Jump to content

Отличници

  1. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      7

    • Мнения

      12530


  2. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      6

    • Мнения

      5215


  3. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      6

    • Мнения

      4338


  4. kandala

    kandala

    16 години ФЕН


    • Points

      6

    • Мнения

      5832


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 06/10/19 от всички области

  1. Най-сетне официалния постер на филма и трейлъра
    4 points
  2. Както и предполагахме - Бек подготвя соло албум, който ще излезе през юли. Очакваме потвърждение от SM. Въобще, юли се очертава много, много активен за EXO. Изт. KSTARLIVE
    3 points
  3. Набързо новините около тия момчета... -Хенри е определен за посланник на 'Save The Children'. Изпълнителят сподели, "За мен е чест да съм посланник на една от най-старите организации в света." Тя е основана през 1919 година. -Кангин се завърна към развлекателните си активности чрез уеб драмата ‘미래에게 생긴 일’, която се излъчва по Youtube от 31-ви май. Label SJ отговори на новината, че Кангин ще участва в нова уеб драма след като е получил обаждане от продуцентския екип. Те отбелязват, че пълното му завръщане към активностите все още не е определено, тъй като все още няма бъдещ график за него включително свързан с групови активности. -Йесонг ще има солово завръщане на18 юни с мини албума ''Pink Magic''
    2 points
  4. Едва ли ще вдигне качеството, гледаемостта може би, но виж- хубостта, със сигурност.
    2 points
  5. Новината от днес- Ник ще вземе участие във втората част на Arthdal Chronicles. А иначе както вече знаете Джуно влезе в казармата на 30 май,а утре това ще направи и макнето... По този повод Чани направи фен среща,провела се на 1 юни... И Ник и Тек са били там. И да направим малко реклама и тук на предстоящия да излезе филм на Джуно Gibang Bachelor ..... Ама пък каква роля ще има той там
    2 points
  6. Тези двамата само в реклами ли ще ги гледаме? Да се захванат с нещо по-сериозно! Бебета!
    2 points
  7. Аааааа главният се развива много истински :). Ще ви питам накрая как ще се чувствате с него...
    2 points
  8. Да. В началото главният беше праволинеен, но настъпва промяна в него. Героят на Маккеню също търпи развитие. Ще е интересно да кажеш, как се е трансформирала историята до финала, според теб.
    2 points
  9. Сюжетът хваща, това е ясно, на светлинни години е от бозите. Главният обаче не ме грабва за момента, с истеричните му drama queen изблици. Това е положението в 3ти еп. Всичките ги гледам за пръв път, с най-добри впечатления засега съм от Mackenyu. Като цяло, това е сериалът, който вероятно ще работя с най-голям кеф.
    2 points
  10. И от мен сърдечни пожелания за щастие и здраве!
    2 points
  11. Честит ви рожден ден @NyXe , @skarpeta
    2 points
  12. Ми, беше ми драго, че се познаваме, тазвечер сваляй каквото успееш от форума, че утре ще е късно. И да, за миризливия китайски говоря. И впрочем от 6 месеца сме 2019 година, та не е зле да ъпдейтнете заглавието на темата. Just sayin'
    1 point
  13. Абе някакви експерименти си прави той, ама да видим докъде ще я докарат сценаристите
    1 point
  14. Вчера групата навърши девет години... #9YearsWithINFINITE
    1 point
  15. А старата не съм гледала, но тука смешните моменти си ги има във всеки епизод...майката е голям образ като рече и отсече за Нит ще ми е снаха и край...той уж я мрази ама как я ревнува не е истина...бившата му приятелка е тотална истеричка обаче...ама това си е типично за тайладските лакрони...аз съм свикнала..та вече не ми прави впечатление....неко бързо го превежда...пък и има хубав ОСТ...Заслужава си гледането.
    1 point
  16. След 7-ма серия си направих три извода. Първо, че Аки накрая започна да се ориентира в емоционалния си хаус и да осъзнава, че изпитва нещо по-специално към "пациента си" Хоньо. Второ, Хоньо не приема до себе си друга жена освен Аки. И трето... Май че сценаристите се опитват да дислоцират Хасе в "отбора" на отрицателните герои. Някак си много ми се наби в очи на двукратното акцентиране върху мислите му, че на Аки може да се влияе и е лесно управляема, т.е. позволява да бъде използвана. Забелязахте ли го? Той, обаче, не отчете , че прибързаната му провокация "отключи" при нея възможността за сравнение на усещанията й и съответно даде началото на осъзнаването й, т.е. ориентирането й към Хонгьо.
    1 point
  17. Къде бе, в София ли? Не сте правили форумна от 2 месеца. Срамът ви трябва да е двоен и троен дори, щом се налага аз да инициирам такава. Утре към 18 ч. на обичайното място, присъствието е задължително за нови и за стари, а който не дойде, ще бъде позорно уволнен, публично баннат и разжалван в чин "гостенин" от форумната провинция. Аре чау.
    1 point
  18. Само това ви липсва.
    1 point
  19. @Ragnos, идея си немам за кво говориш, ама ме забавляваш
    1 point
  20. Следващият ми пост ще бъде малко нецензурен, за което се извинявам, ама... Ибъ ти и скучното мазе. Три сезона билд-ъп за таз кулминация и накрая голямата тайна се оказаха 3 халваджийски тефтера и снимка с тъщата в тайник за порносписания. И що за мазе е тва без нито един компот, туршия или бидон с кисело зеле?! Поне да имаше разни буркани с формалин и мъртви разпорени катерици и невестулки! Абе, Йегерови, за кво ви е изобщо мазе в къщата, ако вътре не държите нито един гоблен-натюрморт, стар мокет или наполовина празен чувал въглища? Да не говорим за задължителните консервни кутии с пирони, болтове и гайки, които никога няма да ползваш, но ги държиш "за всеки случай"! За зимните гуми, стоповете за ладата и парцаливото гедоре дори дума няма да отварям! Кой нормален човек си прави офис в мазето? И ква е тая лаборатория без кьорава епруветка, димящ казан, гримоар със сатанински ритуали и кьоше за мъчения? Чувствам се излъган, предаден, продаден и наебан от тумба негри по бели слипове. На бас, че клозетът на Азис крие повече тайни от шибаното ви мазе. Майка ви деба, илюминати!
    1 point
  21. В еп. 7 именно Аки беше в центъра. Май чувствата й започнаха да се избистрят, благодарение на Хасе. Уоу! Хасе ми се струваше по-нисък, а се оказва, че на ръст е колкото Хонгьо. Обаче какво чувства Хонгьо? Това е въпросът.
    1 point
  22. Ейт да хваща момата и милиардите. Баткото и без 'Намики груп', гол и бос, го зимам
    1 point
  23. Айде, и Вик порасна с още една година. Честит да му е рождения ден!
    1 point
  24. И както казахте по-рано, ще наваксваме с по-стари неща. Не знам дали сте гледали клипа по-долу. Някъде пишеше, че това не е просто интервю, това е ИНТЕРВЮТО и аз съм напълно съгласна. Понякога, като ми е криво или самотно във фенщината ми, си го пускам и отново усмихват деня ми.
    1 point
  25. Тракерът е отворен за регистрация само тази седмица. Регистрирайте се и сийдвайте изтегленото оттам, за да не загубите бързо акаунта си поради неспазване на правилата им.
    1 point
  26. за запознатите - "Появи се враг"
    1 point
  27. Едно нещо ми се върти в главата откакто видях първите снимки на сериала - кой острига така жестоко Елинор Така двамата главни са като брат и сестра.... да не кажа двама братя Иначе е в планувани и се редя на опашката за чакащи превод.
    1 point
  28. Мисля, че твърде често в сериалите се оказва, че герои, които се мразят, в миналото са били много близки - обаче сега не мога да се сетя за нито един такъв С изключение на Suspicious Partner Дори ако тази сюжетна линия не ти е достатъчна, заради Ji Chang Wook пак си струва да гледаш сериала - ако вече не си го гледала, разбира се.
    1 point
  29. Точно 2 години от така коментираната, единствена по рода си, на "единствения по рода си" И обратното броене за армейците.Шампанското е вече в хладилника. Малко радост му остава на третото поколение, има-няма половин година.
    1 point
  30. И от мен и на двечките@NyXe , @skarpeta
    1 point
  31. Доколкото можах да схвана, в книгите на Хонгьо героят разказва от първо лице романтичната си история с някаква девойка/и. Приемам, че тези истории са вдъхновени от преживяното в училище с нашата героиня Terada Aki. Пък може да е бил обсебен от девойката, знае ли човек. Приемам, че като всеки писател се е изчерпил, загубил вдъхновение, или както там се нарича това кофти състояние, което е довело до споменатата по-горе от мен еректилна дисфункция. И сега като му дойде на крака, прави всичко възможно да възстанови и либидото си и вдъхновението. Без двете е загубен, ако няма вдъхновение не може да пише и съответно да се прехранва, а липсата на секс пък понижава самооценката му и от там отново загуба на вдъхновение. Омагьосан кръг. Но той определено е хетеросексуален според мен. Като че ли по-неясна ми е Терада Аки. От наперената ученичка не е останало нищо. Няма мечти, няма желания, няма нищо. От онова случило се в гимназията ли е рухнала толкова, но дори и така да е не може ли поне да мечтае........ И какво е това "Не прави с мен нищо непозволено????" А се оказва, че всичко е позволено! Странна работа. Възможно е хазаина да има нежно отношение към Хонгьо, но може и да е само приятелско-покровителствено. Харесвам хората, които споделят дома си и подават ръка в нужния момент. Дано не ме разочарова.
    1 point
  32. Значи, признавам ги BTS за цяла индустрия. ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ. Грам сарказъм не влагам, наистина го мисля. BTS имат най-добрия мениджмънт в кпоп-а, можем да кажем и сред най-добрите в света. Харесвам момчетата, много са ми симпатични. Обаче истината е, че BIGHIT ги направиха това, което са. Сега и игра? А може би не е и първата, не знам. Евала на мениджърския екип! Дай боже на всяка група, както се казва. Но знаете ли, най-много ме радва, че BTS доказаха, че дори група, която не е англоговоряща, която е цветно-различна от масовата поп музика, може да бъде сред първите, даже номер 1. Ей това ми топли сърцето. Отдадеността, искреността, труда се отплащат. Най-ценното, което дават на феновете си BTS е надежда и вдъхновение. Дори само заради това искам да кажа "Браво BIGHIT! Браво BTS!" (Благодаря за вниманието! Сега отивам при моите момчета да им се радвам на предстоящия албум. )
    1 point
  33. "Джуничи" тръгва по Kansai TV от 12 юли. През юни излиза филмова версия. На 9 юли пък започва дорамата Gokuraku Restaurant, където Джун ще си партнира със Сота и Сатоми. Излъчването е всяка сряда от 22ч.
    1 point
  34. Изостанах доста с епизодите, но продължавам да го следя. Последно изгледах осми епизод и не мога да се оплача от развитието на историята. След изгледани доста мудни сериали този ми идва много освежаващо, не му липсва екшън, а и четиримата актьори са си на ниво. Явно без романс не може все пак трябва да позабавят някак темпото, но малко прекалиха, като ни дадоха любовен четириъгълник. Не мога да разбера как Мики видя Фукуда само два пъти и се влюби в него. В мен ли е проблема или в сюжета не знам, но революционната история е достатъчно интересна и заради нея мога да преживея тези любовни геометрии.
    1 point
  35. Ако Дракула беше веган, щеше да се казва Брокула... Ако чорапите му са чифт и без дупки,да знаеш, че не ти си решила да правите секс тази вечер...
    1 point
  36. Късометражка с реж. Шота Сометани и ново видео към песента "Machigai Sagashi": И още положителни новини. Судачи е взел награда за мъжка роля за участието си в зимната дорама "11А клас". Тук е рекламно лице на Као, заедно с Кенто Каку, Тори и Йоске Сугино. Излезе и трейлър към новия дългоочакван проект на Такаши Ямазаки, в който Суда ще играе ролята на гениален математик. Хорипро пък готвят стейдж, където актьорът ще се превъплъти в ролята на Калигула. Гледам това момче във всичките му сегашни превъплъщения и не мога да не се сетя за дебюта му преди 10г. Той навлезе сериозно не само в киното, но и в театъра, музиката и телевизията. Ако някой ми беше казал тогава, че малкият Филип-кун ще прави такъв фурор, нямаше да повярвам. Ганбаре!
    1 point
  37. Мисли за брака: - Така ме тегли към Париж, ама къщата, градината, тъпите кокошки,.... а и ако изведнъж дойде принцът на бял кон, а аз се мотая из Париж?!
    1 point
  38. Българин стана първия изкачил Еверест... с фразата: - "Аз само да попитам нещо"... ----------- - Вчера бях на среща с мацка и по едно време токът в заведението спря. - Ти възползва ли се? - Че как, веднага ѝ изпих уискито!
    1 point
  39. Хайде на канала на Бек в Тубата - има си свой вече. Ще ни свети и оттам. Аз - доволна.
    1 point
  40. На Блонди няма да му е първа гей роля, пазете си пингвина
    1 point
  41. Голям труд.Чудесни са! Браво! Свирят,вървят ииграят, усмихват се и махат. А и носят големи инструменти. Имаше и 2 момчета сред девойките. Усмивка предизвика сред хората: седналата бабка на детската количка.
    1 point
  42. "Да сготвиш боб, Пено, не е като да си чешеш з..ника! Бобът е изкуство, а не можеш ли един боб да сготвиш, няма кой да те вземе..." Така казваше едно време чичо Ваньо, докато избърсваше мустак с ръкава си, а леля Пенка ревеше скришом, защото никога не успяваше да направи боба като свекърва си. И ние с Буба ревяхме, защото не искахме да ядем боб, а ни плашеха, че ще ни го изсипят в гърба. Не ни пускаха да играем, докато не си изядем боба. До последната лъжица. Вероятно от тогава го недолюбвам и не проявявах желание да овладея изкуството на бобоготвенето. Първото ми гадже ме заряза, когато с три години закъснение разбра, че не мога да готвя боб. Беше болезнено. Беше сълзливо. Прекарах три дни заровена в готварски книги и сополи, докато осъзная, че не мога да се справя. Успях да изкрънкам комши да сготви една тенджера боб... в името на любовта и разбирателството. И накрая, докато младежа омиташе боба каза : "Не е като на мама. Тя го прави на чорба, не на яхния. В глинено гърненце. " В този момент осъзнах разрушителната сила на Мама и ме обзе желание да й (завра) прибера гърненцето в (гъ...) долапа. Това обаче, не промени факта, че не можех да готвя боб и той си тръгна. Няма боб - няма любов. Болезнените спомени ме атакуваха, когато Владко се обади, че се е прибрал от Испания и много, ама много му се яде... Познайте какво! Мнеее, не мусака. Боб! Човек, който осем месеца в годината си пече четирибуквието по разни плажове, смуче коктейли и разтрива мацки и бам! Прибира се в България да се напълни с боб. Щото у Испания като нашия боб нЕма. И ме изнуди. Пет години ми носел раницата до училище за единия боб. Като си дойде, та да му сготвя. Въпреки, че знае, че членувам в кръжока "кунки в гъзунки" настоява да му сготвя боб. Че и успява да ме навие накрая. И така... извади си Блонди ръцете от онова ми ти място, запретна ръкави и...грабна телефона. Като една модерна блондинка си заврях "свободните ръце" (не онези горните) в ушите, а комши започна да провежда дистанционно обучение. " Значи...трябва ти тенджера под налягане, фасул, лук, домати, пипер, джоджен, сол и вода." Аха. Тичам до магазина да набавя всичко. Обаждам се за следващите инструкции. Комши казва, че тя накисва фасула, за да уври по-бързо. После в тенджерата под налягане за 10 минути. Отцеждаме. Слагаме нова вода. После запържваме лука и доматите, слагаме подправките, варим още 10 минути без капак и...Воала! "Ще се справиш ли?", пита малко плахо комши. " Е, ще се справя разбира се! Аз блондинка ли съм или (лукова...) не съм?!" Затварям телефона и започвам по план. Накисвам боба. Забравих да питам колко се слага, та обърнах целия пакет, да не се окаже, че не стига. Двайсет минути наблюдавам процеса на киснене. На чорапите толкова им трябва долу-горе, значи и на боба са му достатъчни. Слагам в тенджерата под налягане и пълня вода малко под ръба. След 10 минути, когато уж трябва да извадя боба, клапанът на тенджерата започна да подскача. Звук като от сирени на 2-ри юни. Предусещам, че след малко ще стържа скапания боб от тавана. Не! Ще накарам Владо да го стърже! Решавам, че боба е сварен и го понасям към мивката за голямото цедене. За по-лесно отливам направо водата в мивката. Парата обаче ми запотява очилата, което води до смущения в картината, обръщане на тенджерата и мивка, пълна с боб. Добре, че имам мрежичка на сифона, та възпрепятства отпътуването на ля фасуля по неведомите пътища канални. Тука вече трябва да се намеси комши. Звъня. "Събери фасула в гевгир, изплакни го и го сложи пак да се вари." "Ами ако нямам гевгир? В шепички може ли?" "Може." - казва комши и се успокоявам, че се справям добре. Щото можеше и по-зле да е. Можеше цайсите ми да паднат в тенджерата и да видиш тогава как гледам на боб. Слагам за второ варене и зяпам как се джуркат бобчетата следващите 10 минути. Пържа лука, доматите, слагам подправките. Престрашавам се да опитам, ама само от чорбата, без зрънца. Нещо му липсва на тоя боб. Обаче ме е срам пак да се обадя на комши. "Бе аз що не взема да видя в нет-а", казвам си и задавам "боб" на Гугъл. Той ме изстрелва директно във форума на БГ-мама. Е, баш на място попаднах! БГ мамите знаят как се готви бобец. Знаят поне 188 начина + тайните рецепти на свекървата. Е, те тоя път ще го докарам! И на Владко ушите му ще плющят. Чета, че едната слагала малко ракия, да омекнел хубаво (боба де). Ама не казва колко е това "малко". Като знам на тати мярката, малко е около 150-200 мл. Хаквам една чаша ракия в боба. Да омекне. Другата слагала босилек 3-4 стръка. И снимка на босилека сложила. Решавам да не рискувам с треволяците пред блока (че съседите си разхождат кучетата там) и тичам до магазина. Хаквам и ригана вътре. После разбрах, че босилека е друго, но Владко треволяците не ги разбира. Третата сгъстявала боба с брашно. Колко брашно? Тия жени, да им се не види, мерилки нямат ли? Отварям пакет брашно. За по-лесно решавам, че ще тръсна направо от пакета, пък то като се сгъсти ще се види. Тръснах. Половината пакет. Изплъзна ми се някак от ръката. Издигна се брашнен облак, чу се леко "пльос" и пак зацапах остъклението. Мамка му и очила! Освен боба, лука и подправките, на повърхността изплуваха и множество брашнени топчета. И голямата топка в средата. Е, кво пък! Ще ги разбъркам с дървената лъжица и те ще се разбият. Бърках. После взех тел за разбиване. Пак бърках. Нямат разбиване. Грабнах миксера и...пляс в тенджерата. Разбиха се скапаните топчета. Фасула малко подрънча, малко излетя като надигах миксера, но то без зян не може. Обаче пък се сгъсти чорбата. Като за мекици се сгъсти. Дървената лъжица залепна в средата и за момент помислих, че покрай вълнението и бегемамиците им съм метнала и Поксипол вътре. Установих, че боба ми май не става за ядене. Ама аз така не се предавам. Аз блондинка ли съм или (лукова...) не съм?! Грабвам две кутии и се замъквам до ЖП стола. Там винаги има боб. Прибирам се и точно успявам да изсипя боба в тенджерата, когато Влади и Пацо пристигат. Опукаха половината и по едно време Владо изтърси :" Много хубав боб, ама не е като на мама. Да видиш мама какъв го прави!". Прав беше чичо Ваньо навремето... "Да сготвиш боб, Пено, не е като да си чешеш з..ника! Бобът е изкуство, а не можеш ли един боб да сготвиш, няма кой да те вземе. " Та така! Аз боб не мога да готвя.
    1 point
  43. дидо кой корейски сериал ти харесва кажи, че не се сещам да съм чел твой положителен коментар някъде. Като не ти харесват сериалите защо ги гледаш и коментираш всеки един? Защо ти не направиш един та да му се любуваме всички ? Гледането е за развлечение и след толкова години и излезли сериали не знам как искаш нещо уникално да се роди. Щом имаме алтернативна вселена това си е фентъзи... дето се вика извънземни да се появят не трябва да учудва никой. Аз например в момента гледам My Amazing Boyfriend и колкото потресаващо глупав да е ми е забавно и не се впечатлявам от простотиите и бъговете така да се каже, защото иначе едва ли ще стигна да гледам някой сериал. Да не почна да изброявам купчината глупости и простотии в Game Of Thrones например ... Прекалено много искаш от нещо за което не си дал нито пари акъл когато е правено.
    1 point
  44. Тийзъри за първият им концерт "The 1st ASTROAD to Seoul" - на 15-ти и 16-ти
    1 point
  45. И много отблизо:
    1 point
  46. Дневна и нощна версии ще има албума:
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...