Jump to content

Отличници

  1. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      20

    • Мнения

      4337


  2. bubble

    bubble

    Потребители


    • Points

      18

    • Мнения

      13228


  3. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      17

    • Мнения

      3504


  4. Чингулинка

    Чингулинка

    Потребители


    • Points

      17

    • Мнения

      1486


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 07/07/20 от всички области

  1. Японски преводач си подал оставката, след като не успял да преведе от български език диалога: - Какво правиш? - Нищо. Работя.
    6 points
  2. Първи епизод можете да свалите от: и Онлайн:
    5 points
  3. Започнах превод на Mo Dao Zu Shi на български, ако някой има желание може да чете –
    5 points
  4. Не почти, а всеки ден следя темата на сериала. Темите на момчетата също преглеждам редовно. Харесвам сериала и момчетата. Сериалът е отличен, кастът е перфектен, нормално е да ги харесвам. Полът тук няма нищо общо. Добре изпипан сериал и добра актьорска игра се харесва от всички. И определено не мисля, че Сяо Джан и Уанг И Бо имат нестандартна връзка. За мен те са два млади момчета, които се радваха като деца на големия си успех, поне докато не ги приземиха набързо.
    4 points
  5. Намерила съм ти котарак, почти е обезпаразитен вече. Докато приключим с ваксините му, действай за апартамента.
    4 points
  6. Колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че тук спешно е необходим психиатър. До този момент нормален герой още не съм видял.
    3 points
  7. "BTS 보이스 꿀 FM 06 . 13 Behind" От днес "LOTTE CHILSUNG" започват да пускат специално заснетите индивидуални реклами на всеки член на BTS; първата бе излъчена на 07. 07. 2020, в 19 : 07 (07 : 07 PM) часа корейско време (13 : 07 българско време), и така седем дни поред все в този час (Доста седмици се събраха, нали? ). Първи ни бе представен V!!! "칠성사이다 X BTS - V 본편" "칠성사이다 X BTS - V 메이킹+본편" / Making "슙디의 꿀 FM 06.13 #0613FM_0613 with BTS Highlight Clip - BTS (방탄소년단)" / "BANGTAN BOMB"
    3 points
  8. А, да ве, 48 епизода, отстрани лесно... Руснаците наскоро го докараха май до края. Изгледах го още миналата година, Ли Фей продължава да е в класациите и как няма, играта на Джони бе великолепна, драмата си я биваше с двамата татковци, екшънът също, сцената, където плаче над убития колега, е култова. Там, в пилешката ферма, където се бият с престъпниците, сам е направил сцената с боя, режисьорът му дал заръка да я измисли и той вложил уменията си от жиу жицу. Не са слагали филтри, грим и излъскани тоалети, за да е натурално, вече съм забравила подробности от снимачната във Фошан и Гуанджоу, понеже действителните случки са се случили именно там, минаха две години и много снимачни след това...
    3 points
  9. Surprise След като закъсняха с 12 часа с видеото на момичетата от RV, SM и EXO-SC съвсем ни изненадаха.
    3 points
  10. Ей, това е идейно, така ще се освободи апартамент и за мене.
    3 points
  11. Оле, какъв дзвер! Викни Корай да ти го донесе от Турция, че да си взема автографа директно, ако оцелее.
    3 points
  12. @seal_reinforce ем, аз си рисувам основно портрети на корейски актьори, ама ако трябва и сладки тюленчета бих нарисувала, щом е за билборд Но мисля, че и @bond ще се справи
    3 points
  13. @bond, можеш ли да рисуваш? Ко не, ще викнем @felicyti. На билборд ще го турим, тесни са пределите на мъжкия кенеф!! Иначе - как не знаеш? Аз по дискотеките само у мъжките ходя, щото нема навалица и не се гримират вътре
    3 points
  14. Ами то баш като от Дедо си звучи, с туй китайско цвете. Пък и нали българският не му е майчин, ще му простиш запетаите. А името ти да го пише ли, или и то анонимно да остане? Може само да нарисува един тюлен, да го познаеш, че е за тебе. Само не знам как ще влезеш в мъжката тоалетна да си го прочетеш преди да го е изтрила чистачката...
    3 points
  15. Love Story of Court Enemies/ 那江烟花那江雨 Na Jiang Yan Hua Na Jiang Yu Държава: Китай Дата на излъчване: 8 юли 2020 г. - Премиера утре! Ефирно време: сряда, четвъртък 20:00 (2 eps), 4 eps пуснати предсрочно за VIP Жанр: исторически, романтика Епизоди: 25 Режисьор: Джан Кай Субтитри: Английски Участват: Wu Jiayi като Zhao Yuxing Zhao Yiqin Han Jiunuo като Li Caihuang Yu Xuan Hong Hao Wu Jingjing Gan Tingting Други: Wang Mingduo Gao Yuer Siqin Gaowa He Jiayi Yao Anlian Xu Songzi Yue Yueli Yu Shangxu Liu Jialin Liu Junda Wu Yongliang Geng Yingpu Chen Anna Описание: Джао Юсин и Ли Цайхуан се разделят, докато бягат от бунтовници. Юсин, която се надява да открие истината за клането на семейството си, влиза в училище за имперски лекари. В търсене на истината, необикновената героиня среща горд млад мъж и намира любовта. Ли Цайхуан става наложница. Дворецът се превръща в друго бойно поле на безкрайни заговори, но двете приятелки(сестри) разчитат на съобразителността и волята си, за да преодолеят многото противници. Свали с английски субтитри С английски онлайн С руски онлайн Свали:
    2 points
  16. Аааа, бандюгата беше много готин. Алфред никога не е влизал у багажника на батмобила.
    2 points
  17. Определено комедийната нотка в този сериал беше по вкусът ми, представена с лек убийствен финес. Забавните сцени бяха доста креативни, а най-ироничното в целият сериал беше, че главният герой е считан и заклеймен като супер загубеняк, а дефакто, като изключим другите двама главни, всички останали бяха по големи загубеняци и от него. Всеки беше луд с номера си. Много ми хареса идеята на сериала и сценария, и нямам никакви забележки как е представена, включително работата на режисьора, музиката и актьорската игра. Всички главни действащи лица ги гледам за първи път и ми бяха много симпатични. Очарована съм от играта на серийния убиец. Прави страхотна роля на истински психопат. Тонг Шик беше голям шемет, та дори и серийния убиец се смееше на действията му. Бандюгата, който се изявяваше като Алфред на Батман, искрено ме забавляваше. Действието се движеше с нормални темпове и във всеки епизод се случваше нещо. Последните три епизода ми бяха най-интересни и нетърпеливо ги пусках един след друг да видя как ще се развият нещата, въпреки че се подразбираше как ще завърши историята. Но като цяло, и на мен нещо в сериала не ми достигна, за да ме грабне и да ме зашемети дет се вика. Въпреки напрежението, което се носи през цялото време, сериалът се гледа леко и неангажиращо умът. Благодаря за субтитрите.
    2 points
  18. MEN’S NON-NO 佐藤健 メイキング
    2 points
  19. ТХТ на корицата на списание "Teen Vogue", юли, 2020 година; интервю и фотосесия "TXT Members Talk Dreams, Debut, and Destiny in Teen Vogue Cover Interview" "TXT Shares Their First Impressions of Each Other, Red Carpet & More" / "Teen Vogue" ТХТ SOOBIN YEONJUN BEOMGYU TAEHYUN HUENING KAI Зад кулисите
    2 points
  20. Разбрах въпроса ти. Нека го кажем така - ако превежда, за да печели, трябва да плати на автора за правата, после си превежда, издава, разпространява, хората купуват и т.н. В некомерсиалния смисъл се нарича фен превод и мрежата е пълна с такива. За тях никой не плаща права на автора. Преводът принадлежи на лицето, което го е правило. Ако някой издател реши да го ползва, той трябва да плати правата на автора и хонорар на преводача. Ако реши да издава същото, но не харесва този превод, защото е аматьорски, просто наема нов преводач, който го превежда отначало. Моментът с безплатното разпространение е малко щекотлив, защото хем не се печели от разпространението, хем се нанасят пропуснати ползи, ако това нещо предстои или е издавано и реално би могло да има съдебен спор. Но като цяло фен преводи на книги се правят много и далеч невинаги от оригиналния език. В болшинството от случаите - от английски или руски.
    2 points
  21. Първи епизод но без суб все още ~ [내맘대로 1일 1깡] 드디어 왔다! 깡고주들 대만족시킨 비 X 새우깡 초특급 콜라보 현장 | Ep.1
    2 points
  22. В преговори е за нов филм - американска продукция и може би неговият американски дебют - CROSS. Ако се съгласи ще си партнира и с Sam Worthington. Ще играе ролята на Gideon, лидер на екипа за гранична защита.. Снимките се очакват да започнат през март другата година.
    2 points
  23. Нямаше как да не споделя ::D Wonho си е променил инстаграм името от @/official__wonho на @/iwonhoyou да не се чудите И да не изглежда като спам една луда комбинация
    2 points
  24. Няма да се справя. Не мога да рисувам. Така че помагайте. В софийски МОЛ ще го курдисам, за да не се харчи с пътни разноски екс годеницата ми.
    2 points
  25. Тоя ще го дадем на комшията ти от съседния блок
    2 points
  26. Откъде да знам, да не съм ходила с тебе на дискотека до тоалетната! Ама ако е в Тайланд не можеш да си сигурна в коя точно тоалетна влизаш и откъде ще изскочи Вероника да се гримира. То ако е за билборд, някой май ще трябва да плати, ама дали ще е Тьоленка, дали ще е Бонд или Дедо?
    2 points
  27. @felicyti, ко не се справи, ще го прекопира на оризова хартия на джама и готово Оф, аз като видя надраскан вход или фасада и се изприщвам. Арт бих си направила стените у нас, ама това ще бъде по времето, когато стане възможно и взимането на котка
    2 points
  28. Аз не съм върл противник на стрийт арт-а, когато е направен където е нужно и красиво. Ето двете крайности. По инициатива на ЧЕЗ група деца освежиха ел.табла в София, като предварително бяха избрани чрез конкурс и всичко е легално направено. Второто е паметникът "Майка България" в Плевен преди няколко месеца. Щяха да наемат фирма, която да го почиства, не съм следила за резултатите. И на трето място да припомня мемориала в Хирошима, украсен от наши сънародници, за чието оправдание казаха, че никой не ги бил предупредил, че в Япония обществото е много чувствително към драскането на публични места и действат много тежки закони и разпоредби. Нищо кой знае какво не било станало, били обиждани българите, че били прости, а то просто не били предупредени хорицата.
    2 points
  29. Грешки, грешки и после хоп - Оскар @Чингулинка, аз казах в моя чест, не от негово име. Той ще го пише анонимно, пък аз ще си представям, че е от Дедо
    2 points
  30. Ама нищо нямаш, той отдавна се отказа от теб официално и те продаде на друг
    2 points
  31. Аз предлагам ей-това, че ти пасва: "Китайското цвете, лесно се бере, а момичето от София, трудно се краде!"
    2 points
  32. Кой, аз ли? Аз го свих бе, от първия попаднал ми сайт. На ти, да четеш и да надраскаш некой в моя чест у варненския мол Ти си роза, ти си крем, стига с тоя джендърски тандем!!
    2 points
  33. Добре, айде, нема да давам 10-15 лв за тълковен речник, ще дам 60 стинки за тетрадка, ще я надпиша отгоре "ДНЕВНИК" и ще я дам на момата драскачка да си излива чувствата там. И аз кат Аша - баба динозавър - ама навремето така правехме, пишехме дневници, които криехме. Сега или драскаме у кенефите, или правим тъпи тренд клипове у TikTok, че да покажем, че растем и се бунтуваме.
    2 points
  34. Абе не се харчи за речник, излишно е, да не си мислиш, че ще го ползват по предназначение. Тоя от чата да не е въпросния Даниелле, че така защитава драскачката? Да не би пък да се окаже прав - това да е някоя самовлюбена французойка на име Danielle, фенка на корейското... @asha - не се нерви, споко
    2 points
  35. Много ми хареса. Изпълни ме с топло и спокойно чувство. И то точно моментите, в които почти нямаше действие. Тогава сякаш напълно се потапях в настроението, което владее героите. Музиката, поезията, всичко това изгражда неповторима атмосфера. Този филм не е за хората, които очакват бързо действие и големи драми. Не очаквайте нищо от него, просто му се насладете.
    2 points
  36. Ти сега за случката в бебешката стая ли говориш?
    1 point
  37. А, да бе, да кажат, че имам неграмотен ухажор
    1 point
  38. Затуй съм го сложила в кавички, защото е цитат. Поетическата пунктуация е според кефа на автора, тъй че редакторът нищо да не пипа!
    1 point
  39. Ама първо @helyg да му оправи запетаите
    1 point
  40. Талантливото си е талантливо. Имам въпрос. Не им ли са достатъчни Фейсбук и Туитър да си пишат простотиите, ами посягат на общественото имущество?
    1 point
  41. Въх, и на най-святото посегнаха - асансьора! Клошарчето ни ако ги види... Не дневник, лексикон им направи, да си го разменят с Дани и да му пише спомени: Написах името ти на едно дърво, но дърварят го отсече! Написах го на пясъка, но морето го изми! Написах го и в тоалетната на Парадайса, защото там вечно ще стои!
    1 point
  42. Тебе другия път ще те прекарам из мола с асансьора зад Саса-та, да видиш там па кво чудо е. На чист български - обяснения и рисунки, немат нужда от преводач.
    1 point
  43. А, нЕкой ще обЯсни ли на старата баба - динозавърка, що е то "чилвайте"?
    1 point
  44. @helyg ама виж пък, че ти говорят уважително на Вие - "чилвайте", възпитани са, как да не са възпитани По-интересно ми е какво ли пише в мъжката тоалетна на Парадайз, дали не се заформя таен епистоларен романс... макар че там може да е малко по-нецензурно изразена лИбоФтЪ. Всъщност то си е направо положително, че някой пише на ръка, дори и неграмотно на чужд език в тоалетната - не е отживелица писането значи, крал Седжонг може да чилва.
    1 point
  45. Бонд, как да го знаят, като не го говорят - драскат на развален корейски, четат уж английски и не се знае какво вдяват от него и какво не, като говорят, речта им е пълна с думи, които ние тук у тоя форум не употребяваме. Същия пост съм качила и у няколко групи, в една от тях, където са повечето на тази възраст, вероятно, като тази, дето е драскала, и ми пишат "чилвайте". Друг ме обвинява, че съм била воайорка, щото съм била правела снимки в кенефа, и това било по-лошо от драскането там. Чингу, не се нервя, просто като азиатски фен ме хвана срам заради тях, а на тях не им дреме.
    1 point
  46. То да беше само писане... Едни веднъж се навряха секс да правят в стаичката за смяна на памперси, дето баш до въпросната тоалетна се пада, ако не ме лъже паметта.
    1 point
  47. Aaa, ний от SM само ше гледаме отстрани сеира – кой крал, кой кралица, ма ний сме богове, беее – че и от други измерения и планети Щегувам се, но YG (в много случаи) са ми твърде seductive за вкуса. Радвам се, че к-попа набира такава стремителна скорост по света, но.... предпочитам да цепи мрака с песни като G-DRAGON – COUP D'ETAT Още повече като се има предвид колко сила и стойност е заложена в Началото с песни като Или... П.С. Сори за офтопика, ама не се сдържах, щото ми стана забавно от коментарите. Иии потривам доволничко длани, че BTS си има BlackPink за конкуренти, та армитата да ми оставят EXO и SuperM поне за малко намира
    1 point
  48. Последни публикации: GD с най-актуалната сега звезда Seo Ye-Ji Красив ТОП от Днес
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...