Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/2021 in all areas

 1. Първи епизод - готов! Приятни мигове със сериала! и
  6 points
 2. 20 епизод: тук и тук
  4 points
 3. Специалният епизод онлайн:
  4 points
 4. Нагазили сме ние, само ти не разбра, че сапунката, дето искаш да я списваш е умрело куче, щото главната героиня иска да е КОСМОНАВТ @Чингулинка, любимецът да нема нов сериал? А Zalim Istanbul случайно да си гледала?
  3 points
 5. @AtilaРадвам се, че ти хареса Мафую, притеснявах се за него (и все още се), понеже човекът е певец, а не актьор. Но много добре ми стоеше на екран, точно така си представях Мафую, само ако можеше цветът на косата му е да е един тон по-русоляв, хаха. И мен Харуки ме радва! Сега остава да чуем песните. Дано да се са постарали и с тях.
  3 points
 6. Вчера имах малко време да седна и да транскрибирам драми от списъка. Бавно ще става, че всичко е на Китайски, обаче като видях колко познати неща (новели и донгхуа) са им закупени правата за адаптации, фенът в мен направо умира от щастие. (Драма по Thousand Autumns, аааааааааа!!!) @lazeto- шшшъът, пепел ти на устата, хаха. Орязано и броманс на мен ми е достатъчно! То може би, донякъде, точно затова ги и харесвам толкова, понеже докато се чудят кое да изрежат и кое да оставят, и как точно да го предадат орязаното, че да се усети (въпреки всичко) - ах, толкова много любов и изобретателност има от режисьори и екип, че няма накъде повече. А и ние си знаем каква е истината, само като се погледнат и камерата стои 10 секунди на погледа един срещу друг, ясно точно какво ни намекват *уинк, уинк*. ПП: Между другото, много интересни слухове излизат тия дни.. да, слухове, но интересни! xD Обещали са ни 2 драми - август и септември. Ще видим...
  3 points
 7. Първи епизод - готов! Приятни мигове със сериала! Следете в Настоящи проекти за следващите серии. и
  3 points
 8. На 20 юли 2021 година "Dynamite" надмина 1 000 000 000 слушания в музикалната платформа "Spotify"; тя го направи за 333 дни и така стана първата песен на корейски изпълнител успяла да влезе в "Клуба на милиардерите" на "Spotify" под № 160 (плейлиста състояща се от песни постигнали този брой стриймвания); освен това тя е едва четвъртата песен с този брой стриймвания постигнати и на трите платформи "YouTube", "Gaon" и "Spotify", другите три са "Shape of You" на Ed Sheeran, "Bad Guy" на Billie Eilish и "Havana" на Camila Cabello!!! "BTS Becomes 1st Korean Artist To Join Spotify’s Billions Club As "Dynamite" Soars Past 1 Billion Streams" "BTS's "Dynamite" becomes the first K - pop song to reach 1 Billion streams on Spotify" ***************************************************************************** На 21 юли 2021 година Синята къща съобщи официално, че президентът на Южна Корея Мун Дже Ин назначава BTS за "Специални президентски пратеници за бъдещите поколения и културата"; в качеството си на такива членовете на групата ще пътуват до Ню Йорк през септември за да предадат послания за утеха и надежда на младите хора; те ще вземат участие в 75 - тото Общо събрание на Организацията на обединените нации и в множество други конференции и дипломатически инициативи. "BTS Appointed "Special Presidential Envoys For Future Generations And Culture" By South Korean President" "BTS to attend the 75th U.N. General Assembly as president Moon Jae In's special envoys for South Korea's future growth and culture" "BTS has just been honored to be selected as the special envoy of the Korean president" "BTS named S. Korea's special presidential envoy for public diplomacy" "BTS Appointed As Special Presidential Envoys For South Korea + To Attend UN General Assembly In New York" "President names BTS as Korea's special envoy for public diplomacy" Видео с офциалното изявление на Синята къща направено от президенския говорител Park Kyung Mee. 방탄소년단(BTS) 또 UN 간다! 8주 연속 빌보드 정상 찍고, 문재인 대통령의 대통령 특별사절 임명까지! 청와대 대변인도 보라보라했던 브리핑 현장. ***************************************************************************** На 21 юли A.R.M.Y. бяха изненадани с кратък "YouTube" влог от любимия ни Минстрадамус!!! 210720 SUGA (+ ENG)
  3 points
 9. Фен съм както на анимето, така и на мангата, нямаше как да пропусна сериалчето, макар че по принцип не гледам много драми, още повече пък онгоинг. Беше ми много вълнуващо да видя първия епизод, като цяло съм доволна. Интересно ми е нататък как ще развият историята, когато реално започне да се случва нещо съществено. Относно актьорите, за мен този, изиграл Мафую, се справи най-добре. Този с ролята на Харуки нямаше достатъчно екранно време, за да преценя добре, но ужасно ме радва. Него не са го доближили визуално до аниме образа, както са се опитали (успешно) да направят с останалите, но пък като че има същото излъчване, което носи и героя. Колкото до актьорът, изиграл Каджи... съвсем различно присъствие от познатия образ. Каджи е по-затворен, по-мълчалив, а тук получих съвсем друго усещане, по-скоро на някакъв веселяк. За Уенояма - предвид, че съм свикнала с професионална работа на сейюта, актьорът все едно за пръв път застава пред микрофон (говоря за разказвателната част, с която и започна епизодът). Предполагам, че за 6 серии ще адаптират историята от анимето, общо взето.
  3 points
 10. Превод на този туит: Цък TOD'S: вижте каква голяма реклама сме му сложили! Tasogare: чакайте да видите ние къде ще го сложим! (Бурдж Халифа)
  3 points
 11. Нова реклама на Bubly: На Roseonly: Bts на рекламата на кафето Tasogare:
  3 points
 12. Version (Complete)

  628 downloads

  Превод и редакция: naia Синхронизация и субтитри: HikariDu Субтитри за версия: Given S01 1080p WEB-DL AAC2.0 H.264-FRE3LOV
  2 points
 13. Оф я! Де да можех да ти следя мисълта! И ти кат Корай говориш несвързано и скачаш от тема на тема! Ама нейсе... Веднага пращам линка, хаятъм!
  2 points
 14. О, съжалявам! Преди бях споменала, но сега забравих да уточня. Това е онзи концерт на Бек, от 3.01, наличен в платената секция на приложението - VLIVE+. Просто се чакаше да се качи повторно, забавиха го заради разни съгласувания, проверки и т.н. Тийзър снимки за Empathy #4. И семпъл.
  2 points
 15. Връщам си думите назад - БоБо е светец! Не само, че е дарил сумати пари, за да подпомогне в бедствието с наводнение в централната китайска провинция Хънан, ами и сам е отишъл като доброволец-спасител!! Дано всичко да е наред! Истински герой...
  2 points
 16. Главната героиня не сте, ученичка в Корея,предполагам не сте, а ако сте, се извинявам, защото тях съм упоменала във връзка с чесането. Вие защо се слагате сама при тях, идея нямам. С "Хубаво, че сте го взели лично" имах предвид, че отговорите ми бяха за Вас, и дори съм го пояснила. Потребители не квалифицирам, не обсъждам и не ги пращам някъде другаде, камо ли там да се чешат. Всеки има право да коментира герои и сериали, а който не му харесва чуждо мнение, може да си направи тема, да я заключи и само детирамби да има в нея. Този сериал, като стойност, както и Вие отчитате не голяма, едва ли си струва нагнетяването на обстановката. Животът наистина е да се живее, но хубаво да е със себеуважение. Героинята именно по тая причина не ми допада. Приятно гледане!
  2 points
 17. Днешните три епизода онлайн:
  2 points
 18. Преводът на японско вече си е истинско събитие. Успех!
  2 points
 19. И аз се нареждам тук като фенка на лицевите упори Случайно попаднах на клипче от сериала - така става винаги. Цък, о, започнат е превод... започвам го и аз. От пръв поглед, главния е уникален сладур
  2 points
 20. Епизод 4 ще намерите: и Приятно гледане!
  2 points
 21. Please Don't Say No OST
  2 points
 22. Version (Complete)

  2,402 downloads

  Превод: Indira Редакция: mrnkaloto За версията: Mysterious Love 1080p WEB-DL AAC H.264-Luvmichelle.mp4
  1 point
 23. Че то това ще пасне изцяло на сценария - ще свърши по японски. Всички се разминават, остават с празни ръце, а теб те пращам да обикаляш луната, ако се подмажеш може и на Марс .
  1 point
 24. EXO 'Don't Fight the Feeling' acapella cover...много сладко
  1 point
 25. Днес попаднах на този сериал и ми допадна историята и драмата.Дано някой я хареса и преведе. Видях,че тук го има като тема. Goodbye Mother.
  1 point
 26. (Български превод) Тийм и Мон ~ странична история 0:25 Тийм: Изглеждаш страхотно в тези дрехи. Ще седнеш ли? 0:51 Тийм: Какво има? Страхуваш ли се от мен? 0:54 Мон: Не, просто ме е страх, че седя твърде близо. 1:06 Мон: Между другото, защо ми се обади? 1:12 Тийм: Исках да хапнем заедно. Не мога да ям сам. 1:23 Мон: Ти си като героя в сериала, който гледам. И той не може да яде сам. 1:31 Тийм: Как се казва? 1:36 Мон: "You Never Eat Alone" (име на друг сериал на компанията COPY A BANGKOK, който се излъчи преди "Y-Destiny") 1:39 Тийм: Оо, всъщност го гледам. 1:43 Мон: Да, това е сериалът. 2:04 Мон: Какво правиш, Тийм? 2:09 Тийм: Гледам сериала в приложението AISPLAY. 2:23 Мон: Приложението AISPLAY е страхотно! 2:26 Тийм: Приложението е добро, но ако го гледаш с правилния човек ... 2:37 Мон: ...е още по-добре. Credit: COPY A BANGKOK @ YT English translation: Chj Bulgarian translation: firefly
  1 point
 27. Светец е, чак сега ли го разбра!
  1 point
 28. Само да спомена, заради огромното наводнение в Хенан, всички известни артисти са дарили поне по 1 млн. за каузата, включително Сяо Джан. Днес е ден за благотворителност и взаимопомощ в Китай, тъй като положението е много сериозно.
  1 point
 29. Човекът един, ама готови сериали няколко. Аз не искам невъзможното, да пуснат каквото имат.
  1 point
 30. @ChenqingНе искам да ти попарвам надеждите и чакането, но... шансът да видим The Story of the Bat до края на годината е по-тънък от паяжина. Снимките й приключиха преди месеци и в момента сигурно стои там в чекмеджето на хората от "великата китайска инспекция" заедно с 1000+ други драми. Цяло чудо ще е (ха, дано!), да я пуснат в последното тримесечие.. нооооо по-скоро ще я чакаме януари-март догодина. Мм, не съм чела новелата, не съм гледала и тоз Джан Яо, но погледнато то хубавата страна, поне ще имам достатъчно време да изгледам нещо с него. Видях, че другата главна роля е поверена на полицайчето от Killer and Healer. Хаха, интересно!
  1 point
 31. Песента When Dawn Comes Again на Colde ft. Baekhyun излезе. Хубава е, особено ми харесват импровизациите на Бек на заден фон. Ъпдейт за EXO-L Japan с готвача-Сехун
  1 point
 32. D.O. участва в написването още една песен от албума си, освен заглавната Rose, и това е парчето I'm fine. Към момента предварителните поръчки на албума в сайта Ktown4u преминаха 150 хил.
  1 point
 33. Баси, тази актриса продължава да ме дразни с гласа си ипоглед на застреляна.
  1 point
 34. Сестрите имаха и още една лятна песен: Las Ketchup - Kusha Las Payas
  1 point
 35. Интересна, днес я споделих. С още 2-3 скрийншота на гледанията в Нетфликс - Ако не ви се клика, обяснявам. Вчера е била на първо място, като е минал Hospital Playlist. И го настига на седмична база. Последните 7 дни е в топ 10 в 16 държави. Зрители има.
  1 point
 36. Две забележителни интервюта на музикалния критик Kim Young Dae в които обстойно се обсъждат и коментират последните успехи на BTS в класациите на "Billboard". "Music Critic Kim Young Dae on BTS's New Success Eng Sub" Оригиналното видео [NEWS IN - DEPTH] "K - pop and BTS: No Longer Identified As "Korean" But "Global" with Youngdae Kim"
  1 point
 37. Успех и от мен! Ако имате нещо нужда от помощ, свиркайте xD
  1 point
 38. Сценаристите на втори сезон на "My Engineer" са различни от тези на първи. Сценаристите на първия сезон са заети, затова техни приятели пишат сценария на сезон 2. Нещата стават бавно, защото докато сезон 1 се е базирал изцяло на новелата, то за сезон 2 е трябвало да напишат сценарий, различен от новелата. MD със сигурност няма да участва в предстоящия сезон на "My Engineer", защото WeTV (компанията, с която има договор) не му позволява. Това налага коригиране на сценария.
  1 point
 39. Епизод 3 ще намерите: и Приятно гледане!
  1 point
 40. Кавър версия на Safe zone Изпълнена от Net и James
  1 point
 41. Интервю с James (Pobphan)
  1 point
 42. Предполагам, че интересът тръгва от 'сухата тренировка' в леглото от първа серия. Главният е готин също така. Не се маза с кремове и маски, козметиката я беше оставил за главната. Звукът май беше записван по време на снимките, поне нямаше фрапантно усещане, че актьорите са озвучавали в последствие самите себе си. И главният е готин... ама това май го казах. Изгледан по диагонал за една вечер. Да, не само преведени субки, никакви субки не трябват, няма скрити мъдрости и проникновения.
  1 point
 43. Много приятна изненада.
  1 point
 44. Kirin ga Kuru EP01 720p HDTV x264 JPTVTS-BG.zip Здравейте, първи пост и може би единствен .... да не съм загубил 1 уикенд напразно - български субтитри за 1 епизод - нуждаят се стилистична и правописна корекция , става за гледане поне за мене и без редактиране, но ако сте педант - ще ви дразни някоя сгрешена буква, липса на запетая .... та в японския тракер Nyaa са до 23 епизод..., та бих приветствал ако качвате в замунда и други тайга драми Yae no Sakura, Hana Moe, Segodon .. все още ги няма по българските тракери .. ползвайте свободно, аз съм просто плагиат от Asian DramaWiki Forum... Азиатското мислене е доста ралично от европейското и е интересно поне за мен ...успехи на всички обичащи япония кат мен ..
  1 point
 45. Thua Me Con Di / Goodbye Mother / Сбогом Майко Страна: Виетнам Език: Виетнамски Година: 16.8.2019 Времетраене: 1 час 46 минути Жанр: Комедия , Драма , Романс Режисьор: Trinh Dinh Le Minh Субтитри: Английски IMDB Участват: Hong Dao , Lanh Thanh , Vo Dien Gia Huy Резюме: Ван, наследникът на Виетнамски клан се връща у дома от Съединените Щати за пръв път през последните 9 години за преместването на бащината му гробница. Цялото семейство е изненадано да го намери с младия американски виетнамец Ян.Никой не знае,че Ян е гаджето на Ван и те планират да се разкрият към овдовялата майка на Ван госпожа Хан ,която очаква от него да се ожени и има деца за да изпълни задълженията си на наследник.От горе на всичко ,неговата баба която има сенилна деменция, обърква Ян за нейният внук.Докато се мъчат да намерят перфектният случай да се разкрият, Ван открива че вместо това госпожа Хан е сериозно болна. Свали с английски субтитри: Гледай Онлайн: Movie Eng Sub
  1 point
 46. Не знам откъде го изрови това твърдение, че пълниш темите със спам. Нищо подобно не съм казала. Само че, като ти е толкова скучно, почва да ме хваща яд, че се намесих в темата за "Гоблин" (и не само там) в твоя защита. Можеше и до ден днешен да е много весело и интересно там
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...