Jump to content

Отличници

  1. mrnkaloto

    mrnkaloto

    16 години ФЕН


    • Points

      24

    • Мнения

      4915


  2. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      22

    • Мнения

      3504


  3. HikariDu

    HikariDu

    Екип Субтитри


    • Points

      22

    • Мнения

      457


  4. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      21

    • Мнения

      21552


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 02/28/21 от всички области

  1. Ще има. Само не се знае дали моето скоро е общото скоро @helyg, що не свиркаш, че съм забравила да го ъпдейтна. И не се хили, времето е илюзия
    6 points
  2. -Мишо, какво ще правиш, ако имаш пари колкото Бил Гейтс? -По ми е интересно, какво ще прави Бил Гейтс, ако има пари колкото мен?..
    6 points
  3. Спешъл епизодът от първи сезон, вече с качество 1080р! Толкова се зарадвах, като го видях! Хайде да го изгледаме пак заедно! Може да го свалите от: и
    6 points
  4. Този превод на английски не е много точен. За четящите на английски препоръчвам този Цък Пътувам в момента, но като се върна, ще го преведа. Обръщението е истинско, да. Имаше подготвени "черни" трендове от антитата за днес, годишнината от тъпото им безумие. Представете си изненадата, когато той ги изпревари, представяйки собствените си мисли. За минути скочи #1 в трендовете, уейбо почти крашна в един момент. А антитата пак загубиха много пари от неосъществени платени хаштагове.
    5 points
  5. Rose and Tulip (薔薇とチューリップ) Страна: Япония Също така известен като: Bara to Tsuripu По мангата на: Akiko Higashimura "Bara to Tulip" Премиера: 3 май 2019 Времетраене: 90 мин. Жанр: Драма, романтичен, комедия Режисьор: Teruo Noguchi Участват: Lee Joon Ho (2PM) - Nero / De Won Tanimura Mitsuki- Kaori Hyunri - Myung A Fuse Eri - Etsuko Chansung (2PM) - Jin Il Резюме: Неро е световноизвестен млад корейски художник. Той пътува до Япония, за да проведе изложба в Токио, но решава тайно да посети хан с горещи извори, за да провери разпространен слух, че там се намира негова плагиатствана творба. В хана Неро среща Де Уон, който изглежда досущ като него. Двамата разменят местата си и Де Уон заема мястото на художника, а Неро остава там и среща Каори - наследничката на хана с горещите извори. Каква ли е причината прочутият художник да иска да живее обикновения живот на другия младеж и дали фалшивият художник ще бъде разкрит? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    4 points
  6. The Crush (2020) Китай романс Епизоди: 12х5 мин Превод: GFotaku 100% Онлайн: Всички епизоди в един филм Свали с БГ субтитри: и
    4 points
  7. Вкусовете и очакванията от изкуството са нещо абсолютно индивидуално и всеки има право да си ги отстоява. Но никога няма да разбера как избирайки да гледаш исторически филм или сериал, който при това е с претенция за известна достоверност, очакваш събитията да се развиват така, както на теб ти се иска. (?!) Ако направим аналогия с българската история, все едно българите да не са приели християнството по времето на Борис І, а век по-рано или по-късно, Иван Асен ІІ да не се е женил три пъти, а само веднъж или Иван Александър да не е изпратил първата си жена в манастир...
    4 points
  8. Най-сетне завършихме сериалчето и започваме качването! Страхотна комедия, стопляща сърцето! Надяваме се да се забавлявате! 1 епизод: и 2 епизод: и
    4 points
  9. Аз също горещо препоръчвам филма. И не само, защото обожавам Джуно и работих върху превода, а защото наистина е страхотен. Заслужава си всяка една минутка. Признавам бях предубедена, че ще е някоя фен фантасмагория разбирайки, че е правена по манга, написана от Хотест. Но в крайна сметка филмът се оказа с един много дълбок смисъл в стил "кой съм аз" и "какво е мястото ми в този свят". Прекрасна игра на всички герои. Уникални образи, които определено ми станаха любими. Не знам дали знаете, но този филм е заснет само за 10 дни. И гледайки качеството му и играта на актьорите му сега, това просто ми се струва наистина невероятно. Браво на целия екип! П.П. Да знаете само как ме сърбят ръцете да си взема и оригиналното DVD от години, само заради тез фигурки в него. Няма значение какво ще ми се падне. Обичам и рози, и лалета.
    4 points
  10. Това е първият японски филм на Джуно, ако не броим епизодичното му участие в японския римейк на Памет. А специално по повода пусна и сингъл, който е включен в саундтрака на филмчето. Ето го.
    4 points
  11. Version (Complete)

    25296 сваляния

    Превод: gal и WildFlower Превод на песните: mrnkaloto За версия: Douluo.Continent.S01E01.1080p.WEB-DL.AAC.H264-KMX.mkv
    3 points
  12. С такава рокля няма как да не спазиш социалната дистанция.
    3 points
  13. Та почвам да разказвам за галата на уейбо. Седалките за гостите бяха единични, Сяо Джан и Ян Дзъ седяха заедно. Горещите търсения са пълни с негови тагове, 2 от които са за приключенията му с роклята й. Роклята й беше голяма и прекрасна. По-рано вечерта той като добър кавалер се опита да й помогне с нея, но не стана нужно. Но по-късно като ги извикаха за награждаването, вече активно помогна Имаше хаштаг за това как е посегнал, но не е пипнал роклята първия път. И пак имаше хаштаг като помогна после. Трендваше, че е станал крал, трендваше се и предстоящата драма Клетва за любов. Ето тук може да видите как пази раклята да не се закачи, но без да я пипне: ЦЪК А тук вече е награждаването, където помогна: Помощ на слизане от сцената: ЦЪК2 Мале големи сладури са тез двамата.
    3 points
  14. Кога ще въведат винетки за пешеходци?! Не може да ходят насам-натам, ей така, безплатно!
    3 points
  15. Нема страшно, неврохирурзите и господина ще са непосредствено след него.
    3 points
  16. Ех, ама много ми хареса. Доволна съм като гледам нещо с Джуно, а тук в двоен образ и страхотен, както винаги. Темата е позната, но какво пък - добре се е получило на границата на комичното и реалистичното. Показа, че е по-добре да си автентичен, отколкото да имитираш перфектност като някой друг. Разтовари ме, но и ме замисли ме колко е трудно да водиш двойствен живот. Препоръчвам
    3 points
  17. Днес е Нощта на Уейбо. Сяо Джан на червения килим: Стайлинг: Гучи Брошка: Тифани P.S. Преводът на обръщението от вчера ще сложа довечера, след като мине днешната офанзива
    3 points
  18. @mrnkaloto, честита да си! Нека всички хубави неща от постовете преди мен да се сбъднат. А аз от все сърце ти пожелавам да се срещнеш на живо с твоите любими момчета.
    3 points
  19. Честит рожден ден, @mrnkaloto !Бъди здрава и щастлива с близките и приятелите си, много успехи в работата и време за любимите занимания! Благодаря ти за всички преводи, които правиш за нас!
    3 points
  20. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ - Тате, какво е оргазъм? Защо мълчиш, тате? - Виж, хлапе, проблемът не е във въпроса, а в това, че всички в автобуса чакат отговора!
    3 points
  21. Първо правило на мързела: Ако не можеш да стигнеш нещо легнал, то не ти трябва.
    3 points
  22. In Family We Trust Страна: Тайланд Оригинално изписване: เลือดข้นคนจาง Също така известен като: Blood Isn't Always Thicker Than Water, Lueat Khon Khon Chang, Leaut Kon Khon Jaang , Luead Khon Kon Jang Година на излъчване: 2018 Жанр: Криминална драма Канал: GMM ONE TV Епизоди: 18 Режисьор: Songyos Sugmakanan Субтитри: английски, български (скоро) MyDramaList Участват: Songsit Roongnophakunsri as Prasoet, Saksit Tangthong as Met, Kathaleeya McIntosh as Phatson Sopitnapa Choompanee as Chris Chen, Apasiri Nitibhon as Nipha Patravadi Mejudhon as A-ma Pimmara Charoenpakdee as Phim Thanapob Leeratanakajorn as Yi, Krissanapoom Pibulsonggram as Pete, Teeradon Supapunpinyo as Vegas, Thaneth Warakulnukroh as Somphong Резюме: Историята се върти около тай-китайско семейство, щастливите отношения на членовете се превръщат в конфликтни след убийството на най-големия син и ръководител на семейния бизнес. СВАЛИ С БГ СУБТИТРИ: (в процес на превод) ОНЛАЙН С БГ СУБТИТРИ: (в процес на превод) СВАЛИ с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Тук Онлайн с руски:
    2 points
  23. Аз продължавам да мисля, че тя дори да не е най-красивата китайка, е сред най-красивите световни звезди и най-талантливата китайска актриса. За пръв път я видях в "Мемоарите на една гейша". Сигурно съм пристрастна, но тук сме така - един харесва Дедо, друг Мима, почти всички Сяо Джан и И Бо И аз харесвам още 10 - 15.
    2 points
  24. 477 сваляния

    Превод: rondine Редакция: helyg За версия: Rose.and.Tulip.2019.1080p.NF.WEB-DL.DDP2.0.x264-Imagine
    2 points
  25. Не сте ли я гледали в оскаровия "Тигър и Дракон" или в дует с Такеши Канеширо в "Летящи кинжали", прекрасна и в двата. Някога мислех, че е най-красивата китайка която съм виждала. Когато още нямаше толкова достъпни азиатски продукции.
    2 points
  26. Чупки, стойки.....и дълги крака със сигурност ще има За първи път виждам главната да казва "Удари ме и ще те целуна" - с глас се смях ... а банана и реакцията на Джоси - няма и да коментирам Главата зачетох нещо се е изказала в някакво интервю - на шега, ама май много присърце са го взели зрителите. Колкото и да се е опитала да замаже положението - влязла е в черния списък...
    2 points
  27. @Чингулинка може и да се появи. Аз чакам да видя Грейс как ще гони Джосито. Как само го нападна и награби в тийзъра , стресна го здраво. Ще има стойки и чупки и дълги крака.
    2 points
  28. Обаче са опукали 18 000 000 долара за сериала, от които 17 000 000 явно са отишли за безсмислената, но приятна разходка до Италия.
    2 points
  29. Тийзърът е един път! Голям смях! Вероника дали ще се появи тук на шоуто?
    2 points
  30. Поздравления за Hua Chenyu за наградата на "Weibo Night ′′ Певец на годината 2020 ! Шестата поредна за 2020 год. Елегантен както винаги ! ......но стойката за микрофона си е важно нещо и затова никога не я забравя !
    2 points
  31. Нали знаеш, че докато не свърши "Винченцо", съм стопирала работата по всички други и ще я възобновя чак след него? Моето "скоро" почва оттам насетне.
    2 points
  32. Мнооого драматиен завършек на епизода. Направо чак да повярва човек, че са утепали главния герой 17 серии преди края.
    2 points
  33. Днес BTS ни изненадаха с пълните интервюта на всеки член от поредицата "BE - hind Story''!!! BTS (방탄소년단) RM's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) Jin's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) SUGA's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) J - Hope's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) Jimin's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) V's BE - hind "Full" Story BTS (방탄소년단) Jung Kook's BE - hind "Full" Story
    2 points
  34. Не очаквах да ми хареса толкова много, но след като го започнах го изгледах само за два дни. Имаше по малко от всичко - приключения, загадки, дворцови интриги, комедия, драма, романтика и дори малко пародия. Режисьора си беше свършил добре работата, тъй като имаше много красиво заснети сцени. Макар, че предпочитам японските продукции, не мога да отрека, че бойните сцени в корейските и китайските филми са по-добри, като красив танц и са наслада за окото. Тук романтиката, за разлика от повечето филми, започна след брака. Добре, че не ни накараха да чакаме до средата на филма, за да я видим. Обаче, главните герои не летяха само в розови облаци. Показаха сблъсъка на характерите им, недоразуменията, споровете и сдобряванията им, до като стигнат до момента да вървят заедно рамо до рамо в една посока, да правят компромиси, да споделят и да се доверяват един на друг. Показаха не само положителните, но и отрицателните им черти, с което направиха образите им по-пълнокръвни и истински. Главната героиня беше изключително жизнена и борбена натура, но толкова упорита и твърдоглава понякога, че чак дразнеше на моменти. А главния герой в началото беше човек, който не знаеше как да показва емоции. Получил прозвището Генерал-Дявол, защото на бойното поле никога не е показвал милост. Имаше си и причините за това, разбира се. Истински воин, човек на честта. На нея, разбира се не й отне много време да започне да разбива стените, които той беше издигнал около себе си. Хубавото беше, че режисьора не се съсредоточи само върху тях, но успя да развие и историите на другите две второстепенни двойки. Хареса ми и искреното приятелство между трите двойки. Дано да имаме късмет и да го видим преведен на български език, защото много ми хареса сериала и не исках да свършва. Надявам се и на вас да ви хареса, гледайте го, няма да съжалявате.
    2 points
  35. Линк към обновен плейлист за онлайн гледане:
    2 points
  36. На филми не чета резюмета. Гледайки постера, помислих че е комедия. Но засяга по-сериозни теми. Джуно много добре се справя с двойната роля. С други думи: " Не бягай от себе си!" Благодаря за българските буквички!
    2 points
  37. Прекрасно и свежо филмче, в което половината се говори на корейски, половината на японски. И Джуно в двойна роля, тип принцът и просякът, наслада за окото, ухото и всяко възприятие. Феновете на 2РМ ще останат очаровани и от присъствието на макнето, както и от многото цитати от песни на Джун Кей, които ще открият. Ама адски много си личи, че тази манга е писана от Хотест, но ние сме й благодарни. Чудесно изиграни роли от всички, а бабата фенка избива рибата. Нещо ни намекват спрямо фендъма ли? И да продължа... хареса ми темата за красивата бодлива роза, която трябва да бъде такава, за да бъде на пиедестала, и за обикновеното простичко лале, което също има своя чар и красота, стига да имаме очите и сърцето да ги видим. Неро /Нерон, кръстен на императора, но решихме да запазим азиатското произношение/ е суров, бодлив, с остър език, самовлюбен... или поне привидно. Не е случаен и изборът на име и подборът на главния герой. Както казах, писателката на мангата е част от фендъма на 2РМ. А Джуно е наричан императора /поради няколко причини, сред които и тази, че дори знакът му в YaZoo e императорски пингвин/, а личният му фендъм е Императриците. Та как да не кръстят героя му Нерон? Обаче какво се крие в сърцето на бодлива роза... и дали няма да открием нежното и обикновено лале? Гледайте филма, препоръчвам.
    2 points
  38. Гледайте, удоволствието е гарантирано. Сюжетът е добър, с балансирана динамика, без логически издънки, прекрасна картина и класни костюми, нооо... какви артисти! Жан Зъи! Гледала съм я само в "Мемоарите на една гейша". Тя е основно филмова актриса и това май е първият й сериал. Красива, изящна, аристократична, органична, вярна във всяка ситуация, с една дума - великолепна. Страхотна химия им се получава с "човека с брадвата". Можеха да вкарат малко противоречия в неговия образ, а така е прекалено правилен - военен гений, най-почтения, най-честния, най-силния, най-любящия... Изобщо - мъж-мечта!, но я няма лудостта, която толкова добре му лежи. Все пак съм още в средата на драмата.
    2 points
  39. Да, хубаво е да си в компанията на симпатични хора, които правят нещо от сърце. @gal @WildFlower благодаря ви! Този епизод е с превод на другото момиче, което също поздравявам Е03 , онлайн
    2 points
  40. Douluo Continent 2021 Китай Епизоди: 40 фентъзи Превод: gal и WildFlower Прогрес:
    1 point
  41. @rondine стискай пръсти и си скрий картата, ще ти трябва за комбека след някой и друг месец.
    1 point
  42. Заповядайте: Е09 , и онлайн
    1 point
  43. 1 point
  44. Браво на момичетата Е01 и Онлайн
    1 point
  45. Успешна и спорна работа! Поздравления на двете ентусиазирани фенки - преводачки.
    1 point
  46. Да, и двете супер сладки фенки на Сяо Джан, много им се радвам
    1 point
  47. О, нови душички, привлечени за преводи? Браво! Успех и спорна работа!
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...