Jump to content

Отличници

  1. bealonenomore

    bealonenomore

    Ст. модератори


    • Points

      7

    • Мнения

      1998


  2. bond

    bond

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      3504


  3. seal_reinforce

    seal_reinforce

    Екип Субтитри


    • Points

      4

    • Мнения

      2591


  4. Rino

    Rino

    Покровители


    • Points

      3

    • Мнения

      26


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 05/20/19 от всички области

  1. И на мен ми хареса повече от "Тайната гора". Много повече. За разлика от "Тайната гора", краят беше на ниво. Аз не си падам много по опрощението и затова ми харесва, когато се даде всеки му според заслуженото. А Джунхо разбива на пух и прах мнението на някои зрители, че айдълите не могат да играят. Може момчето и още как.
    5 points
  2. Вече има официално първи трейлър - Тук. По кината от юни.
    2 points
  3. Romantic Island (2008) IMDB Година: 2008 В ролите: Lee Seon Gyun Lee Soo Kyeong Lee Min Ki Eugene Lee Moon Sik Lee Il Hwa Филмът разказва за шестима непознати от различни слоеве на обществото (е не съвсем, двама от тях са женени от доста време), които заминават за Филипините, следвайки съвсем различни цели. Обаче съдбата не си губи времето и на острова, на който въпросните хора се озовават, се заформят интересни двойки. Су Джин никога не е имала особен успех в работата и живота, но за сметка на това винаги посреща трудностите с усмивка. Дже Хьок е успешен бизнесмен, но вестта за смъртта на баща му го изправя отново пред миналото му. Га Йонг е известна певица, на която животът на популярна личност ѝ идва в повече напоследък. Джонг Уан пък е пълен неудачник, който не може да си намери свястна работа и работи като продавач в квартален магазин, а също така още вехне по бившата си приятелка. Случайната среща на въпросните герои ще промени живота им завинаги. Трейлър: Български субтитри - Свали с Онлайн с С английски субтитри С руски субтитри Руски субтитри Лично мнение: Е, няма толкова сладък филм!! Смях се до припадък, но и ми идеше да се разплача на моменти. Страхотно прекарани 2 часа! Препоръчвам горещо, ако ви се гледа нещо весело, красиво и позитивно!
    1 point
  4. My True Friend (我的真朋友) Страна: Китай Също така известен като: Wo De Zhen Peng You Година на излъчване: 2019/05/19 до 2019/06/13 Време на излъчване: Дневна драма 19:30 Жанр: Романс, Драма, Бизнес Канал: Dragon TV Епизоди: 48 Режисьор: Zhang Silin Субтитри: Английски Участват: Angelababy като Cheng Zhen Zhen Deng Lun като Shao Peng Cheng Zhu Yi Long като Jing Ran Xu Di като Bai Ya Ru Tan Kai като Mu Yun Ping Li Xiao Feng като Zeng Hui Min Li Xin Yi като Hao Mei Li Zhang Wan Yi като Fu Xiao Ning Резюме: Историята се върти около агенти по недвижими имоти, които са свидетели на радостта и тъгата в различните семейства. Cheng Zhen Zhen (Angelababy) и Shao Peng Cheng (Deng Lun), са назначени да работят заедно. Zhen Zhen е искрен и отдаден човек, докато Peng Cheng е богат плейбой, който крие, че всъщност е син на главния изпълнителен директор на агенцията. Не само техните личности са противоречиви, но и начинът, по който се справят с тяхната работа, е съвсем различен. Но чрез нея те научават много за живота и любовта… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  5. Франческо Тоти бе приет в Залата на славата на италианския футбол
    1 point
  6. Във фитнеса:– С колко клякаш?– С триста.– Килограма?!– Зора.
    1 point
  7. За структурата на китайското семейство четох в "Кратка история на Китай - Дж. Кинг Феърбанк" ...специално заради историческите китайски драми ми я подари мъжът....по натам ако имате итерес мога да извадя някой друг абзац от книгата. Иначе и аз гледам...да видим до къде ще го докарам.
    1 point
  8. Тийзър от NCT 127... и...
    1 point
  9. Сериалът е сниман 2018, та си е чиста реклама на канала, защото и шоуто се излъчва по TV Tencent А за новия сезон - можем да кажем, че целия ще е в розово (с изключение на двамата ментори).
    1 point
  10. Беше един почти перфектен сезон, а този отбор е създаден да атакува П.П. Браво на Ивет
    1 point
  11. Million Yen Women Заглавие: 100万円の女たち Заглавие : Million Yen Women | Hyakumanen no Onnatachi Въз основа на мангата : "100 man en no Onna tachi" от Shunju Aono (публикувана за първи път през 2015 година в японското списание а манга: Big Comic Spirits). Известен също като: Жени за милион йени Жанр: Мистерия, Драма Епизоди: 12 Мрежа: TV Tokyo, Netflix Излъчване период: 07-април-2017 (Netflix) / 13-април-2017-30-юни-2017 (TV Tokyo) Време на излъчване: петък 01:00 Основна тема: Tadayou Kanjou от Kotringo Оригинален сценарий: Shunju Aono (manga) Продуцент: Goka Kimi (五箇公貴) Режисьор: Michihito Fujii Сценаристи Yoshitatsu Yamada, Yoshimiko Murooka, Yuuya Nakazono Участват: Noda Yojiro като Michima Shin Matsui Rena като Tsukamoto Hitomi Fukushima Rila като Shirakawa Minami Takeda Rena cкато Suzumura Midori Wagatsuma Miwako като Kobayashi Yuki Araki Yuko като Seki Nanaka Lily Franky като Tatsuyuki Yamanaka Takashi като Seiji Sakurai Nakamura Tomoya като Yuzu Ikeda Tetsuhiro като Ryuichi Moriguchi Endo Yuya като Sunako Yoshimura Kaito като Takeshi Kanda Hoshi Moeka (保紫萌香) като Hotaru Резюме Шин Мишима се стреми да получи признание като писател на романи. Той живее щастливо под един покрив с пет мистериозни жени. Всеки месец тези 5 жени му плащат един милион йени: за наем и обслужване. Едно от правилата за съжителството им , е забраната да се задават въпроси. Но един ден с Шин се случва инцидент, който обърква всичко... Свали с английски субтитри Свали руски субтитри Онлайн с английски субтитри Руски онлайн Sitio Oficial Wikipedia Japonesa
    1 point
  12. Очарован съм. В интерес на истината,нито гледах трейлъра,нито погледнах и задълбочено в резюмето ,и бях силно изненадан от мрачните окраски,които завзеха екрана към края. Даже и ми се насълзиха очите в някой моменти,но да не издавам. Толкова се бях влял в историята и героите,че не ми се искаше да свършва. Изключително добре изградени образи,,загадъчна история,хубаво заснети кадри,изобщо гениална драмичка. Убеден съм ,че на много от вас ще им допадне.
    1 point
  13. Скрита реклама за влизането на Хуа като ментор в 3-я сезон на реалитито! Днес се очаква обявяването на началото и състава, но има снимки уж от папараци на сутрешна среща на екипа от вчера ! И изненадата е, че този път Хуа ще бъде ментор на момичета !
    1 point
  14. Прекрасно беше! Нежно, въздействащо, извън реалистично, направо приказно, но с добре разказана история. Всички актьори бяха страхотни от малки до големи. Вълшебна приказка за любовта и възможните вероятности предопределени или не. И решенията, които могат да доведат до различни случвания. Много ми хареса символиката на дъжда. Романтично и лирично, с такова усещане останах.
    1 point
  15. Гледам си аз китайското сериалче Put Your Head on My Shoulder - в една от сцените двамата главни се спречкват за дистанционното и за секунди дават екрана на телевизора - а там се мъдри нашия Хуа Хуа Веднага го познах, а кадърът е от реалитито The Coming One.
    1 point
  16. Много е добър.:) "Your Name" Поздрав с изпълнение на Нода Йоджиро!
    1 point
  17. Много е хубав с тая коса
    1 point
  18. Ся, не сме фенове на гей- група.. Нормални потребности- човещинка. И по-хубаво да си е платил за проститутка( щото твърдят ,че е превел за нея пари), макар и незаконно, отколкото някоя мис А,Б,В,Г,Д и т.н. да го изнудва и съди, ако въобще е вярно, че е признал, в което се съмнявам.
    1 point
  19. Mедиите не се отказват от опитите си да стигнат до Seungri. На 18 май известният с подвизите си в разпространението на фиктивни новини „Канал А“ издава „ексклузивна“, където съобщават, че имат достъп до затворени дела и заявяват, че Seungri е признал, че е използвал услугите на проститутка. Имам въпрос : Как журналистите са успели да получат достъп до затворените слухови материали и в резултат да кажат точно обратното на изявленията досега? Когато законно платиш на законно работещи компаньонки и правиш доброволен секс с някоя ,дали това е проституция или официален капан за изнудване и на двете страни? Още веднъж призовавам да се опитаме да филтрираме потока от новини с непроверена информация и да не вярваме на всичко.
    1 point
  20. Силен сериал! Свърши както и започна - смислено, логично, стегнато, динамично и интересно. Без излишен романс и без разсейване от отновната тема. Постараха се да има обяснение и логичен край за всичко. Понякога корейците ме изненадват с много добре написани сценарии - този случай е такъв. Дано скоро пак се появи нещо ново в същия стил и жанр. Хареса ми повече от "Тайната гора", нищо че са в една и съща графа по жанр и по логичност. Разликата беше в начина на протичане на действието - тук имаше повече динамика и съспенс, особено в последните епизоди.
    1 point
  21. Страхотно мисловно предизвикателство с отличен актьорски състав!Изборът на главните герои е точно на място, но голямата игра се дължи на всеки един от участниците, особено от второстепенния каст, където са подбрани само качествени, доказали себе си артисти (Лили Франки, Канджи Фурутачи, Марико Цуцуи, Юя Ендо и Кайто Йошимура са феноменални). Особено се радвах да видя Ендо, който направо залепна за ролята си. Сакаш беше правена точно за него. Иии Томоя Накамура! Това момче в момента е в страхотен подем. Дават му все повече роли. Голяма част от тях не са главни, но е важно, какво прави във второстепенните. Оказва се, че играта му винаги е сред запомнящите и ключовите се в дадена продукция. Тук също. Играеше конкурент на главния герой - писател от новото поколение, който се стремеше да бъде оригинален, без да се съобразява с други фактори. Поразително изпълнение. Веднага след това изпълнение, го гледах в друга роля, която беше коренно различна и той влезе в нея също толкова естествено, колкото тук. Браво на Нода! От момичетата Рила Фукушима е класа, но и другите се справиха отлично, особено Мивако и Юко. Хареса ми обратът, който настъпи на финала и някак подреди нещата максимално в правилната посока.
    1 point
  22. И аз ще обявя, като Пак Ю Чон, че не съм пристрастена и не вземам наркотици, но тая драма си е направо дрога, по-яка и от неговия Philopon и направо ако ме тестват, ще дам положителна проба за нея. Харем, като харем, интриги не е ,като да са за сефте, но такова темпо, че ум да ти зайде. Героинята, Господ, като рездавал мозък и сипал с голямата кофа, чак да се чудиш как я търпят с нейния език, а не е окъсяла поне с една глава.Костюмите фантастични, наложниците красота, че и всички играят на страхотно. Разбирам вече, защо е закупен сериалът от 70 държави и е пожънал успехи навсякъде, само още не съм наясно, какво раздразни толкова Партията-майка. Бях позабравила какъв кеф е да гледаш нещо зарибяващо, че и да не чакаш до другата неделя.
    1 point
  23. Този превод ще го запомня с многото проблеми. На мен лично ми се счупи лаптопа и си купих нов, но докато го превеждах ползвах на дъщеря си. После загубих преведените епизоди, но добре, че е Фейсбук и си ги набавих и вече редакторката ги редактира. Абе.... луда работа ама и аз си го чакам да излезе с бг. буквички, за да го гледам. Имайте търпение! Ще стане!
    1 point
  24. Много приятен филм - с чудесни актьори и добре разказана история. Мисля, че на романтиците определено ще им хареса. Речта на дребоса по време на училищното представление беше трогателна. Появата на Конг Хьо Джин беше бонус за мен - макар че имаше само с две-три реплики А гледката на Со Джи Соб с розовото сако не е за изпускане
    1 point
  25. Интересно как още никой не е коментирал по темата! Аз известно време отлагах, понеже незнайно защо свързвах заглавието с американския филм "Million dollar baby" Е нищо общо няма, хаха. Но пък сериалчето грабва вниманието, поне моето, щом изгледах 6 епизода наведнъж. Вярно е че са по 24 мин всяка серия и бързо се гледа. Главният герой е "принуден" да дели един покрив с пет мистични дами, което води до интересни обрати. Също така бях приятно изненадана да видя вокалиста на RADWIMPS в ново амплоа. Вярно не му е първа роля на малкия екран, но аз сега го открих като актьор. Според мен дорамата заслужава да й се хвърли едно око, та може и две и ще се радвам ако има още някой да сподели впечатления.
    1 point
  26. БЕЗ МОНТАЖ =============================================== Година: 2008 Режисьор: Jang Hoon (장훈) Жанр: екшън, драма Времетраене: 112 мин. В ролите: So Ji Sub, Kang Ji Hwan, Hong Soo Hyeon и др. =============================================== Сюжет: Ганг Пе, номер две в престъпната си организация, е затънал в блатото на ежедневното насилие, а мечтата му да стане актьор остава неосъществена. Су Та е кинозвезда и се опитва да живее далеч от хорските очи. С времето неговото поведение става все по-бурно, провокирано от дебнещите го навсякъде папараци. Това го поставя в множество сложни и неудобни ситуации. Сега Су Та снима нов филм, в който играе ролята на престъпник, но заради избухливия си характер съвсем реално пребива партньора си и продукцията остава в застой. Чувствайки се виновен за прекъсването на работата, Су Та решава да помоли Ганг Пе, с когото случайно се е запознал, да му партнира на снимачната площадка. Ганг Пе се съгласява, но с условието, че насилието във филма няма да е фалшиво, а съвсем реално. Су Та приема и двамата се подготвят за истинска битка... =============================================== С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри:
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...