Jump to content

Отличници

  1. mari227

    mari227

    Потребители


    • Points

      13

    • Мнения

      68


  2. mrnkaloto

    mrnkaloto

    16 години ФЕН


    • Points

      11

    • Мнения

      4915


  3. asha

    asha

    Екип Субтитри


    • Points

      10

    • Мнения

      2174


  4. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      10

    • Мнения

      5215


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 02/15/20 от всички области

  1. Бях на улицата, някой стреля, почнахме да бягаме и след 2 часа ми дадоха медал... Било маратон.
    6 points
  2. За неутрализиране на негативната енергия, Фън Шуй съветва разположението на жената да е извън къщата.
    5 points
  3. Имам приятелка, която понякога изпада в „дупка“ и я налагат разни мрачни мисли от сорта как тоя или оня имат това или онова(не става въпрос за материални неща), пък тя не.И тогава и цитирам една мисъл от „Save the last danse for my“(обичам да си записвам разни мисли от сериалите)-„Животът е твърде кратък-цени това, което имаш. Само така ще бъдеш истински щастлив.“ Не в смисъл, че човек не трябва да има мечти, но много често не оценява нещата, които има.Та в повечето случаи има ефект и успявам да я изкарам от „дупката“.
    5 points
  4. Епизод 40: Благодаря на всички момичета, които ми се вързаха на акъла и се включиха в превода - @SNOWMOON, @DesVit, @mi6ka006, @Matrim Бих се радвала да се засечем отново в други проекти! Благодарности на @helyg, че насочи повечето момичета, и на @asha, която се ангажира с търсенето на руски субтитри - Сърдечно благодаря и на @mrnkaloto, която търпеливо качваше субтитри и за едночасовите версии - Благодарности на всички, които изчакаха търпеливо превода и изгледаха сериала с български субтитри - дано да сме се справили и да не сме ви разочаровали твърде много На всички, на които тепърва предстои да гледат сериала - приятно гледане и дано ви хареса! P.S. Малко като благодарствена реч на "Оскар"-ите прозвуча, но какво пък - сериалът така и така спечели не малко награди
    5 points
  5. Последен епизод Е16 Тук и довечера тук Благодаря на целия екип за бързата и приятна работа по този мил сериал
    4 points
  6. Как са измислили френския: - Половината букви в думата ще четем Бог знае как, а другата половина изобщо няма четем. - Да не забравим и ченгелчета отгоре! Английски: - Хайде да няма много букви в думите, да са кратки, но ще четем гласните както ни падне! - И значението да се мени непредсказуемо, в зависимост от предлозите и социалния статус на говорещия/пишещия. Италиански: - Хайде да завършваме всички думи с гласна! - И да ръкомахаме! Че е горещо. Испански: - Да се погаврим с италианския? Руски: - Ще пишем думите в произволен ред, а смисъла ще предаваме с интонацията. - Да не забравим - представки и наставки! Полски: - Да си говорим на славянски, но по западно европейски правила? Немски: - За какво са ни интервали? - Слагай още букви! Китайски: - Вместо думи, ще използваме звуци от природата! - Виж каква драскулка нарисувах! Така ще се пише "слънце", а това е: "Крави пасат на поляната". Цялото ще означава "маса". Японски: - Искаш ли да изговаряме всички звуци с еднаква интонация? - Обаче да е респектираща. Нека всички се страхуват! ----------------- Не искам да живея в Париж! Първо, не знам френски и второ - далече ми е от работата. --------------
    4 points
  7. Гледах го след като беше спечелил в Кан с руски субтитри.Казах си-хубав филм ама чак за голямата награда...Преди два дни го изгледах пак и дали защото се фокусирах върху самия филм, а не да се вторачвах в субтитрите, ми хареса повече.Това, което ми направи най-голямо впечатление беше играта на актьоритеИмах чувството, че не снимат филм, а ги гледам в реалния живот.Много естествено им се получаваше според мен.
    3 points
  8. Ще скачам за пръв път с парашут. Тандемен скок с инструктор. Дойде човекът, върза се за мен и скочихме. Сред писъка на вятъра (и моя), успях да го чуя как изкрещя в ухото ми: - От колко време сте инструктор? фиууу туп..
    3 points
  9. В гората така. Думам ви аз, че иновативен сериалът, вие не вярвате.
    3 points
  10. Две блондинки се разхождат в МОЛ-а и едната пита другата: -Муцка, какво да му взема на моя за Свети Валентин? -Ми, вземи му джипа!
    3 points
  11. = Епизод 18 = „Културен фестивал“ Свали: Гледай онлайн :
    2 points
  12. Линк за плейлиста във Vbox7: Тук
    2 points
  13. Изобретението на Дон Жуан беше върховно,засмука човечеца и оня вече само като го види, се разтреперва. И как се моли на Дедо да го изкара. А той се пули оня как разглобява джаджата и нищо не намира... Рекох само жените го правят... Това с дрехата... Обаче,кво беше и това, Дедо вдига палец нагоре, и досега ли е безсмъртен... Че използва съвременни прийоми.
    2 points
  14. Обаче видя ли Барона, що вика, да провеждам спешно спасяване, да не е чичо ти в кревата на Дидзюн
    2 points
  15. Много хубав епизод Е07-08 и довечера тук Онлайн Е07-08
    2 points
  16. Много, много ми хареса сериала. Отдавна не бях се залепяла за екрана. Главните се справиха чудесно.
    2 points
  17. Филмът е трогателен, пълен с истина и разказва историята на една невинна и неосъществена детска любов, която оставя вечни спомени и болка. Засяга темата за социалните различия в японското общество. Принципно почти никой филм не ме разплаква, но този разби металното ми сърце на парчета, събра ги и ги разби на още по-малки. През цялото време бях във филма и исках да променя всичко, но нямах силата. Нямам думи да опиша всички емоции, които съм изпитал докато го гледам и обмислям. Не искам да причиня моята болка на никого, но повярвайте ми Snow Prince трябва да се изгледа поне веднъж.
    2 points
  18. Браво, момичета! Още един дружен превод, завършен за нула време! Страхотни сте!
    2 points
  19. Аз не мога да дойда, но ако се направи нещо като виртуална среща, в тема, където да се отпразнува този Р>Д-да, ще присъствам.
    2 points
  20. Здравей, @mari227 Радвам се, че си тук, а не при депресията си и го казвам от личен опит С всички сили трябва да се борим с тази мръсница и хич да не те интересува кой какво говори. Бъди добре и направи и другите хора около теб добре
    2 points
  21. Ако някоя Хотест не е видяла да ви споделя: днес в официалния канал на 2PM Japan в YouTube пуснаха всички японски сингли на групата с, меко казано, супер качество. Направо страхотни. Броиш на воля падащи розови венчелистчета, снежинки, вратовръзки, плочки и т.н. Скоро излиза DVD-то "THE BEST OF 2PM in Japan 2011-2016" и това е причината японците да ни зарадват с тези клипове, които ще бъдат включени в албума. Аз ви пускам една от най-любимите ми - "Winter Games" , а останалите на канала в You Tube.
    2 points
  22. На 13 февруари бяха обявени номинациите за "2020 Nickelodeon Kids’ Choice Awards", BTS са номинирани в следните категории: 01. "Favorite Music Group" (останалите номинирани са Fall Out Boy, Jonas Brothers, Maroon 5, Panic! At The Disco и The Chainsmokers). 02. "Favorite Global Music Star" (другите номинирани са Dua Lipa, J Balvin, Rosalía, Sho Madjozi, Taylor Swift и Tones and I). "BTS Scores 2 Nominations For "2020 Nickelodeon Kids’ Choice Awards"" "BTS Receives 2 Nominations From “The 2020 Nickelodeon Kids’ Choice Awards”" "BTS go head to head with Jonas Brothers for best band at "2020 Nickelodeon Kids’ Choice Awards"" BTS са номинирани в категорията "Korean Artist of the Year" на "2020 JOOX Thailand Music Awards"!!!
    2 points
  23. Изчела съм всички страници в тази тема и честно казано не очаквах толкова хора да ме поздравят, но съм много щастлива и благодарна за вниманието.debil4e,то и синът ми се учуди като разбра, че гледам фентъзи и екшъни, които изобщо не поглеждах преди.Аз не мога много добре да изразявам с думи чувствата и мислите, които ме вълнуват, когато гледам сериал или филм, но ще опитам. А и да си призная, това е първият форум, в който се регистрирам(а иначе чета непрекъснато най-различни, но най-вече тенискафе и на първо място вас, разбира се).
    2 points
  24. Бравооооо! Благодаря на целия рояк пчелички, сега се нареждам за гледане и аз. Не ме търсете тия дни (в Русия съм, в Русия съм).
    2 points
  25. Е, хайде сега, уважаема @mari227, може да сте "баба", но само на внуците си, и "пенсионерка", но само по ЕГН. Така както чета, сте с достатъчно младежки дух и отворен за нови предизвикателства интелект, на които мисля, че доста по-ненапреднали с ЕГН-то могат да ви завидят. А щом и сте к-поп фен и на концерт сте била дори - шапка ви свалям! При мен не се получава! Не, че и аз не съм си натъпкала телефона с корейско/ и тук-там нещо друго за цвят/, но са само ОСТ-та, които свързвам не с изпълнителя, а с героите и сюжетното действие на любимите ми сериали. И прекрасно разбирам това, как далекоизточния свеж полъх е изпълнил живота Ви с нов смисъл, стремежи и интереси. Дал Ви е тласък да продължите да развивате и надграждате себе си като личност. Преживях подобно нещо. Казват, че си стар тогава, когато вече нищо не може да ти се случи за първи път. Сигурна съм, вече знаете, че младежкият ви дух си е съвсем жив и на мястото си, нали? И това е най-важното. Пожелавам от сърце още много щастливи моменти с Азия, филмите и форума. Добре дошла!
    2 points
  26. Здравейте, Аз съм една от малкото баби в този форум, та затова след близо 4 години, откакто ви чета, реших да се регистрирам.Казвам се Мариана и живея в София. Пенсионерка на 64 години.Имам двама сина и една внучка на 4 години. Как започна всичко-допреди 4 години гледах основно испански сериали.И в един момент, когато нямаше какво да гледам, попаднах на тема „Препоръчайте ми сериал“(мисля, че беше в бг мама).В няколко поста се споменаваше корейски сериал и аз както много други в началото си викам-тия пък корейски, но реших да го погледна и...ясно е какво се случи-сериали, филми, език(от 2 години посещавам уроците по корейски в Корейския кът на Столична библиотека), музика, кухня, история и всичко свързано с Корея.Вече съм изгледала повече от 200 сериала(само корейски) и около 60 филма(основно корейски и няколко японски и китайски).Влиянието на корейското кино и музика върху мен беше направо удивително-изчезнаха всички депресивни мисли, които има човек, когато се пенсионира и загуби част от социалните си контакти. Та в този смисъл много съм благодарна, че ви има, а също и на преводачите, защото аз гледам само с български и руски субтитри. Много бях щастлива, че успях да отида на концерта на FT ISLAND в Будапеща 2017г, защото ми беше любимата група(жалко, че така се получи при тях).Имам около 300 песни(обичам корейските балади) на стария ми телефон, който използвам като mp3-ка и където и да ходя съм със слушалките.На младежите сигурно им е странно да видят някаква бабичка със слушалки на ушите, но не ми пука.Та това е моята история на любовта ми към корейското.И накрая да благодаря още веднъж, че ви има!
    2 points
  27. Ако бях мъж в Япония, днес шях да се спукам от елитен шоколад... Освен да ида си купя...
    2 points
  28. Chocolate (초콜릿) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 29 ноември 2019 – 18 януари 2020 г. Време на излъчване: Петък - Събота 23:00 Жанр: Кулинарен, Романс, Медицински, Мелодрама Канал: JTBC Епизоди: 16 Режисьор: Lee Hyeong Min (Miracle That We Met, Strong Woman Do Bong Soon, Bad Man, The Snow Queen, Sorry, I Love You, Winter Sonata) Сценарист: Lee Kyoung Hee (Thank You, Uncontrollably Fond, I’m Sorry, I Love You, A Love to Kill, Nice Guy, Will It Snow for Christmas?, Sang Doo! Let's go to school) Субтитри: Английски Участват: Yoon Kye Sang като Lee Kang Ha Ji Won като Moon Cha Young Jang Seung Jo като Lee Joon (Lee Kang's brother) Min Jin Woong като Tae Yeon (Cha Young's fraternal twin brother) - Kim Min Joon като Tae Yeon (young) Kang Boo Ja като Kang and Joon's grandmother Lee Jae Ryong като Kang and Joon's father Teo Yoo като Kwon Min Seong Yoon Bo Ra (Sistar) като Hui Na в епизоди 13 - 16 Резюме: И Канг (Yoon Kye Sang) израства в малък морски град с мечтата да стане готвач. Но оставайки тази мечта, става неврохирург. Той изглежда студен, но всъщност има топло сърце. Когато Мун Ча Йонг (Ha Ji Won) е все още дете, срещна И Канг в малък ресторант в морския град, тогава той ѝ дава сготвена от него храна. Така момичето се влюбва в готвенето и решава да стане готвач. Сега, години по-късно, двамата се срещат отново – тя като известен готвач на италианска храна, а той като успял неврохирург. Те започват благотворителна работа в хоспис, която не само им помага да открият себе си, но и да станат по-добри хора… Свали с Онлайн с Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  29. The Game: Towards Midnight (더 게임: 0시를 향하여) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 22 януари 2020 – 25 март 2020 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:00 Жанр: Драма, Фентъзи, Криминален, Мистерия Канал: MBC Епизоди: 32 Режисьор: Jang Joon Ho (Time, Begin Again) Сценарист: Lee Ji Hyo (King of Dramas) Субтитри: Английски Участват: Ok Taecyeon (2PM) като Kim Tae Pyung Lee Yeon Hee като Seo Joon Young Im Joo Hwan като Goo Do Kyung Jeong Dong Hwan като Teacher Baek Park Ji Il като Nam Woo Hyun Park Won Sang като Lee Joon Hee Jang So Yeon като Ji Won Choi Jae Woong като Han Dong Woo Резюме: Ким Те Пьонг (Ok Taecyeon) има специална способност – когато погледне в нечии очи, той може да види точния момент на смъртта му. Те Пьонг е интелигентен, богат и красив и въпреки специалните си способности е блестящ и искрен човек. Докато странен случай на серийно убийство не привлича вниманието му. Той си сътрудничи с детектив Джун Йонг (Lee Yeon Hee). За негова изненада единствената смърт, която Ким Те Пьонг не може да види, е смъртта на Джун Йонг. Со Джун Йонг (Lee Yeon Hee) има силно развито търпение, разбиране и интуиция, когато става дума за местопрестъпления, но носи дълбок белег от смъртта на баща си, когато е била малка. Пътят на двамата се пресича с този на патолога Ку До Гьонг (Im Joo Hwan), който е известен с добрия си външен вид и приятелската си усмивка, но всъщност е истински перфекционист. Той има репутацията, че постига резултати за четири седмици, затова Со Джун Йонг го нарича „Четири седмици“. Ще успеят ли тримата да разплетат загадката на тези убийства? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  30. Wind, Clouds and Rain 바람 과 구름 과 비 / Baramgwa Gureumgwa Bi Базиран на романа "Baramgwa Gooreumgwa Bi" на Lee Byung Joo Държава: Южна Корея Излъчване: 17 май 2020 г. - 8 август 2020 г. Оригинална мрежа: TV Chosun Жанр: Драма, исторически Излъчваща мрежа: TV Chosun Период на излъчване: 31 май 2020 г. - 31 юли 2020 г. Ефирно време: събота и неделя от 22:50 Свързан с: Wind, Clouds, and Rain (KBS2, 1989) Епизоди: 21 Режисьор: Yoon Sang Ho Оригинал: Lee Byung Joo (이병주) Сценарист: Bang Ji Young (방지영) Субтитри: Английски Участват: Park Si Hoo като Choi Chun Joong Ko Sung Hee като Lee Bong Ryeon Jeon Kwang Reol като Heungseon Daewongun Sung Hyuk като Chae In Kyu Wang Bit Na Hong Seung Hee Описание: История, изобразяваща жестоката борба за трона в Чосон. Че Чун Джунг е роден в престижно семейство, но семейството му е убито. На него се гледа като на пророк, но в крайна сметка се превръща в най-могъщата личност в Чосон. Той е наясно със съдбата на Чосон и се опитва да я промени. С красив външен вид, изискан, Че Чун Джунг се занимава с бойни изкуства, хазарт, пеене и танци. Той е и романтик, който посвещава живота си на жената, която обича. Добър оратор и с блестящ ум за политиката той ще създаде чудо, превръщайки И Ха Ънг в най-могъщия мъж в Чосон, синът му в крал и Мин Джа Йонг, момиче от улици, в императрица на Чосон. И Бонг Ньон е красива принцеса и дъщеря на крал Чолджонг. Тя има специална способност да вижда съдбите на хората. Способността ѝ е благословия и в същото време проклятие за нея. И Бонг Ньон среща Че Чун Джунг и двамата се опитват да променят съдбата на Чосон към по-добро. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри С английски субтитри онлайн С руски субтитри онлайн
    1 point
  31. Version (Complete)

    7164 сваляния

    Превод: Snowmoon, Tonet_KA, VesSun, mackovа, lostris, Izida, papurche, Desi_Zh и mrnkaloto за версиите: 1080p-NEXT, 720p-NEXT, 450p-NEXT, 360p-NEXT, 540p-NEXT
    1 point
  32. Version (Complete)

    6819 сваляния

    Превод: nevi_qq Редакция: helyg Форумна тема За версиите: Well Intended Love S01 1080p.NF.WEB-DL.DDP2.0.x264-TEPES Well-Intended Love (2019) Complete 1080p WEB-DL AAC H.264-HQC
    1 point
  33. Напротив, драмата премина набързо в един епизод и остава да заформят хепиенда. И...то пък, като, че до сега не беше фантасмагория!
    1 point
  34. Вчера излезе първият албум на английски език на групата “All About Luv”... Monsta X - BESIDE U (Audio) ft. Pitbull Monsta X Talks All About Luv, Working w/ Pitbull & Falling on Stage
    1 point
  35. Иха,аз го оставих когато тя попадна в земното царство. Ще коментирам там. Благодаря,че ми казахте за този сериал.Беше ми много интересно.
    1 point
  36. Как трябва да говорят дамите: — Прости ми, НЕ бях права! — Скъпи, убеден ли си, че пи достатъчно? — Не бърборя ли твърде много? — А бе я да се разкарам! — От днес реших да ходя гола вкъщи. — С приятелките ми ти приготвихме изненада. Момичета, събличайте се! — Сестра ми иска да остане довечера у нас. Имаш ли нещо против, тя да си легне при нас? — Излизам за малко. Да ти купя бира. — Какво такова да направя, че да загладя вината си? — При родителите ще отида само аз, а ти с тайфата отиди на стриптийз. — Нима не трябваше в момента да си в кръчмата с Пешо? — Толкова ме възбуждаш, когато си пиян! — Виж какво, аз печеля прилично. Защо ти е да работиш? По - добре се научи да играеш на покер. — Скучно ми е... хайде да се забавляваме в банята! — Мога ли да те помоля да отидеш на бар с приятелите си тази вечер? — Върви ни! Заложи на черно отново! — Ти си толкова секси, когато си махмурлия! — Я по - добре да пием по една бира и да погледаме мача, майната му на магазина! — Харесва ми, когато риташ с момчетата в събота... само бих желала да имаш време и в неделя да пориташ. — Скъпи, дъщерята на съседите отново се пече на терасата, отиди и оцени балкона ѝ! — Не би ли могъл отново да ме шляпнеш по дупето? — Не, не, сама ще сменя маслото на колата. — Твоята майка е значително по - добра от моята. — Направи ми услуга, забрави за този тъп Свети Валентин, и си купи най - накрая нов джойстик! — Ама разбира се, отиди утре на лов — в края на краищата годишнината от сватбата можем и догодина да я отпразнуваме! — Хайде да вземем готино пoрно, каса бира и да извикаме Ленчето – за тройка. – Днес се записах на курс по йога, за да мога да си слагам краката зад главата. Специално за теб!
    1 point
  37. Изгледах го. Който оцелял - оцелял,който се ожени-ожени се,малко нещастна любов тук и там. Най-ми беше мъчно за Отивам да гледам другия.Там дано Дедо и лисица се заобичат по едно и също време.
    1 point
  38. Благодаря asha, винаги съм мислила, че човек трябва да намери „нещото“, което го прави щастлив.Благодарна съм на съдбата, че открих това „нещо“.Мъжът ми ме подиграва, че съм била като тийнейджър
    1 point
  39. Бънита, Хелъра пък точно-не.Има му виси ченето с глуповата физиономия. Пък и Дулсинеята не е от неговия сладникав тип, пред която да се прави на мъж.Да ме простят фенките му, но на мен все ми се гледа на другия бряг. Немой и да искаш от севернокорейски девственик военен, да го дава пламенен любовник, а по-скоро под прикритие. ПИрфектно дървен си е! Я кви близнаци е отработил и ги чакаме в Швейцарията!(задкулисна снимка, но нищо се не знае)
    1 point
  40. Не бих казала, че ще е от сериалите, които ще помня или са ми оставили емоция. Хьон Бин е мега дървен тук. Дали реве, дали гледа влюбен, с тия малки очи и изсечена физиономия, много празна работа прави. В първите му сериали биваше. Сега не искам да го гледам. В най-емоционалните сцени стои като пън и една изкуствена сълза тече за фон, да разберем че нещо му е тегаво. Йе Джин никога не ми е харесвала, но й се получават всички емоции. Оня ми е абсолютен мишок. Няма смисъл да оплювам и детинските им целувчици.... топ актьори, нЕма що. И откакто се върнаха в Юга, баси скуката и ниво baby tv...Интересен що годе сценарии, останалите участващи са си на място. Актьорчето от Waikiki не отстъпва на огромния опит на Биньо... Ех, ако беше Хелъра в главна роля, щяха да бъдат 30стр. изписани копнежи. Онзи му дай да реве и да се влюбва и всички сме във филма!
    1 point
  41. Аз съм оптимист.Това да не ви е драма, като тия до 2010, дето все умираха и ги убиваха. Пък си и пише- романтика и драма.От двете страни, ако щете на 38 паралел ще се гледат и помахват, но розов край ще има.
    1 point
  42. Ако ми прецакат Швейцарията, заслужават да ходят в Северна Корея! То и без това тази част от сериала беше по-интересна, в Южна стана детска градина, подходяща за зрители над 3-годишна възраст
    1 point
  43. Времето беше малко. Паразит далеч не е най-добрият корейски филм, правен напоследък. На всичко отгоре, режисьорът е човек, който се отклонява от източното и корейското с последните си творби. Какво корейско има всъщност в този филм, за да не го определим като американски, например? Какво би казал за тази лента накой режисьор от старото поколение, като Им Куон Тук? Не знам. По-скоро мисля, че наградите му бяха връчени точно защото заглавието не се отличава като азиатски филм. Но и това е постижение, благодарение на корейските усилия в тази посока, които очевидно дават рузултат. Похвално, но аз като зрител искам още повече.
    1 point
  44. Закачката с шапката от любимия сериал е добра хрумка.Каката се чуди, отде са я изнамерили. А химиците, направо алхимици- превръщат сцените в злато.
    1 point
  45. 12-та серия : онлайн във vbox7 За сваляне: замунда и мастерс.
    1 point
  46. Well Intended Love (2019) Заглавие на български: ДОБРЕ ПЛАНИРАНА ЛЮБОВ Държава: Китай Епизоди: 20 Година: 2019 Жанр: Романтичен Превод: nevi_qq Редакция: helyg Прогрес:
    1 point
  47. Добър е филма, но чак за Палмата, не знам дали става, при положение че може да е имало и по-добри. Китайският също изглеждаше много стилен, например. Оставям настрана Палмата, но ще критикувам отново Бонг, понеже лентата даваше заявка, че ще е по-силна от предходните, а аз не съм съвсем сигурна в това, след като я изгледах. Беше мазаляк точно като тях. През цялото време имах чувството, че тази история накъде съм я гледала. Дали в някой американски сценарий? Определено имаше такъв привкус. Не ме докосна, не ми хареса развитието на действието. Имаше предвидими и дори излишни сцени. Социалният коментар можеше да е далеч по-силен. Поне да бяха дали по-сериозна причина богаташа да заслужи подобна съдба. Защо беднякът го направи?! Абсолютно копие на миналогодишния финал от Изгаряне. Комерсът при режисьора май отново надделява, но въпреки това е хубаво че опитва в различни жанрове. Визията е чудесна и наистина стилна. Музиката е много подходяща. Емоциите обаче никакви ги нямаше. А, да - любимец ми стана малчо-индианчо. Голям сладур. Този филм е пълна противоположност на Джебчии. Затова миналата година се изненадах, когато Корееда спечели. Знаех си, че хората биха харесали повече експресивното зрелище. Така, както е тръгнало, няма да се учудя, ако му лепнат и 1 Оскар. Поне ще са в крак с модата.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...