Jump to content

Отличници

  1. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      23

    • Мнения

      1702


  2. mrnkaloto

    mrnkaloto

    Ст. модератори


    • Points

      17

    • Мнения

      4912


  3. Snowpanda_MSS

    Snowpanda_MSS

    Потребители


    • Points

      16

    • Мнения

      1322


  4. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      12

    • Мнения

      21552


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/01/20 от всички области

  1. E06 сваляне и по-късно Всички излезли епизоди вече с превод. Когато излезе нов епизод, веднага ще бъде преведен.
    6 points
  2. На неадекватен въпрос колкото и да искаш няма как да дадеш адекватен отговор ! Мисля, че във форума и друг път сме я играли тая игра и май си научехме урока, а именно имаш ли "насреща нападателна радиоточка я подминаваш", защото се получават страници наливане от пусто в празно. Обаче си ме сърбят ръцете . 1. Питането звучи като зле скалъпена обява за работа. 2. Въпросите на Helyg бяха повече от адекватни 3.Въпреки силно нападателният тон, тя кротко, спокойно и човешки отговори. Helyg изненадаха ме нервите и такта ти. 4.Когато параметрите на една задача не са ясни.........не наистина няма смисъл. Аз такт не притежавам и мога да предизвикам поредната буря в чаша вода. Вярно обстоятелствата са такива, че няма почти нищо за правене, но кому е нужно да се удовлетворяват дефицити за сметка на времето, вниманието и нервите ни. Оправданите да се чувстват онеправдани колкото им душа иска. Екипа на форума се е доказал с годините, а сега показаха, че носят доста повече човешки качества, които заслужават уважение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 points
  3. Прочетохте ли момичета: "Аз моля за качествен превод, а не за несериозен превод направен безплатно." т.е. тук преводачите извършват несериозен превод. Измислят си. Ха-ха, момичета признайте си. Колко ли сериала сте прецакали? Мъж ли си, жена ли си,искаш да кажеш,че държиш на точния превод,защото терминологията е специфична. Имаш съмнения и си тръгнал/а, да дириш преводач,познайващ финансите. Ми тук си превеждаме любителски, но мисля,че колегите щяха да се опитата да ти го преведат. Повечето са отдавна преводачи и все ще има някой да е запознат и с финансовите термини. И да знаеш, когато се провежда по-така сериал,със специфична терминология тук се търсят и специалисти, не се превежда съвсем ала-бала,както си мислиш.
    5 points
  4. Вече можете да изтеглите 4-ти епизод от: и За да гледате онлайн, цъкнете тук: *** Поради извънредното положение, екипът не може да продължи снимките на сериала, затова на 03.04. (петък) ще бъде излъчен спешъл епизод. Надяваме се сериалът да бъде продължен възможно най-скоро. През това време ще имаме възможност да наваксаме с превода до 10-ти епизод. Субтитрите на английски не са от най-добрите и това доста забавя превода, тъй като се налага сверяване от руски и тайски. С naia ви молим за търпение! Поздрави от нас! И приятно гледане!
    5 points
  5. Колеги, спрете се, те си се върнаха в детската градина да пораснат. за съжаление не можах да отделя време, не губете и вие. Аве чухте ли, че оня сладур JYJ щял да бъде съден заради първоаприлската си шега, ама добре ни изправи на нокти.
    4 points
  6. Аз пък виждам как някой си е направил регистрация и сам се хвали. Умря ти циганката ли?
    4 points
  7. 'K-Pop Visual King Poll', T.O.P зае 1-во място Според популярния уебсайт за гласуване на знаменитости 'KingChoice', феновете са гласували за T.O.P на Big Bang и Jisoo на BLACKPINK като # 1 визуални идоли на 2020 г T.O.P зае 1-во място с общо 4 938 250 гласа. На второ място, Rowoon на SF9 спечели общо 4 911 374 гласа . Chanyeol на EXO влезе на трето място.
    4 points
  8. Катаджиите са на границата на нервен срив. От всеки автомобил вони на спирт, а водачите са трезви! Продавам куче, родено през февруари 2020, на 20 000 км. Десет пъти като не излезеш на разходка, ето ти 50 бона.
    4 points
  9. Снощи от скука сложих във всяка стая по едно шише водка и започнах да ходя от барче в барче. ----------------- Въпрос на родител: - И защо трябваше да се прави дистанционно обучение от вкъщи? Не можеше ли да ги затворим в училището... -------------- Седя по цял ден у дома, а кучето ме гледа с поглед “Виждаш ли сега защо гриза мебелите и обувките?” --------------- Толкова лошо време дойде, че и таксиметровите шофьори не знаят как ще се оправи държавата. ------------- 2075 г., дете към дядо си: - Разкажи ми за съпротивата. - О, бяха смутни времена... генералът беше забранил всякакво излизане навън, но все пак съществуваше и съпротива и аз бях част от нея.... Излизах до магазина без маска (то и нямаше, а малкото останали вървяха на цената на мезонет в центъра на Париж) и ходех два пъти седмично до парка. А лидерите на съпротивата даже не се мажеха с гелчета за ръце. Тогава се запознах с баба ти - бяхме задържани за 72 часа, защото ходихме до магазина през парка.
    4 points
  10. Споко, коте, не се ядосвам ни най-малко, напротив, радвам се, че си спестих работа за оня, дето духа. Човекът си е намерил преводачи, даже двама, на които ще плаща. Аз не знам с кой акъл се бутах там доброволно. Три дни го чакам да благоволи да напише какво иска и накрая ние сме се правели и т.н. пффф Отивам си при моите субтитри и скоро ще ви радвам пак с нещо интересно.
    4 points
  11. Еми, намерил с какво да се шегува...опита се да замаже положението, после се извини, глупава работа...и да го съдят най-много глоба да му наложат или обществено полезен труд, ама това, което се опитваше да съгради вече накуцва. Затова трябва да се мисли преди да се действа и пише, и горния случай и полемиката, която последва го илюстрира нагледно.
    3 points
  12. По принцип за 11 години рядко влизаме в някакви сериозно спорове но това което най мразя е неуважене към хора които не познаваш затова Nikola Draganov, само да кажа тези хора които си ги описал с липсващи мозъчни клетки от къде ти дойде....първо това са хора със сериозни професии, второ определено доста грамотни, за да превеждат нещо не лесно Американско с пет реда, и доста от тях пропътували не една дестинация в Азия. Така, че да попитам ти явно си също "приятелче" на него щом пишеш толкова обиди към ситуация в която нямаш нищо общо.
    3 points
  13. Охоо, какво си имаме тук – още една малка част от предаването, шляпат на английски репликите си Хаха, Just a shirt вече е тренд даже
    3 points
  14. Еха бързи сте. Благодаря за превода
    3 points
  15. Най - сетне видеата от "HomeFest" на Джеймс Кордън са достъпни за феновете по целия свят; за мен това беше пълна безсмислица - ще рече човек, че не са наясно как е напълно възможно те да бъдат качени и другаде освен в "YouTube", наивно е! "BTS Checks In from Quarantine" "BTS Performs "Boy with Luv" In Quarantine"
    3 points
  16. Като човек, отделящ много от времето си, за да прави преводи и редакции на субтитри безплатно, попитах в какъв вид ви е необходимо. Била съм редактор и преводач и на книги, и там преводите не ги правим с тайминг за клип, така че въпросът ми изобщо не е безсмислен. Исках да зная дали искате да пишем тайминг към клипа, или искате да ви преведем текста от клипа в уърдовски файл например, за да прочетете какво се казва. Запитването ви беше поставено несериозно (прочетете си го отново и ми кажете кого визирахте за него) и отговаряхте с по една дума, измъкната с ченгел. А с изречението, че като ви питам какво всъщност търсите от нас, сме се правили на интересни, ме загубихте като доброволен преводач. Явно не знаете къде се намирате и колко подобни дейности извършваме. Можеше да ви го направим и без заплащане, щом е за лично ползване (обърнете внимание, че аз никъде не говорех за цени, питах само в какъв формат го желаете), ако бяхте казали какво искате, вместо да се налага да ви питаме малоумни въпроси като в детската градина. Ако беше с цел излъчване в някой канал, на фирмена презентация или нещо подобно, с комерсиална цел, чак тогава щяхме да ви поискаме заплащане. Съжалявам. Успех на философите, които ви подстрекават къде какво да пишете.
    3 points
  17. О, това , че вече има кандидати е чудесно! Проблемът Ви е решен! Поздравления и за това, че имате познанията да боравите с всички опции на тубето. Признавам, наскоро открих за себе си тези благини./ от преди някоя друга година/ Та в този ред на мисли, най-сериозно допусках варианта, че може и да не сте чували за тях. Фатално съм се заблудила. Простете, че съм Ви подценила! Пожелавам спорна работа на колегите по текста! / Последното изречение ще се направя, че не съм го видяла... от благоприличие/
    3 points
  18. Причислете ме и мен към групата на Лошко (също съм на 3-ти епизод). Жал ми стана за него, след като го обезчистиха още на втори епизод Първа целувка?! ВЕрно?! Идеята е интересна, изпълнението засега е добро, смятам да го изгледам до края. Благодаря за превода! П.П. Виждам, че сериалът е в раздел фентъзи, много скоро тия идеи ще са реалност.
    2 points
  19. 1, 2, 3! Васко и Никола получиха лалеяните 3 секунди внимание, сега да ходят да си ги получат на май... опс, на най-различни други места. Файтинг и предимно здрав. все пак!
    2 points
  20. Даааа Признавам си, не ги следя толкова изкъсно бившите членове на #EXO, но им се радвам, че успяват! Заслужават го, а песничката е готина. @skofiild, да всичките шест парчета се представят с жива музика в три поредни дни във VLIVE от 14 ч. наше време. Утре са Let's Love и For You Now (последните две). От четвъртък до неделя му предстоят участия в музикалните предавания и промото свършва. ( И аз лично очаквам да обяви дата за влизане в казарма, но това са мои предположения.) А аз се върнах отново, за да покажа само, че корейските фенове на групата, подкрепящи Чен съществуват. Не всички са хейтъри и за пореден път верните почитатели доказват, че сме повече и по-стойностни, когато сме обединени за доброто на групата. Реклама по случай 1-вата годишнина на солиста Чен.
    2 points
  21. Ако не сте обърнали внимание, по-горе в спойлер сложих превода на видеото със Сухо. Сега обаче е време за Чаньол и Studio NNG - Loey x MQ. Не всички техни клипчета качваме тук, но това определено си заслужава. Ако не бях омъжена, възрастна, с три деца, мъж и куче , щях да кажа: "Чаньол ли? Пу-пу за мен!" Вижте защо.
    2 points
  22. Да споделя, какво става около този юнак. Има OCT песен - For You към драмата It’s Okay, It’s Love. През 2014 продуцира песента на Gummy - Nowhere to Go През 2015 участва в предаването “I Am a Singer 3. А в края на тази година с Айли направиха съвместен концерт. През лятото на 2016 пуска песента Hold Over (feat. LE of EXID) През август 2017 отваря собствена компания Realslow Company и обявява, че сценичното му име ще е Realslow В края 2017 година се завръща с песента Aroma ft Hash Swan . Участва в мюзикала All Shook Up от края на 2017 до началото на 2018 в ролята на Елвис Пресли. А през 2018 беше в каста на предаването My English Puberty . Участва в предаването The Call // Миналата година беше замесен с една тв персона за употреба пак на незакони вещества. Преди да се случат нещата от миналата година щеше да има съвместен концерт заедно с K.Will наречен - Bromanshow Днес е бил намерен в бесъзнание със спринцовки и други неща около себе си. Бил е тестван за наркотици и е дал отрицателна проба. Наскоро пак е разследван за притежание и употреба на незаконни вещества. Така, че за жалост едва ли скоро ще чуем нещо около него, за което много съжалявам . Има страхотен глас.
    2 points
  23. @cucyta тук, тук по-добре опъват струните и издивяват повече
    2 points
  24. Е и на мен ми направи впечатление, че са точно тези трима, та затова го сложих Има го и с пиано, и Донгмьон, много нежно звучат:
    2 points
  25. И аз разтоварвам с дорамата, след тежки крими заглавия. Забавна е. Разведрява и не притеснява. Сетили са се да включат елементи, които макар и незначителни на пръв поглед, носят спокойствие и усмивка. Като това определение за лекарите и сестрите. Героят едва ли го беше забравил. Просто се опита да привлече и вниманието на останалите и да им напомни. Нещо, което ня много места по света е тотално забравено. Оказа се, че продукция с участието на Рьо-чан ми идва като подарък в момента. И аз бях забравила много неща напоследък, а сега ще си ги припомня, колко е хубаво да гледаш заглавие с прекрасни артисти. А когато в него се прокрадва не само романтична нишка, но и поуки, е още по-прекрасно. Важното е, че и тук Рьо-чан не е сам. В еп. 1 е привлякъл двама свои кохаи от агенция Амюз - Кейске Ватанабе (още един бивш райдър) и Дайчи Канеко (голям талант на агенцията, който може да задмине батковците си, ако продължава със силните участия). Очаквам с нетърпение следващите серии. Вижда се, че ще има интересни гостувания натам.
    2 points
  26. Благодаря за качествения превод.Страхотни сте момичета.
    2 points
  27. Мерсиии Как пък точно тримцата са тук Много добро акустично изпълнение.
    2 points
  28. А, какво ми попадна сега в ютуб... My Favorite Xiumin (EXO) Moments [Cute, funny, silly] Happy Birthday Minseok #HAPPYXIUMINDAY
    2 points
  29. Най-после! Ще играе Воланд в "Майстора и Маргарита" на tvN, от сценаристката на Гоблина.Майстора, ще е Со Джи Соб, а за Маргарита преговарят с Han Ye Seul .Снимките пише, че започват в края на април.
    2 points
  30. Ади, значи поздрав от трите момчета за нас, момичета...
    2 points
  31. Попитали радио Ереван: - Защо Ким Чен Ун, имайки цялата тази власт, не е посегнал на своята тъща? - Защото това е единствената тъща на света, която обича и уважава своя зет!
    2 points
  32. Ама как се държи за този микрофон, сякаш ще изцеди песента от там. Ма няма нужда, Кенто-чан, добре се справяш!
    2 points
  33. И като си говорим за сериали, това е новата начална песен: редакция: цитат от песента : "You're still in bed at 10, your boss Skyped you at 8" Да, много позната ситуация.
    2 points
  34. На 01.04.2019 г. Чен издаде първия си соло албум April, and a Flower. Аз (като по-бавно схващаща) не оцених веднага заглавната песен, но впоследствие се влюбих в нея. Разкошен, разкошен Джонгде. Най-скромния и мил член на #EXO, който открадва сърцата ни най-неочаквано. Интервю на Billboard, което преведох с огромно закъснение, но нека прочетем думите на Чен посветени на първия му албум. Едно прекрасно изпълнение на песента Flower.
    2 points
  35. Ето и превю от предаването All That със SuperM, което очакваме по Nickelodeon на 4-ти април:
    2 points
  36. Айде да споделя и един от азиатските ми любимци. Мисля, че в неговия стил има много от предишните парчета....
    2 points
  37. Вижте, какво са качили този месец! Пеят прекрасно, а Кенто в новия филм-мюзикъл продължава в този дух.
    2 points
  38. E05 сваляне и по-късно
    2 points
  39. Нещо готино от Мияви и щерките му:
    2 points
  40. @Allanon определено мнението не ми е базирано само въз основа на химията й със Со Джун, нито пък съм очаквала кой знае какъв романс между тях предвид разликата във възрастта им. Като зрител имам някакви очаквания, които за мен лично тя не успя да покрие. Видя ми се доста еднопластова играта й, почти една и съща физиономия във всяка сцена. Не ме грабна с присъствието си на екрана за разлика от Kim Dong Hee, който също e нов актьор, но ми направи по-добро впечатление. Пък и всеки си има някои актьори или актриси, които по една ли друга причина не му допадат.
    1 point
  41. То химията в таз драма не беше основната...искаха да го изкарат като да е за Героя, които се движи от отмъщението си и накрая побеждава гадта, дето му е прецакала живота в началото, виновна е за смъртта на баща му и му е отнела свободата, ама той нали е благороден и ще си отмъсти като го победи в неговото поприще....основата е това, нищо ново, просто обичайната история за отмъщение и геройство с опит да се гарнира с романтика, по корейски...е не са се справили особено добре според мен, ако и актьорите да се стараеха....
    1 point
  42. То хората май изтрещяха покрай тоя Covid 19... Да се посмеем поне малко.
    1 point
  43. Присъединявам се към положителните мнения - много ми хареса! Носеше усещането на старите корейски драми, дори не повярвах, че е от 2012-а – мислех, че е правен 2007-2008 година. През цялото време лъхаше на безнадеждност, всеки от героите носеше много болка в себе си и въпреки това не ме депресира, точно обратното. Главните се справиха отлично, без да изпъкват, а Ким Ми Гьонг отново беше блестяща – още с първата си поява и с отровния поглед, който хвърли на сина си, превзе екрана. Обичам я тази жена! Благодарности за превода!!!
    1 point
  44. Много се извинявам, че се намесвам в разговора ви. От това което видях в youtube, субтитрите на въпросния клип са налични на няколко различни езика, освен английски : италиански, испански, немски, френски, турски и японски. Ако ползвате някой от другите упоменати езици, може да го гледате на него. Включително има и опция за автоматичен превод. Цялата тази информация излиза като изберете опцията "Настройки". "За лично ползване", както твърдите, може спокойно да си го преведете с автоматичния преводач от който език искате./ препоръчвам ви да ползвате английския като базов./ Така може да го гледате когато и колкото пъти пожелаете. Аз това разбирам под "лично ползване". Всяка една опция , която предполага клипът да бъде свален, да му се прикачат /или вградят преведените на бг субтититри/ или да се качи в youtube преведен на бг аналогичния текст към същия клип, вече не предполага само "лично ползване".
    1 point
  45. Браво Мрън и на мен са ми любими но докато не мине кризата мисля да не подхващам такъв, стига ми работното място засега ...
    1 point
  46. Гледам сега някаква класация свързана с кпопа за 2019. Въобще не очаквах, че B.A.P ще фигурира там, търсех други имена, та бях доста изненадана като го видях. Да, паднали са надолу със седем места, но и 30 място не е лошо за група, която от почти година не съществува. Радвам се, че все още ги засичам на места, защото най-вероятно вече нещата вървят натам, че скоро няма да ги има никъде. То дори не ми е и до класациите де, а по-скоро да видиш името B.A.P си е готино. Много е гадно любимата ти група да се разпадне. И макар те да продължават напред сами, което ме радва, не е същото някак. Ама пък да не се натъжавам.. Трябва се мисли положително.
    1 point
  47. Guardian Angel 守護神之保險調查/ The Protector Държава: Хонконг Период на излъчване: 24 декември 2018г. - 18 февруари 2019г. Жанр: криминален, драма Епизоди: 36 по 45 мин. Език: кантонски Субтитри: английски Участват: Bosco Wong - Bak Tin Ming Michael Miu - Cheung Tong Annie Liu - Do Sam Yu Kate Tsui - Yip Chi Benz Hui - Fong Chi Keung Резюме: Историята е насочена към разследвания на застрахователни искове и измами. Онлайн/сваляне с английски субтитри
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...