Jump to content

Отличници

  1. HikariDu

    HikariDu

    Екип Субтитри


    • Points

      15

    • Мнения

      457


  2. JoJolina

    JoJolina

    Потребители


    • Points

      11

    • Мнения

      268


  3. seal_reinforce

    seal_reinforce

    Екип Субтитри


    • Points

      10

    • Мнения

      2591


  4. gal

    gal

    Екип Субтитри


    • Points

      8

    • Мнения

      837


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 07/21/21 от всички области

  1. Първи епизод - готов! Приятни мигове със сериала! и
    6 points
  2. 20 епизод: тук и тук
    4 points
  3. Специалният епизод онлайн:
    4 points
  4. Нагазили сме ние, само ти не разбра, че сапунката, дето искаш да я списваш е умрело куче, щото главната героиня иска да е КОСМОНАВТ @Чингулинка, любимецът да нема нов сериал? А Zalim Istanbul случайно да си гледала?
    3 points
  5. @AtilaРадвам се, че ти хареса Мафую, притеснявах се за него (и все още се), понеже човекът е певец, а не актьор. Но много добре ми стоеше на екран, точно така си представях Мафую, само ако можеше цветът на косата му е да е един тон по-русоляв, хаха. И мен Харуки ме радва! Сега остава да чуем песните. Дано да се са постарали и с тях.
    3 points
  6. Вчера имах малко време да седна и да транскрибирам драми от списъка. Бавно ще става, че всичко е на Китайски, обаче като видях колко познати неща (новели и донгхуа) са им закупени правата за адаптации, фенът в мен направо умира от щастие. (Драма по Thousand Autumns, аааааааааа!!!) @lazeto- шшшъът, пепел ти на устата, хаха. Орязано и броманс на мен ми е достатъчно! То може би, донякъде, точно затова ги и харесвам толкова, понеже докато се чудят кое да изрежат и кое да оставят, и как точно да го предадат орязаното, че да се усети (въпреки всичко) - ах, толкова много любов и изобретателност има от режисьори и екип, че няма накъде повече. А и ние си знаем каква е истината, само като се погледнат и камерата стои 10 секунди на погледа един срещу друг, ясно точно какво ни намекват *уинк, уинк*. ПП: Между другото, много интересни слухове излизат тия дни.. да, слухове, но интересни! xD Обещали са ни 2 драми - август и септември. Ще видим...
    3 points
  7. Първи епизод - готов! Приятни мигове със сериала! Следете в Настоящи проекти за следващите серии. и
    3 points
  8. На 20 юли 2021 година "Dynamite" надмина 1 000 000 000 слушания в музикалната платформа "Spotify"; тя го направи за 333 дни и така стана първата песен на корейски изпълнител успяла да влезе в "Клуба на милиардерите" на "Spotify" под № 160 (плейлиста състояща се от песни постигнали този брой стриймвания); освен това тя е едва четвъртата песен с този брой стриймвания постигнати и на трите платформи "YouTube", "Gaon" и "Spotify", другите три са "Shape of You" на Ed Sheeran, "Bad Guy" на Billie Eilish и "Havana" на Camila Cabello!!! "BTS Becomes 1st Korean Artist To Join Spotify’s Billions Club As "Dynamite" Soars Past 1 Billion Streams" "BTS's "Dynamite" becomes the first K - pop song to reach 1 Billion streams on Spotify" ***************************************************************************** На 21 юли 2021 година Синята къща съобщи официално, че президентът на Южна Корея Мун Дже Ин назначава BTS за "Специални президентски пратеници за бъдещите поколения и културата"; в качеството си на такива членовете на групата ще пътуват до Ню Йорк през септември за да предадат послания за утеха и надежда на младите хора; те ще вземат участие в 75 - тото Общо събрание на Организацията на обединените нации и в множество други конференции и дипломатически инициативи. "BTS Appointed "Special Presidential Envoys For Future Generations And Culture" By South Korean President" "BTS to attend the 75th U.N. General Assembly as president Moon Jae In's special envoys for South Korea's future growth and culture" "BTS has just been honored to be selected as the special envoy of the Korean president" "BTS named S. Korea's special presidential envoy for public diplomacy" "BTS Appointed As Special Presidential Envoys For South Korea + To Attend UN General Assembly In New York" "President names BTS as Korea's special envoy for public diplomacy" Видео с офциалното изявление на Синята къща направено от президенския говорител Park Kyung Mee. 방탄소년단(BTS) 또 UN 간다! 8주 연속 빌보드 정상 찍고, 문재인 대통령의 대통령 특별사절 임명까지! 청와대 대변인도 보라보라했던 브리핑 현장. ***************************************************************************** На 21 юли A.R.M.Y. бяха изненадани с кратък "YouTube" влог от любимия ни Минстрадамус!!! 210720 SUGA (+ ENG)
    3 points
  9. Фен съм както на анимето, така и на мангата, нямаше как да пропусна сериалчето, макар че по принцип не гледам много драми, още повече пък онгоинг. Беше ми много вълнуващо да видя първия епизод, като цяло съм доволна. Интересно ми е нататък как ще развият историята, когато реално започне да се случва нещо съществено. Относно актьорите, за мен този, изиграл Мафую, се справи най-добре. Този с ролята на Харуки нямаше достатъчно екранно време, за да преценя добре, но ужасно ме радва. Него не са го доближили визуално до аниме образа, както са се опитали (успешно) да направят с останалите, но пък като че има същото излъчване, което носи и героя. Колкото до актьорът, изиграл Каджи... съвсем различно присъствие от познатия образ. Каджи е по-затворен, по-мълчалив, а тук получих съвсем друго усещане, по-скоро на някакъв веселяк. За Уенояма - предвид, че съм свикнала с професионална работа на сейюта, актьорът все едно за пръв път застава пред микрофон (говоря за разказвателната част, с която и започна епизодът). Предполагам, че за 6 серии ще адаптират историята от анимето, общо взето.
    3 points
  10. Превод на този туит: Цък TOD'S: вижте каква голяма реклама сме му сложили! Tasogare: чакайте да видите ние къде ще го сложим! (Бурдж Халифа)
    3 points
  11. Нова реклама на Bubly: На Roseonly: Bts на рекламата на кафето Tasogare:
    3 points
  12. Version (Complete)

    641 сваляния

    Превод и редакция: naia Синхронизация и субтитри: HikariDu Субтитри за версия: Given S01 1080p WEB-DL AAC2.0 H.264-FRE3LOV
    2 points
  13. Оф я! Де да можех да ти следя мисълта! И ти кат Корай говориш несвързано и скачаш от тема на тема! Ама нейсе... Веднага пращам линка, хаятъм!
    2 points
  14. О, съжалявам! Преди бях споменала, но сега забравих да уточня. Това е онзи концерт на Бек, от 3.01, наличен в платената секция на приложението - VLIVE+. Просто се чакаше да се качи повторно, забавиха го заради разни съгласувания, проверки и т.н. Тийзър снимки за Empathy #4. И семпъл.
    2 points
  15. Връщам си думите назад - БоБо е светец! Не само, че е дарил сумати пари, за да подпомогне в бедствието с наводнение в централната китайска провинция Хънан, ами и сам е отишъл като доброволец-спасител!! Дано всичко да е наред! Истински герой...
    2 points
  16. Главната героиня не сте, ученичка в Корея,предполагам не сте, а ако сте, се извинявам, защото тях съм упоменала във връзка с чесането. Вие защо се слагате сама при тях, идея нямам. С "Хубаво, че сте го взели лично" имах предвид, че отговорите ми бяха за Вас, и дори съм го пояснила. Потребители не квалифицирам, не обсъждам и не ги пращам някъде другаде, камо ли там да се чешат. Всеки има право да коментира герои и сериали, а който не му харесва чуждо мнение, може да си направи тема, да я заключи и само детирамби да има в нея. Този сериал, като стойност, както и Вие отчитате не голяма, едва ли си струва нагнетяването на обстановката. Животът наистина е да се живее, но хубаво да е със себеуважение. Героинята именно по тая причина не ми допада. Приятно гледане!
    2 points
  17. Днешните три епизода онлайн:
    2 points
  18. Преводът на японско вече си е истинско събитие. Успех!
    2 points
  19. И аз се нареждам тук като фенка на лицевите упори Случайно попаднах на клипче от сериала - така става винаги. Цък, о, започнат е превод... започвам го и аз. От пръв поглед, главния е уникален сладур
    2 points
  20. Епизод 4 ще намерите: и Приятно гледане!
    2 points
  21. 2 points
  22. Не съм го гледала, това ли е новият му? Аз сега повтарям стария му и се наслаждавам на детайли, дето не ги бях забелязала. Например когато по пьилян открадна двата телефона на главните и вика на Неро: Mission Korished (вместо Mission accomplished) - Ахахахаха!
    1 point
  23. Не си заспала, защото животът на Марс ти се е сторил интересен.
    1 point
  24. В Токио съм. На Марс ходи ти, да садиш компир. Ма преди това се нареди утре да гледаме Бразил-Джърмъни
    1 point
  25. Че то това ще пасне изцяло на сценария - ще свърши по японски. Всички се разминават, остават с празни ръце, а теб те пращам да обикаляш луната, ако се подмажеш може и на Марс .
    1 point
  26. EXO 'Don't Fight the Feeling' acapella cover...много сладко
    1 point
  27. Честит Рожден Ден на Lia
    1 point
  28. Е, ти пък сега, хората рекламират, а ти не гледаш. Отиде на вятъра цялата реклама. Аз не съм стигнал още до 29 епизод, ама от червила не се интересувам. Зян стана червилото.
    1 point
  29. Днес попаднах на този сериал и ми допадна историята и драмата.Дано някой я хареса и преведе. Видях,че тук го има като тема. Goodbye Mother.
    1 point
  30. Само да спомена, заради огромното наводнение в Хенан, всички известни артисти са дарили поне по 1 млн. за каузата, включително Сяо Джан. Днес е ден за благотворителност и взаимопомощ в Китай, тъй като положението е много сериозно.
    1 point
  31. Песента е прекрасна, кара те да се чувстващ спокоен, без да разбиращ текста. Само аз ли не успях да гледам концерта на Бек?
    1 point
  32. TAEHYUN си има двойник!? [T:TIME] "TAEHYUN's Doppelgänger" - TXT (투모로우바이투게더)
    1 point
  33. Песента When Dawn Comes Again на Colde ft. Baekhyun излезе. Хубава е, особено ми харесват импровизациите на Бек на заден фон. Ъпдейт за EXO-L Japan с готвача-Сехун
    1 point
  34. Тийзър към предстоящата им песен..
    1 point
  35. Една от песните им излезе..
    1 point
  36. Minhyuk като посланик на марката Evian Water за Esquire Korea.. Още
    1 point
  37. След фотосесията, ето го и с клип. Rowoon в ютуб канала на Cosmopolitan.
    1 point
  38. Първите три епизода вече може да се гледат и онлайн:
    1 point
  39. Епизод 3 ще намерите: и Приятно гледане!
    1 point
  40. Епизод 00 (Специален епизод на Лео и Фиат) е готов! Приятно гледане! и
    1 point
  41. Да кача пълната версия на танца им от предизвикателство на M COUNTDOWN, което бе на песента на BLACKPINK - PLAYING WITH FIRE... ITZY(있지) - 불장난(PLAYING WITH FIRE) ♬
    1 point
  42. Много приятна изненада.
    1 point
  43. Kirin ga Kuru EP01 720p HDTV x264 JPTVTS-BG.zip Здравейте, първи пост и може би единствен .... да не съм загубил 1 уикенд напразно - български субтитри за 1 епизод - нуждаят се стилистична и правописна корекция , става за гледане поне за мене и без редактиране, но ако сте педант - ще ви дразни някоя сгрешена буква, липса на запетая .... та в японския тракер Nyaa са до 23 епизод..., та бих приветствал ако качвате в замунда и други тайга драми Yae no Sakura, Hana Moe, Segodon .. все още ги няма по българските тракери .. ползвайте свободно, аз съм просто плагиат от Asian DramaWiki Forum... Азиатското мислене е доста ралично от европейското и е интересно поне за мен ...успехи на всички обичащи япония кат мен ..
    1 point
  44. Thua Me Con Di / Goodbye Mother / Сбогом Майко Страна: Виетнам Език: Виетнамски Година: 16.8.2019 Времетраене: 1 час 46 минути Жанр: Комедия , Драма , Романс Режисьор: Trinh Dinh Le Minh Субтитри: Английски IMDB Участват: Hong Dao , Lanh Thanh , Vo Dien Gia Huy Резюме: Ван, наследникът на Виетнамски клан се връща у дома от Съединените Щати за пръв път през последните 9 години за преместването на бащината му гробница. Цялото семейство е изненадано да го намери с младия американски виетнамец Ян.Никой не знае,че Ян е гаджето на Ван и те планират да се разкрият към овдовялата майка на Ван госпожа Хан ,която очаква от него да се ожени и има деца за да изпълни задълженията си на наследник.От горе на всичко ,неговата баба която има сенилна деменция, обърква Ян за нейният внук.Докато се мъчат да намерят перфектният случай да се разкрият, Ван открива че вместо това госпожа Хан е сериозно болна. Свали с английски субтитри: Гледай Онлайн: Movie Eng Sub
    1 point
  45. Не знам откъде го изрови това твърдение, че пълниш темите със спам. Нищо подобно не съм казала. Само че, като ти е толкова скучно, почва да ме хваща яд, че се намесих в темата за "Гоблин" (и не само там) в твоя защита. Можеше и до ден днешен да е много весело и интересно там
    1 point
  46. Чак не вярвам! Е щом така виждаш нещата пожелавам ти при имплементирането на новата с-ма да изпиташ всички тея ползи, които изброи. Аз за себе си съм сигурен, че няма тъй като за да стане това би трябвало всеки да гласува обективно, а много добре знаем с какви розови капаци на очанките гледат драми повечето тук и защо по начало на определени хора имат нужда да броят плюсчета/лайкове. ПП Никога не чета по дигагонал - или чета или не, средно положение няма.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...