Jump to content

Отличници

  1. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      20

    • Мнения

      21552


  2. niran

    niran

    Екип Субтитри


    • Points

      9

    • Мнения

      1033


  3. bealonenomore

    bealonenomore

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      1983


  4. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      7

    • Мнения

      5779


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/07/21 от всички области

  1. Заинтригува ме. Ако никой друг не се навие, си го заплювам за превод
    5 points
  2. Опаа, сериала ще излезе в едноседмичен отпуск и следващите епизоди 17-ти и 18-ти ще излязат на 24 и 25-ти Април. Обяснението на създателите е защото искат финалните епизоди да са по-качествени и завършека да е на ниво. А дано, ама надали. Напук на високите рейтинги в ЮК не мисля, че сериала реално прави фурор дори и при откачилите корейци и това забавяне няма да помогне. Чакам завършек по типичен за тях си начин, с две думи леш
    4 points
  3. Благодаря на всички, които ми помагат! Също така и на тези, който гледат. Много се радвам, че успях да предоставя субтитри на този кратък сериал. За мен беше доста стойностен и докосващ. Надявам се да ви хареса. Следете за нови преводи
    3 points
  4. Нека умират от яд тези, които миналата година развалиха договорите си с него. Май само Будвайзер остана лоялна компания и продължи да работи със Сяо Джан.
    3 points
  5. Чудесен сериал! Мога да пиша за него сигурно един час, но не е нужно – просто гледайте. Обичам сериали, в които приятелството е на първо място. Затова съм и леко разочарована, че решиха Докторите музиканти са отлични – да, всеки луд по малко, както е споменато по-горе, но също така и всеки със своите си кусури (единият вдетинен, другият лигавичък в любовта, мацката с преескпонираното фалшиво пеене...). Не са ги направили някакви идеални, ако изключим суперспособностите им в медицината Страхотно попадение обаче са и повечето специализанти – Дже Хак ми е любимец, как пилеше нервите на професора си, но и в същото време го научи на толоква неща Отношенията между майката и председателя на фондацията също са свежи и не стоят като кръпка. Определено сериалът предварително е бил замислен с втори сезон, защото финалът е много широко отворен – една история намери развръзка, но останалите се заплетоха още повече И музиката – идеално подбрано изпълнение за почти всеки епизод. Любимата ми част:
    3 points
  6. 3 points
  7. 2 points
  8. Една лека разновидност на къри рамена с кокосово мляко - става една идея по - пикантно ако му се добави и паста червено къри (продават в по - големите вериги магазини)
    2 points
  9. За мен сериалът е на ниво, ненадминат каст и много добри моменти. Симпатии за Пак Мин Йонг - определено й се получи много добър персонаж. За Ю Сънг Хо няма какво да говоря, просто ненадминат. Нямам думи и за Пак Сунг Унг и Нам Гунг Мин. Във vbox-a ги няма последните два епизода и съм бесен. Но ще се успокоя и ще го карам по-леко. Много доволен. Оценка 9 от 10.
    2 points
  10. Сяо Джан за Li-Ning. Днес беше шоуто им за новата колекция.
    2 points
  11. Хора, хора Не мога дори да прочета субтитрите, ще ми повярвате ли... И Soompi със статия по повода вече. Снимат видео, с много CGI (компютърни ефекти). АЛБУМ... АЛБУМ? АЛБУМ!!! Казаха вълшебната дума. Имаме ъпдейт от Сухо, който качи в Сторито си в Инстаграм долните снимки. Надписа на първата казва: "Изминаха 9 години. Времето лети. Вие ни обединихте. Липсвате ми. Ще се видим скоро, EXO-L." Честита 9-та годишнина, EXO-L! Нали знаете какъв ни е слогана? Ние сме едно. Нека се обичаме! Да бъде!
    2 points
  12. Да допълня биографията. От много богато семейство, което му помага да следва мечтите си за реализация, през моделство, академията и т.н. Не го е еня за насъщния с една дума, което не е без значение. Виж за Раба, е обратното.Може би произходът ѝ е едно от нещата, което я прави по-обрана в ролите, знаейки, че колкото и да е известна, един мм грешка и гори. Знаейки за издевателствата над уйгурците в Китай, уважавам изключително успехите и постигнатото от нея.
    2 points
  13. ☼ Галерия: ☼ Име: Go Ara // Go Ah Ra // 고아라 ☼ Дата на раждане: 11 февруари 1990 г. ☼ Mясто на раждане: Чинджу, провинция Кьонгсанг ☼ Зодия: Водолей ☼ Професия: Aктриса ☼ Агенция: SM Entertainment (2003 - 2016 г.); Artist Company (от 2017 г.) ☼ Oбразование: Chung-Ang University ☼ Instagram: ara_go_0211 // Twitter: @FloARA211 ☼ Сериали: Do Do Sol Sol La La Sol (KBS2, 2020) - Goo Ra Ra Hospital Playlist (tvN, 2020) - Go Ara (ep. 5-6) Haechi (SBS, 2019) - Yeo Ji Ms. Hammurabi (JTBC, 2018) - Park Cha O Reum Black (OCN, 2017) - Ha Ram Hwarang (KBS2, 2016-2017) - A Ro Reply 1988 (tvN, 2015-2016) - Sung Na Jung (ep. 18) The Producers (KBS2, 2015) - Go Ara (ep. 8) You're All Surrounded (SBS, 2014) - Eo Soo Sun Reply 1994 (tvN, 2013) - Sung Na Jung No Limit | Heading to the Ground (MBC, 2009) - Kang Hae Bin Who Are You? | Nuguseyo? (2008) - Son Young In Snow Flower (SBS, 2006-2007) - Yoo Da Mi Sharp 2 (KBS2, 2005) Sharp 1 (KBS2, 2003) ☼ Филми: The Childe (2023) Phantom Detective (2016) The Magician | The Joseon Magician (2015) Papa (2012) Pacemaker (2012) Dance Subaru | Subaru (2009) Genghis Khan: To the Ends of the Earth and Sea (2007) ☼ Дискография: ОST: Start за Reply 1994 (2013) Little Girl Dreams за Papa (2012) Now! за Papa (2012) ☼ Видеоклипове с нейно участие: Cho Kyu Hyun (Super Junior) - A Million Pieces (2015) SHINee - Juliette (Japanese ver) (2011) TVXQ (DBSK) - Before U Go (2011) Mink - Innocent Blue (2008) TVXQ (DBSK) - Hug (2004) Благодарности за @bubble!
    2 points
  14. 7 април 2016 г. - Песента на Джонгдае „Lil something“, издадена като част от проекта „Station“. Подобно зашеметяващо музикално видео с кадри зад кадър е впечатляващо със своята неформалност и лекота на възприятие. Показаха ни това, до което винаги сме искали да имаме достъп - част от задкулисния живот, който дори без да отразява цялата картина, изглежда впечатляващо. Това издание е също толкова важно, защото е в състояние да отразява друга страна на вокалните способности на Чен. Знаем, че гласът му е различен и толкова спокоен звучи невероятно приятно. Събирането на мозайка от фрагменти от неговите вокални стилове е много приятно. Всеки релиз е подарък. "Station"е подарък от сърце.
    2 points
  15. Ето и онлайн плейлист:
    2 points
  16. Супер! Браво за поредното завършено проектче!
    2 points
  17. Поплаках си на финала на сериала, няма да ви лъжа. Да, не е някой гениален шедьофър на филмовото изкуство, а нещо по-разтоварващо. Явно съм фен на по-масовите продукции. Преди време изгледах My Father Is Strange и си казах: "Няма да намеря друга семейна драма, която да ми допадне". Така че се радва, че успях. Винаги ми е харесвал този тип сериали - да ги наречем "неангажиращи". Сериали тип "сядам през уикенда, изглеждам няколко епизода и после пак". Ако не сте фенове на простите семейни отношения и разтягането на лукуми, по-добре не го гледайте. Тогава препоръчвам някой японски филм. Признавам си, японците са гении на киноизкуството. Още ме гложди един техен филм, а вече мина година и нещо. Та... за What Happens to My Family? - хареса ми позитивното развитие на героите, ама то май си е обичайно за всяка драма от този жанр. Бащата ми е любим образ. Много се привързах към него. Имаше си поука, имаше си типичните за този вид драми конфликти. Да не забравим опозицията млади - стари и техните възгледи. Научих някои интересни изпълнители от сериала. Даже се запалих по старите корейски песни от 80-те и 90-те. Препоръчвам да се изгледа! Да не ви плаши броя на епизодите, не е "Дързост и красота".
    2 points
  18. Работя по този сериал. Просто става бавно, защото няма официални субтитри. Ще пуснем бг субтитри след като бъдат преведени всички серии.
    2 points
  19. От 11 април Bulgaria ON AIR започва излъчването на японския сериал "Ангели в бяло" на медицинска тематика всяка събота и неделя. За повече информация, вижте анонса им
    2 points
  20. Хубава история с положителни послания към нас зрителите. Нямаше този силен емоционален заряд характерен за японските продукции, дори някои неща клоняха към комедия отколкото към драма, но все пак мисля успешно си прокарва посланието. Финалната сцена с лека препратка към представящите трите героини кадри в първи епизод е и чудесен завършек на една такава история. Не съм съгласен обаче с Шоши, че и трите са логични персонажи, дори на доста места направиха неща, които съвсем не бяха такива. Важното е че доживях израстването на Мари-чан нищо че чак в 8ми епизод. Но в крайна сметка в човешките взаимоотношения, суровата логика никога е фактор пък и научно погледнато хората използваме само 10% от капацитета на мозъка си, но това е друга тема. Троен каст откъдето и да го погледнеш - 3 майки, 3 пишман татковци, 3 икемена(ползвам термина за да ги диференцирам) и 3 деца, последните бяха повече реално, но основните имащи влияние върху сюжета бяха трите момчета. Всичките бяха навързани с невидимите нишки на съдбата или по скоро нишките на сценария, но по мисля успешен начин без да се усеща като прекалено. Сцените с икемените в бара дори и съвсем кратки ми бяха забавни тъй като хорицата не се познаваха ама на по чашка, без да знаят кой кой е си изливаха мъката и се поучаваха взаимно. Децата са приятен каст да, но няма как да са на фокус те при положение, че идеята на самата дорама е взаимоотношенията на възрастните. Може би рапърчето мога да го откроя тъй като той беше най-солиден спрямо подкрепата към майка си, въпреки че съвсем не почна добре и дори в първи епизод го помислих за някакво лекенце, но после се оказа, че съвсем не е така. Е не разбрах колко толкова страшно може да е едно манджу(), но в крайна сметка рапа винаги ми е бил недолюбван и неразбран стил. Друг който подцених е Марутаро, този ракуго мушмурок -вярно че не се вписва като икемен, но затова пък беше най-солидният от тримата като поведение и подкрепа спрямо партньорката си. Иначе от трите дами бих отделил героинята на Йо Йошида и като визия и като сюжетна линия ми беше най-интересна. Е сега остава се насоча към оная дето си говори с плюшени играчки, така и така съм се върнал към дорамите....
    1 point
  21. Будвайзер, ориза Kai Xiao Zao, розите Roseonly, плодовото мляко, linkin tea (чая) - тези марки останаха с него и активно бяха на негова страна. Той изкара миналата година с 8 марки, но 3 от тях никога не бяха активни в този период, просто чакаха договорите да свършат. И ооо да, 100% ги е яд. Казват, че доста от тях са се свързали пак с него с желание за работа, но наш човек си е придирчив вече
    1 point
  22. Изгледах първи сезон и честно да си кажа не го усетих кога сърши...бях на първи епизод и след това вече бях на 11ти. Толкова ми беше интересна историят, как показват системата SOTUS(и във другите сериали я бях срещала, но тук я показаха в целия и "блясък"), как трябва да изпълняват нарежданията на старшите,а някой от задачите бяха много абсурдни,но показаха как се изгражда уважение и единство. Според мен в този сериал бяха наблегнали на връзката старши- младши ,а не на БЛ елемента,което беше много разнообразие Ще видим във втори сезон,дали няма да развият отношенията м/у Конг и Артит,защото са много сладки заедно
    1 point
  23. Да видим снимите на Jae... DAY6 <The Book of Us : Negentropy - Chaos swallowed up in love> Teaser Image #Jae
    1 point
  24. Аха, почват един по един.. След HOSHI, сега и THE 8 ще пусне нещо соло. THE 8 Digital Single Album ‘Side By Side’ Release on 2021.04.13 18:00 KST
    1 point
  25. 1 point
  26. Негово величество лорд Siwon е рожденик..
    1 point
  27. Момчетата ще пуснат нов дигитален сингъл на 9 април. И по-точно той ще съдържа английската и китайската версия на песента им DO or NOT. Digital Single [DO or NOT] 01. DO or NOT (English Ver.) 02. DO or NOT (Chinese Ver.) 2021.04.09. 14:00 (KST) Тук може да ги видите как танцуват на песни на други кпоп групи.. [K-POP인싸대왕] PENTAGON DANCES TO BTS, SVT, SJ, APINK Те ще са новите участници в WEEKLY IDOL, в епизода 506 който ще се излъчи днес.
    1 point
  28. Тийзър изображенията на YoungK... DAY6 <The Book of Us : Negentropy - Chaos swallowed up in love> Teaser Image #YoungK
    1 point
  29. Какво е излязло.. [BE ORIGINAL] 호시(HOSHI) 'Spider' (4K)
    1 point
  30. OST излезе..
    1 point
  31. Последните епизоди доста позациклиха. Изгуби се всякаква фабула и изненада. Чафка им е изпила мозъка на сценаристите определено. Първо бях много ентусиазирана, после от фенщина към Катерицата и Текьо го гледах, последните два епизода ги гледам от чист инат. Ще го добутам докрая, но определено не препоръчвам.
    1 point
  32. Хайде, на ред е Wonpil..
    1 point
  33. 13-ти епизод - онлайн
    1 point
  34. И така, започва се с тийзър снимките.. DAY6 <The Book of Us : Negentropy - Chaos swallowed up in love> Teaser Image #도운
    1 point
  35. Woodz и изпълнението му в петък (2 април) в Music Bank..
    1 point
  36. Отначало го гледах като комедия. И само заради Seo Ye-Hwa. Но на седма серия почнах да превъртам, гледането на десета ми отне около две минути. Много пари и шум за нищо. Пореден случай, когато разчитат звездата да извади от калта слаб сериал. Край.
    1 point
  37. Понеже тъкмо събнаха филмовото продължение, си помислих, че е срамота такава симпатична детективска комедия да остава без превод. Още повече - кастът е толкова феноменален, а случаите - уникални. Предлагам за превод The Confidence Man JP. Красота, стил, преобразяване, забавление, действие. Няма да скучаят, нито преводачи, нито зрители.
    1 point
  38. Здравейте искам да предложа една драма актьорите са на ниво и историята ми харесва ...обичам подобни завъртяни и криминални драми ...ще се радвам да я хареса някой Designated Survivor: 60 Days (2019)
    1 point
  39. Предлагам за превод и този корейски сериал. Мисля, че в момента много хора изпитват носталгия и усещат липсата на старите класики - сълзи, драма и тъга. Този сериал е от тях, поне по отзивите и описанието така разбирам. Надявам се, че ако се преведе ще се завърнем към онези забравени напоследък емоции и ще гледаме красива романтика. И не на последно място - ще гледаме отново Kwon Sang Woo . Благодаря!
    1 point
  40. Аз бих искала да предложа за превод други два тайландски сериала - Glass Mask и The Passbook. И двата сериала са с интересни и доста добре разработени сюжети. Бих се включила в превода с повече от една серия.
    1 point
  41. My Husband Oh Jak Doo (2018) Бих казала, че и само заради постера бих изгледала този сериал , но всъщност и двамата актьори са ми правили впечатление с добри проекти, а този ми изглежда доста нестандартен.
    1 point
  42. Браво за темата! Наистина, на човек понякога му се ще да препоръча нещо на преводачите, само всичко да е в рамките на добрия тон и да не сме досадни. Ще си позволя да препоръчам за превод нещо, което не съм гледала, нямам преки впечатления и затова прегледах по-обстойно темата при рускините. Отзивите казват, че е лека момичешка дорама за отдих и разпускане. Подобни сериали дотук излязоха няколко и впечатлението е, че азиатските версии на "Сексът и градът" са добри. А ето и личните ми причини да искам да го гледам с бгпревод: Shiraishi Shun'ya, Otani Ryohei, Sugino Yosuke, Takahashi Maryjun (възможно ли е тези тримата да нямат теми тук, не ги намерих), Koseki Yuta, вярвам, че присъствието им е гаранция за качество. Заинтригува ме и трейлъра:
    1 point
  43. Моето предложение за превод е Matchless Mulan (2020). Няма тема или поне аз не намирам такава у форума ни. Филм е, не сериал. Има го в авистаз и мисля, че там качеството е добро. Качен и в Замунда, с вградени в картината два вида субтитри, не толкова добро качество и в коментарите се бистри как точно се превежда заглавието. Аз не съм го гледала и точно по тази причина го предлагам за превод, най-сигурният начин да го гледам е, ако някой го преведе (обещавам да го редактирам, ако има нужда от това). Харесвам мотива за преоблеченото момиче като момче и поставено в мъжка обстановка, който неведнъж е залаган и повечето пъти - успешно. За примери давам Coffee prince, You're beautiful, Sungkyunkwan Scandal, които и досега дават поводи да се връщаме десет години назад и да ги гледаме отново. Върл фен съм на анимацията на Дисни, гледала съм и филма от 2009, който също е много впечатляващ, превеждан е от нашия екип, може да се намери у форума. Освен това много хора тръпнат в очакване на игралната Дисни версия, която се забави покрай епидемията. Признавам, аз също я чакам с нетърпение и ще ходя на кино да я гледам, като тръгне. Но смятам, че покрай подетата отново тема за Мулан и чакащите, ще има интерес и към китайската продукция. Всъщност китайците имат доста филми и сериали за нея и един от тях е от 2013 година, но е 48 епизода, ще е тегавичко за превод. Затова предлагам филма, тазгодишен и актуална тема покрай очакването на продукцията на Дисни.
    1 point
  44. The Tale of Nokdu (2019) Симпатични актьори, забавен, драматичен, романтичен и приключенски сериал. Препоръчвам за превод и гледане.
    1 point
  45. Rookie Historian Goo Hae Ryung (2019) Този предлагам заради красавеца в главната роля, романтичната приказка и красивите ханбоци, така де обожавам исторические им сериали заради цветовете и прекрасните гледки.
    1 point
  46. Предлагам The Player (2018) като искам да кажа че драмата ми се струва много хубава макар и да казват че Кристал не става за актриса ...но ми харесва ....също и другите актьори са супер добри
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...