Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/03/2021 in all areas

 1. Г-н Ин е готов за парти в петъчната вечер, как завиждам... Е14 и
  7 points
 2. Епизод 1: и Приятно гледане!
  6 points
 3. - Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън! - Хайде, а къде? - Пица да хапнем? - Неее... - Китайско? - Омръзнало ми е! - Рибен ресторант? - Не ми се яде риба в момента! - Нещо на скара? - Стига с тая скара бе! - Да боднем в Хепи? - Само селяни ходят там! - Добре, тогава къде искаш да идем? - Все ми едно, където ти предложиш.
  5 points
 4. Нови признания в Химера! Какво се е случило преди 35 години? Вижте в еп. 10:
  5 points
 5. Епизод 7 и или тръпката да се озовеш в "небрано лозе", така де - отровно поле.
  4 points
 6. Втори трейлър на сериала: Очакваме да стартира на 18 декември!
  3 points
 7. Още един линк за сваляне на Епизод 10
  3 points
 8. Със сигурност ще се разтапяме още в 1-вия епизод след този сладък край в сезон 1!
  3 points
 9. Всичко, което искам да кажа за сериала е написано от @Koizora. Споделям мнението и въздействието, което са оставили в теб тези човешки истории и взаимоотношения. Прекрасен сериал! Много силна актьорска игра и присъствие от всички, много докосваща музика, много въздействаща обстановка - кварталните улички и заведения, студът, метрото... И такава драматична химия между двамата главни скоро не бях гледала. Това усещане за копнеж, силно въздържание и противопоставяне на емоцията, което се четеше в очите им беше просто велико. За това и съм съгласна с финала. Изпипан сериал, с дълги епизоди, които не усещаш как минават за един миг. Много житейски, семеен и човешки. Препоръчвам с две ръце! Искрени благодарности за превода.
  3 points
 10. - Месото е недоварено! - казва младоженец на младата си съпруга. - Това е невъзможно! - възкликва тя. - В готварската книга пише, че един килограм месо се вари един час. Аз варих половин килограм точно половин час! Млада майка поставя детето си в леглото и му шепне: - Спи, хубавичкото ми момченце! Ако през нощта имаш нужда от нещо, повикай ме и баща ти веднага ще дойде... - Не обичам да пия в присъствието на жена си! - споделя един алкохолик. - Не ми е приятно да я виждам двойна! - Гладко ли мина разводът? - Да. Имах късмет. Съдията се оказа първият мъж на жена ми... - Аз му казах, че не искам повече да го виждам... - И той навярно си отиде? - Само угаси лампата...
  3 points
 11. Е13 и Пак ли ще сгафи нашата дизайнерка или г-н Ин започва да си търси поводи да я "наказва" с удължаване на срока на договора
  3 points
 12. Love Area 2 Любовна територия 2 Страна: Тайланд Година: 2022 Епизоди: 8 Превод: niran Прогрес: Е01 - E08 - 100%
  2 points
 13. Version (Complete)

  1,489 downloads

  Превод и редакция: HikariDu Субтитри за версия: Bad Buddy S01 1080p WEB-DL AAC H.264 (EP01-EP05) Bad.Buddy.2021.S01.1080p.WEB-DL.AAC.x264-RSG (EP06-EP12)
  2 points
 14. Това, че избиват всички от онази година пак изгубва смисъл на места, защото на полицая детето не е виновно за нищо, а е убитият заради, който започват виденията на нашия... Даже вече сякаш не ме интересува кой е. Искам просо да се събуди, а не да умре и да броди в планината, както го зарече малката шаманка...
  2 points
 15. То да е само той откаченият... цялата банда са кой е по-по-най.
  2 points
 16. Часът в Корея е вече полунощ (04) и бързам да пожелая на очарователният у симпатичен рожденник Jin да е много здрав,успешен в бъдещите проекти с момчетата,и да се надявам и соло изяви да има
  2 points
 17. Малко снимки от списанието Всички снимки в оригинален вид с високо качество Тук И в нишката на тези туитове: Тук и Тук
  2 points
 18. Песента на Донгхе "Lost".
  2 points
 19. Анализ на предаването "Arirang News Center" на номинацията на BTS за "Grammy". "BTS nominated for Grammy: Analysis" Рубриката "The Daily Report" обсъжда първите концерти на BTS от две години насам. "BTS' FIRST IN - PERSON CONCERT IN POST - PANDEMIC ERA"
  2 points
 20. Потвърдено. От 1-ви януари продължава историята. За международните фенове ще е от 16-ти януари.
  2 points
 21. Onew също така ще участва в краткия хорор филм "4 минути и 44 секунди". Това всъщност ще е поредица в осем серии, всяка от които спродължителност 4 м. 44 с, излъчването ще е през декември. Изт. Soompi Джинки така също ще участва в предаването "Military Idol" в което заедно с колегата си от Highlight - Lee Gikwang и комедианта Lee Jin Ho ще посещават някакви атракции и ще си припомнят военния живот. Хм, мъже ще говорят за казарма... Кий пък ще е един от водещите на SBS Gayo Daejon, което ще се състои на 25.12.
  2 points
 22. Тази песен e една от любимите ми песни. И показва,че трябва да сме по грижовни един към друг и да си помагаме. Ценете това,което имате защото може да го загубите.
  2 points
 23. Честито на момичетата! На провелите се днес 2021 Аsia Artists Awards групата беше отличена с три награди: Rookie of The Year (заедно с ENHYPEN) Stage of The Year Hot Trend (заедно с Brave Girls)
  2 points
 24. Ау, това ще е страхотно. Кай в Studio CHOOM, скоро. Макнетата ни ще присъстват виртуално (чрез VCR) на предстоящите награди 2021 Tencent Music Entertainment Awards на 11.12.2021 г. Дали пък няма да си донесат някоя в Корея?
  2 points
 25. За Нова година щели да пускат на Таймс Скуеър само със зелен сертификат.И тая година нема да ида там. -------------------------------------------------------------- Влизам в мола:-имате ли зелен сертификат? -Имам.Да го покажа ли? -Не.Щом имате,не трябва. ------------------------------------------------------------- Ако вместо за вирус ни тестваха за простотия, щяха да видят какво е пандемия. ----------------------------------------------------------- В семейство на чукчи внезапно се родило умно дете! Цялото село позорно го изгонило. Така се появили японците...
  2 points
 26. Страхотен сериал, отдавна исках да го гледам , но самата идея малко ме спираше. Но бях много приятно изненадан ,че се оказа много по различен от очакванията ми(от филма). Оказа се ,че идеята тук е променена , тя е 3 седмици от месеца в своето тяло и само 1 седмица от месеца е в чуждо тяло. И не се фокусираше много на промяната и, а на нейния собствен живот. Дори когато тялото и се променяше , тя все пак имаше време да се погрижи и помогне на другите. Сериите минаваха много бързо, защото сериала е интересен. Seo Hyun Jin и Lee Da Hee просто украсяваха сериала. Lee Da Hee също много ми хареса в WWW , и двете и роли бяха малко еднотипни - на гаднярка с добро сърце. Но като цяло това не пречеше на отличното впечатление от сериала. Сериал който не бива да се пропуска от любителите на романтични комедии.
  1 point
 27. Не знам по какъв повод е фотосесията, ама една чупка не е направил като за тебе, @vivivan
  1 point
 28. Днес И Бо присъства на фен мийтинга организиран от Ping An. Освен всичко друго имахме възможност да се насладим и на новата му по-дълга коса и дооооста слаба фигура. Явно за новата му роля, ще го искат направо като вейка /не че и преди това не беше де/.
  1 point
 29. Какво бихме правили без теб, @gal? Благодаря ти за труда, който полагаш и ни държиш в течение на ставащото с нашето момче.
  1 point
 30. Корейската вълна май помете Нетфликс, ама защо точно с такива сериали? Изгледах половината и нямам думи.
  1 point
 31. Като за края на седмицата, започваме с нещо леко... ......и после тежката артилерия
  1 point
 32. Naughty Princess (小主别闹) Страна: Китай Също така известен като: Xiao Zhu Bie Nao По новелата на: Mu Fei - "Dian Shang Huan" (殿上欢)“ Година на излъчване: 2021 – Август – 29 до 2021 – Септември – 26 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 12:00 Жанр: Исторически, Романс, Драма Канал: Tencent Video Епизоди: 24 (10 мин.) Режисьор: Ma Shige Субтитри: Английски Участват: Xu Xiao Nuo като Dan Li / Wu Yi Zhang Si Fan като Qin Yu Lin Xue Song като Ji You / Meng Liu Shang Wang Xu Dong като Su Mu Claire Jia като Dan Jia / Yu Zhi Chai Wei като Qing Luan Резюме: Романс между император с каменно лице и принцеса в беда. След падането на град Dan, принцеса Dan Li (Xu Xiao Nuo) открива, че е била „случайно“ ранена от ненадеждният си приятел от детството Su Mu (Wang Xu Dong). За щастие тя се сблъсква с император Qin Yu (Zhang Si Fan). Dan Li се опитва да го съблазни само за да остане в двореца, въпреки това любовната им история тепърва започва, тъй като тя получава помощ от малко вероятни хора, за да спечели най-накрая сърцето му… Онлайн с английски субтитри
  1 point
 33. Този сериал намери дълбоко място в моето сърце и завинаги ще си остане там. Много докосващ, много емоционален. Имах нужда да видя тези истории и с пускането на всяка серия си казвах "какви ли тъжна картина ще ни разкрие живота на днешния покойник". Понякога си мисля, че съм мазохист, гледайки толкова нещастие и скръб. Но чувствата, които носят са истински и в това е идеята на "пътуване към Рая" - да "почувстваш" покойника, "да го разбереш", защото много хора остават неразбрани до самия си край на своето съществуване. Прекрасна актьорска игра на всички. Любим И Дже Хун, страхотно му пасна ролята на първичен и глуповат добряк. Младежа също беше брилянтен с това безизразно лице. Добре подбрана музика, хареса ми местата на които са снимали и това как в кратки епизоди, много компактно са успели да покажат всичко от което има нужда зрителя, без да се разтягат локуми и да се бутат персонажи за пълнеж. С една дума, просто Прекрасен!
  1 point
 34. Големи торенти с всички епизоди - тук и тук. Благодарим ви, че гледахте с нас! А на тези, които тепърва ще се запознаят с историята на Гъ Ру и чичо му, пожелаваме приятно гледане!
  1 point
 35. Днес, като част от SM Remastering Project, беше публикувана обновената версия на дебютния видеоклип на BoA "ID; Peace B". Клипът е излъчен на 25.08.2000 г., а 21 год. по-късно получава своята HD версия и англ. субтитри.
  1 point
 36. Такаааа Днес получаваме тийзър снимки от WayV за предстоящото трак видео "Miracle", част от албума на NCT2021 UNIVERSE. Индивидуалните: Кун 1, 2 Тен 1, 2 Шяоджун 1, 2 Хендери 1, 2 Янгянг 1, 2 Изненада. Едната заглавна песен - "Universe (Let's Play Ball)" ще излезе преди албума - на 10.12 в 18:00 KST. И още една новина, вече очаквана от мен. На провелите се днес 2021 Asia Artist Awards NCT127 получиха голямата награда - Първият си десанг в 5,5 годишната си кариера. Отличието е в категория Албум на годината за STICKER. Браво! Заслужени поздравления! И една изненадваща награда (пак поне за мен). На същите награди Дойонг беше отличен с AAA Focus, категория "Актьор". Ами.... Супер! "Здравейте, аз съм Дойонг от NCT. Това е първият път в който присъствам на церемония по награди сам, без членовете на групата, затова съм много нервен. Така също това е и първият път в който получавам награда в ново поле на дейност, различно от това на певец и се чувствам странно и изнервено. Искам обаче да изкажа благодарността си за тази страхотна награда. Докато опитвах предизвикателството на актьорството се страхувах и имах много притеснения, но благодарение на феновете, които ме подкрепяха можах да се справя успешно. В бъдеще, ако феновете ме подкрепят и са до мен, ще дам най-доброто от себе си и няма да се страхувам. Благодаря ви!"
  1 point
 37. Честит юбилеен рожден ден на Бритни.Да е здрава и все така да прави успешни песни. Ето една много стара нейна песен която е класика
  1 point
 38. Днешният епизод онлайн:
  1 point
 39. Да си припомним най-общо главните герои, настоящите и бъдещите двойки в сериала. С една злодейка за "цвят". Епизод 2 за теглене : и : Както и онлайн.
  1 point
 40. Шести епизод и Горещи страсти в хамама
  1 point
 41. И спешълът е тук! Нападайте! &
  1 point
 42. Кай за GUCCCI и кампанията им Gucci Aria. Сехун води пресконференцията на Кай. Обща снимка за EXO-L ACE. Денят на PEACHES дойде. Успех на албума и Кай!
  1 point
 43. И така, на Вашето внимание вече е първа серия на този хитов тайлански сериал. Благодаря на целият екип, "замесен" в реализирането на превода му! За начало да отдадем почит на любимата на Тит, Тиу. Епизод 1 за теглене : и Линк към плейлиста на сериала с вече наличен Еп.1:
  1 point
 44. Може би по-нататък ще бъде издаден целия разказ. Предвиден е интересен формат за него. По време на прожекцията ще има представяне.
  1 point
 45. Отново Шиуон, но вече като представител на Audi. Присъства на Seoul Motor Show, снима се заедно с Кристъл, която също е нейно лице. Шиуон се присъедини към Honors Club на УНИЦЕФ Корея, в който участват хора, дарили значима сума (100 млн. KRW) за организацията. И пак Шиуон - създаде свой акаунт в TIkTok и вече има две видеа. Забавен е. Ето и официална снимка от сватбата на сестрата на Итък, заедно с членовете на Super Junior. Гордите младоженци със 7 от 9 мембъра на групата
  1 point
 46. A, не , 3 серия е голям смях. Това съпчоп направо не е истина. Точно се отърва от мъжа си и ново 20
  1 point
 47. Много любим сезон ми е есента, Витоша сякаш е като нарисувана от художник. Всеки път, когато мога се катеря нагоре и понякога уцелвам едно приятелче, което наблюдава спокойно и се препича. Даже от време на време се излъгва и ми позира.
  1 point
 48. Вчера сестрата на Итък се омъжи, а лидера я съпроводи до олтара. Водещи на серемонията бяха Шиуон и Хичул. Ама какви са сладки с деца. Надявам се скоро да ги видим с техни собсвтени. D&E изпяха хита си "Oppa,oppa". Йесонг също беше гост и поздрави младоженците с песента си It Has To Be You. Днес започва риалитито New World, в което участва Хичул заедно с още шест знаменитости, може да го гледате по Netflix. Аз го започнах и изглежда доста забавно. Всъщност щом Хичул е там не може да е другояче, нали? Той обнови Инстаграма си със снимка на участниците. Успех на шоуто!
  1 point
 49. Ох, най-после излезе дата на премиерата. Колко време го чаках! Нямам търпение.
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...