Jump to content

Отличници

  1. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      22

    • Мнения

      21552


  2. bubble

    bubble

    Потребители


    • Points

      18

    • Мнения

      13228


  3. lukreciana

    lukreciana

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      3569


  4. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      3492


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 09/14/20 от всички области

  1. Зравейте :-) Случайно попаднах на вашия форум, но не случайно търсех "Цвете на злото". :-) Жалко, че не ви открих по-рано, че да се вълнувам заедно с вас, а не само на руски, с тамошните зрители. :-) )))) Следя си сериалчето с голям интерес и искам да благодаря на "вещиците" за бързия и добър превод на бг.
    6 points
  2. Ех, тая крепост непревземаема! Епизод 50: тук и тук
    3 points
  3. Нямa скрито покрито - резултaтите от тестa сa публични ТУК Зaсегa този нa Мaрк, по-късно и нa Бекхьон предполaгaм. Aз нямa дa кaчвaм резултaтите от тестa нa Бекхьон, можете дa ги видите ТУК Нaкрaя нищо нямa дa кaжa освен дa помоля дa погледнете кaк се е нaписaл и в последствие зaдрaскaл Кaй. (първия тест в спойлерa)
    3 points
  4. Японският солов концерт на Ник в продажба от 23 септември ~ Промотиращ за второто му японско мини албумче “Story of…” , което излезе през декември 2019. Превю ~ 『NICHKHUN(From 2PM)Premium Solo Concert 2019-2020 “Story of...”』 Digest Video (Story of... ver.)
    3 points
  5. Diver - промо! Скоро започва е тази дорама. И без това нямаме възможност да гледаме Сота в друго сега.
    3 points
  6. Откачалки са момчетата това е ясно Нов рекорд Dynamite има вече заветните 350 милиона гледания в youtube Toва става само 23 дена след пускането на песента ~ Toва е рекорд за КПОП, защото другото видео с такъв рекорд е на BLACKPINK’s “How You Like That - те го правят за месец и 1 ден.
    3 points
  7. Епизоди 25-26: Тук и Тук
    2 points
  8. Епизоди 23-24: Тук и Тук
    2 points
  9. Да, да, още драми, моля Аз се запънах и от яд на ситуацията казах "никакви драми, докато не излязат неговите" вече 7ми месец така Между другото авторката на Douluo в края на последната си книга пише да чакаме драмата в края на годината, вероятно декември, та да видим дали ще е тогава.
    2 points
  10. Лично аз чакам каквото и да е. Да работи момчето, да си запази позициите на звезда и да развива таланта си. Друго какво му трябва на човек. А, и повечко драми, че няма какво да гледам.
    2 points
  11. Той все нещо разсъблечен се появява. Ако така ще е през повечето време, май трудно ще се фокусирам върху сюжета.
    2 points
  12. Да, в Туитър настана голям празник Само че аз докато не видя, не вярвам на YG много, много...
    2 points
  13. Военният мюзикъл, в който участва Hongki ще има онлайн представления от 24 до 26 септември. Което е супер, защото може да бъде гледан от цял свят. Информация за билетите:
    2 points
  14. Прочетох интервюто.. Първо, евала на @kandala, че си направи труда да го преведе, та да видим още повече какви са сладури тия момчета. И видяхте ли защо Уин Уин ми е на сърце, и той бил скорпион... Макар, че то само той да беше на сърце, и още колко има, ама тихо... К: Искам да създам музика за Уинуин, да танцува традиционен танц на нея. Това е предизвикателство за мен, защото искам да използвам и двете – и корейски, и китайски инструменти, да ги миксирам с модерни и да направя цяла една песен. Това изисква още много обучение и усъвършенстване. Така че в бъдеще, ако имам възможност ще ви покажа. Това би било интересно, дано наистина се случи... Иначе днес Дриймчетата са на MBC 'Idol E-Sports Championship'. Много го харесвам това събитие, състезанията там. Хубаво са го измислили...
    2 points
  15. Аз пък мисля, че форумът не е информационно бюро, та да се качват само нови неща... И ей затова, с голям кеф ще споделя това видео, на което яко се забавлявах. Да поясня, старо е, не е от сега... (Monsta X) Wonho-Kihyun-Shownu Showing Aegyo (Weekly Idol) Добре де, ще допълня и нещо ново... Minhyuk & Kihyun за 2020 ISAC E-Sports (PUBG & Kart Rider) днес! Една нормална снимка ако извадят, добре ще е... Клипче: Още снимки /има и нормални/ + защо само те двмата са изпратени днес: Колоритни и розовкото така им ходи... До добавя още нещо... Цитирам туита: Бившата #MONSTAX Супер звезда, #Wonho , оглавява класацията на албумите на Gaon в Корея с първия си самостоятелен албум #LoveSynonym1RightForMe. След дебюта е на върха на световната класация за албуми на iTunes! Е, дълъг стана постта, откъде започнах, докъде стигнах. Обявявам му финал вече...
    2 points
  16. Сяо Джан ще участва в новата Special драма на CCTV за хората, борили се на първа линия срещу вируса. Ще се излъчва от 17 септември, по 2 епизода в най-гледаното време на телевизията. Ще бъде от различни истории, в 7 части, 14 епизода, той ще играе в едната част. Това е само засега инфото, но участието в такъв проект е наистина супер, участват 3 поколения талантливи актьори. Неговата част от трейлъра Heroes in harm's way Той ще участва в 4та част (според мен в епизодична роля, ама ще видим) Какво чакахме, пък какво излезе
    2 points
  17. Още снимки на нашия лисичко се появиха... Останалите снимки: Тук
    2 points
  18. То този момент на Мinhyuk не е от вчера, а от преди една година, когато започваха тримата юнаци да водят предаването. И тогава все още не беше обявено, че Wonho напуска.~ Едно интервю на двамата MInhyuk & ShoWNU за дуета им ~ Minhyuk And Shownu Talk About Their New OST, Singing Their 1st Duet, And More Част от интервюто: Shownu споделя: , “Винаги съм си казвал, че бих искал да пея OST някой ден, и в крайна сметка успях да участвам в този след получената добра възможност.Мисля, че резултатите излязоха по - добре отколкото очаквах, доволен съм. Minhyuk продължава: “По - време на нашите промоции с MONSTA X, обикновенно залагаме повече на танците. Мислех си, че би било хубаво, ако получим възможност да сложим да фокус нашите вокали и съм щастлив, че успяхме да покажем на нашите фенове нова страна от себе си, чрез този OST.” Shownu допълва:, “Имаше нов тип забавление при записването на песента, защото вместо нашата собствена история, ние разказвахме историята на персонажите от webtoon,” Minhyuk се съгласява: “Определено е по - различно от работата ни върху албумите на Монста Х, забавно беше.” Мисля, че това не сме го слагали ~ Чат с феновете и Wonho Wonho Speed Dates With 3 Lucky Fans! | Speed Dating
    2 points
  19. Малко остана до новата заглавна песен IN生" e на първа позиция в класацията на Hanteo Real Time Chart с над 43,821 продадени копия В официалният им инстаграм нацвъкаха снимки на рожденика и пожелания “Han HBD #straykids #Lovestay #.AhButTodayIsTheComebackIWasReallyExcitedICouldntSleepReallyWhatDoIDoImInTroublePleaseGiveLotsOfAttentionToSKZComebackILoveYou #Ahㅜㅜ Цъъък 1 "Happy birthday #StrayKids #STAY #INseuktagram # Цъъък 2 "Happy birthday Han-ah!! STAY please anticipate it a lot #Self #HBD #Comeback #Showcase #Unveil" Цъъъък 3 Менюто с над 112 милиона гледания
    2 points
  20. Търпеливо си изчаках бг буквичките и бързам и аз да пусна коментарче. Страхотни 5 епизода, припомнящи приятната атмосфера от първи сезон. След една година заедно, виждаме един Уат, който не се е променил, но се усмихва по-често и един Тайн, който е вече доста отдаден на чувствата и емоциите си. Хареса ми, че са застъпили леките перипетии през които минава винаги една млада двойка живеещи заедно, както и поуката, че трябва да ценим и уважаваме малките неща, които човекът до нас прави, да "даваме" от себе си, без да чакаме да получим нещо в замяна, а просто да сме отдадени и да обичаме. Бях забравила колко добре ми влияят звуците от китарата на Сарауат, а цялата музика към сериалчето беше със супер звучене. Нещо вече любимо: Второстепенните герои си бяха отново големи образи, но за разлика от 1 сезон, тук едвам изтраях истериите на Грийн. Приятелите на Уат си бяха същите шемети, и отново супер много се забавлявах с Ман. Искаше ми се повече екранно време с неговата екранна половинка. Финалната сцена и мен ме изненада доста приятно. Определено след нея, този път ще има само суперлативи от страна на феновете. Обобщено, и двете сериалчета са супер свежи, с добро настроение, музикални, летни и много леки за гледане. И аз препоръчвам за любителите на жанра. Много благодаря за скоростния превод.
    2 points
  21. Аз съм си все така на първи еп., май ще дочакам HBO-то. Тамън ще ми отговаряте на въпросите, като по-напреднали
    2 points
  22. Трети епизод И понеже "миската" по цели серии в кадър, малко Дедо, че за сега само от дъжд на вятър включвания.
    2 points
  23. Лека и спокойна работна седмица. Много любов и усмивки!
    2 points
  24. Long for You II Заглавие на китайски:: 与 你 的 光年 距离 Ⅱ Английско заглавие: Long for You II Режисьор: J / Jiang JinLin 、 X / Xu JieTing Предавания канал: MangoTV, Youku Епизоди: 24 Жанрове: Романтика , Фентъзи , Свръхестествено Излъчен: 16 декември 2018 - 14 януари 2019 година Дни: понеделник, неделя Продължителност: 40 мин. Субтитри: Английски Участват: 王以纶/Wang YiLun като 叶故/YeGu 许晓诺/Xu XiaoNuo като 夏曦 / XiaXi 完颜洛绒/WanYan LuoRong като 夏亦忱/Xia YiChen 张柏嘉/ Zhang BaiJia като姚馨 / YaoXin 郑舒环/Zheng ShuHuan като 小优/XiaoYou 赵奂然/Zhao HuanRan като 顾宁/GuNing 李俊锋/Li JunFeng като 杨牧/YangMu Описание: История за двойка влюбени, които се срещат отново след 2000 години, като пратеник на времето, лишен от спомени и чувства и момиче, изгубило паметта си. Подписват споразумение. Търсейки спомените си, си припомнят обетите от преди хиляди години. Линк към Сезон 1: Свали: Изисква се регистрация. Английски онлайн: Руски онлайн:
    1 point
  25. Бек зa Harpers Bazaar Korea, корицa нa мес. 10.2020 г. Доколкото разбрах, той е първият мъж изпълнител, който се появява на корицата на модното издание. Брaво, Бек! Ъпдейт. Бек е новият послaник нa луксознaтa мaркa Burberry.
    1 point
  26. Zhang Ming'en / 张铭恩 / Джан Мин'ън Английско име: Известен като: Професия: Актьор Дата на раждане: 6 май 1995 г. Родно място: Дзямусъ, провинция Хъйлундзян, Китай Височина: 182 см Тегло: 70 кг. Зодия: телец Китайски зодиак:прасе Агенция:Zhang Ming'en Studio (съществуваща към Linghe Culture 灵河文化) Език: Мандарин Образование: Central Academy of Drama Етничност: хан Дебют: 2016г. става известен с ролята си на Джан Жъшан в The Mystic Nine Baidu Профил Сериали: Zi Chuan (2022) Snow Leopard 2 (2021) Insect Totem (2020) Tientsin Mystic 2 (2020) L.O.R.D. Critical World (2019) Destiny's Love (2019) Nice To Meet You (2019) Tomb of the Sea/ Sand Sea (2018) Tientsin Mystic (2017) The Mystic Nine (2016) Филми: Hai De Jin Tou Shi Cao Yuan (2022) The Mystic Nine :Tiger Bones Plum Blossom (2016) as Zhang Rishan Mint (2015) as Ye Lei Дискография: 2019г. Zhuo Mu (拙慕), L.O.R.D. Critical World OST Награди: 2019 Lifestyle Awards: Most Watched Actor 2018 Golden Seagull International New Media Film Week: Most Popular Actor (Web series) - Tomb of the Sea/ Sand Sea 2017 Belt and Road Initiative International Fashion Week: The Most Credible Award: Popular Actor Award 2017 7th iQiyi All-Star Carnival: Best New Actor (Tientsin Mystic) 2016 3rd Hengdian Film and TV Festival of China: Rising Star Award (The Mystic Nine) 2016 6th iQiyi All-Star Carnival: Newcomer Award (The Mystic Nine) Галерия:
    1 point
  27. Става известен с ролята си на Джан Жъшан в The Mystic Nine, а мен ме спечели с розовото костюмче, розовата папионка, розовото пуловерче и т.н. За да е по- ясно - Destiny's Love Или може би с двата предни зъба тип "Бъгс Бъни" С Xu Lu - партньорката му от Destiny's Love го раздаваха двойка известно време... даже и в реалити за двойки участваха, но се разделиха в края на 2019г. За спомен останаха един куп готини фотосесии дет им бяха наснимали заедно А ето една моя колекция снимки от сериала Sand sea
    1 point
  28. Благодаря на mrnkaloto за съдействието! Продължаваме нататък. Благодаря на всички!
    1 point
  29. Да гледам два часа трепане на зомбита мога само заради Гонг Ю или Хьон Бин. Та това беше и причината да го изгледам. Спокойно можех да продължа да съществувам и без този филм.
    1 point
  30. Penny Pinchers (2012) Страна: Южна Корея Премиера: 10 ноември 2011 Времетраене: 114 мин. Жанр: Романс, Комедия Режисьор: Kim Jung Hwan Субтитри: Български IMDB Участват: Han Ye Seul - Hong Sil Song Joong Ki - Ji Woong Lee Sang Yeob - Gwan Woo Shin So Yul - Gyung Joo Резюме: Джи Унг (Song Joong Ki) е загубеняк, който не може да си намери работа, лъже майка си за пари, но майка му един ден го отрязва и той става бездомник. Същия ден спасението му идва в лицето на Хонг Шил (Han Ye Seul), която е изключително стисната. Нейните хобита са две - да прави спестовни депозити в банката и да предава празни стъклени бутилки и стари вестници. Един ден тя разбира, че спестяванията ѝ ще бъдат замразени, ако не си направи отделна банкова сметка под името на някой друг. Точно тогава Джи Унг се появява в картинката... Страхотни постерчета от Dimland... С български субтитри Онлайн с български субтитри С български и английски субтитри С руски субтитри
    1 point
  31. Един чудесен финал Много сладко, много свежо, плажно, лятно и приятно. Е05 и Благодарности на niran и започваме да гълтаме Кислород
    1 point
  32. Понеже преди година и нещо, субтитрите на този сериал спряха след 2 епизод - ще се повторя ..... Чаканите субтитри дойдоха Следя една страничка във фейса, където "собственичката " коментира и пуска клипчета към китайски сериали, които следи и харесва. Та тя от времена време се захваща с по някой превод, като пуска видеото със субтитри в затворена група. Наскоро обяви, че подхваща този сериал и вече му спретна група и пуска епизоди. Те всъщност са две странички и от там може да намерите групата за гледане - Lan_Lan Updates и Subs by Lan_Lan. Доскоро коментираше Go Ahead, а сега ще следи новото сериалче с Райли - First Romance, което почва тия дни. А ето и линк за рускоговорящите - там са до 15 епизод и го пускат по 1 епизод веднъж на месец - два.
    1 point
  33. "BANGTAN BOMB - "Dynamite" MV (B - Side) Reaction" - BTS (방탄소년단) / Пускат страхотни лафове докато обсъждат видеото!
    1 point
  34. В радио предаване ~ 쿨룩 LIVE ▷오승희 & SORN (CLC) 'Don't Start Now' /200911[강한나의 볼륨을 높여요] 쿨룩 LIVE ▷CLC 'HELICOPTER' /200911[강한나의 볼륨을 높여요]
    1 point
  35. Всъщност повечето са семейни уикенд драми и всички сериали с нейно участие са с много високи рейтинги. Всъщност повечето тя ги изнася на гърба си. Twinkle Twinkle, Come! Jang Bo-Ri, My Father is Strange, направо гледайте тук Lee Yu-Ri. Жалкото е, че една от най-добрите корейски актриси е принудена да се снима в сапунки и слаби сериали. Но тълпата от певачки и кифли е непробиваема и истинските актриси трудно намират достойни роли.
    1 point
  36. Сериалът приключи и с изключение на някои дребни неща съм доволна от резултата Браво на целия екип! Както казах и по-горе, гледах си всички епизоди с широка усмивка и това си остана така до самия финал Ако се чудите дали да гледате след финала на 2gether - препоръчвам
    1 point
  37. Не знам дали Чани е гледал спешъл лайва вчера, но определено е видял снимките и днес недоволства, че той отсъства на тях. Казва в Туитър, че батко им Текьон изглеждал огромен до останалите, защото него самият го няма. Трябвало баланс да има от другата страна. Милото грамадно макне. Ама прав е, ето малко доказателства за баланс. Какво ще кажете вие за баланса?
    1 point
  38. Той по твоя заявка, аз ти казах, че дебне навсякъде и чете. Видял е, че ти е липсвал и хоп - ето го.
    1 point
  39. След изгледани четири епизода мога спокойно да кажа, че съм много доволна от сериала Дано и последният епизод е на нивото на останалите
    1 point
  40. Излезе 5 епизод от предаването :Healing Camping TWICE REALITY "TIME TO TWICE" Healing Camping EP.05 И клипче от участието им на наградите SOBA 2020 TWICE TV “2020 SOBA” EP.01
    1 point
  41. Пуснаха ни доста голяма част от Stuck In my head - японската версия.. ~ Има корейска версия, която е от миналата година от албума им Fancy You TWICE 「STUCK IN MY HEAD -Japanese ver.-」 Promotion Video
    1 point
  42. Ако ви се гледа как BAEKHO готви /направи една сладурска торта/, а после и попя, заповядайте... Мисля, че са качвани клипчета тук от това, но вече и цял епизод. IDOL STATION (Live Session) - BAEKHO
    1 point
  43. По-странен клип не бях гледала... 황민현(Hwangminhyun) x GQ 화보 촬영 현장 Част от снимките на Baekho за Harper's Bazaar са качени на предната страница, ето и останалите и какво е казал.. Baekho работи с Harper’s Bazaar във фотосесия и интервю с интересен обрат, тъй като всички въпроси бяха изпратени от фенове. Baekho е известен с участието си в композирането, писането на текстове и продуцирането на музиката на NU’EST. Запитан към коя от песните му изпитва най-голяма привързаност, той каза: „Уау, не мога да избера. Ако въпросът беше: „Коя е песента, върху която беше най-забавно или трудно да се работи?“ Бих избрал „Dejavu“ като най-запомняща се. “ Той продължи да казва: „Ние летяхме до Сайпан, а аз възнамерявах да работя по музика два дни и да релаксирам през останалото време там, но в крайна сметка просто се забавлявах и после работех върху музика по-късно. Когато включих лаптопа си, разбрах, че твърдият ми диск се е сринал и е бил изтрит. Използвахме различен лаптоп, за да преместим някои от инструментите към моя лаптоп и направихме скица на песента, докато правехме това. Беше толкова трудно, но толкова забавно, че ме кара да се усмихвам, само като си помисля за това. " Baekho също сподели, че иска да участва в “Three Meals A Day.” Той каза: „Наистина обичам вкусна храна, затова обичам да виждам как се правят нещата и да се опитвам да я приготвя сам. Искам да видя Yoo Hae Jin и Cha Seung Won да приготвят ястията си лично. Дори и да не мога да гостувам, ще се радвам просто да стоя там на снимачната площадка и да ги гледам. " На въпрос кога се чувства обичан от феновете си,той отговори: „По времето, когато нашите фенове пускат реклами за рождения ми ден. И точно сега, тъй като феновете изпратиха тези въпроси за това интервю. Има толкова много моменти [когато се чувствам обичан], че не бих могъл да ги назова всички. " Той също така говори за това, когато се чувства най-щастлив и каза: „Чувствам се комфортно, смея се от забавление, плача, докато гледам тъжни сцени във филми, всички тези неща ме правят щастлив. Мисля, че съм заобиколен от преливащо количество щастие. Хората около мен са тези, с които се чувствам комфортно и щастливо наоколо. Когато съм с тях, винаги съм щастлив. " Накрая Baekho беше попитан какво е усещането да погледнеш назад през последните девет години, тъй като NU’EST е в деветата си година като група. Той каза: „Дебютирахме в млада възраст. Четирима от членовете бяха на 18 [по корейски разчет] и един беше на 20. Би било хубаво, ако бяхме перфектни на 18, но има неща, които можете да се подобрят с опит, нали? Дори аз виждам колко много сме пораснали. Искам да продължа да показвам този растеж и в бъдеще. " Пълното интервю на Baekho и разпространението на снимки ще са достъпни в септемврийския брой на Harper's Bazaar. Допълвам... Нещо като хората от MIN HYUN. зад сцената на фотосесията за 1stLook [ENG SUB] 황민현(HWANG MIN HYUN) 생일 축하 현장 "우리 같이 소원 빌어요" | 1stLook Behind
    1 point
  44. Излязоха 3 и 4-ти епизод от предаването : Healing Camping Има анг суб ~ TWICE REALITY "TIME TO TWICE" Healing Camping EP.03 TWICE REALITY "TIME TO TWICE" Healing Camping EP.04
    1 point
  45. Японският им канал пусна този тийзър ~ TWICE #TEASER
    1 point
  46. TWICE 「Fanfare」 Special Stage ~~~~~~~~~~~~~~~~ TWICE「Fanfare」ワンポイント講座
    1 point
  47. Тия с мойто темпо вървят. Ще го излъчват бавно, щото аз не мога да гледам бърже
    1 point
  48. Чаканите субтитри дойдоха - да видим как и недолюбения от първи сезон ще намери своята половинка Riley Wang и мацката ги гледам поотделно в други сериалчета, та сега ще си ги събера двамата
    1 point
  49. Това е сериал номер 1 в личната ми класация.Гледайки го,човек не може да остане само безучастен зрител, а съпреживява заедно с героите всички онези разтърсващи емоции , чувства и случки , които съпътстват живота им. Много добре подбран актьорски състав , всеки от тях е на точното си място , и като роля , и като партньори. Харесва ми! Въздействащ и динамичен ( въпреки многото серии ),чувствен и много тъжен , но реален ! Благодаря
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...