Jump to content

Отличници

  1. Kaya

    Kaya

    Екип Субтитри


    • Points

      11

    • Мнения

      316


  2. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      8

    • Мнения

      21552


  3. eowina

    eowina

    Екип Субтитри


    • Points

      8

    • Мнения

      5445


  4. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      7

    • Мнения

      5779


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 12/06/19 от всички области

  1. Включих се, естествено. Както се казва :”Капка по капка - вир става”. Не съм от хората, които се включват във всяка кауза с набиране на средства (никой не намира парите си под възглавницата), но в този случай няма как да остана безучастна. Това е мястото ми за бягство от стреса ( модерна думичка, а?), от проблемите... Това е мястото ми за разтуха, забавление... Това е мястото, което приемам за втори дом. Благодаря, че ви има.
    11 points
  2. Японският караоке гигант «Daiichikosho» , представи топ10 на най-популярните к-поп песни за 2019 г. Компанията е пионер в отрасъла и снабдява с оборудване клубове, барове и всякакви други заведения. Тя е една от първите компании, които от началото на века, дават възможност с технологиите си, караоке ентусиастите от цял свят, да общуват помежду си. Бенгите заемат 5 от тези места в топ10( 1,2,4,6 и 8), макар и две години без дейност.Коментар, смятам е ненужен. И познайте кой сега е номер1 А ето и другите песни 1., видяхте вече. 2. TAEYANG «EYES, NOSE, LIPS» 4. BIGBANG «HARU, HARU» [JP. VER.] 6. BIGBANG «BANG BANG BANG» 8. G-DRAGON «CROOKED»
    5 points
  3. Ще изпратя със сигурност някъде към във вторник. Когато реша как ще пиша!
    5 points
  4. Скъпи съфорумци и гости на сайта Истърн Спирит, Имаме нужда от вашата помощ! Необходими са ни средства за хостинг на форума на професионален сървър с по-добри параметри. През последните месеци посещенията и трафика към Истърн Спирит са се увеличили, /няма как да не поздравя тук преводачите ни, които неуморно и бързо действат по задачките си - Чудни сте!/ По-голямата натовареност налага и съответно по-голяма такса, която да плащаме към доставчика ни. Всеки от вас може да дари малка сума като израз на добра воля и желание, за да просъществува Истърн Спирит възможно най-дълго. С вашата подкрепа ще бъдем способни да продължим да осигуряваме място за дискусии по любимите ни теми и да ви предоставяме всички наши субтитри на едно място. Ако всички регистрирани дарят по дребната сума от 1 лв и сме готови за повече от няколко години напред. Същото е дори половината от вас отделят само по 2 лв. Ако решите да помогнете, може да го направите по следните начини: - чрез Пейпал - чрез Skrill - по банкова сметка - - лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки /скоро ще има такава в София на 15 декември/ Благодарим ви от сърце за неоценимата подкрепа! За въпроси и подробности, можете да пишете тук или във Фейсбук.
    4 points
  5. Имате подкрепа и от мен. Аз все още съм "глупаче", но това не пречи да се включа в съпорта, за да ви имаааааа Ако не успея на 15-и, ще избера някоя от другите опции!
    4 points
  6. Мен лично ми хареса тематиката в драмата, защото е обяснена по един типично "човешки" начин. Характерно е за човек да обяснява непонятното, скритото и неразгаданото през фантазията и свръхестественото, но залагайки на познатото за човека - природа, митове, легенди. Нищо ново не е казано и тук, но е направо с едно леко намигване към живота, сякаш сценаристките Хонг, до колкото помня, се надсмиват над опитите на човек да "владее" всяко видима и невидима сила. Има нещо симпатично и в този им проект. Интересни епизоди, поне до 6-ти. Впечатлен съм.
    4 points
  7. Ново включване. Ами като има - има. Честито на Лей за наградата All Rounded Artist, получена днес на IQIYI All-Star Carnival, състоял се в Шанхай. *Update: Преди малко получи признание и за музикален продуцент на годината. (инфо. IQIYI е иновативна китайска платформа, комбинираща онлайн и офлайн излъчване на сериали и развлекателни програми. Общо взето нещо ново и интересно.) И нямаме снимки от Макао, където моето любовче - Сухо, се появи като посланик на IFFAM Awards Macau 2019? Да се поправим веднага! (Ама много хубав беше, макар това да не ми е любимият цвят коса. Поне не с костюм.)
    3 points
  8. Правителството обяви, че, с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова: презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви прекарват. ======================================================= Демокрация - Когато три лисици и един заек, решават какво ще вечерят! ======================================================= Женска мъдрост: - Неканеният гост е по - добър от неочаквания съпруг! ======================================================= Към 50 години, много от жените са съгласни на някои експерименти в с*кса. Но за съжаление, по това време лабораторната база е вече остаряла! ======================================================= Какви времена дойдоха - отиваш да ти леят куршум, питат те, кой калибър?
    3 points
  9. Изключително интересен екшън сериал. Дори да е клиширан и леко предсказуем, действието се развиваше доста динамично и адекватно , и във всеки епизод се случваше нещо. Нямаше дупки в сценария. Е, Имаше някои леко нелепи ситуации, които е трудно човек да си представи, че биха могли да са реалност, но все пак това си е екшън и според мен доста добре направен. Хареса ми историята, характерите на героите как бяха изиграни и представени, хареса ми напрежението, което се усещаше до последния епизод. Актьорите си бяха точно подбрани за ролите. Вече и аз съм фенка на И Джун Ки, след като това е вторият ми сериал с него. Определено е талантлив актьор и ще изгледам всичко с негово участие Хареса ми и играта на прокурорката, както и на Сенаторката, о и на малката сладурана естествено Сериалът е наистина добър и задържа вниманието на зрителя до края
    3 points
  10. На 04 декември Halsey обяви чрез "Инстаграм" списъкът от песни включени в новият и албум "Manic", който ще бъде пуснат на пазара на 17 януари 2020 година; каква беше изненадата на всички когато се оказа, че предстои излизането на съвместно парче между любимката на A.R.M.Y. и Мин Юн Ги А.К.А. Suga от BTS озаглавено "SUGA's Interlude". Малко по - късно певицата обяви, че ще пусне песента на 06 декември и когато това стана песента разби стрийминг платформите!!! Песента достигна първо място в "iTunes Bulgaria"!!!
    3 points
  11. Мъж в банката ми предлага кредит.Аз:- Не ми трябва.Той:- Имаме много изгодни условия!Аз:- Отношението ми към кредитите е отрицателно.Той:- Имали сте печален опит?Аз:- Вие как се отнасяте към с*кса между мъже?Той:- Отрицателно разбира се!Аз:- Имали сте печален опит?
    3 points
  12. Много деликатно поднесена молба. Разбира се, че ще се включа с каквото мога за да го има този форум. Надявам се и ще се радвам да се видим на срещата на 15-ти или друга такава.
    3 points
  13. Днес ми попадна една статия на бг, та да я кача тук... Каква е тъмната страна на K-pop индустрията?
    2 points
  14. Честит Никулден! На всички именници, моряци, банкери и бургазлии! -------------------- @t_lozeva, честит рожден ден с мъничко закъснение! Бъди жива, здрава и много щастлива!
    2 points
  15. Park Bom и Sandara Park обединяват сили за нова песен! Дуетната песен„ First Snow “ ще излезе на 10 декември. [TEASER] 박봄(PARK BOM) - 첫눈 (with 산다라박)
    2 points
  16. Да, знам че нужните хора са тук. Въпреки че не съм много активен редовно следя сайта. Поздравления и благодарности на всички, които поддържат и развиват този сайт, а и на тези които участват в него. Нека да разясня малко по-подробно за Уикипедия и молбата ми. Българската Уикипедия се развива все по-добре. Гарантирам, че може да и се вярва. Качествените статии стават все повече, а и все повече добри редактори се включват. Най-важното нещо в Уикипедия е дадена статия да е подкрепена с достоверни източници, демек не информация от някакви си неблагонадеждни сайтове или клюкарски новинарски сайтове и тем подобни, а от истински енциклопедични и научни трудове и така нататък. Изключително строго се следи за това в Уикипедия и затова именно казвам, че може да и се вярва. А и все повече хора черпят информация от нея. Та това за Уикипедия, сега за молбата ми. Наистина ще се радвам ако някой откликне и реши да стане редактор в Уикипедия. Ще му/и помагам, докато свикне с нещата там. Никак не е трудно, дори е забавно. Азиатското кино е добре известно в България, а сега и с развитието на кино и поп индустрията там все повече хора започват да ги харесват. Имам желание да има все повече хубави статии по темата в Уикипедия, но е нужно някой да я подхване, тъй като в Уикипедия почти всеки добър редактор движи някаква тема и почти няма време да развие друга, а темата за азиатското кино и музика е доста обширна. Ето защо писах именно тук, тъй като знам че нужните за целта хора са именно тук. Та ще се радвам ако някой с повече свободно време реши да отдели по 1-2 часа на ден (не е задължително, може и по-малко или не всеки ден) и да пооправи статиите за азиатските актьори, певци и тнт, а и разбира се да напише доста нови в Уикипедия. Аз съм насреща и ще помагам с каквото и както мога. Ако има желаещи може да обсъдим нещата по пощата, за да не превръщаме форума в разговорник. Благодаря ви. Ето имеил адреса ми: ymanahilov@gmail.com
    2 points
  17. Попаднах на една интересна страница, където музикални педагози анализират гласовете на мнозина от любимците ни. Намирам сайта за интересен и образователен. Kpop Vocal Analysis
    2 points
  18. Без тийзър или дори някакво предупреждение, получихме клип за Cliché. XD
    2 points
  19. Здравейте Аз също ще помогна. Както казахте, ако всеки отдели минимална сума, това ще е достатъчно дори за няколко години. Не знам колко точно струва поддръжката на такъв форум, но съм чувала, че не е много евтина. А хората, които се занимават с него го правят на добри начала и от любов към Азия и съм сигурна, че много често плащат всичко със собствени пари. Често посещавам форума, защото само тук мога да намеря толкова пълен каталог с филми и сериали резюмирани на български, както и друга интересна информация. Не бих искала този огромен труд, който сте положили досега да изчезне. Желая ви успех и весели празници.
    2 points
  20. Има я таз опция - целия форум.
    2 points
  21. Touch | 터치 Държава: Южна Корея Тип: Драма Епизоди: 16 Излъчване: 3 януари 2020 г. - 22 февруари 2020 г. Дни: петък, събота Оригинална мрежа: Канал A Продължителност: 60 мин. Жанр: романтична драма Режисьор: Min Yeon Hong Сценарист: Ahn Ho Kyung Субтитри: Английски Участват: Joo Sang Wook - Cha Jung Hyeok Kim Bo Ra - Han Soo Yeon Han Da Gam - Baek Ji Yoon Lee Tae Hwan - Kang Do Jin Kim Kwang Sik - Soo Yeon's father Lee Sang Ah - Soo Yeon's mother Song Jae Hee - Min Kang Ho Yoon Hee Seok - Yang Se Joon Pyeon Jung Su - Oh Shi Eun Yeon Woo (ex MOMOLAND) Kim Young Joon Jung Ji Yoon Описание: Ча Джонг Хьок е популярен гримьор, преследващ съвършенството, но сега е в дългове и безработен. Хан Су Йон е айдъл-стажант, опиваща се да дебютира от 10 години. Участва в програма за прослушване. Загадъчен случай става причина Хан Су Йон да е изхвърлена от програмата. След това открива новата си способност като гримьор. По случайност Хан Су Йон среща Ча Джонг Хьок, който отново работи като гримьор. Става негов асистент и двамата се влюбват. Междувременно Пек Джи Йон е топ актриса, която има силно желание за успех. Канг До Джин е популярен актьор. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри С руски субтитри онлайн
    1 point
  22. Version (Complete)

    4890 сваляния

     Превод: fractal За версиите: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
    1 point
  23. Има един профил в инстаграм на едно бг кпоп радио. В стори има моменти още от посрещане на летището до изпълнения. Даже предварително фенове ззаписваха поздрави, който да пускат в началото на концерта като поздрав към групата.
    1 point
  24. София попадна в турнето на К-поп групата IN2IT
    1 point
  25. Новите Blackpink. Танка просто разбива...
    1 point
  26. Ще се радваме да дойдеш с нас в ресторанта, @Emiko. За срещата повече може да видиш в темата форумни срещи в София. Колкото до званията, те се променят с нарастване на броя мнения у форума. Пиши повече какво ти е харесало или не ти е харесало и това "глупаче" ще изчезне и ще бъде заменено с друга "титла".
    1 point
  27. Супер е някак релаксиращо звучи...
    1 point
  28. Бързи са... Monsta X - MIDDLE OF THE NIGHT (Teaser) Monsta X - MIDDLE OF THE NIGHT (Audio)
    1 point
  29. Здравейте. Не съм сигурен дали точно тук трябва да пусна темата. От доста години съм редактор в българската Уикипедия, която според мен наистина заслужава внимание и уважение, но това разбира се е мое виждане, вероятно има хора, които са на противоположното мнение. Но както и да е, това не е най-важното. Важното е че от няколко дни има един-двама доста активни редактори в Уикипедия, които създават статии за азиатските филми, певци, актьори и тнт. Това е хубаво, харесва ми, но лошото е, че изписват имената на актьори и прочее грешно. Това ме дразни и вървя след тях да поправям грешките, само че проблема е, че нямам достатъчно време за това. Въпроса ми е дали някой от вас, които сте навътре в темата и заинтересован разбира се не иска да стане редактор в Уикипедия и да поправя тези грешки, които наистина са много. Е, може и да прави нови статии де, не само да редактира. Хубаво ще е да има качествени статии за добрите азиатски актьори, филми и сериали, поп изпълнители и тнт. Мислех да повдигна тази тема тук от доста време, тъй като в Уикипедия почти липсват статии по темата, а е известно, че като търсиш нещо в търсачките първо излиза Уикипедия. Сега обаче се реших, заради въпросните статии пълни с грешки. Ще се радвам ако има някой желаещ, но и да няма не е проблем. Благодаря ви.
    1 point
  30. Потвърдено. Мястото е ресторант Антик в студентски град, блок 26. Датата е 15 декември, неделя, начален час 13,30. Ресторантът ще работи само за нас, ще имаме музика и всичко необходимо. Как се стига до ресторанта? Най-бързият начин, с който досега съм ходила, е било с колата на Сонка, но тъй като тя странства в Азия и ще се включи само виртуално, някак и без нея ще трябва да стигнем. Най-близката спирка на градския транспорт е "зала Христо Ботев", до която стигат 280 и 94. Оттам е на 3-5 минути пеш.
    1 point
  31. Изгледах първите три епизода. Интересно и най-вече забавно начало. Нямам търпение сериала да наблегне повече на политиката. Най-голямо впечатление ми направиха героите. Засега няма някой, който да ми е скучен. Мащехата с разглезения син са страхотно дуо. Страховитата дъщеря спря мизериите им в трети епизод, но дали ще успее и занапред? Дано да направят някоя друга успешна интрига, иначе ще ми е прекалено жал за тях. Искаше ми се да гледам повече бабето. След ролята й в The Story Of Ming Lan актрисата ми стана много драга. Фан Сиен е от героите, които обичам да гледам - умен, лоялен, взима нещата в свои ръце. Не знам какво да очаквам от любовната история, тъй като Ли Цин има малко сцени в тези три епизода, но засега Фан Сиен има невероятна химия с пилешкото бутче. От всички най-симпатичен ми е Uncle Wu с неговите отговори - "Не знам" и "Не помня". Доколкото разбрах новелата е доста дълга. Ще трябва да почакаме и да видим докъде ще го докарат сериала. Дано да има завършек, а не да се получи някое недоразумение като Tribes and Empires или Princess Agents.
    1 point
  32. Днес X-EXO участваха на Music Bank с OBSESSION. Преди началото на предаването бяха обещали, че ако спечелят 1-во място ще изпълнят relay dance (танц, в който участниците се подреждат в редица, първият започва от някъде, следващият продължава и така докато решат да спрат). И обещаният танц. След победата Кай благодари на феновете. X-Kai се е фотнал и той с коментар: "X-EXO спечели първото място с появяването си, EXO не успя" Освен първото място на X-EXO, днес стана ясен и призивът на Бекхьон към феновете да не купуват албума, а да си купят подпплатени якета (padding jacket). Prive излизат с нова колекция удобни зимни якета, в създаването на която е участвал Бек. Той е подарил такива на всичките членове на EXO. Ами изборът е ваш - якета, албум или и двете.
    1 point
  33. Уууу, бързаци. Мерси за линка :> Утре ще се гледа
    1 point
  34. И аз съм забелязала грешното изписване. Надявам се да откликнат хора с повече свободно време, тъй като ще е необходимо да се отделя такова. Поощрявам куража ви да пишете при нас, на точното място сте, дано намерите и точните хора, които ще ви съдействат.
    1 point
  35. Трезвен шофьор хвана пиян катаджия с подкуп. ======================================================= Възползвайте се от най - новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ! Предлагаме ви новите карти за експресно разплащане с 20, 50 и 100 лв. глоби в тях. За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план "Фитипалди" - за 1000 лв. и всички нарушения през месеца са безплатни. Не забравяйте и за новата абонаментна услуга "Любимо нарушение"! Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50 процента отстъпка. И накрая само за 500 лв. картата "Антирадар" - когато сте с нея радарите не могат да определят скоростта ви. Следете промоционалните оферти на КАТ! ======================================================= Мис България е като "Лудогорец" - има титла, но всички и се подиграват. ======================================================= Черен петък, та черен петък. Оженете се и всеки петък ще ви е черен. ======================================================= Черен петък в пернишка кръчма: буташ един, бият те двама.
    1 point
  36. 507 сваляния

    Превод: VesSun Форумна тема За версия: Pluto.2012.720p.BDRip.x264.AC3-Jongl0
    1 point
  37. Днес се състояха "МАМА - Mnet Asian Music Awards 2019", BTS спечелиха в следните категории, още един "Daesang РАК (Perfect All Kill) ; освен тях награди спечелиха и PDOGG, Lumpens и Банг Ши Хьок: "Winners Of 2019 Mnet Asian Music Awards" ; "Here Are All Of The Winners From The 2019 Mnet Asian Music Awards (2019 MAMA)" ; "Winners of the "2019 Mnet Asian Music Awards"!" ; "BTS Becomes 1st Artist In MAMA History To Get A “Daesang All Kill”; Takes Home 9 Trophies". 1. "Artist of the Year - Daesang". 2. "Song of the Year - Daesang". 3. "Best Male Group". 4. "Best Dance Performance - Male Group". 5. "Worldwide Fans' Choice". 6. "Best Collaboration" - Lee So Ra - "Song Request" (feat. SUGA - BTS). 7. "Best Music Video" - "Boy With Luv - feat. Halsey". 8. "Album Of The Year - Daesang"; (наградата беше представена от Джими Фалън, известният американски телевизионен водещ в чието ток шоу BTS гостуваха преди време). 9. "Qoo10 Favorite Male Artist". 10. "Worldwide Icon of the Year - Daesang". 11. "Best Composer of the Year" - PDOGG. 12. "Best Video Director of the Year" - Lumpens. 13. "Best Executive Producer of the Year" - Bang Shi Hyuk. На червения килим; тук групата беше облечена от модна къща "Celine", мъжка колекция "Пролет" 2020; "Stars Stun On Red Carpet At 2019 Mnet Asian Music Awards" : "Mnet K - POP" много бързо пуснаха в "YouTube" три клипа с изпълнението на BTS на "МАМА 2019":
    1 point
  38. @Manga_girl, благодаря за разбирането! Наистина не си давах сметка колко важно е да има с кого две приказки да си кажеш по болна за теб тема. Тежко ми беше, но сякаш сега ми е мъъъничко по-добре. Всъщност всички групи са добри. С чисто сърце мога да кажа, че се радвам с мъжа ми за TWICE (мхм, той ги обожава), радвам се с дъщеря ми за BTS (малко е да се каже, че ги харесва), но аз съм сама в мъката си. Ах, за Темин също ми е кофти... Та от тази "висока трибуна" искам да призова всички четящи раздел "Музика" и по-специално в отдела "Южна Корея" да пишат из темите на своите любимци. Да изразяват радостта или разочарованието си, да водим някакъв диалог, защото иначе се превръщаме в един информационен бюлетин, каквито има дори твърде много. Последно - @Manga_girl
    1 point
  39. @debil4eОстави...Свирчо така безсрамно го бях пропуснала в каста,а даже и на снимка го бях качила без да го загледам много много.Добре, че беше ти да ми го посочиш писмено, че да се загледам чак тогава какво е, що е ... Е виж...още си стои на последно място, даже героят му не е кирилизиран
    1 point
  40. CL ще има завръщане на 4 декември! „In The Name Of Love“ е албум с шест песни. От 4 декември всяка седмица ще бъдат издавани две песни в продължение на три седмици. Заедно с новата музика, ще бъдат представени и различни версии на обложката на албума и стоки. Наскоро тя стартира и свой собствен ютуб канал и на 29 ноември качи първия тийзър към “In The Name Of Love.”
    1 point
  41. 1 point
  42. Много изчерпателна. Прекалено, за някои. Още от въведенеито научаваш доста неща. 512 страници е, не съм я довършила, но е вложен много труд в написването й, струва си да й се обърне внимание. Бтв аз влязох в книжарницата да си търся някакъв трилър относно обитавана кола, препоръчаха ми я (не Кристин на Стивън кинг), и си излязох с тази
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...