Jump to content

Отличници

  1. Sunny1

    Sunny1

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      136


  2. alexssandra

    alexssandra

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      192


  3. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      5196


  4. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      2

    • Мнения

      5776


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 04/11/19 in Мнения

  1. Преводът е към края си. Веднага щом бъде завършен, ще започне и качването му. Прогреса на превода може да следите Тук
    2 points
  2. "Хара-кири: смъртта на самурая" Тази вечер от 23ч. по БНТ 2! Един от най-добрите филми на култовия режисьор Такаши Миике! https://www.bnt.bg/bg/a/kharakiri-smrtta-na-samuraya?fbclid=IwAR2E8ITtV9CuMO4gtniu6u_OubwqUiqgqAmsZ2HxXgTBo51A8UFYhh9N8BM
    2 points
  3. Sisa Journal /сериозен Корейски седмичник/ " Медиите продължават да преследват Seungri, като публикуват необосновани обвинения " ......................................................................... Рождения ден на Great Seungri ще стане нарицателно в Азия /Няма как Гетсби вече да е мерило там/ Индонезийска кино звезда и много богата наследница Raline Shah в интервю за CNN относно рождения ден на Сънчо : "Това беше много голямо събитие, в което участваха много известни личности, от много страни, имаше и много филмови звезди, които не мога да спомена ,защото имат много фенове . Мисля ,че това беше напълно законно събитие,организирано по специална програма за рожден ден, на което присъстваха и негови много близки приятели и семейството му "
    2 points
  4. Хареса ми! И нейната усмивка, и неговата арогантност, и химията между двамата. Не е нещо супер невиждано сериалчето - доза романтика, доза комедия - по корейски, но аз го гледах с подходящо настроение и... не ми беше неудобно Препоръчвам го!
    1 point
  5. Едно стана ясно на 100%, покрай скандала на Сънгри- в Корея, освен проститутки, други жени няма. Събиране в ресторант от 2015- жените проститутки, рожден ден- жените проститутки, снимки със Сънчо- жените проститутки,, парти в клуб-жените проститутки, снимки в чатове- жените проститутки, фенки-проститутки, студентките проститутки и т.н и т.н, че и актрисите и те. Бедна ми Корея, де що е жена, се издържа от най-древната професия! И я кажете ся, отде да я изнамери Сънгри непорочна девственица, та да се показва с нея? Освен да осинови някоя при раждането и да я държи под ключ и редовно да и вади медицински.Пък най-добре да осинови момиченца от детски дом, да ги израсте и да излиза само с тях, пак със щампи от доктора на ръцете- непорочно девствена.
    1 point
  6. Днес по БНТ 2 от 23.00ч. (След 3-та серия на "Романтичния доктор, учителят Ким"). Обичам БНТ!
    1 point
  7. Хареса ми сериала, добър актьорски състав, сюжет, заслужава си!
    1 point
  8. И аз почнах да го гледам пак, най-любим герой ми е Жътваря.
    1 point
  9. Чудесно заглавие което предразполага към обширни коментари след всеки епизод. Защо? Ами първо темата е толкова актуална че ... Дадоха най-различни възникващи изключения от този акт на правителство/държава. Дадоха и как първично/необмиследно/необсъдено обществено/... и от този род решение може да засегне пряко и или косвето сума народ и то фатално. Без излишни емоции и в същото време с достатъчно. Интересен социален експеримент са се постарали да дадат. А докато гледах възникващите казуси епизод след епизод се сещах и за още възвожни. Въобще чудесна психологическа драма. Напълно доволна. Ой , сега загледах че горе в темата пише комедия, романс за жанр. Е не мога да се съглася и туй то. Съвсем полезна и близка към документалност human drama. А в тях хумор, романтика и прочие са само част от реалността.
    1 point
  10. Да побутна напред темата на този прекрасен сериал. Много истински герои и диалози, заслужава си да го гледат повече хора. Пък и с един от най-хубавите ост-ове, който съм чувала. Надявам се скоро и на бг.
    1 point
  11. Много реклами, много нещо, събрани във вид на сериал.Нямаше много за гледане, освен тях. Сериалът излезе по-зле и от оня с женчото и нуната.И краят им еднакъв.След една година, едва ли, заглавията им ще ми напомнят нещо.Червен женшен, Шанел-парфюми и дрехи, козметика, сандвичи, бира, минерална вода, Фолксваген и т.н и тн., като във всеки сериал, поне едни гащи, като на Шисъс да бяха показали, че да има нещо запомнящо се. Мнооого зле.Двамата главни, макар да ги харесвам, не ми допаднаха.Той беше вяло никакъв, тя възбудено преиграваща., но то нямаше и за какво да се напъват, освен за рекламите. Направо лош пророк бях .Както се опасявах на първия епизод- останахме си с костюма на Бастуна в добавка с папионка и хубавите крака на докосващата сърцето му.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...