве и професионални успехи му желая.
    2 points
  18. Честит рожден ден на любимеца ми JB. Пожелавам му да е жив и здрав и много професионални успехи.
    2 points
  19. Имах усещанетп, че е mash-up между няколко филма с подобен сюжет, но какво пък - хареса ми, внесе ми някакво позитивно чувство. Имаше приятни моменти и актьорската игра се получи естествено. На моменти историите малко се размиваха, но не беше голям проблем. Може да не е нещо невиждано, но пък беше мило и позитивно.
    2 points
  20. Ето още един епизод на журнала този път BTS за Spaceman
    1 point
  21. Тийзър изображения на Jeon Woong бяха пуснати за специалния албум на AB6IX „COMPLETE WITH YOU“!
    1 point
  22. Yuju разки обложката на предстоящия си самостоятелен дебютен албум „REC.“! Също пусна и концептуален филм... (YUJU) - [REC.] CONCEPT FILM
    1 point
  23. Pentagon продължава с подготовката за завръщането си, докато групата разкрива концептуални снимки на членовете Kino, Hongseok, Yuto и Wooseok.
    1 point
  24. Moon Byul сподели обложката на заглавната й песен „LUNATIC“. Whee In пък разкри нова партида от тийзър снимки за „WHEE“.
    1 point
  25. VICTON разкриха индивидуални тийзър изображения на членовете Heochan и Hanse, докато те продължават да се подготвят за първото си завръщане през 2022 г.
    1 point
  26. Тийзър към видеото за японския мини албум на Юноу, който излиза на 9.02.2021 г. Името на албума е 君は先へ行く (You go first/ahead).
    1 point
  27. Вече пет страници. Аз набързичко изгледах три епизода и съм доволен. Няма да избегнем дворцовите интриги, но корейските са много по-приемливи от повечето китайски.
    1 point
  28. Първите три епизода са качени и във vbox7: Останалите би трябвало до 2-3 дни и те да се присъединят там.
    1 point
  29. На 18 януари, от 21 : 30 часа корейско време (14 : 30 часа българско време) ENHYPEN ще отговарят на живо на въпроси зададени им чрез "Туитър" в рубриката "Twitter Blueroom"; всеки може да зададе до два въпроса, които трябва да са придружени от хаштага "#AskENHYPEN". "Туитър" Видео на денс практиката на интрото на ENHYPEN за "Weverse Con 2022". ENHYPEN (엔하이픈) 2022 Weverse Con Intro Dance Break Practice "Туитър" Епизод 17 с "EN - O’CLOCK" моменти. [EN - O'CLIPS] "EN - O’CLOCK" EP. 17 MOMENT | ENHYPEN 절대 끝나지 않는 고래 게임
    1 point
  30. SOOBIN отбелязва рождения си ден и получава поздрави от членовете на ТХТ. [T : TIME] "SOOBIN’s Birthday!" - TXT (투모로우바이투게더) Няколко от членовете на ENHYPEN гостуват на SOOBIN в радиопредаването "Kiss the Radio". [T : TIME] "DJ Soob Meets ENHYPEN on Kiss the Radio" - TXT (투모로우바이투게더)
    1 point
  31. Още един материал посветен на Шиумин. Този път статия от Esquire Korea, които показват 4-те ресторанта в Сеул, предпочитани от Минсок. За него самия казват, че е известен като знаменитост с гурме-вкус и че ако решите да последвате препоръките няма да сбъркате. Съгласна съм. Леле, нямам търпение да видя каква концепция, каква музика ще ни покаже Шиумин. Сехун качи в Инстаграм снимки с таг #DIOR. Кай също публикува снимки от днешното събитие на което присъства. Инстаграм
    1 point
  32. Значи, ако не съм седнала падам и умирам. Тийзър снимки за албума на Макс DEVIL. Албумът ще има две версии - Black & Red, и ще съдържа фотокнига от 96 страници (Макс на 96 картинки!!!), а песните са шест : Devil Maniac Fever Alien Dirty Dancing Airplane Mode.
    1 point
  33. След дълго отлагане най-после го изгледах и изобщо не съжалявам. Много ми хареса.Подкрепям всички мнения на харесалите сериала. Докъм 10-тата серия ми носеше такова настроение. Радвах им се на влюбените гълъбчета и вярно, и аз не помня друг сериал, в който отношенията да са толкова естествени и истински. После като вкараха драмата(нямаше как да минем без нея все пак), ми дойде малко в повече, но се радвам, че го гледах.
    1 point
  34. Здравейте, Предлагам за превод Mr. Honesty, мисля че ще е много забавен и приятен за гледане. Моля обмислете предложението. Честита Нова година!
    1 point
  35. Здравейте! Аз предлагам My Secret Hotel (2014) – Сериалът е вълнуващ и забавен. Препоръчвам го на любителите на мистерии.
    1 point
  36. Сериалчето има тема във форума. По отношение на превода - там нещата са по- сложни.
    1 point
  37. Be with you Този сериал ми изглежда интересен.Тези главните са страхотни сладури.Гледах доста клипчета из нета.Ако случайно го има тук във форума,извинявам се,но не го намерих и затова го предлагам тук. Лек и спорен ден.
    1 point
  38. Пази боже от кпоп адъли. Не го давам. Още не мога да преживея факта, че И Бо е такъв. Какво получават - експлоатация, нямат време да учат, всички политически и икономически скандали се заменят с такива на айдъли. В никакъв случай!
    1 point
  39. Никой не им е светил, за да знае. Момчетата изпълняват роли в сериала, а оттам нататък животът им е личен. Може дори и приятели да не са.
    1 point
  40. За почивка от образователната програма малко шипърски хумор за разгорещяване на страстите и най-вече да си изпроя боя.
    1 point
  41. Малко усмивки от старите ленти
    1 point
  42. Бих желала да има превод на: Across the Ocean to See You Напоследък романтичните китайски сериали са доста интересни и мисля, че все повече хора ги гледат. Дано съм права и събера повече съмишленици да гледаме този сериал с превод. И да не се преведе, поне съм опитала Благодаря!
    1 point
  43. Closer to You 我的刺猬女孩 / Wo De Ci Wei Nu Hai Мрежа: Youku Дата: 22.04,.2020 Жанр: романтичен Епизоди:24 Режисьор: Chen Ronghui, Xi Chen Сценарист-режисьор: Xichen Studio, Liu Sen, Dong Borou, Chen Xinjie Продуцентски компании: Youku, China Pictures, Ironman Продуцент: Gu Hao Участват: Li Yinan като Wu Jinghao Zhuang Dafei като Han Fei He Zeyuan като Bai Zhenyu Wang Rui като Zhang Fan Zheng Miao като Mo Xiaobei Liu Weilong като Ma Juntao и др. Описание: Откакто Хан Фей неволно помага на У Дзинхао да се измъкне от неприятна ситуация в училище, той никога не е преставал да я наблюдава. Започва да забелязва всичко което става с нея: тя често се разсейва в час и е невъзможно да се доближи до нея. В крайна сметка научава, че веднъж Хан Фей е взела със себе си нейната приятелка на барбекю, но там се случва инцидент: приятелка й се изгоря и изпада в безсъзнание. Оттогава Хан Фей живее с чувството на вина. У Дзинхао търпеливо остава до нея, като и помага да се съвземе. Двамата стават приятели. Обаче се случва неочакван инцидент. У Дзинхао изпада в кома, след като спасява Хан Фей от автомобилна катастрофа. Хан Фей обещава да стане лекар. Десет години по-късно тя се превръща в изключителен хирург и под внимателните й грижа У Дзинхао постепенно започва да се възстановява. Свали
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...