Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/25/2020 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
  EXO ме направиха запален фен на Корейската вълна и след тях се наредиха NCT в топ-листата ми, но хвърлям по едно око и на други групи – естествено BTS в това число Специално ОN MV-версията много ме впечатли заради идеите, които се виждат с просто око, но определено има и много неща, които ми остават неотключени и извън полезрението. Някой да сподели какво е забелязъл, научил, установил? Ясно е, че няма как да не се забележат библейските теми – и с Ной, и с Христовия кръст и възкресение, но има и някаква нишка с храма в червено и огнено, например, която не схванах - някакви идеи какво е там посланието, съдържанието?? Освен, че като цяло момчетата се бият със "сянката си" един вид... Принципно ми се стори, че сякаш всяко от момчетата представя една и съща тема в ралични архетипни трактовки...??? Нали целият албум е по Юнгиански и очевидно архетипите в човешката култура са важно послание... Да надвием сянката си, старото, земното и т.н. Интересно ми стана и с раковината на Junkook, защото тъкмо тия дни гледах статуи на бог Вишну от Индуизма и той обичайно държи раковина в едната от 4-те си ръце, та се рових да разбера символа. Оказа се друга визуална трактовка на Змията-Огън-Кундалини, или божествената енергия в нас – защото има спирала (тоест прилича на навита змия) и издава звук, подобен на Ом. Свързва се и с Кришна, който е следващ аватар на Вишну. А в Бхагавад-гита Арджуна и другите главни герои надуват своите божествени раковини преди решаващата битка, наречена Курукшетра, със своите... роднини, искащи да узурпират водаческата роля... При това бият барабани, тъпани и прочие, които виждаме и тук във видеото... След многобройните кръвопролития, отвратени, Пандавите (на чиято страна е Кришна в битката) се оттеглят доброволно в отшелничество и, между другото, изкачват свещената планина Меру, която е домът на боговете, или нещо като Обетованата земя за Индуизма... и т.н. За гълъбчето на надеждата и мира също е ясно, но не ми идва наум защо момиченцето е с превръзка на очите??? Темида, богинята на Правдата и справедличостта, е с превръзка, за да не е пристрастна в преценките си, когато отсъжда, обаче тук??? И така... Може да сте писали някъде назад по тази тема, но поразгърнах малко страници и не попаднах на коментиране....??? Вишну с раковината.... Седемте кобри над главата му символизират будността на седмия енергиен център, изобрацяван иначе като лотус с хиляда листа –тоест с много висока вибрационност. Edit: P.S. Намерих едно хубаво тълкувание по юнгиански, без да се вземат предвид митологичните архитипове в цялост, но има добри философски трактовки, мисля. Хареса ми
 3. 3 points
  Епизод 3: Тук и Тук
 4. 3 points
  Да покажа какви сладурски емотикони са заредени в Туитър към хаштаговете в очакване на албума на Сухо. Днес StudioNNG публикува видео към "I'M FINE", песен създадена с помощта на феновете на канала NANUMI. Много особен и разпознаваем стил развиват #loeyxmq според мен. На вас харесва ли ви? И понеже в Корея вече е 26.03, феновете заляха социалните мрежи и най-вече Туитър с хаштагове посветени на рождения ден на Шиумин, които се трендваха на първите позиции в приложението. Изт. Allkpop Можем да ги ползваме и утре - все пак 26.03 още продължава. Освен редовните #EXO и @weareoneEXO, актуалните хаштагове за деня са: #Beloved_Spring_Xiumin #ButterflyXIUDay #HappyXIUMINDay
 5. 3 points
  След първите две серии хич не ме впечатлява идеалното гадже, дето може всичко. Фен съм на нервака.
 6. 3 points
  Jay Chou and G-Dragon Headline China-Korea Charity Concert To Fight Global Coronavirus Pandemic Дано успеем да го видим и ние!
 7. 3 points
  Епизоди 1-2: Тук и Тук
 8. 3 points
  안녕하세요 카이입니다 - започва с хубавия му, плътен глас, интервюто на Кай за ELLE Korea. По-късно днес предстои поредният, пети лайф на Чаньол за SM Super Idol League. Излъчване по Huya TV в 20:00 KST. Утре ще е паметен ден за EXO-L. Лидерът ни, Сухо, ще има Q&A лайф по повод 1-вия си самостоятелен албум, а хьонга в групата - Шиумин, навършва 30 г. Липсва ни, обичаме го и си го чакаме. В негова чест предстои соц. мрежи. да бъдат заляти с хаштаговете по-долу. #/ButterflyXIUDay #/HappyXiuminDay Последно засега. Усмихнете се, никога няма да прекалите с #EXO.
 9. 3 points
  Този път ние изненадахме снега: два дена преди да завали затворихме пътищата...
 10. 2 points
  Tell Me What You Saw (2020) Южна Корея Епизоди 16 Превод: 01. lostris - 100% 02. mrnkaloto - 100% 03. Tonet_KA - 100% 04. mackova - 100% 05. jjulie81 - 100% 06. Снежана - 100% 07. lostris - 100% 08. Tonet_KA - 100% 09. Снежана - 100% 10. lostris - 100% 11. jjulie81 - 90% 12. Tonet_KA - 100% 13. Снежана - 100% 14. GFotaku - 100% 15. Tonet_KA - 80% 16. lostris - 100%
 11. 2 points
  MY ENGINEER THE SERIES Страна: Тайланд Тайландски: มีช็อป มีเกียร์ มีเมียรึยังวะ По комбинацията на два Bl романа, "My Engineer Has a Gearbox," и "Space Between us," Жанр: Училищен романс Епизоди: 14 Период на излъчване: от 14.03.2020 година до 13.06.2020 година. Продължителност: 50 мин. Канал: WeTv Режисьор: Lit Samajarn Dramawiki Участват: Cooper Patpasit Na Songkhla - като Бон Poy Kritsanapong Soonthornchatchawet - като Дуен Perth Nakhun Screaigh - като Рам Lay Talay Sanguandikun - като Кинг MD Natthapong Phibunthanakiet - като Др.Тара Shane Nutchapol Cheevapanyaroj - като Фронг Inntouch Naphat Chalermphonphakdee - като Бос Ryan Peng - като Майк Резюме: Дуен е студент по медицина, който без да иска разбива носа на бъдещия инженер Бон и бива наказан да купува роза от бедно дете на улицата всеки ден. С какви ли трудности ще се сблъсква, докато изпълнява наказанието... Галерия Ost Свали с и Свали с английски субтитри онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри
 12. 2 points
  Love Scenery 良辰美景 好 时光 / Liang Chen Mei Jing Hao Shi Guang Произход: Китай Жанр:романтика Епизоди: 35 Режисьор: Цин Джън Сценарист: Цяо Яо Продуцентска компания: Star Lotus Pictures Адаптиран от романа Ming Qiang Yi Duo, An Jian Nan Fang (明 枪 易 躲, 暗恋难 防) от Цяо Яо Участват: Xu Lu като Liang Chen Lin Yi като Lu Jing Hu Bing Harry Hu Yunhao Zhong Danni Описание: Лян Чън и Лу Дзин са двама души, всеки от които блестина своето поприще. Чрез най-чистия, най-красивия звук Лян Чън се стреми да поднесе добра музика на своята публика. Лу Дзин, който обича компютрите и аналитиката, е високо признат за работата си в изучаването на сложните човешки поведения. Самият популярен геймър, той е верен фен на Лян Чън и неин младши в училище. Двама души, които първоначално са били непознати, преследвайки собствените си мечти кръстосват пътеките си.
 13. 2 points
  Епизод 12:
 14. 2 points
  Черно коте, виждам ентусиазъм, разбираемо е. Аз съм поне 33 години по-голяма от теб и гледам това, и не само, превеждам го. Има по-стари неща.... и също красиви. :-)))) Това е първото и хубаво по темата. Няма как да наводним форума с БЛ. Има си тема за това.
 15. 2 points
  По подобие на "Marvel Universe", съществува и "Bangtan Universe", която е създадена през април, 2015 година; това е вселена населена с фикционални характери носещи имената на членовете на BTS (личните им истории са доста трагични); историята се разкрива в музикални клипове, тийзъри, комикси, тайнствен "Туитър" акаунт, VCR клипове, които са пускани по време на концерти, "BU The Notes" (книга), и още, и още... Момиченцето с превръзка на очите е сестрата на характера V от BU; когато клипът излезе мнозина сметнаха, че тя репрезентира A.R.M.Y., но се оказа че грешат. В "Туитър" има доста фен теории свързани с "Bangtan Universe" за тези, които искат да знаят повече. За да се схване "Bangtan Universe" се иска доста четене, слушане и гледане, защото информацията е разпръсната буквално навсякъде из творчеството на BTS. Ето три сайта, които могат да помогнат на заинтересованите: "Deconstructing The Bangtan Universe" "A GUIDE TO BU CONTENT" "BTS Universe"
 16. 1 point

  Version (Complete)

  7,427 downloads

  Превод: Donet Редакция: mrnkaloto За версиите: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 17. 1 point
  Хахаха, това признание за легото за първи път го чувам! Ше ме убие тоз Kai – да реди до зори лего на леглото си и после да спи на земята, че да не се загуби някое чаркче Песента на Чани е интересна, хареса ми повече от предишната – най-много ми допадна рапирането му в първата част и чаках пак да се появи, но не се повтори...
 18. 1 point
  С една дума , коте, опитай го, ако ти хареса може да го продължиш. Жанрово е издържан и става за гледане, но е субективна преценка на всеки. Относно доктора, набързо:
 19. 1 point
  Yunho за Under Armour и CGKorea.
 20. 1 point
  Доста актуална девета серия за мартенския ни сезон... въпреки че акцентът е друг. И първи сезон гледах навремето, но вторият определено е по-добър, а с тия хора мога да гледам и десетина сезона на тоя сериал. Най-вече ме радва ей тоз сладур - Ким Санг Хо. Фен съм му още от Шити хънтъра. Що тичане изтърча в тоя сериал. Хитра лисица обаче, докопва се все до вярната пътека. В 11 серия направо пък бях изтръпнала заради малкия, та набързо се спойлирах за последната серия, щото сЪрце не трае.
 21. 1 point
  @debil4e, лъжеш, не можеш да намериш субсите, затуй. Ама ако ме подкупиш, ще ти кажа къде са Аз може и да го прегледам, като свърша другия.
 22. 1 point
  Симпатична психологическа драма. Имаше си всичко. Интересно включване на бентото в комуникацията родител-дете. Хем и без това туй пусто бенто знаем , особено как в малка детска възраст им е много застъпено. Главната героиня играна чудесно от Shinohara Ryoko е много симпатичен човек, силен човек и родител на място. Хареса ми като цяло и нямам забележки. Локацията на филма повече от приятна, слънчев вулканичен остров който е "Токио но не е Токио" както се шегуваха.
 23. 1 point
  @melis95 не само на теб и на мен ми харесва.
 24. 1 point
  Forget You, Remember Love 忘记 你 , 记得 爱情 / Wang Ji Ni Ji De Ai Qing Държава: Китай Уебсайт: Tencent, Mango TV Дата на излъчване: 23 март 2020 г Ефирно време: понеделник-сряда 20:00 (2 eps), още 6 eps за VIP (вижте календара за гледане ) Жанр: Романтика Епизоди: 38 Режисьор: Лианг Уени Продюсерска компания: Tencent Penguin Pictures, Прияте Субтитри: Английски Участват: Xing Fei като Ye Qianyu Jin Ze като Shan Junhao Jiang Xingcheng като Fan Yunyi Li Zhengjun като Xu Ziqian Wen Yuan като Tai Chu Ju Laiti Zhao Xiaoqiao Dong Zhichengтват: Описание: Той е изпълнителен директор, който никога не предприема половин мерки, за да постигне това, което иска. Срещата му с Йе Цианю не е приятна, тъй като той е разпоредил закриването на Guanmei Inn, място, което на Йе Цианю е скъпо и на което държи. Когато Шан Дзюнхао попада в инцидент преди свтабата си и се събужда без спомени от миналото, Йе Цианю му дава фалшива самоличност. През времето заедно се сближават, макар тя да знае, че един ден той е длъжен да си тръгне. Свали Онлайн с английски субтитри
 25. 1 point
  @merisa За 2gether засега върви много добре. Ще чакаме и ще видим признанията, може би ;д Tine вече разбра, но е най-хубаво да чуем признанието. @chernata kotka Сякаш малко им куца актьорското майсторство в My Engineer. На единият незнайно защо гласа му е на запис и думите, които "казва" се разминават, много зле, иначе сериала става. Повече ми харесваше 1ви епизод отколкото 2ри. :д П.С Само на мен ли ми харесва името Sarawat? И как Tine го произнася (Салават)
 26. 1 point
  [Stray Kids : SKZ-PLAYER] Bang Chan "우리집(My House)"
 27. 1 point
 28. 1 point
  Ново видео, прясно ,прясно. А парчето ми хареса:
 29. 1 point
 30. 1 point
  @mrnkaloto, в това време на вируси никой не иска да е жертва! Да приемем друга дума, например доброволци! 13-и значи да взимам?
 31. 1 point
  Дори и телевизия The Voice пишат статии за добрите каузи на момчетата
 32. 1 point
  Филм с несложен сюжет и история, която постепенно се разгръща и ни разкрива няколко очарователни моменти. Мисля, че главните актьори отлично ни обрисуваха характерите на героите си. Едно нещо обаче ми липсваше, за да се потопя напълно в атмосферата на драмата, и това е химията между двамата. Не успях да усетя привличането помежду им.
 33. 1 point
  Eric Nam - Love Die Young (Live Performance) | Vevo Eric Nam, Marc E. Bassy - Congratulations (Live Performance) | Vevo
 34. 1 point
  ONEWE [3/4] SOLO CONCEPT PHOTO YONGHOON KANGHYUN HARIN DONGMYEONG CyA
 35. 1 point
  Сега, да си дойдем на думата и да видим какво става около момчетата тия дни... На 22 март в социалните мрежи плъзна новината и няколко снимки, че седмината, да седмината са заедно на заведение и се забавляват. Това естествено взриви феновете и имаше доста радостни писания, около случващото се. Другото интересно същия ден е пост на мениджър на Monsta X в туитър, който гласи следното: Wonho = King. Just saying. Ето това също донесе много въпроси в главите на Монбебе. След това Hyungwon написа пост в Talk Tok, в който всъщност буквално се извини. Нали знаете как при тях, в Корея имам предвид и без да си виновен, трябва да се извиниш. По-голямата част от феновете се борят за Уонхо, но все пак има и такива, които са срещу него, които подкрепят по-скоро Ot6, та и по-лошо- Ot5 и явно след като новината, че седмината са били заедно плъзна, са написали доста негативни коментари за това във фенкафето на групата, критикувайки настоящите членове за взаимодействието с Уонхо. /Имало е неща от сорта "Как могат да бъдат с един престъпник"/...Затова и Hyungwon се извини. Това пък хич не се хареса на останалите Монбебета, тези които подкрепят Ot7. Първо, те си подкрепят седмината, второ, защо е трябвало Hyungwon да се извинява, заради такива индивиди. Тъжно им е заради него, но и са ядосани, защото те се борят Уонхо да се върне, а сега заради тези хора навсякъде излиза, че все едно всички не го искат. Яко са се активирали и дори днес постоянно ми излиза, че продължават да докладват лошите коментари, да блокират, дори искат от Starship да промени начина на коментиране във фенкафето им или да следи какво се пише, нещо такова беше. Най-вече да махнат тези потребители, които пишат лоши коментари, да защитят изпълнителите си. Войната е голяма, изглежда сега тези за Ot6/Ot5 искат да се махне профила на Уонхо във фенкафето /тук се учудвам аз, че все още не е махнат от компанията, все пак го изтриха отвсякъде/, но Ot7 дава як ступор...Да видим какво ще стане. Но не мисля, че истинските Монбебета ще се дадат... Но пък и една хубава новина...Монбебе постигнаха своето. Песента на Monsta X от 2017 г. “From Zero” е на върха на Billboard’s World Digital Song Sales Chart, тъй като Монебебе показва поддръжка за Уонхо. И по-готиното е, че това е и заглавието на статията в Soompi, дори там отчитат, а и навсякъде, че всичко това се прави точно заради Уонхо. Феновете на Monbebe Monsta X изпратиха своята песен от 2017 г.“From Zero” до №1 в класацията за продажби на цифрови песни на Billboard! В класацията за седмицата, приключваща на 28 март, място № 1 е грабнат от MONSTA X „From Zero“ от мини албума им „The Code“ от ноември 2017 г. Уонхо композира, написа текста и аранжира парчето, а феновете изказаха своята подкрепа към него, като направи "From Zero" да скочи до върха на класацията. #FromZeroForWonho
 36. 1 point
  Сехун за списание "L'Officiel Hommes"
 37. 1 point
  2029 година: - Ти къде завърши училище? - Основното по БНТ 2, средното - по БНТ 4.
 38. 1 point
  Ето значи Чен отгога ни е спойлвал, че пръв ще се отреди, хехе Следващият голям романтик изглежда да е Сухо... Това видео за първи път ми попада пред погледа и ми стана забавно, а пише в описанието, че при 20 М гледания ще има друг подарък за феновете, но какъв ли ще е бил... не казват.
 39. 1 point
  Напълно съм съгласна, хумористичните ситуации им се получава много добре, а главната "мажоретка" има толкова положително излъчване с чаровната си усмивка...Приятелите му имам чувството, че за събрани от кол и въже от другите бойс льов сериали, виждам поне три познати лица.Па и само такива отвеяни другарчета да искаш за всичко можеш да разчиташ....
 40. 1 point
  Много приятен сериал. Забавлявам се доста с него, а и има хубави романтични моменти, въпреки пълната заблуда на единия от двамата сладури. Момчетата в главните роли са много красиви и чаровни и играят супер естествено, много добре се справят с ролите си за момента и химията е на макс. OST Малко от сладурите И пак
 41. 1 point
  А, тва си го бях заплюла да го пробвам заради Джанис и заради резюмето у мал: Кънки с остър връх по китайски и без фигурно пързаляне
 42. 1 point
  ТЪРСЯ МЪЖ - работлив, грижовен, моногамен, да не е рибар, да не гледа с часове футбол. Ще го показвам на другите жени за пари. ======================================================= В началото на една връзка на жените им се струва, че всички мъже са смотани, само техният - не. По - късно разбират, че всички мъже са смотани, ама колкото техния - никой... ======================================================= Събрали се мъж с пари и жена с опит. След раздялата им... Мъжът бил с опит, а жената с пари! ======================================================= Има мъже, които помагат във всичко на жените! Те са нарисувани на банкноти! ======================================================= Разговор между идеалният мъж и идеалната жена: - Скъпа, искаш ли да отидем до бижутерията и да ти купя пръстен с огромен диамант? - Не.
 43. 1 point
  Този сериал ми стопли душата.Така ми се иска тази любов да се впрехвърли и в реални я им живит.Определено бяха сладка двойка.Само едно не ми хареса ... тези рибешки целувки ....
 44. 1 point
  Първо искам да благодаря за субките. Благодаря Ви дами за труда!! А за сериала, и аз се присъединявам към харесалите. Исках да гледам корейски сериал точно както преди 10г. Въздействащ, типично по корейски с всички недостатъци и някои необясними неща. Изключителен Бини!! Имаше химия, имаше много милички моменти, прекрасна игра на Сон Йе Джин, даже не очаквах, че толкова ще ми допаднат като двойка. И разбира се колорита на аджумите от селото, доста добро попадение. Пета рота, без тях филма нямаше да е пълен, за първи път гледах тези момчета, но много ми харесаха. Имах нужда точно от това, да се разсея от действителноста, да помечтая, да мисля за хубави неща и да се вълнувам, в очакване на следващия прекрасен сериал, Романтиката винаги е на мода!
 45. 1 point
  Крал Гънчого 근초고왕 / Geunchogo Wang / King Geunchogo Режисьор: И Дже Йонг Телевизионен канал: KBS1 Жанр: Драма | Исторически Епизоди: 60 Участват: Кам У Сонг - крал Гънчого (The King and the Clown) Ким Джи Су - Хуа от Пуйо (Legend) Ан Дже Мо - Джин Сонг (The King and I, Hometown Legends) И Джонг Уон - крал Когукуон (East of Eden, The Kingdom of The Winds, Kim Soo Ro) И Джи Хун - Хе Гън (Hello! Miss) и др. Резюме: Сюжетът на сериала проследява живота на крал Гънчого, един от най-великите крале на Пекче. По време на неговото управление кралството е в разцвета си - както в икономическо отношение, така и във военно. Благодарение на успешните си завоевания, той контролирал по-голямата част от Корейския полуостров, а политическите му умения били на излючително високо ниво. Сваляне с български субтитри Сваляне с български субтитри 2 Онлайн с български субтитри Сваляне с английски субтитри Сваляне с руски субтитри OST Пожелавам ви приятни мигове с
 46. 1 point
  Singer 2020 ep.6 Свещеното дърво Наскоро срещнах термин " магьосник отвъд класификацията" ! Точно това е Хуа Хуа. Обикновената класификационна скала не може да го засече, той е над и отвъд нея - просто носи друго измерение в музиката.
 47. 1 point
  Много хубав филм. Красиво сниман, с визия. Тази толкова великолепна къща. Опитвам се да отсея от чувствата си , защо се чувствам толкова добре! Прекрасно, спокойно, тихо, нежно. Два скандала, сълзи... но те са толкова емоционални, че запецваш и ти избиват сълзи. Чувства... Емоции... Минало, старо, бъдеще? Букет от чувства. Огромно удоволствие е за гледане.
 48. 1 point
  Доста приятно филмче, без много драма, без излишно суетене и с нелош финал.
 49. 1 point
  Втори сериал ще ме откажат да гледам, заради прическата на главната. В Bloody Romance по ме кефеше. Дано до следващия еп й порасне косата
 50. 1 point
  Ами аз съм гледала само няколко, като вкл. и Такуми! Аз съм му една от мн фенки! Също няма нищо лошо да се гледат тези филми. Мен лично мн ме кефат и не ги мисля за извратени. Както казаха останалите може би това се дължи на факта че сме момичета и тези филми са направени с насока за момичешкият интерес.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...