Jump to content

Отличници

  1. bubble

    bubble

    Потребители


    • Points

      47

    • Мнения

      13228


  2. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      23

    • Мнения

      21552


  3. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      16

    • Мнения

      5445


  4. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      13

    • Мнения

      12522


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 09/15/20 от всички области

  1. И малко смешки, които само българите разбират: – Мамо, защо буквите – Й, Х, У, върху детските кубчета, винаги се намират на едно кубче? – Ей така, за всеки случай... ---- - Бай Иване, какво му трябва на човека? Бай Иван: - 365 литра ракия, ако годината не е високосна! ---- Той винаги слизаше пръв от колата, минаваше от другата страна и и отваряше вратата като на кралица, а жените от квартала и завиждаха. - Какъв мъж, какъв джентълмен! - казваха те. А само тя знаеше, че дръжката отвътре е счупена. --- Дърветата в България са широколистни, иглолистни и футболисти. ---- Ако след първия учебен ден на детето ти не получиш поне 10 "friend request"-a значи не си "MILF", a БГ-мама! ___ Несръчен любовник доведе три пъти партньорката си до сарказъм... ---- Вървя си и гледам надпис "Напоителни системи" и си викам: - Баси якото име за кръчма! ___ - Ще се разведа с теб, само пиеш, постоянно пиеш! - Разведи се, ма. Хората ш' викат: "Виждате ли я тая. И Киро пияницата я остави"...
    7 points
  2. Днес е излъчен първи епизод от последната му дорама - съкратили са името й на Канекои. В най-скоро време ще бъде качен. Ета промо на еп.2:
    5 points
  3. Дълъг трейлър на предстоящата игра. Явно играта е за по-голям клас възрастова аудитория/съдържа кадри на насилие/. Харесва ми, че за разлика от видеоклипа към песента, който се наложи да цензурират, тук не им се налага: И един артист, който си следя и качва сладурски рисувани клипчета:
    5 points
  4. tvN качиха в "Инстаграм" нов тийзър за сериала - .
    4 points
  5. Виви, на последната рецепта се изложиха тотално - сосовете Маги просто няма как да се впишат в традиционната тайска кухня - мирише на тъпа реклама от километри! Можеха малко по-елегантно да я вмъкнат, а не като прасе в Лебедово езеро Иначе можеш спокойно да я направиш тая и у вас - само да си закупиш овкусителя на Маги и малко сланина и си готова. Но на такава манджа и да ме каниш, няма да я опитам.
    3 points
  6. Денс прaктикaтa нa 100 Зa мaлко дa похвaля SM, но после видях, че товa си е поредното пърформaнс видео. Кръстя се вече кaто видя, че пише "dance practice".
    3 points
  7. Наскоро из темите някъде стана въпрос, че си е ок да се качват стари неща, но да се казва, че са такива, защото по-нов фен може и да не знае. Съгласна. В тази връзка се сетих, че мнозина от феновете (в частност и аз) не знаят доста неща на лидера U-Know Yunho. Например, че семейството му е от „адвокатски сой“, както казваме тук, и родителите му първоначално са били против кариера в шоубизнеса. През пубертета е страдал от хормонален дисбаланс, претърпял е операция на гласните струни и е бил на път да се откаже от пеенето. Явно набляга на танците, печели конкурси с танцова група като през 1999 г. (бил е на 13!) печелят награда в първото SM Best Competition и през 2001 г. подписва договор със SM (изт.wikipedia) , а през 2002 г. е избран за бекъп танцьор на SHINHWA. Оказва се също, че мнозина не знаят, че Юноу е изобретател. Последният му патент е маска, която без да бъде отстранявана позволява използването на сламка (изт. GMAnetwork). Не звучи кой знае кaкво, не е лекарство срещу нелечима болест, не е луноход или телепорт, но е готино. Това обаче не е първият му патент. На свое име има и чаша, която позволява редуването на вкусове. Забавно. В Happy Together Юноу беше споделил, че в миналото е обичал да измисля неща, като целта е била по-скоро създаването, а не комерсиализирането на изделието. Та така. Сетих се, че другаде, не тук прочетох тези неща и реших да ги споделя. Надявам се, че ви беше интересно.
    3 points
  8. Хора, хора, хора.. Завръщане на цялото NCT ли ще имаме? Мечтата ми ще се сбъдне...ако е така де. Според ексклузивно интервю за Star News на 15-ти, NCT ще издаде нов албум под името NCT 2020 през октомври... Ами, аз така го разбирам. 21-ната на едно място... Повечко... SM Entertainment потвърди пред Newsen, че NCT подготвя албум и че "ще го издадат, когато се потвърди точния график". И тийзър към предаването на WayV... [ENG] 'WayVision' 메인티저 : WayV가 만드는 TV, 웨이비전 여행 채널 개국합니다! Започва на 21 септември. Ще го дават всеки понеделник и вторник от 18 ч тяхно време...
    3 points
  9. Интересно, че в туитър масово се отбелязва шестата годишнина от дебюта на И Бо, в смисъл може и така да е, но ако неговият дебют е с групата, както аз си мисля, би трябвало да се чества не на 15 септември, а на 16 или 20 октомври / в различните източници датите са различни/, ама де да знам, може аз да бъркам нещо и да е по-рано... Не споря, щом хората празнуват и ние ще празнуваме. Хуавите поводи трябва да се отбелязват. Та, честити да са му и още дълго да ни радва.. #6yearswithyibo #WangYibo6thAnniversary Иначе аз за друго влязох. Днес четох и то на доста места следното нещо. Компанията на И Бо YueHua е възложила на адвокатска кантора да заведе дело срещу нетизен, който клевети И Бо в интернет. Въпросният да бъде разкрит кой е и публично да се извини, както и да компенсира икономическата загуба и психическите щети на И Бо. Въобще от компанията искат да се обърне внимание на кибернасилието, защото те няма да го толеrират или оправдават.
    3 points
  10. Тази седмица BTS са на второ място в класацията "Billboard Hot 100"!!! Групата продължава да се представя повече от прекрасно в чартовете!!! "BTS’s “Dynamite” Continues Huge Success On Billboard’s Hot 100 As It Grabs No. 2 in 3rd Week" "Туитър" - ; ; ; ; ; ; ; ; .
    3 points
  11. Не знaм, не знaм... То пък и дa знaм, мaй вече нищо не знaм. Нa ви още. Тук сa добрички, милички и чистички, светa водa ненaпитa. (но сaмо докaто не зaпеят Dangerous Woman)
    2 points
  12. ПОредните хубави неща от днес Излезе колоборацията на Suga заедно с MAX~ MAX - Blueberry Eyes (feat. SUGA of BTS) [Official Music Video] Поредната промоция около Dynamite ~ Интервюто и зад кадър на представянето им от VMA наградите ~ Има анг суб ~ BTS (방탄소년단) VMAs "Dynamite" Getting Ready | Vogue
    2 points
  13. Пуснаха тийзър към документалния филм с актьорите от сериала... Обаче каква емблематична песен са му сложили. [티저] ☕'청춘다큐-다시 스물' 시즌2, 커피프린스 1호점 #MBCLife Допълвам... Има вече и втори тийзър... И пак допълвам... Статия в Сумпи:
    2 points
  14. То е ясно, че ще черпя, но първо да си събера лайковете след 16 епизод и ще организираме парти в чест на И Джун Ки. Ще отпразнуваме края на драмата, предсказуемия сценарий и още куп други неща.
    2 points
  15. "FILA" - "BTS - Go Beyond" - "Behind The Scene 01" "FILA" - "BTS - Go Beyond" - "Behind The Scene 02"
    2 points
  16. Епизоди 27-28: Тук и Тук
    2 points
  17. Какво ни пуснаха момчетата...
    2 points
  18. Живот и здраве! Дано! Ганбаримасваме! Аз мислех, че никой не е гледал филма с Хио. Иначе Сайто остава посланик на кинофестивала в Нара, който е под патронажа на Наоми Кавасе. Изглежда и тази година ще се появи сред звездните гости. Дано да направят нещо голямо заедно!
    2 points
  19. Оооо, ама аз и Хио съм го гледала в His, да сериозно е момчето и добре играе. Още по-интересно ми стана и още по-нетърпеливо ще чакам. А сериозното го казах относно моето лигавене, не по повод твоя сценарий. Всъщност ако наистина той стане режисьор на твоя проект направо ще съм във възторг. И наистина тайничко ще се надявам да се запозная с него.
    2 points
  20. Дано! Дано! При другите групи е лесно - размърдват се и ти става ясно, че чакаш нещо. Обаче с NCT, както са постоянно активни в нета, VLIVE, YT, Туитър и където се сетиш - няма как да знаеш кога ще изскочи заека. Само стискам палци да са 21 зайчета.
    2 points
  21. Разбира се, че не е информационно бюро, всеки може да споделя каквото пожелае (стига да е по правилата), но ако се пуска нещо старо, не е ли по-добре това да се уточни, за да могат и не чак толкова запалените фенове или пък по-незапознатите към мен да са наясно, а не да се подвеждат? Лично мнение, не ангажирам никого с него.
    2 points
  22. David Vendetta ft Akram - Unidos Para La Musica
    2 points
  23. Песента излезе... Stray Kids "Back Door" M/V
    2 points
  24. Tale of The Nine-Tailed Fox (구미호뎐) Страна: Южна Корея Също така известен като: Gumihodyeon Период на излъчване: 7 октомври 2020 – 26 ноември 2020 г. Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:00 Жанр: Романс, Драма, Фентъзи Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Kang Shin Hyo (Children of a Lesser God, The Heirs, Midas, All In) Сценарист: Han Woo Ri (Children of a Lesser God) Субтитри: Английски Участват: Lee Dong Wook като Lee Yeon / Gumiho Jo Bo Ah като Nam Ji Ah Kim Bum като Lee Rang Kim Yong Ji като Ki Yu Ri Lee Kyu Hyung като magistrate (епизоди 6 и 15) Резюме: Историята следва деветоопашатата лисица И Йон (Lee Dong Wook), който някога е управлявал като жив бог планинската верига Пекду, но сега работи като своеобразен публичен служител между този и подземния свят. Основната му задача е да оправя хаоса, оставен от тези, които нарушават света на живите, т.е. криейки се под предлог на призрачни истории. Той има зашеметяващ външен вид, висок интелект и страхотни атлетически умения, но имайки праведвид личността му, може да бъде насилствен на моменти. В същото време Нам Джи А (Jo Bo Ah) е продуцент на предаване, наречено „В търсене на градски легенди“. Колегите ѝ я описват като "смела жена". От дръзко потапяне в религиозен култ до вълнуващия вход на обитавана къща, тя е безстрашна, когато става дума за получаване на съдържание за нейното шоу. Нам Джи А се сблъсква с истинско предизвикателство, когато решава да ловува И Йон. Това я среща и с И Ранг (Kim Bum), полубрат на И Йон, описан като най-опасното гумихо, което съществува, И Ранг изпитва дълбоко презрение към хората, въпреки че живее сред тях. От време на време той съблазнява хора, като обещава да изпълни техните желания, за което те в крайна сметка плащат висока цена… Линк към Tale of the Nine-Tailed 1938 (2023) Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Оналйн с руски субтитри
    1 point
  25. His - What Is Love (さらば あぶない刑事) Страна: Япония Също така известен като: I Didn't Think I Would Fall In Love Премиера: 24 Януари 2020 Времетраене: 127 мин. Жанр: Момчешка любов, Драма Режисьор: Rikiya Imaizumi Субтитри: Английски Участват: Miyazawa Hio като Igawa Shun Fujiwara Kisetsu като Hibino Nagisa Matsumoto Wakana като Hibino Rena Sotomura Sakura като Hibino Sora Matsumoto Honoka като Yoshimura Misato Nakamura Kumi като Noda Fumiko Suzuki Keiichi като Ogata Negishi Toshie като Yoshimura Fusako Horibe Keisuke като abogado Mizuno Toda Keiko като Sakurai Резюме: Като гимназисти, Shun (Miyazawa Hio) и Nagisa (Fujiwara Kisetsu) се срещат и влюбват един в друг. По времето, когато Shun е на път да завърши университета, Nagisa му казва, че не вижда бъдеще с него. Решават да се разделят. Години по-късно Shun живее сама в селски район, докато един ден Nagisa се появява с 6-годишната си дъщеря Sora (Sakura Sotomura)… Линк към сериала Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  26. 1 point
  27. Спечелих, разбира се. Ясно е вече, но ще чакаме края на сериала, че тогава ще си търся, каквото там трябва. Нашият човек
    1 point
  28. @bond аз не гледам сериала, само да попитам спечели ли облога или го загуби?
    1 point
  29. С тази тематика и все по-голямото и популяризиране ми заприличват на древна Елада....Но тук наистина по скоро наблягаха на проблемите, които имат такива двойки относно обществените нагласи свързани с отглеждането на дете. Сериозни теми разискваха. Не само относно трудностите при един развод и грозните битки за попечителство.
    1 point
  30. За мен беше важно, че не задълбаха прекалено в шоунен аи отношенията. Щеше да е глупаво и еднотипно. Чакам новия филм на Юкисада, който е на същата тематика. Започвам да си мисля, че все повече големи режисьори й обръщат внимание, а онзи ден ми попаднаха промени в регламента на Берлинале, където се казва, че точно такива филми ще се котират. Не че до този момент го нямаше негласно подобно "изискване", но това съвсем стеснява сюжетния диапазон.
    1 point
  31. Е, след такава препоръка, как да не го гледам. Интересен ми беше, но не ме грабна историята или не бях на вълна да гледам нещо сериозно след всичките летящи фантасмагории в китайския сектор. Иначе актьорите бяха страхотни начело с малката сладурана. А Хио смятам да го следя и занапред!
    1 point
  32. Напълно сериозна съм. Сценарият си чака режисьор. И на мен ми е интересно да видя Муги в нещо хубаво и сериозно, а и Хио - синът на човека, изпълнил Шима ута. Той тъкмо пробива в киното. Мисля, че е особено изразителено и харизматичен. Точно като Сайто. Ще се сработят заедно. Иначе Сайто догодина снима филм Shin Ultraman, както и съвместна продукция с Хио.
    1 point
  33. О, даааа, вербувай го, тъкмо ще му се израдвам от близо...така, де, ще се запозная с него! А, сега сериозно. Мисля, че добре се справи с предишния си проект, а Муги Кадоваки е страхотна актриса, според мен.
    1 point
  34. Още един режисьорски проект на Сайто се задава на хоризонта! Този път - късометражен. С участието на Муги Кадоваки и Хио Миязава! Постерът изглежда чудесно! Браво на Сайто! Дали да не го вербувам за режисьор на моя сценарий?!
    1 point
  35. @o6ina, от все сърце здраве, късмет и много лично щастие! Честит рожден ден!
    1 point
  36. Епизоди 25-26: Тук и Тук
    1 point
  37. Топ 10 за 2018! Силен и красив филм. За приятелството, за родителството, за живота. Лентата е направена в духа на предходния и много обичан от мен филм Kita no Kanariatachi. И отново с един куп способни артисти, които приковават зрителя към екрана. Чизуру дори има награда за поддържаща женска роля. Тук във фокуса са трима мъже, приятели от детството, които се събират след много години и изживяни трудности, за да преоткрият важни неща за съществуването. Заснета на север, сред удивителна природа, историята е поднесена приятно и поучително, благодарение на отличната игра на тримата главни и останалите им помощници. Горо Инагаки е с централна изява и действително е много изразителен и убедителен. Хироки Хасегава с впечатляващо присъствие. Не съм го гледала в подобна филмова роля, но имаше един момент, в който ми събра погледа. Шибукава си го знаем, каква шматка е, но и тук, както навсякъде, където се появява, е изключително полезен. Темите, които се разисква този филм, са много интересни. Засягат се отношенията между родители и деца, както и тормозът между съученици и всичко това - на фона на едно голямо приятелство и възможността да видим на живо, как се горят истински дървени въглища. Има една фина фантастична нишка в цялата идея, която подсказва, какво ще се случи, но аз така и не я разгадах навреме. Останах страшно изненадана от финала. Отлично заснет, с чудесна музика.
    1 point
  38. Зравейте :-) Случайно попаднах на вашия форум, но не случайно търсех "Цвете на злото". :-) Жалко, че не ви открих по-рано, че да се вълнувам заедно с вас, а не само на руски, с тамошните зрители. :-) )))) Следя си сериалчето с голям интерес и искам да благодаря на "вещиците" за бързия и добър превод на бг.
    1 point
  39. @Gia13 за Sand Sea още не ми е дошла музата за такава тематика...... и толкова епизоди ....макар че колко клипчета изгледах с тия татуировки, а пък с докторката - ако го загледам ще е само заради тях Въй, забравих и цикламената пижама
    1 point
  40. Тази сцена много ми хареса .Истинска фея . Много хубава не официална Камера ~ [페이스캠4K] 유아 '숲의 아이' (YooA 'Bon voyage' FaceCam)│@SBS Inkigayo_2020.09.13 Oт радио предаване ~ 쿨룩 LIVE ▷유아(YooA) '숲의 아이(Bon voyage)' /200911[박원의 키스 더 라디오]
    1 point
  41. "FILA" - "BTS - Go Beyond" - RM Ver. / "Туитър" / "Инстаграм" "HAPPY RM DAY" Фен арт посветен на РД на RM "최다르 DARR" "뷩 @_95twt" "Yaya Fay" "minto" "쇼코코 @btspts" "Alejandro Vigilante" "@1995_nogu"
    1 point
  42. Постовете ви не са изтрити, а са скрити, защото, както направихте уговорка сама за създадената от вас суматоха, някой свободен модератор ще трябва да "дооформи, сложи линкове и пр. в създадената от вас тема". Моля, прочете правилата как се създава тема или ако не можете, пропуснете, но за мен не е добър пример да се пуска некоректно списана тема с половин заглавие, снимка и лично мнение, да иска някой да дооформя... трейлъри, външни, вътрешни линкове, такива за сваляне и пр. и нетърпеливо да очаква резултата. И аз благодаря, че ще изчакате
    1 point
  43. Честит 26 - и рожден ден на Ким Нам Джун, по - известен като RM - единственият и неповторим лидер на BTS!!! Нека творческото вдъхновение никога да не го напуска за да продължава да дарява A.R.M.Y. - тата със страхотна и удивителна музика!!! "Туитър" - . "We have 850 birthday messages for you, RM"
    1 point
  44. Малко взе да ми омръзва от тази тематика, която постоянно се опитват да включват в какви ли не филми. Добре че този влиза в графата на приятните изключения. Отлично изиграно и историята е много интересна, понеже не се развива основно около двамата главни. Фокусът пада върху едно дете и отношението на възрастните към него, което всъщност ги променя. За мен беше удивителен завоят, който сюжета взе към финала. Едно дело за развод, как всъщност се осъществява в съда и колко болка може да причини на замесените. За мен героят на Кисецу дълбоко в себе си обичаше и семейството си. Взе правилното решение, а останалото дойде от само себе си. Много съм доволна от изпълненията на всички. Детето - сладур, майката - обожавам тази актриса! Кисецу Фудживара може да не е имал много главни роли до момента, но зад гърба му стои завидни филмография. Много го харесвам като актьор, дори в кратки прояви се забелязва. Има талант. Хио Миязава, синът на певеца Казуфуми Миязава, също дава сериозна заявка с този дебют в киното.
    1 point
  45. Ох, ти пък, пепел ти на устата...
    1 point
  46. През цялото време докато гледах клипчета от състезанието, а после и това филмче и си мислех.... само да не се пребие с тия мотори Иначе филмчето е интетесно Някъде по- назад в темата го има качено и с английски субтитри за англоговорящите
    1 point
  47. Version (Complete)

    2045 сваляния

    Превод: Donet, mrnkaloto За версиите: 1080p NEXT, 720p NEXT, 450p NEXT, 360p NEXT
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...