Jump to content

Отличници

  1. Yoyo_ko

    Yoyo_ko

    Покровители


    • Points

      15

    • Мнения

      548


  2. seal_reinforce

    seal_reinforce

    Екип Субтитри


    • Points

      11

    • Мнения

      2591


  3. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      11

    • Мнения

      1707


  4. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      9

    • Мнения

      5213


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 07/15/19 от всички области

  1. Втора серия ТУК и ТУК
    6 points
  2. От гей до изнасилвач, ей на това му се викам за обрат.
    4 points
  3. Най-сетне намерих време и аз да изгледам сериала Отне ми три дни Следях темата с интерес и подкрепям всички положителни коментари. Много добре направен сериал: сценарий, режисура, актьорска игра.... нищо не ми липсваше. Действието протичаше с много добро темпо, всеки епизод разкриваше по нещо, адекватност и реалистичност. Нямаше излишни диалози. За актьорите няма какво да кажа, освен само хубави неща Джуно естествено е дъ бест, и аз съм му голяма фенка Докато гледах сериала, напрежението и емоцията, която ми носеше всеки епизод много ми наподобяваше сериала Defendant. Препоръчвам ги и двата за любителите на жанра
    4 points
  4. Първо се извинявам за директния изказ и затова ще го сложа в спойлер, който го смята за неподходящ да не чете. Не съм му фен, но това вече е нелепо и ако някой вярва на всички тези глупости май трябва наистина да се изследва за тъпак на годината. Наистина и аз започвам да се чудя чии мозъци са промити, на тези в Северна или в Южна Корея.
    4 points
  5. Да ме извините, но мисля, че много се измести темата. Преди във форума имаше много хора, голяма гледаемост и коментари. Появи се някой неизвестен, примерно и направи запомняща се роля и става например Татко ГУ. Дадох на търсачката " татако Гу" току що и днес разбрах, че се казва Джин Хьок. Същото е с Пекарчето, Катерицата, Лозаря, Талтал, Звездолин и ред други. Също, когато един сериал е много коментиран, се появяват бисери понякога. Мамин хироу, не знам как се казва, но напише ли някой, че ще играе някъде, веднага ще се сетя кой е. Левото Ленче, същата работа. Ненка, няма как да я сбъркам,забравя, поне аз, но не е толкова култова. Не мисля, че съм глупава, но не си правя труда да запомня стотици корейски имена. Та за нещо знаково иде реч. ШСК- Кравешкия поглед, няма как да не е знакова, като цял сериал с хубавото Хони изкара с един поглед, а после и ред други сериали с него(погледа) . ПШХ, галено Пешка, десет сериала направи с всички корейски топ хубавци с едни и същи рибешки целувки, та стана знакова такава- рибешка целувка, точно неин патент. Инак, в много сериали има бастуни, плочници, трапчинковци, ушатковци, глисти, гардероби и т.н., без да има баш бастун, плочник, трапчинко..., но не мисля, че за тях е темата. Та, при голямата гледаемост и многото коментари , дадени знакови прозвища улесняваха. Няма как да знаеш естествено, кой кой е, като не си гледал. Темата би била полезна , евентуално, ако има гледаемост, или да събуди интерес към такава, заради някой актьор с дадено прозвище. Нямам нищо против чата по принцип
    4 points
  6. Айде още...
    3 points
  7. Представяш ли си до кви висоти стигат хората, само и само да ги уволнят от сериал, който не ги кефи
    3 points
  8. Може това да му е номера на човека. Сега като си призна, че е изнасилвач никой няма да се съмнява, че е гей. Но все пак историята е нагласена отвсякъде. Момите ще си получат парите, той ще плати глоба, а ние ще съжаляваме за сериала. Поне аз съжалявам.
    3 points
  9. Баба пробва бански в мола: -Готова ли сте, да ви донеса горнището?! -Няма нужда, чеде, то всичко се събра в долнището...
    3 points
  10. Идва от живото изпълнение на ето тази песен. Една приятелка съзря идентично сценично поведение с Веско Маринов. Така тръгна прякора може да звучи странно и колкото и да го харесвам Хонки, за мен той си е Веско до гроб!
    3 points
  11. Бе правим - струваме, ама отиваме към каталог, съдържащ, освен прякорите, и дълги напоителни обяснения от типа: "Глиста" е наименован "глист" поради факта, че едикогаси, едикъдеси, гордо се е изпъчил връз буца чернозем. Цуци, моите съболезнования
    3 points
  12. Аз съм от мегааа щастливите за тоя развод. Факт е, че всичките и бивши на тая фльорца казаха колко е задушаваща с капризите си. Толкова била обсебвала, че нямаш никакво лично пространство. Щом и той не я издържа, явно не дрънкат просто така и Бини и оня преди него. Днес гледах поредното клипче в тубата, че той подал иска за развод без тя да е уведомена и имало нейно изявление, че тя винаги ще го обича, и ще уважи желанието му... Малко гузна ми се струва. А това, че изглежда добре в Монако, съвсем нормално. Това й е работата, няма да се разциври насред подиума. Все пак е от хай лайфа хаха. Ако излезе някво инфо при руснаците, моля споделете. И след като той така смело се развежда, тая е настъпила лайното си мисля. Да хваща вече някой чичак с пара и да миряса. Е не се натакова тая жена! И да, той много искаше семейство и като се ожениха само това повтаряше, че се оттегля от екран заради нея и че иска деца и да бъде активен баща. Само повтаряше навсякъде колко е прекрасна и я обича. Онова говедо само мълчеше. Корейските фенове им правеха постоянно колажи с бебе и ми късаха нервите и те тогава. И аз много исках да се хване с мацката от Невинния човек, ама тц. Оффф... Много мога да си чеша езика за сегашната самовлюбена патка {вече бивша) , но феновете й ще се разпенявят. Дори на сватбата им, той беше толкова усмихнат и щастлив, тя братче го раздаваше ледената кралица. С една ехидна едвам доловима усмивка, много ме дразнеше. Абе поне там бъди естествена и се смей, тва е твоя ден да ти се невиди. Надута пуйка. Който я е следял ще ме разбере. Не я харесвам като поведение и това е. Като актриса нямам против. Но не и с него, аре баста нарцис такъв! А дано па той се раздрънка след някоя друга година!!! Ке чЕкам!
    3 points
  13. Не съм много сигурен, но май признанието при разпит в полицията няма юридическа сила. В съда можеш да се откажеш дори от подписани самопризнания. Според мен това е някаква тактика на адвоката му. Мисля че накрая все пак ще се стигне до извън съдебно споразумение. "Непорочните" патки нямаше да вдигат такава врява, ако не искат пари. А пресата с подобни горещи новини вероятно прикрива политически или икономически скандал. Винаги така става. А доказателства обявиха, че ще има след седмица. Пробите още не са готови. Да-а, мъртво пияният изнасилвач твърдо не е гей.
    2 points
  14. Като ви чета постовете направо да вземем да заснемем една форумна версия на "От местопрестъплението"!!! Че то корейската полиция в последните месеци наистина има нужда от помощ - къде психиатрична, къде криминологична!!!
    2 points
  15. Епизод 9: Тук и Тук
    2 points
  16. Хуу, разбрахме, че форумът е Омрел. А ний сме Живите мъртви, целещи се у мистичните числа 55 и 8016
    2 points
  17. Добър избор, но все пак е разочароващо да ти сменят актьора по средата на сериала. Надявам се да измислят начин, който да не дразни зрителите. А толкова се надявах, че този път ще видя Канг Джи Хуан в качествен сериал.
    2 points
  18. Избрали са актьора, който ще поеме ролята на Канг Джи Хуан в сериала. Излъчването на новите епизоди ще започне на 27 юли.
    2 points
  19. Е сигурно затова си мислех, че имат дете.
    2 points
  20. @sending, благодаря за подсещането! Очаквах с интерес този филм заради две неща - "12 разгневени мъже" (любим, любим) и Пак Хьонг Шик. Ех, този Шики, пораснал е като актьор, признавам му го. Много ми хареса, а и всички, ВСИЧКИ останали бяха страхотни. Гледала съм всеки от тях в по няколко филма/сериала и веднага се почувствах у дома. Обичам това усещане. Няма как да не сравним Juror 8/Съдебен заседател Номер 8 с гениалният му събрат - сюжетът е подобен, но разбира се, разреден с корейски драматизъм. Няма лошо, когато се получи добре, а и считам, че малко позитивизъм никому не би навредил. Личното ми мнение е, че по-различен финал би паснал повече, но сценарият е основан на първото дело със съдебни заседатели в Корея и предполагам, че нещата са се развили по подобен начин. А и все пак това е кино. Къде, ако не тук създателите на продукта могат да си поиграят с емоциите на хората? Та гледайки от тази гледна точка, мога да кажа, че филмът ми хареса и то най-вече заради актьорите. Отново - ВСИЧКИ СА СТРАХОТНИ! Препоръчвам!
    2 points
  21. Не че нещо, но това за сватбата си е ваша интерпретация. И двамата са усмихнати и сияят на снимките. Сега, кой какво искал, а какво е получил от брака, е друг въпрос.
    2 points
  22. Не е само дразнението, а любопитството...поне при мен. Мен ме интересува защо и от "къдя на къдя"
    2 points
  23. Ама нали искаха някои речник, та затова подех таз инициатива, ама я...пък и така ще се обърне внимание на някои особености на форумния живот, мисля. И ще се поднови интереса към някои теми. Започнах да се оправдавам, че има къде да си чатим, след като чата е аут Затова са линковете към дадените теми, бе.
    2 points
  24. Благоуханна, аз нямам намерение да се връщам назад и цъкам толкова страници и да търся кой, кой беше в тази тема. Не виждам кое му е образователното, освен да се гъбаркаме с недостатъци на героите или артистите. Самият процес на създаването им е интересен, но тия вече са измислени.
    2 points
  25. Подреждам, бе! Ама мога ли да ви насмогна на коментарите Требе като спиди гонзалез да се разхождам по темите Аз и без това шаря къде ли не, де.
    2 points
  26. Version Complete

    6016 сваляния

    Превод: Scarlet Fever Форумна тема За версията: 1080p WEB-DL AAC x264-JK
    1 point
  27. Snow Flower (雪の華) Страна: Япония Също така известен като: Yuki no Hana Премиера: 01 Февруари 2019 Времетраене: 125 мин Жанр: Романс Режисьор: Kojiro Hashimoto Субтитри: Английски Участват: Hiroomi Tosaka (J Soul Brothers) като Yusuke Watabiki Ayami Nakajo като Miyuki Hirai Saki Takaoka като Miyuki's mother Kenta Hamano като cafe owner Seiichi Tanabe като Miyuki's doctor Yumena Yanai като Hatsumi Watabiki Резюме: Филма е сниман в Япония и Финландия… Miyuki Hirai (Ayami Nakajo) е слабо дете още от детството си. След като е диагностицирана с нелечима болест, тя има много малко за живеене, затова решава да посети мечтаната си страна Финландия, за да види северните светлини със собствените си очи. Там пътя и се пресича с този на Yusuke Watabiki (Hiroomi Tosaka), млад мъж мечтаещ да стане майстор на стъкло… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали Онлайн с английски субтитри
    1 point
  28. Mr Baek (2014-2015) Страна: Южна Корея Също така известен като: Miseuteo Baek, Mr. Back Жанр: Драма Епизоди:16 Форумна тема Прогрес: 1 епизод: превод: Izida - 100%, редакция: Izida - 100% 2 епизод: превод: Izida - 100%, редакция: Izida - 100% 3 епизод: превод: Catherine - 100%, редакция: Izida - 100% 4 епизод: превод: Izida - 100%, редакция: Izida - 100% 5 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 6 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 7 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 8 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 9 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 10 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 11 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 12 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 13 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 14 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 15 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100% 16 епизод: превод: SNOWMOON - 100%, редакция: helyg - 100%
    1 point
  29. Бъди българин: - истинският българин не пита къде е тоалетната, той сам решава къде е тя; - само българинът, когато гледа нещо красиво, може да псува от възхищение; - всеки може да намаже жена с ягоди и сметана. Бъди българин, намажи я с боб! ------------------------- - Келнер, не виждам таратор в менюто? - Има, просто вече се казва "Свеж детокс коктейл с хидратираща краставица и натурален йогурт"!
    1 point
  30. Страхотно семейство, майка им изглежда просто УАУ! А пък брат му, Пичая( Голф), можеш ли да кажеш. че е по-големия? Сестра им също е красавица. Но малкия е уникален сладур.
    1 point
  31. Много е сладко детето му и много им се кефя.
    1 point
  32. Докато ровех из нета за някакво обяснение, попаднах на тоя случай, който е още по-странен.
    1 point
  33. По - скоро некрофилно съгласни!
    1 point
  34. Някой юрист или лекар питай, аз откъде да знам, да не си мислиш, че мойто АйКю е по-високо от това на корейската нация? Иначе ако си беше инсталирал едно шишитиви у къщи като Пьонтето, веднага щеше да се разбере кой кого е нападнал и имало ли е такова нещо изобщо. Пък мениджъра му къде е блял като си го знае какъв е, не знам. Абе тез звезди бодигард нямат ли да ги пази? Сам ли живее?
    1 point
  35. Можеше поне да изчака да свърши сериала и тогава да доказва, че не е гей. Странно, как изведнъж си спомни след няколко дни, какво е правил в безпаметност!
    1 point
  36. @Urban- Бънита, чудех се как още не си яхнала метлата,при всеизвестната ти либоФ към каката, но вече съм спокойна. Липсваш! Да отива да си присажда коса Катеричко, а не да се усамотява,че току изтървал някоя яка шишарка, като взема пример от каката, дето разхожда бижута и показва позастарели коленца на високи токовки в Монте Карло
    1 point
  37. Поредното завръщане на човека, ама след последните излагации с ПШХ и Минка направо не ми се мисили. Нииикакви надежди не храня за проектите на Бини вече, стават все по-зле и по-зле. Вапреки всичко ще се гледа де поне от сантиментализъм.
    1 point
  38. СорЕ за Гардероба, и аз му симпатизирам на Со Джи, ама така най-лесно го обяснявам на мъжа си..., друг такъв застинал образ за мъжа ми е Ким клоуна, ама Бини ми е по на сърце и не смея така да го пиша тук(ще вземе да влезе тук и да прочете да не види лоша дума от мен )
    1 point
  39. На мен не ми е нужно. За всяка тема, за всеки герой мога да си измисля по едно цветущо. В различни сериали един и същи артист, може да предизвика различни емоции, оттам различни определения, прозвища и т. н. Оставете прозвищата за отделните теми. Все пак може да има изключения. Нека са общоприети, но не са обидни, визирам "глиста", обидно и точно отразява емоционалното състояние на някой от нас. Не си спомням кой беше, не ми е и работа да чета 55 страници. Давам пример: Минка, Минчо, Слънчицето, Секса и т. н това са неща свързани, колкото с героя, толкова и с артиста, не звучат обидно. ПШХ-Кравешкия поглед, колко е грозно. Нима едни фенове измислят такива имена, нека си останата в конкретната тема. Повече няма да пише, че осъмнах, отивам да гледам красавеца Фу Чъ-Сю Кай, останаха ми 4 серии Някой разбра ли кой е, само тези които са гледали сериала, разбира се. Същото е и с прякорите.
    1 point
  40. И затова, ща погледна в този импровизиран речник за да ми стане ясно. Благодаря @lukreciana!
    1 point
  41. Става въпрос за това, че в тема със същия актьор се използва прякорът му от филм, сериал, който не си гледал. И се чудиш? Четеш, четеш и... после питаш кой е пък тоя? Отиваш и четеш 55 страници от еди коя си тема, за да разбереш. Ама колко разбираш, кат нищо не си гледал?
    1 point
  42. Тоест, ще изчетеш 55 страници, за да разбереш от "къдя на къдя"
    1 point
  43. Темата, за филма, явно липсва по някакви причини, ще се заема да я възобновя.
    1 point
  44. Голямата награда на JZTV Semi-Annual Music Ceremony от 13-07-2019 г, естествено за Хуа Чен Ю и песента Qi Tien / Великият Мъдрец Равен на Небесата !!! И малко светлина в тунела - На 18,07, ще бъдат предоставени ограничен брой Марс-билети за чужденци ! Вече мисията със закупуването на билет за марсианци извън Китай става малко по-възможна !
    1 point
  45. Свободни ?!?!?! Само на думи и само в песните !!! За да ти помогнат да си купиш билет от фен клуб в Китай полагаш тест на китайски език, ставаш платен член на фен клуб на китайци, неживеещи на територията на Китай и едва тогава кандидатстваш за билет, който не е сигурно, че ще получиш ....... Но поне е сигурно едно - ще го платиш ! Плащаш по банков път и с платежното тръгваш за Китай и едва там ти дават билета ! Евентуално ! И ако имаш късмет !
    1 point
  46. Не защитавам никого, но под статията има коментар с много точно описание на корейската култура "да идем да пийнем след работа" и какво означава ако откажеш. (сори, спойлера остана горе.) В общи линии, по-известните в Корея трябва да ходят с бавачки, ако им липсват спирачки
    1 point
  47. Всяка сутрин леля Божура, чистачката в Музея за съвременно изкуство, питаше директора: - Началник, това изкуство ли е или да го хвърлям??
    1 point
  48. Boku wa Ashita, Kinou no Kimi to Date Suru (2016) ぼくは明日, 昨日のきみとデートする Държава: Япония Също така известен като: Tomorrow I Will Date With Yesterday's You Година: 2016 Жанр: романтика Епизоди: пълнометражен Времетраене: ?? минути Режисьор: Takahiro Miki Излъчване: 17 декември 2016 г. Официален сайт: Субтитри: Английски Актьорски състав: Sota Fukushi - Takatoshi Minamiyama Nana Komatsu - Emi Fukuju Masahiro Higashide - Shoichi Kaminoyama Резюме: Takatoshi Minamiyama е ученик в училище по изкуствата в Киото. Веднъж, на път за училище, във влака той среща момиче на име Emi Fukudzyu и се влюбва от пръв поглед. Събира кураж и се запознава с нея. Двамата се влюбват и започват да се срещат. Те прекарват всичките си дни заедно. Като че ли нищо не може да помрачи щастието им, докато веднъж Emi разказва на Takatoshi своята тайна… По книгата на Такафуми от 2014 г. Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...