Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/09/2021 in all areas

 1. Епизод 4 ще намерите: и Приятно гледане!
  5 points
 2. И аз се присъединявам към ба...поздравите @NeviQQ, абе да си го кажа напрво идвам за басейна и мачоците, пък и ако някой от 2 часа е там още по-добре , тъкмо дружно ще се топнем за здравето на рожденичката...
  5 points
 3. @NeviQQ, честит рожден ден от нас двамата! Цяла нощ писал-брисал... и покрай него и аз
  5 points
 4. Dream of Chang'an (与君歌) Страна: Китай Също така известен като: Meng Xing Chang An По новелата на: Zi Fei Hua – „Jian Qi Xing (剑器行)“ Година на излъчване: 2021 – Август - 08 до 2021 – Септември – 03 Време на излъчване: Понеделник – Неделя 20:00 Жанр: Исторически, Романс, Драма Канал: Hunan TV, Mango TV Епизоди: 49 Режисьор: Zeng Li Zhen, Zhao Li Jun, Liu Guo Nan Субтитри: Английски Участват: Cheng Yi като Li Yan Zhang Yu Xi като Cheng Ruoyu Han Dong като Prince Guang Lulu Xuan като Qiu Yan Zhi Xuan Lu като Chou Yanzhi Mickey He като Chou Shiliang Xi Xue като Cheng Xi Yang Xi Zi като Liu Ersha He Zhong Hua като Li Deyu Резюме: Сериала разказва историята за събирането на сестрите Cheng Ruoyu и Qiu Yan Zhi като врагове без да се познаят след разделянето им когато те се включват в политическите борби, срещайки се с младия император Li Yan... В Китай от епохата на династия Тан, през 9-ти век след н.е., императорът е въвлечен в смъртоносна борба за власт с група евнуси, които притежават огромна власт в двора. Той решава да отвърне на удара, като разпорежда смъртта на техният водач Qiu Shi Liang. Но мисията е неуспешна. Евнусите отмъщават, като заповядват смъртта на лоялния първи министър на императора, заедно с цялото му семейство. Но дъщерите му близнаци, по -късно известни като Cheng Ruoyu и Qiu Yan Zhi, избягват. Евнусите сега завземат още повече власт над кралския двор, превръщайки императора в обикновена марионетка. Но двете дъщери на министъра са избегнали откриването - и тръгват към много различни съдби ... Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  4 points
 5. Ти на сина ти му изрежи ноктите, да не останем без басейн
  4 points
 6. Бърже, щото ако много окъснееш нема да има място и стопанката ще те разпредели да храниш мачоците
  4 points
 7. 1 монитор - обикновен програмист. 2 монитора - напреднал програмист. 3 монитора - топ програмист. 4 и повече монитора - охранител. ---------- Жена към съпруга си, програмист: - Отвори този файл... Виждаш ли тази снимка? - Да, и?! - разсеяно отговаря той. - Запомни добре това лице... Запомни ли го?! Добре, довечера в 17:30 ч. трябва да го вземеш от детската градина... --------------- Любовта била сляпа! Сляпа, ама друг път! Как пък нито една певица не се влюби в някой тракторист?! ------------------
  4 points
 8. @helyg мръвките са от мен почнах работа, щото.... С @seal_reinforce сме нагласили банските и винцето. Ще го къпем моят
  3 points
 9. Идвайтееееееее, ще празнуваме на Неви рождения ден у басейнаааааа! Гумени патенца нямам, ама ще научим котките да плуват покрай нас. @NeviQQ да си ни здрава и щастлива, пък другото ще го наредим около басейна - барбекюто, пръжолите, пъпешите и ментата!
  3 points
 10. Е па те същите, тях си хранил
  3 points
 11. Приятелите на моята годеница са и мои приятели. Ако се придвижа със самолет, ще успея за партито до или в басейна.
  3 points
 12. А...ще пращам... че не мога да дойда и аз направо на басейна на @helyg мой да не пия, ама ще ям
  3 points
 13. Тя нищо не е турила, що да бърка хората? Ако има виновен, това ще съм аз @NeviQQ, абе я за по-сигурно ни прати една бутилка Chivas, ще я пием в на @helyg басейна. За застраховка, че не си на 13 юни, па да ни викаш тука "мерси". Примерно
  3 points
 14. Направо ше ги ожениш накрая пред очите ми А, довечера дай преди да пийна, че ще счупя монитора като ги вида на камара.
  3 points
 15. Абе цяла нощ се борих с един юрган, само и единствено заради тебе. Подозирам, че @helyg ще трее да мижи с едното око, а ти направо с широко затворени ще гледаш. Затуй ще те изчакаме да пийнеш първо
  3 points
 16. Авввв @seal_reinforce Много, много благодаря Аз се чудех, защо цяла нощ се въртях и не можах да спя, а вие двамата с Тор-ът ми сте ми готвили изненада
  3 points
 17. @vivivan, @GFotaku, Честит рожден ден и на двете, с малко закъснение. Бъдете здрави, успешни, доволни от живота и не спирайте да се радвате на всеки момент от него. Нека има само поводи за радост и усмивки. Бъдете щастливи!
  3 points
 18. 3 points
 19. Тъй като XXXII-рите летни олимпийски игри в Токио вече са история, нещо като за последно. Един проект на японски художник Ямамото Кама /Kamaya Yamamoto/ – представяне на националните флагове на страните участнички като самурай, притежаващи характерни за дадената страна черти. На ваше внимание „флага“ на България, зедно с малко данни*: Име - Морито Ичико 守都 一古夫 (Стоичков), висок 181см., кръвна група АВ. Ухае на рози, любимата му храна е таратор и винаги носи със себе си айрян, мотото му е „Обединението прави силата“. /източник* Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България/ /Снимка: WORLDFLAGS официален Тwitter акаунт @worldflagsorg/ На втората снимка може да се види ветрилото на самурая, има изобразен лъв, като на герба ни /Снимка: WORLDFLAGS официален Тwitter акаунт @worldflagsorg/ п.с. освен нашия самурай /който е номер едно/, много ми харесват китайския и японския.
  3 points
 20. Емоцията тази сутрин е голяма. България има трето олимпийско злато. Браво на ансамбъла по художествена гимнастика, дойдоха за златото и си го извоюваха безапелационно. На тази олимпиада всички жени се представиха повече от впечатляващо, традицията да имаме много медали и късмет, когато има спортни събития в Азия продължи. Браво и респект за всичките ни олимпийци.
  3 points
 21. България има второ олимпийско злато. Честито на Стойка! Невероятен боец и характер
  3 points
 22. Жените ни представят на олимпиадата не само достойно, а повече от впечатляващо. Това да отидеш в Япония и да станеш първа олимпийска златна медалистка по карате и да си българка...... нямам думи колко горда съм с нашите олимпийки. Оказва, че когато има летни олимпиади в Азия все са ни на кадем. Последното ни злато беше на Руми Нейкова в Пекин, сега имаме злато в Токио. И аз стискам палци за Мирела и гимнастичките.
  3 points
 23. Честит рожден ден, @Kiddo. С пожелания за здраве, успехи, много положителни емоции и само поводи за усмивки. Честит рожден ден, @NeviQQ. Бъди все така положителна с чудесен хумор, здрава и много щастлива от живота.
  2 points
 24. Аз съм опитен. Откакто храних търновските съм на ти с тях. Идвам.
  2 points
 25. Раба е с Дедо у Дисниленд, сори
  2 points
 26. Според мен това за Тайван и Хонгконг е заради политическите игри на един определен елит. Този елит никога няма да допусне Китай да се обедини с гореизброените държави. Винаги ще има душмани на Китай, които да мътят водата и да са като трън в петата на тази огромна държава /справка, гледайте не само Тайван и Хонгкгнг, но и в близките години как запада ще започне да играе картата в Синдзян./ За Япония тези дни ми стана много тъпо. Честваха годишнина от атомните бомбандировки и някакси си триумфа на една определена нация и то на фона на тази годишнина е......, но това е вече мътната вода на политиката и никак не ми се навлиза в тази тема. @ukio, права си и на мен много ми хареса закриването, типично по японски. Елегантно, фино, ненатрапващо се, без кич и помпозност, но с голям замисъл и реализация.
  2 points
 27. За тебе бира, и ще опитам от Марс да ти осигуря компания за бирата. Как е ако Сяо Джан, Джонката и Раба са с тебе на маса. Мисля, че това ти стига да ти попари ентусиазма за Марс, виж сега ако ми осигуриш един определен китаец /хм знаеш кого/, ще предложа да кръстят всички марсоходи на твое име и ще славя името ти като обикалям из космоса.
  2 points
 28. Много хубаво. Даже да го бяха показали на закриването с артисти, облечени в дрехите. Да се призная, закриването повече ми хареса. Беше по-живо, с участието на младото откритие на Тору от OOR - milet и актрисата Шинобу Оотаке. На откриването видяхме Мая Мики, а сега цялата трупа Такарадзука пя. Ето как трябваше да изглежда откриването на Олимпиадата - футуристично и вдъхновяващо, а не унило и тъжно. За мен Китай е победител по отношение на медалите. Въобще, Азия надигра оставналия свят. Не разбирам, защо Хонконг и Тайван продължават да участват отделно?!
  2 points
 29. Ето, веднага ти поствам снимка да знаеш кого да ми изпратиш. Гошо ака G Dragon лидер на BigBang п.с. ако успееш да ми изпратиш Дракона веднага ти отстъпвам целия Марс, аз отлитам с Гошо из космоса.
  2 points
 30. Много интересно начало... очертава се сладко, романтично и мноого "апетитно"
  2 points
 31. Новата дорама на Каме стартира на 25 септември и ще е 5 серии. Останалият каст включва имената на Нао, Китаяма Хиромицу и Ая Оомаса.
  2 points
 32. В памет на малката Садако Сасаки и стотиците хиляди жертви на атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки.
  2 points
 33. Много кичозен тоз постер, накичен, пъстър ми е мисълта... Ще се почва, няма как... Ха-ха...
  2 points
 34. Сяо Джан представител на платформа за продажби Jing Dong И два кратки клипа на кафето Tasogare:
  2 points
 35. Стига го командори, че от стрес му изпопадал мустака
  2 points
 36. Честит рожден ден и от мен
  2 points
 37. Гледах филмът на момичетата.Честно да си призная знам им само 3-4 песни(благодарение на това,че по тв-то им ги пускаха),и имената им разбира се. Самият филм си бе чист концерт,почти де.Всяка разказа откъде е трътнала и през какво е преминала,за да са заедно днес.Беше си и емоционално и разчувстващо на моменти.Даваха как се подготвят за самите концерти,турнето им през 2019.Песните които не съм им слушала,чух ги за пръв път и много ми харесаха.Само мааалко ме е яд,че само с Лейди Гага дадоха дуетната им песен.Искаше ми се и с Селена Гомез (най-вече) и Дуа Липа да пуснат песните им. Като цяло опознах самите момичета,удетих през какво са преминали.Ще взема да им обръщам повечко внимание вече
  2 points
 38. Дали е най-високият не знам, но със сигурност SF9 е група с доста високи мъже, всичките са с ръст над 180 см. Дори това бе коментирано при представянето им в първи епизод на Kingdom, където участваха, както и, че приличат на фотомодели. А днес в групата има друг рожденик, Jaeyoon...
  2 points
 39. Един лек и приятен сериал. Малко е дълъг, малко натоварен с герои и събития, но е забавен и разтоварващ. Артистите са много симпатични, диалозите - и те,а пейзажи, дрехи, обноски, разсъждения по някои житейски теми не ми даваха душа да превъртам.Изгледах го и краят е щастлив. Имаше жертви, но няма как. Приятно гледане!
  2 points
 40. Епизод 3 онлайн:
  2 points
 41. Ааааа, ще ме извиняваш мадам, ама групата ме прати сама да колонизирам Марс. Всичко ще е окупирано от мен...... няма да ви разреша да кацнете, освен ако не ми донесете подкуп. Бира, шоколад и няколко айдолчета за разкош - китайски по възможност, естествено няма да върна и Бисквитката или Гошо, ама хайде да не мечтаем прекалено.
  2 points
 42. Определено и апетитно Още в 1-ви епизод ме изумиха с крайната сцена
  1 point
 43. Лазе, при рускините в описанието пишат ... по-малката сестра, пък и като се спасяваха, едната видимо беше по-голяма. По тая причина се изненадах, като прочетох горе, че са близначки. Пък може и да са- ще гледаме.
  1 point
 44. @ftisland, радвам се че момичетата са ти харесали. За мен женските YG-групи са номер едно. И преди каките и сега BP си заслужава човек да ги следи. Песните им, благодарение най-вече на Теди са с отличителен ритъм, текст, танци, даже по клиповете веднага можеш да кажеш, че гледаш YG група, а самите момичета са много сладки и с различна инивидуалност. Специално на мен Лиза ми е голяма слабост, но и четирите за хубост са просто топ.
  1 point
 45. Добре, добре. Слава богу вече няма нови за храни. Качва се нагоре по скалата за скъпо платени реклами. Стискам му палци.
  1 point
 46. Шок, шок, шок! Това ми обра точките за корейски край,безкрайно изненадващ, но този път са нацелили десятката с изненадата.Какво казват по толкова шокиращ начин? Ами, че в живота всичко е възможно.
  1 point
 47. Love, Simon. Love, Victor (уникално сериалче) SKAM, Call me by your name. DSN 1-ви епизод
  1 point
 48. Партизанската група ще проследи как се ходи и как не на Марс. Нали за специални мисии са се обединили.
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...