Jump to content

Отличници

  1. Matrim

    Matrim

    Потребители


    • Points

      9

    • Мнения

      985


  2. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      8

    • Мнения

      5215


  3. seal_reinforce

    seal_reinforce

    Екип Субтитри


    • Points

      7

    • Мнения

      2591


  4. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      7

    • Мнения

      4338


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/16/20 in Мнения

  1. Всичките тия скандали покриват мръсотията на политиците най-вече,предоставяйки на тълпата кръв и зрелище. От друга страна, тия, дето са известни, трябва за Корея да са пример за подражание, по-точно идеални. Но понеже на практика идеални хора не могат да съществуват, се стига до тая масова истерия, когато излезе човешкия облик на някоя от публичните личности, който се различава, естествено от илюзорно създадения. И понеже корейците не приемат, че всички сме грешни, ей на- всички известни са депресирани и с психични отклонения, които само самоубийството може да излекува. Няма лек за тая нация. Жалко за целият им икономически напредък, когато ментално са в животинския праисторически свят. Дори и до първобитно-общинния строй не могат се добра, като гледам.
    5 points
  2. Щото т`ва е Корея! Там жертвата винаги трябва да се извинява, независимо, че са нарушени нейните права! Обичам този пич (един от любимите ми актьори, той е от типа, който наистина може да играе, а не да стърчи тъпо като някое дърво, а и има такава заразителна харизма)! Бил писал обидно за жените - ами да, ще пише, телефонът си е негов и спокойно може да си изразява мнението (ако някой прочете моите чатове и там има доста обиди към хората заобикалящи ме на живо и онлайн, това си е моето лично пространство и ще пиша каквото си искам и никой не може да ми каже нищо; звуча крайно, но наистина ми е писнало от глупостта на корейците по някои въпроси - вижте само отношението на част от феновете към Чен от ЕХО)!
    5 points
  3. Вадя селфи стик, а баба ми вика:- Хубаво мини и по кьошетата горе...!
    4 points
  4. Епизод 3: Тук и Тук
    4 points
  5. Все пак аз си мисля, че във фенщината е заровено кучето. И не става дума за морал, а за псевдоморал. Или за пълна липса на морал, каквото е ровенето из личното пространство на човек. Никога няма да схвана защо е приемливо и в реда на нещата в пълнометражните корейски филми да присъства откровена еротика (на места чисто порно), докато в сериалите същите актьори (чиято анатомия познаваме в детайли) се целуват като риби. Няма да оправдавам медиите, които като глутница лешояди, поддържат рейтинга си от раздухване на скандали със знаменитости, но това е присъщо за всички жълти медии по света. Проблемът е в тяхната публика, която се "храни" с мръснишки новини. Жертвите много често не издържат на издевателствата и избират смъртта. Неотдавна през ноември по тази причина си отиде Гу Хара, месец по-рано - приятелката й Съли и т.н. Артистът априори е чувствително същество и след свръхемоционалното натоварване, на което е подложен перманентно, се нуждае от изпускане на парата: алкохол, секс, плямпане из мрежите, ама тайно. А когато тайната се разкрие единственият полезен ход е извинения и публично разкаяние, защото полицията е безпомощна, а съдът обслужва общественото мнение.
    3 points
  6. Ако ви е интересно, тук качих 1-ви епизод на новото готварско предаване A Table Dinner (12 мин), В предаването различни звезди ще представят ястия, типични за родния им град. В този епизод е Хуан Дзин Ю с ястия от Дандун, северната провинция Ляонин (където е мостът на дружбата със Северна Корея)
    3 points
  7. Поредният епизод 7 - тук и тук.
    3 points
  8. Не е до фенщина само. В Азия и особено в Южна Корея се вихри един псевдо морал. Като чета за какви неща стават скандали, ако беше така в Холивуд например, нямаше да остане читав актьор или актриса. За Европа да не говорим, че ние сме по-неморални от САЩ. Думи нямам вече и сили нямам да чета такива истории. Една приятелка сподели мнението си, което е, че щом продават мечти, трябва да отговарят на стандарта. Ама той стандарта толкова двоен, че да не дава господ медиите да те нарочат. Аз също харесвам Чу Джин Мо и се надявам на максимата "всяко чудо за три дни" и след това да се оправят нещата.
    3 points
  9. Фенщината поначало е тумор, язва, спин. Лошото е, че всички, сложили си "главите в торбата", са принудени да се съобразяват с диктатурата на обожаващите ги идиоти, да ги ухажват и да им се извиняват непрестанно за накърнените чувства. Да се противопоставиш на нормите, които ти поставят феновете, е най-сигурния начин да стигнеш до самоубийство. Не съм фен на Чу Джин Мо. Просто безкрайно го харесвам.
    3 points
  10. Отвратителна история! Що не оставят хората да дишат спокойно?!
    3 points
  11. - Как се превежда на японски "водната криза в Перник"? - Веикато ниготури.
    3 points
  12. Midsummer is Full of Love Държава: Китай Излъчване по Tencent Дата: 28 Август 2020 г. Жанр: романтичен Епизоди: 24 Режисьор: Zhang Lichuan Сценарист: Xi Xiaoqin, Li Lisha, Jian Bai, Xin Xiaoyang Продуцентски компании: Tencent Penguin Pictures, Dreamax Продуцент: Zhao Jie Римейк на корейската драма Пълна къща. Субтитри: Английски Участват: Timmy Xu Weizhou Yang Chaoyue Kira Shi Shi Li Jiaming Jiang Zixin Tiffany Zhong Qi Liwei Zhou Liwei Описание: Луо Тиен Жан е чудачка с високо самочувствие. Тя мечтае да стане композитор, въпреки че няма музикален слух. Случайна среща я запознава със супер звездата и айдъла Дзин Дзъ И и те заживяват под един покрив. Двамата са съвсем различни, затова тяхното съжителство води до поредица от смешни ситуации, но също така между невероятната двойка ще се зародят и романтични чувства. График на излъчването Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри Свали: с английски Свали с вградени китайски Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски
    2 points
  13. Ами не ги оставят,защото никой до сега не е успял да осъди медия,нито е дръзнал май. За един ден сриват човека и после иди доказвай,че " баба ти не е мъжка".Сънгри от BIGBANG е най-фрапантен пример за това. Манипулираха чат,измисляха какви ли не истории цяла година, а полицията нищо не доказа от 7 обвинения ,с изключение на най-невзрачното, че е играл хазарт. Но е сринат и унищожен, откъм кариера и бизнес.Че и вказармата не може да влезе все още, заради цялата простотия. Тук още по-кофти.Намесени са семейни мъже, плюс мега известни. Спомняме си скандала с Бьонг Хон, като не плати на изнудвачките. Това ще е по-мащабно,както изглежда.Медиите ще ги разпънат на кръст. Коментарите на фенщината, поела вече инициативата са отвратителни. От Самсунг твърдят,че не е хакнат облака, а паролите му. Няма да си признаят я!
    2 points
  14. Love, Again Хангъл: 두번할까요 Романизация: Doobeonhalkkayo Известен като: Shall We Do It Twice/ Да го наравим ли втори път? Премиера: 17 октомври 2019 г. Държава: Южна Корея Жанр: комедия, романтичен Времетраене: 112 мин. Режисьор: Пак Йонг Джип Сценарист: Пак Йонг Джип Продуцент: Ким Гьонг Хуан Продукция: Wollim Разпространител: Little Big Pictures Субтитри: Английски AsianWiki Участват: Куон Санг У като Чо Хьон У Lee Jung Hyun/ И Джонг Хьон като Пак Сон Йонг И Джонг Хьок като Ан Санг Чол Sung Dong Il/Сонг Донг Ил като г-н И, шеф на бранша Jung Sang Hoon/ Чонг Санг Хун като Мьонг Те Kim Hyun Sook/ Ким Хьон Сук като Хонг Ран Park Kyung Hye/Пак Кьонг Хье като медицинска сестра Ким Резюме: Хьон У и Сон Йонг току-що са приключили с развода си. Хьон У се радва да новия си статус на свободен мъж, докато един ден бившата му жена се появява на прага му. Тя води новия си приятел Санг Чол, който си няма и идея, че тя е била женена преди. Трейлър 2 Трейлър с руски субтитри Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    2 points
  15. Трусовете на EXO планетата продължават. Keris (корейските фенове) са изпратили петиция до SM за изключването на Чен от групата. Грозни думи, плитка любов, егоизъм. Това виждам аз в тази "петиция", която ми прилича по-скоро на заплаха. Пишат, че очакват отговор от SM до 18.01 и след това ще предприемат действия срещу групата. Четейки в Lysn започвам да се плаща. Да, ние, международните фенове пишем, изявяваме подкрепа, но EXO са корейци. Те живеят в тази среда, зависят от нея. Вярвам, че са силни - както членовете, така и екипът зад тях. Вярвам, че както успяват да създават тренд в музиката, така могат да бъдат новатори и в социален план, да обърнат нещата в стъпка към очовечаването на айдълите сред к-нетизените, както Чаньол е поел натам с NNG студиото, D. O. с игнориране на sns, а сега Чен с брак и дете... Моля се само ТЕ да си повярват! А вчера Сухо постна в Инста сторито си снимка с надпис: "На етап сме в който думите не са необходими, един жест е достатъчен." Жестът е знака на EXO-L и върви с думите EXO Saranghaja (EXO-нека се обичаме) И за разведряване на обстановката - очакваното интервю с IHeartRadio с англ. субтитри.
    2 points
  16. Прясно, прясно от JeaJoong - Tender Love! И само кой участва в клипа!
    2 points
  17. Айде, да му е честит 390 307-ият рожден ден на Дедо и да продължава да се труди все така усърдно, щото според НОИ не му стигат точки за пенсия
    2 points
  18. Момчетата в Япония миналото лято:
    1 point
  19. OMG Нямам търпение за 28.01.
    1 point
  20. Посипвам си главата с пепел... Аз си мислех, че като от 4 години оревавам света за моите Тимко и Джонето и всички знаят за какво става въпрос хахах Като се отвори дума, да не съм само спам, ще кажа, че в Тайван снимат римейк, който няма да гледам, защото нищо и никой не може да ги замени Иначе има един акаунт в уейбо, който чат пат по поводи свързани с някакви годишнини примерно от запознанството на двамата (имаме си цял таймлайн за тези дати кога какво се е случвало, не само до нарочната им раздяла, но и до ден днешен) и пуска непознати снимки от сериала извън сцена А какво се случва с тях към днешна дата? Докато Джони снима новия си сериал, феновете на Дилраба не се спират вече седмица да изваждат от контекста на видеата зад кадър уж уличаващи кадри, ядосано опявайки, че двамата май били гаджета и той не бил достоен за нея!, та нашите онлита по цял ден докладват и бършат постове... От 25 януари натам започват да излизат филмите, сериалите и шоу програмите, които той засне миналата година (3 филма, 3 сериала и 3 шоупрограми) от новото му готварско шоу A Table Dinner, където представи ястия от родния му град Дандун Дзин Ю от записите за Новогодишна програма миналата седмица Ще гледаме Тими във всички новогодишни програми в края на януари цяла седмица. Той също засне 3 сериала и 3 шоу програми миналата година, но повече се занимава с песни, със снимки за списания и вчера научих все още необявена новина, че ще снима филма "Huong Ga 2"с виетнамската актриса Truong Ngoc Anh (двамата на снимката, има цяла фотосесия за Базар Виетнам) ДжоуДжоу на запис за новогодишна програма онзи ден
    1 point
  21. Днес SF9 спечели първото си трофейно музикално шоу в епизода на „M Countdown! Първата им победа в музикално шоу, след дебюта им през 2016 г. Лидерът Youngbin първо благодари на основателя на FNC Han Sung Ho и други служители на FNC, неговите колеги и членове на техните семейства. "И на нашите FANTASY, които бяха по-разтревожени и чакаха първата ни победа, отколкото дори ние бяхме, много ви благодаря", продължи той. „Тази победа се случи заради нашите FANTASY и ще я запомним до края на живота си. Ще работим усилено Благодаря ви много FANTASY, че ни дадохте тази победа, обичаме ви! “ Inseong добави: „Това е награда, дадена ни от много хора, които ни обичат! През 2020 г. ще летим по-високо! Благодаря ти!" Много емоции има в тази първа победа, говоря като цяло, много сълзи и радост, дано всички групи имат шанс да го имат тоя момент и тази награда... Спомням си точно как миналата година и N.Flying спечелиха първата си награда след почти шест години дебют, колко плакаха и колко момчетата от SF9 ги прегръщаха и поздравяваха тогава... Много силни моменти са това... #SF91stWin 200116 SF9 (에스에프나인) win #1 with Good Guy on M!Countdown & Encore Изпълненията им... [SF9 - Good Guy] KPOP TV Show | M COUNTDOWN 200116 EP.649
    1 point
  22. По повод рождения ден на Джун Кей решихме да ви зарадваме /а и нас самите/ с превод на Jun. K (From 2PM) Solo Tour "LOVE & HATE: Тук и Тук
    1 point
  23. Я да попълним някои пропуски тук... Тек ще участва в сериала "The Game: Towards Zero" с премиера 22 януари... “The Game: Towards Zero” е нов мистериозен трилър, където героя на Текьон Kim Tae Pyung е човек със свръхестествената способност да вижда смъртта на други хора, когато гледа в очите им. Заедно с детектив Seo Joon Young (изигран от Lee Yeon Hee) той се опитва да разкрие скритата истина зад убийство, извършено преди 20 години. Третия човек, Im Joo Hwan, който ще играе криминалист Goo Do Kyung, носи загадъчно изражение,и по-специално той стои от другата страна на завесата, изглежда самотен и конфликтиран - сякаш крие скрита тайна... Надписът на плаката дразни, „20 години след мистериозен случай на сериен убиец. Престъпникът е хванат, но случаят все още не е приключен. " "#TheGameTowardsZero" Тийзъри: На 6 и 7 януари в Токио Никкун е провел два концерта - Premium Solo Concert 2019-2020 “Story of...” Япония... Малко снимки: Точка 18+... На 11 януари Никкун и БамБам взеха участие в благотворителното мероприятие на Уницеф "BLUE CARPET SHOW" в родината си Тайланд. #Nichkhun @Khunnie0624 #TheBlueCarpetShowxNichkhun #UNICEFTHAILAND Освен, че е пял, Ник е бил и на телефоните, приемащи дарения в ефир.... Нещо и от макнето...Готви човека....
    1 point
  24. Ще успее ли Юкисада да върне Кенто в лоното на сериозното кино?! Надявам се това да стане с предстоящия филм Gekijo! Премиера: 17 април
    1 point
  25. Got7 днес навършва шест години... #6YearsSpinningWithGOT7 https:// По повода момчетата написаха писма до феновете: Got7 чества шестата си годишнина с носталгична фотосесия! На 16 януари в 13:16 ч., GOT7 сподели снимка на членовете, пресъздавайки дебютния си тийзър за предстоящата фен среща на групата, озаглавена “Once Upon A Time: The Winter That We Loved.” На снимката, членовете носят тоалетите от „Girls Girls Girls“ и дори имат коси, оформени по подобен начин! Новото: Преди шест години: Шестата официална фен среща на GOT7 “Once Upon A Time: The Winter That We Loved” ще се проведе на 14 март в Korea University’s Hwajeong Tiger Dome.
    1 point
  26. Голям скандал се вихри в Корея с тоя ми любимец. Хакнат му е телефона и е изнесен чат с редица известни, за жени естествено -млади актриси, мис Корея, японки и т.н., включително и снимки. Изнудвали са го за пари, но след отказа му , чата е разпространен по медиите. Чан Дон Гон е най-пострадалият за сега след него участник в чата, който набързо заминал с икономична класа на Хаваите със семейството си,но се завърнал без него в Корея. Говори се за Бини, хубавото Хони и ред други, плюс известен айдъл, който бил платил. Днес излезе негово извинение, в което се извинява и за поведението си , а също и че е навредил и на другите в чата. Нормално е, публикуваното да не е съвсем точно по отношение порядък на чата, но така както е публикувано, все, едно 15-20 годишни си говорят.
    1 point
  27. Некои не спят Дедо да поздравят! И от мен ЧРД на Дедо. Да е жив и здрав и успех в любовта, не само в Божиите дела...
    1 point
  28. Абе колко да са невинни на село, видяхме какво става като минаха на проверка по къщите партийките. Мен ме радва като не може да спре усмивката, която се разлива по лицето му, като разбра кой е номер едно Любов, любов, горещ картоф, разрежеш го, а той суров
    1 point
  29. (JUNG YONG HWA) – [STILL 622 IN SEOUL] 'Summer Dream' Live Clip
    1 point
  30. (YOOK SUNGJAE) - '뭍 (陸) (YOOK)' Lyric Video
    1 point
  31. От кога го чакам това... Че в последно време се бе отдал на музикални турнета и все се питах, ами филми кога ще има. И ето желанието ми се изпълни, новината излезе днес. Дори братовчед ми го прати първи, с думите "Виж си любимеца". Признавам, надявах се да е някоя романтична драма. Отдавна не е играл в такава, все в разни екшъни или историческо. Ами, останах си с надеждата. Драмата ще се казва ‘Flower of Evil’, по tvN. Това ще е драма за психопат, който променя своята идентичност, за да прикрие жестокото си минало и съпруга детектив по убийства, която се опитва да открие истината. Този трилър ще привлече крайностите на тази двойка, от хармоничния им семеен живот до местопрестъпленията. И Джун Ги ще играе Baek Hee Sung, майстор на метали. Чрез своето студио за метални занаяти той прави достатъчно пари, за да осигури жена си и дъщеря си и да покаже отдадеността си като примерен съпруг и баща. Той е непретенциозен с домакинската работа и грижите за децата и е човек без алчност, доволен от това, което вече има. Той обаче няма емоции, включително щастие, тъга, уважение, възхищение, съчувствие, съпричастност, вина или внимание. Moon Chae Won ще играе съпругата му, детектив по убийства на име Cha Ji Won. Въпреки че нейният дребен ръст и детски изражения на лицето могат да повдигнат въпроси дали тя може да се справи с агресивни престъпления, любопитната й личност й дава повече възторг, отколкото страх, когато е поставена в опасни ситуации. Вълнението, което получава от разрешаването на престъпления, й доставя високо удовлетворение от кариерата й. Честно казано, покрай това резюме направо ми идва, че то героя на Джун Ги ще е психопата. Ама, да видим... О, да не забравя. И женската в главната роля я одобрявам. Актрисата съм я гледала и друг път, добра е, много е красива, много я харесвам. Та да ги видим като мъж и жена... /Или как ще му сложи белезниците, ако той е престъпника/
    1 point
  32. Данчо миел чиниите, сифонът го засмукал и изхвърлил във ваната на комшиите, докато комшийката се къпела. Поне така каза на жена си . --- --- --- --- --- Принц може да търсите цял живот, ама мъж си трябва всеки ден... --- --- --- --- --- Днес си нарисувах мустаци и отидох на работа. Всички колежки с нарисувани вежди ми казаха, че съм идиот.
    1 point
  33. Епизод 2: Тук и Тук
    1 point
  34. Епизод 1: Тук и Тук
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...