Jump to content

Отличници

  1. skofiild

    skofiild

    Модератор


    • Points

      11

    • Мнения

      21552


  2. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      9

    • Мнения

      4318


  3. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      1702


  4. bealonenomore

    bealonenomore

    Ст. модератори


    • Points

      5

    • Мнения

      1983


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 09/26/19 от всички области

  1. Version (Complete)

    9035 сваляния

    Превод: ina79 Редакция: helyg За версиите: 1080p NEXT, 720p NEXT, 450p NEXT, 360p NEXT
    4 points
  2. Здравейте здравейте! Научих за този форум от гугъл ако трябва да бъда честна. Майка ми е супер голям фен на сериалите и ги следи много. Постоянно ми препоръчва нещо за гледане. Аз самата гледам от време на време. Имам много голямо желание да правя субтитри. Но все още разучавам програмите, надявам се скоро да се престраша и да кандидатствам.
    4 points
  3. 4 points
  4. Радвам се да се запозная с всички вас. Покрай линковете за субтитрите попаднах тук. Гледала съм няколко японски сериала и повечко японски филма. Такива бяха предпочитанията на отскоро бившия ми съпруг. Сега имам много повече време и смятам да запълня част от него като се запозная и с останалата част на Източна Азия. Благодаря, че ме приехте във вашето общество.
    2 points
  5. Ето и един TV-Rip от мен. Свалям ги вечер като се прибера, но ме мързи да ги качвам из тракерите. Който (и ако) му се занимава да синхронизира и сменя картината с нещо по-добро - да заповяда.
    2 points
  6. И новините около SuperM продължават. И Со Ман обяви, че групата ще работи съвместно с компания Marvel. Явно заявката , че ще бъдат "Avengers of k-pop" не е била случайност. Ще видим какво са ни приготвили от Капитол и СМ. Очакванията са големи, 4-ти приближава, а аз потривам доволно ръце.
    2 points
  7. Secret (Bu neng shuo de Mi Mi) Език: мандарин Страна: Хонконг / Тайван Жанр: романтична драма, мистерия Участват: Jay Chou, Lunmei Kwai,Kai-xuan Tseng, Anthony Wong Chau-Sang ******************* Резюме: Историята разказва за младия Лун, който в първия си ден в новото училище попада на тайнствено момиче, което свири на пиано прекрасна мелодия. Двамата стават приятели и прекарват много време заедно в разговори. Но тя изчезва мистериозно и Лун се опитва да открие каква е нейната тайна... Коментар: Резюмето е малко постно, но просто няма как да напиша повече. Великолепен филм със страхотна музика и наистина оригинален сценарий. Краят му е впечатляващ! Има много красиви ефекти... Задължителен за гледане! Главният герой - Джей Чоу, се оказва, че не само е актьор, но и много добър композитор и изпълнител, както и режисьор на самия филм. Може да се каже, че освен всичко друго, всеки може да преоткрие красотата на класическата музика, когато го гледа. Филмът получи доста награди и номинации в Тайван, сред които за най-добър оригинален сценарий, за най-добра музика към филм, за най-добър филм и др. Сваляне: с български субтитри 1, с български субтитри 2, с български субтитри 3 OST 1, OST 2 с английски субтитри с руски субтитри
    2 points
  8. И аз се присетих за него вчера, когато @ukio публикува в темата на Jay Chou. Филмът е прекрасен и силно го препоръчвам! За съжаление, детайлите ми убягват вече, но споменът за усещането от този филм си остава дълго. Дано някой ден намеря време да го повторя, заслужава си! P.S. Пооправих линковете за теглене в първия пост, но ако имате и други - давайте да ги добавям.
    2 points
  9. Момичето е един от най-добрите им вокали в цялата индустрия. Единствено фактът, че са брат и сестра, малко ми вгорчава изживяването, ако трябва да сме искрени. Някакси не ми върви да пеят такива песни заедно и да знам, че между тях няма грам привличане или поне щипка сексуално напрежение.
    2 points
  10. Много нежна и много красива е песента - браво! И това синьо, което толкова ми липсва, щом свърши лятото...
    2 points
  11. When The Camellia Blooms Алтернативни заглавия: 동백꽃 필 무렵, Dongbaekkkot Pil Mooryeob, Camellia Заглавие на български: Когато цъфне камелията Страна: Южна Корея Период на излъчване: 18 септември 2019 - начало Жанр: трилър, комедия Епизоди: 40х30 минути Превод: ina79 Редакция: helyg Прогрес: 1-40 епизод: превод - 100%, редакция - 100%
    1 point
  12. Зов за помощ: - Предложете ми, моля Ви, сайт, който използва салата и ракия, че от тия бисквитки ми втръсна.. --------------------------- Сборникът по математика е единственото място, където човек може да си купи 70 дини и никой да не го пита за какво са му. ---------------------------- Наш човек в Амстердам седи пред витрина, в която има проститутка, чука няколко пъти на стъклото и я пита: - Колко струва? - 50 евро. - Aууу, ми не е скъпо, бе, такива здрави стъкла при нас под 200 евро не можеш да намериш!..
    1 point
  13. Kim Jaejoong, който вече използва сценичното име J-JUN издаде на 25 септември новия си японски албум „Love Covers“, който съдържа кавъри на седем популярни любовни песни. В дневната класация на албумите на най-големия японски сайт за музикална статистика Oricon за 24 септември албумът зае №1 с 46 888 прогнозни продажби. Статия:
    1 point
  14. Определено,смятам, че е наложителна промяната на името. Аз ги търсих като AKMU тук. Защото девойката има прекрасен глас.
    1 point
  15. 1 point
  16. Хайде и тийзърните снимки на батковците... Choi Siwon Donghae
    1 point
  17. И аз го изгледах. Беше интересно,забавно и странно.Това ми е първият азиатски сериал,но ако има и други подобни биг гледала.
    1 point
  18. Типичната история за мъст, подмяна на идентичност и чеболски далавери. Да, играе Ким Сон А, но и тя вече се поизчерпа. Не е кой знае колко сложно, да я наконтят и да държи една физиономия по сценарий. Идва ми като ексхумирана мумия, както изглежда в сериала.
    1 point
  19. Пиша, за да рефрешна темата - иначе кой ще се сети за филм със заглавие "Тайна" отпреди 12 години, сред толкова много други заглавия... Много красив, интересен, забавен и нежен филм, страхотна химия между него и нея... ех, младост, ех, безвремие...
    1 point
  20. И тия момчета ще си имат завръщане и то се знае от началото на тоя месец, ама като няма кой да драсне два реда тук по тоя повод... Очаква се да е на 14 октомври, Kim Heechul ще участва в албума, но не и в в музикалните шоута, а също така няма да участва и в световното им турне. На 3 септември Super Junior стартира закачките за завръщането си, като сподели първа снимка с часовник за обратно отброяване за 999 часа. А след това са качили още доста в социалнит им мрежи... Накратко, деветия им албум е на път... Освен това няколко дни по-късно е започнал трети сезон на тяхното шоу „SJ Returns“ , където се показва подготовката на групата за тяхното завръщане!
    1 point
  21. Поединично минаха, почват вече и по двойки и тройки да се снимат...
    1 point
  22. Епизод 13: Тук и Тук
    1 point
  23. 1 point
  24. Не че са съвършени, но в някои сериали има магия. Този е един от омагьосващите. Споменах вече, че съм нова в жанра, но не мога да отлепя очи от екрана. Поклон пред създателите и специално режисьора. Не знам дали е БЛ, но толкова много чувства струят от всеки кадър, че е грехота жена да застане между тия двамата.
    1 point
  25. Тук всъщност танца страшно ме изкефи.. Yoherlandy § Garcia Rahmane - Believer
    1 point
  26. 1 point
  27. 1 point
  28. Понеже пак попаднах тази вечер на Мегре с Роуън Аткинсън не мога да не споделя интрото/ендинга-едно от най-добрите, на които съм попадала
    1 point
  29. ЕДИТ : Разкошен ОСТ - прослушан многократно! Искрени извинения за досадата!
    1 point
  30. Ако бях момчещях да разберакакво е да обичаш момиче...
    1 point
  31. Pu Shu Без страх в сърцето
    1 point
  32. Ами по-полека...БГ хита на миналото лято... @diant, поздрав
    1 point
  33. Yoko Kanno (Gabriela Robin) - Torukia GitS OST
    1 point
  34. Една песен за плейлиста на път за морето да се пее с пълно гърло
    1 point
  35. Една от любимите ми актриси. Абсолютно съгласен, че празно при нея няма.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...