Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/17/2021 in all areas

 1. стихотворението... "-Знаеш ли какво е топлината? Тя ме попита и аз и отговорих: -Това е когато моята студена ръка,докосне твоята студена ръка и двамата се стоплим. Когато самотата срещне самота и стане уют. Когато тъгата срещне тъга и се превърне в радост. Когато един студен бриз се сблъска с друг... и се превърнат в мек сняг. Това е топлината."
  9 points
 2. Опитайте един ден да говорите само истината. И до вечерта ще бъдете безработни, самотни, проклети и в реанимацията. ======================================= Надпис на надгробна плоча: - Жено, не идвай толкова често! Остави ме поне тук да си почивам! ======================================= Има добри същества, които обичат всички хора, без да ги делят по религия и цвят на кожата. Това са алигаторите. ======================================= Детето на богомолката: - Мамо, а какъв беше моят татко? - Хрупкав! ======================================= Показания: - Когато влязох в спалнята, моят мъж лежеше гол върху голата ми кумица. Те двамата ме погледнаха, и умряха от вируса! ======================================= Въпрос с повишена трудност: - Къде има повече НЕИЗВЕСТНИ? В салам Народен или във ваксината за КОВИД? ======================================= - Както си седяхме добре на балкона, без напрежение и кавги, изведнъж ми вика „Напълняла си...“ Сега, как точно е станало, за да се озове трупът му долу на плочките, нямам представа, господин съдия!
  7 points
 3. Събираме се в една лига с братчедите македонци или по-известни като Южна България. Лудогорец шампион от първа мега професионална македонска лига. Ултраси от Скопие идват в София за гостуване на Левски и на връщане прибират паметника на Левски, защото си е техен. При гостуване на феновете на ЦСКА на Вардар, феновете на домакините ги посрещат с лозунги - ЦСКА гордостта на Македония в Европа. Междувременно феновете на Славия искрено се вълнуват от факта, дали те или македонците са по-малко като бройка. Гостуването на Ботев на Шкендрия се оказва последното за отбора в историята, защото местните власти приватизират футболистите, тъй като те са потомци на великият македонски революционер и поет.
  7 points
 4. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ /черен хумор/ Учителката: - Иванчо, дай пример за лош късмет? - Да намериш хапче за безсмъртие, да се задавиш с него и да умреш!
  6 points
 5. Уважавам всички мнения, но критиците не трябва да забравят, че това не са художествени филми, а сериали. Колкото и сили да се хвърлят по създаването на един сериал, все пак от заснетото не трябва да се избере не повече от 120 минути филмов материал, а някъде около 45-50 часа. Не се борят за Оскар, а за телевизионно време. Няма сериал без кусури, но пък и ние не сме професионалисти и специалисти в тази област и каквото ни предложат за гледане харесваме като лаици или не харесваме по същия начин. На харесващите - приятно гледане, на критиците - благодаря за споделеното мнение.
  5 points
 6. Със сърчице ли, аз го нямам?
  4 points
 7. Да не говорим за времето, когато гладахме пиратски касети и се радвахме. Думи нямам да опиша лошотэ качество на звук и картина. Не че препоръчвам, но... спомени.
  4 points
 8. 4 points
 9. Аз пък мисля че Лоренцо беше не на място и много изкуствено изигра BL. Другото момче се раздаде много повече. Мноо тъп сериал, честно. Явно и Сонг, като Хелъра разчита на готовия фенклуб и взима леки роли с големи хонорари. А главната е няма такава жаба. Пълна гняс. Единствено ме кефи лошко. Супер играе, но все си мисля че ако бяха завъртяни ролите на председателя и председателя в сянка щеше да е доста по-добре. А да, сцената с коня... Като гледам колко са им червени ушите от студ, едва ли "химията" е от акт. игра, по-скоро си стискат челюстта, да не им се разтракат ченетата. Дано вкарат малко екшън с пищаци, простреляни, снайперисти, ала бала, че голяма адвокатска скука.
  4 points
 10. Не знам доколко видеото е едитнато, но в езика на тялото има повече БЛ отколкото съм виждала в цели сериали. Направо ми напълниха сърцето. Ако не си почивах сега от гледането, щях да подхвана дори само заради тези двамата. Видео тук: Броманс ли бе да го опишеш! Конете също бяха наслада за сетивата. Толкова грация и аристократизъм.
  4 points
 11. Нима ефектите трябва да доминират над морала, чувството за справедливост и други качества, които са на изчезване към днешна дата!?! Сега да теглим, чертата че наспамихме темата. @cucyta добре де, няма да пипам Аватар. Въпреки, че и той нашумя заради зрелищната си визия .
  3 points
 12. Мдааа, така е, единственият съдник кое е стойностно е времето и страшно много "посредствени" произведения са оценени впоследствие Не се заяждам и повече няма да се включа в тази част от коментарите, просто посоката, в която тръгна тази размяна на мнения не ми допада и затова пак пиша, без претенции да съм последна инстанция. Всеки може да каже дали му харесва даден сериал или не, като е негов избор как да се аргументира, но е добре да не се засягат чувствата на другояче мислещите. Предполага се, че всички тук имаме достатъчно богат речник за да знаем как да заобиколим подводните камъни, когато решим да го правим, най-малкото от добро възпитание. Аз съм от тези, които го харесват, интелигентна режисьорска работа, добър каст, много сполучлива адаптация на историята... Ами три от пет не е зле, а че някой не харесва мнението ми голяма работа, данък хорско мнение не плащам от години
  3 points
 13. Не само че го гледаме, ами го и превеждаме даже. От фенщина, както вече беше уточнено на предишни страници - аз на единия, дет не го слуша главата, останалите - на другите двама. И евентуално Дидо - на адвокатката.
  3 points
 14. Статии "Weverse Magazine": "Fans, Their Voyage in the room" "BTS Makes History as First K - Pop Artist to Perform at the Grammy’s With Performance of "Dynamite", Live From South Korea" "J - Hope becomes the first Korean solo artist to enter the Top 200 Most Followed Artists on Spotify" "#Filter1YearOnBillboard: "Filter" by BTS's Jimin charts for 1 full year on Billboard's World Digital Song Sales" "BTS’s "My Time" Celebrates A Full Year On The World Songs Chart" "BTS' Grammy Treatment Draws Attention To Award Show Legitimacy" ***************************************************************************** Най - сетне е официално - на 16 март 2021 година от Организацията на световните рекорди на "Гинес" съобщиха, че клипът на "Dynamite" е новият притежател на рекорда за "Най - много зрители едновремено на "YouTube" премиера" - повече от 3 000 000 души са гледали на живо първото излъчване на видеото на 21 август 2020 година!!! "Guinness World Records": "Most simultaneous viewers for a music video on YouTube Premieres" "BTS’s "Dynamite" Officially Takes Guinness World Records Title For "Most Simultaneous Viewers For A Music Video On YouTube Premieres"" ""History Makers" BTS Set A New Guinness World Record With "Dynamite"" "BTS Set Another Massive Guinness World Record With "Dynamite"" "BTS snag new Guinness World Records title with "Dynamite"" "BTS с още един Гинес рекорд" "Туитър" - ; . ***************************************************************************** Това е невероятно изпълнение, горещо ви препоръчвам го гледате!!! "Black Swan Ballet - Music by BTS" ***************************************************************************** Водещият JoJo Wright реагира на своите интервюта с BTS и го прави по един ужасно забавен начин!!! "JoJo Wright reacts to his own BTS interviews!" ***************************************************************************** На 16 март 2021 година, корейското месечно бизнес списание "The New Management" обяви, че BTS са били класирани на първо място в годишната им класация "Хора, които карат Корея да изпъква/People who made Korea shine" (класацията е създадена през 2021 година и това е нейното първо издание); в анкетата са участволи 91 изпълнителни директори от компании, които влизат в списъка "Fortune 500"; ето кои личности заеха първите три места: 01. BTS - 45. 7 %. 02. Son Heung Min - 34. 8 % (най - добрият корейски футболист в момента, играе за английския "Тотнъм Хотспър"). 03. Jeong Eun Kyung - 15. 2 % (директор на корейския Център за контрол на заболяванията; сочен като един от хората, които са допринесли значително за доброто справяне с COVID - 19 в Корея). "South Korea’s Fortune 500 CEOs Select BTS As Korea’s Top Personality" "Туитър" - ; ; .
  3 points
 15. Сериозно ли? Тези хора изобщо не рекламират.
  3 points
 16. Аз да не остана назад, защото всички знаят колко съм пристрастен, ще добавя само едно - 4 милиарда гледания и това на е окончателната сметка. Излизам от дискусията.
  2 points
 17. Всъщност, каквато критика да се изкаже, че и по рафиниран начин, реакцията на фенщината си е една и съща. Разбрах, ще чакаме оценката на времето за литналите перуки след години.
  2 points
 18. Разбира се, всеки има право на мнение, затова сме хора. Но ако ние може да приемем с усмивка и разбиране негативните мнения, същото би трябвало да важи и за обратната страна. Изброените слабости са си лично мнение, защото аз не съм съгласна. Сценарият, режисурата, монтажът, актьорската игра, дублажът, музиката. Всички тези неща са си на едно много добро ниво и това обяснява дълбокото впечатление, което сериалът оставя в повечето хора. И да, зомбитата не са перфектни, лично аз имам забележки за мечовете, но това са наистина дребни неща на фона на всичко, на което човек може да се наслади в тази драма. За мен това си е впечатляващ сериал, в който човек може на открие много истини и поуки, наслаждавайки се на визуалните елементи. Така че приемам, че хората имат право на други мнения, но и аз имам правото изобщо да не съм съгласна с тях P.S. Черните линии по врата на Wen Ning се появяват и изчезват непрекъстнато, не виждам никакво задължение да бъдат еднакви всеки път
  2 points
 19. Ааааа, @felicytiне ми пипай Аватар, там си имаше сюжет и поуки. Е, малко поизтъркани, де. Но тук дългите серии и проточването на историята ме караха да се оплитам и да съм често не разбрала. но пък ми хареса и го изгледах с кеф и тук там превъртане, което може би ме правеше не разбрала, ама карайИначе нищо друго не ме дразнеше, само се прехласвах. Що се отнася до звук и заснемане хич не ми и дреме...аз какви неща съм гледалааааа, ум да ти зайде от бутафория
  2 points
 20. Нема значение, ние не сме у масовката и като една пътеводна светлина ще просветлим света за тоз сериал, който кьорав кореец не е гледал То и "Борат" туй-онуй, ама Мария за Оскар я номинираха
  2 points
 21. Като бивш математик съм свикнал да вярвам на цифрите. Ако знаеш най-гледаният и най-любимият в този форум китайски сериал колко недостатъци има, но хората го обичат и гледат по няколко пъти. Същото е и с този. А ти имаш пълното право да си кажеш мнението. От това темата става само по-дълга. Никой няма никого да преубеди, но е хубаво да се пише още и още, важно е да се споделя.
  2 points
 22. @Ralie Blag, абсолютно споделям възторга ти. Изпълнението е страхотно, но самата песен е изключително интересна и различна, а текстът е много красив. (може ли само едно малко отклонение? е, и да не може пак ще си кажа. пада се да е в тази тема, но пък е и съвсем на място. няма на кого друг и затова тук искам да споделя колко съм щастлива, когато чуя толкова поетична песен. на моменти се изморявам от всички силни думи, лозунги и как да кажа... патетични словоизлияния в песните на по-младите групи. мисля,че понякога просто имаме нужда от две красиви думи, които не позволяват да се забрави, че музиката е преди всичко храна за душата) Super Junior показват как е заснет клипа. Дали не е било забавно, а? И още Super Junior с любимите ми дечица. Май ще ги хвърлят в шок, а? Да отидем да видим?
  2 points
 23. Oooo, току-що гледах това и съм в тих възторг !!
  2 points
 24. Признавам си, че явно не съм родена да гледам сериал, по един епизод на седмица. Така като си го започнах от начало до край, нещата ми се изясниха повече и се насладих на историята. Разделям си продукцията на две части - първата половина те хвърля в мистерията на малкия град, и зараждащата се близост между главните, а след 8 епизод, започват да изяснявта появилите се съмнения, и се затвърждават интересните отношения между д-р Бан и Тан. Доволна съм, че техните образи бяха добре изградени емоционално, последователно и логично, но не мога да кажа това за останалите персонажи. Твърде много нереални действия имаше при някои образи, или липса на екранно време, за да затвърдят позициите си. Просто бяха казани много думи, а според мен действията са важни. Същото и с криминалната линия в сериала: на моменти не ми беше убедителна. Но съм супер изненадана и доволна Финалните сцени бяха много красиви, един чудесен завършек на сериала. Още веднъж, благодаря за преводът.
  2 points
 25. Ай, ай, ай верно епизод 8 го удариха на BL. Ама пък толкова да му отива на конселиери да го ухажват, helyg имаш право, шоуто беше на макс . voileta, благодаря за клипчето, бях сигурна че ще се намерят веднага зевзеци да направят "хм интересни" клипчета от цялата тази страст, то погледи, то коне, то стискане на дрехи, то чудо, мале, мале, чак се препотих.
  2 points
 26. Явно си гледала сънена. Жената на лошия
  2 points
 27. Аз едва го догледах, даже на моменти съм поспивала, че го гледах по нощите И аз не разбрах възторга по това нещо, но го догледах донякъде заради играта на И Бо. Не ме захласна, да не мога да се отлепя от екрана и да не мога да заспя докато не го догледам, справих се бавно и полека. Основно се радвах на главните персонажи и един двама второстепенни, много симпатичен ми бе Вен Нин. Но накрая направо заровиха в земята всяка корейска драма с лошия който (който не е гледал да не чете, дебел спойлер)
  2 points
 28. Това ли било, благодаря, имам го.
  2 points
 29. Вече и в бг ефира на BG On Air от тази вечер. Голяма изненада, страхотен каст, невероятен разбира се първи епизод!
  2 points
 30. Обновен плейлист за онлайн гледане:
  2 points
 31. Обновен онлайн:
  2 points
 32. Обновен плейлист за онлайн гледане:
  2 points
 33. Seiten o Tsuke (青天を衝け) Страна: Япония Също така известен като: Reach Beyond the Blue Sky Период на излъчване: 2021 – Февруари – 14 до 2021 – Декември – ? Време на излъчване: Неделя 20:00 Формат: taiga drama Жанр: Историческа драма Канал: NHK Епизоди: 45 Режисьор: Hiroshi Kurosaki, Naoki Murahashi, Tetsuya Watanabe, Kenji Tanaka Субтитри: Английски Участват: Eiichi's Family Ryo Yoshizawa като Shibusawa Eiichi Kobayashi Kaoru като Shibusawa Ichirouemon (Eiichi's father) Wakui Emi като Shibusawa Ei (Eiichi's mother) Murakawa Eri като Shibusawa Naka (Eiichi's older sister) Fujino Ryoko (藤野涼子) като Shibusawa Tei (Eiichi's younger sister) Eiichi's Extended Family Kora Kengo като Shibusawa Kisaku (Eiichi's cousin) Narumi Riko като Shibusawa Yoshi (Kisaku's wife) Hiraizumi Sei като Shibusawa Sousuke (Eiichi's uncle) Asaka Mayumi като Shibusawa Masa (Eiichi's aunt) Odaka family Seiichi Tanabe като Odaka Junchū, Chiyo's older brother Shinnosuke Mitsushima като Odaka Chōshichirō Kōsei Sutō като young Chōshichirō Ai Hashimoto като Odaka Chiyo, Eiichi's first wife Aiko Iwasaki като young Chiyo Kenshi Okada като Odaka Heikurō (later known as Shibusawa Heikurō), Eiichi's cousin Haru Takagi като young Heikurō Satomi Tezuka като Odaka Yahe, Odaka family's mother Mai Tezuka като Odaka Kise, Junchū's wife Резюме: Shibusawa Eiichi (Ryo Yoshizawa) е роден през 1840 г. в семейство на фермер. Той е израснал, помагайки на семейството си в произвеждането, продаването и производството на индиго и копринена. Той напуска родния си град на 23-годишна възраст и започна да работи за правителството. По-късно пътува до Париж и научава за банковото дело. След завръщането си в Япония, той помогна за изграждането на първата модерна банка в Япония. В крайна сметка той става основател или поддръжник на около 500 компании и участва в около 600 обществени услуги, включително образование за жените... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
  1 point
 34. MY ENGINEER THE SERIES Страна: Тайланд Тайландски: มีช็อป มีเกียร์ มีเมียรึยังวะ По комбинацията на два Bl романа, "My Engineer Has a Gearbox," и "Space Between us," Жанр: Училищен романс Епизоди: 14 Период на излъчване: от 14.03.2020 година до 30.05.2020 година. Продължителност: 50 мин. Канал: WeTv Режисьор: Lit Samajarn Dramawiki Участват: Cooper Patpasit Na Songkhla - като Бон Poy Kritsanapong Soonthornchatchawet - като Дуен Perth Nakhun Screaigh - като Рам Lay Talay Sanguandikun - като Кинг MD Natthapong Phibunthanakiet - като Др.Тара Shane Nutchapol Cheevapanyaroj - като Фронг Inntouch Naphat Chalermphonphakdee - като Бос Ryan Peng - като Майк Резюме: Дуен е студент по медицина, който без да иска разбива носа на бъдещия инженер Бон и бива наказан да купува роза от бедно дете на улицата всеки ден. С какви ли трудности ще се сблъсква, докато изпълнява наказанието... Галерия Ost Свали с и Онлайн с Свали с английски субтитри онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри
  1 point
 35. Имам още 4 серии и ще съм го изгледал докрая. Явно не закъснявам много и се движа с основната маса. После ще си кажа цялостното мнение.
  1 point
 36. Dr. Frost (닥터 프로스트) Страна: Южна Корея Също така известен като: Dakteo Peuroseuteu По webcomic на: Lee Jong-Bum - "Dr. Frost" Период на излъчване: 23 ноември 2014 - 25 януари 2015 Време на излъчване: Неделя 23:00 Жанр: Драма, Медицински, Мистерия Канал: OCN Епизоди: 10 Режисьор: Sung Yong-Il Участват: Song Chang Eui - Baek Nam Bong (Dr. Frost) Jung Eun Chae - Yoon Sung A Lee Yoon Ji - Song Sun (Professor Song) Sung Ji Ru - Detective Nam Tae Bong Choi Jung Woo - Cheon Sang Won (dean of psychology department) Yoon Jong Hoon - Kang Jin Wook Резюме: Гениалният психолог Пек Нам Бонг (Song Chang Ui), известен още като д-р Фрост, помага на полицията в разследването на заплетени случаи, благодарение на своята трезва преценка и липса на всякакви емоции заради черепно-мозъчна травма, получена в детска възраст... С български субтитри Онлайн с български субтитри С английски субтитри С руски субтитри
  1 point
 37. Участието й вчера в The Show..
  1 point
 38. 1 point
 39. На мен лично сериала много ми допадна. Различен от всички, които съм гледала напоследък.
  1 point
 40. 8-ми епизод онлайн
  1 point
 41. Харесвам сериала. До шеста съм. Фа е много красива. Не съм съгласна с горното мнение.
  1 point
 42. WHO ARE YOU? Title: 누구세요 / Who Are You? Известен още като: Who Is It? Жанр: Романс Епизоди: 17 Програма: MBC Период на излъчване: от 5 март 2008 до 1 май 2008 г (сряда и четвъртък 21:55) С участието на : Yoon Kye Sang, Go Ah Ra, Jin Yi Han, Kang Nam Gil, Kim Sung Eun Сюжет: Ча Сънг Хьо е изоставено момче, което е осиновено в Съединените щати и израства като коравосърдечна личност. Сон Ил Гон е баща, който е умрял, но е оставил недовършени неща в отношенията с дъщеря си. Той получава право да контролира тялото на Ча Сънг Хьо за три часа на ден в продължение на 49 дена. Така бащата успява да купува разни неща на дъщеря си, които не е могъл преди, с парите на Ча Сънг Хьо. Дъщерята Йонг Ин е сприхаво момиче, което среща Сънг Хьо по време на почасовата си работа. Първоначално тя има лоши впечатления за него, но постепенно започва да разбира самотния Сънг Хьо, който не може да се открие пред никого заради кофти миналото си... Личен Коментар: Не съм го гледал още. Струва ми се забавен, ама като превъртях малко епизодите, не беше съвсем така Какво да ги правиш, корейци. Сваляне с български субтитри: ТУК и ТУК Онлайн с български субтитри: ТУК Свали с английски субтитри: ТУК + OST Свали с руски субтитри: ТУК + OST
  1 point
 43. I Love Lee Tae Ri I Love Italy 아이러브 이태리 / I Love Lee Tae Ri Жанр: Романтика, фантазия, комедия Епизоди: 16 Телевизия: tvN Период на излъчване: 28.05.2012 - 17.07.2012 Ден и час: понеделник и вторник от 23:00 Режисьор: Kim Do Hyuk Сценарист: Moon Ji Young Участват: Park Ye Jin Kim Ki Bum Yang Jin Woo Jubi Резюме: Драмата разказва за 14-годишно момче, което по време на инцидент се превръща в 25-годишен мъж. Хуанг Мин Су (Kim Ki Bum) става асистент на богатата наследница И Те Ри (Park Ye Jin). Тя е перфектна, с атрактивна външност и отлично образование, но след като е била наранена от първата си любов, вече не вярва в любовта и за повечето хора изглежда студен човек. След появата на Хуанг Мин Су, И Те Ри започва да изпитва чувства към него... Трейлър: С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри + OST:
  1 point
 44. Не знам какво видях очите ми и какво чуха ушите ми, но ми хареса. House Party със Super Junior Вече съм почти на себе си. СТРАШНО МНОГО МИ ХАРЕСА ПОСЛАНИЕТО НА ПЕСЕНТА! Не бях слушала точно такава песен за света в който живеем вече втора година. Може ли да споделя малко от текста? Превода не е особено качествен, но идеята става ясна.
  1 point
 45. Харесва ми, как Малчо се вписва в картинката на тези двамата. Много е естествен и откровен героят на Такуя Кусакава. Всички са такива, всъщност. Писателят полудя. Така е като не излиза навън. Губи представа за реалността. Асака прави феноменална роля. Браво! Искам повече екранно време за него и ми е чудно, че така и не се срещна със съученика си, за поговорят по "темата".
  1 point
 46. Лично аз съм ви много благодарна за преводите ... love you
  1 point
 47. Сериала е много хубав В някои моменти напомня на Lie to me ( с Тим Рот, ако помня правилно). Първите серии вървяха всяка за себе си, но към средата ги навързаха нещата много сполучливо. Няма оставени по инерция епизоди, действието е разпределено някак равномерно и ритъма не те пуска от началото до края. Има си вече и субтитри до края, за което благодаря. Оценка 9/10 щото няма грам либоф.
  1 point
 48. Сериалът определено ми хареса. Беше с интересна идея. Абе супер. Персонажът на Пак Таня беше доста разкрепостен и необичаен за корейски сериал, но може би затова и ми стана любимият. До последно мислех,че На Ми Ру ще бъде с Козирога , но и финалът ми хареса. Оставам с доста положителни емоции.
  1 point
 49. Сериалът е страхотен, много реалистичен. Изгледах го с удоволствие и даже се посмях. Заслужава вниманието на всички дами. Вероятно няма интерес към темата защото няма субтитри. Дано скоро има английски субтитри и ако ми позволите бих искала да направя превод за Eastern spirit.
  1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...