Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/04/2019 in all areas

 1. 5 points
  Следя си целия скендЪл ама не ми се пише, че съм почти в траур. Много време ще ми трябва, за да свикна, че вече са четирима без Лидерчето! Не мога и да си чешам езика с разните му там възможни варианти невинен, виновен и пр. Факт е, че любимата ми и единствена група вече няма да бъде същата, това обаче по никакъв начин не спира удоволствието от слушане на музиката им, тяхната и на JJB. Просто ще трябва да мине малко време, за да не ми става леко тъжно докато слушам. До вчера обвиненията към Лидерчето се ограничаваха до подкуп на полицай и шерване на някаква снимка. От вчера вече е снимал и шервал и видеа. Лично аз гледам да не си правя изводи и да не съдя предварително, информацията която идва до нас е оскъдна и до голяма част изкривена. Ще поживеем и ще видим какво ще излезе!? Ако всичките обвинения за дрогиране и изнасилвания на жени са истина, няма нищо по нормално от това да ги вкарат в затвора, ако ме питат мен при доказване на престъпление от подобен характер да си изгният там! НО това не означава, че ще спра да слушам музиката им, защото както казва една добра приятелка "нека се научим да разграничаваме артиста от човека" Междувременно си пускам плейлиста Prison101, изпълнена с Ft и JJ band, защото хубавата музика не може да бъде отречена, независимо от всичко!
 2. 3 points
  Съгласна, супер прецакване. Ама можеше да се предвиди. Започне някакъв тренд, всички го следват, няма значение от последствията. Когато е чанти и кофти прическа, преживява се. Но при #Metoo се получи като генерална репетиция какво да се очаква - сочене с пръст, някой пада, публиката се надъхва, следващия, долу и той... Вълната се надига - омешват и невинни, а виновният, ако вземе че се самоубие, викат Уууу, страхливец! Ако пък някой се защитава в съда, му спретват петиция и свикват женските организации. Същите тия женски организации, дето не им чухме гласа в защита на жените-жертви в клуба или по снимките.... Сега в този блокбъстер един седи в пандиза и чете комикси - публиката не е доволна. Друг има супер адвокат и не е арестуван - полицията е корумпирана! А в това време наляво и надясно пейзажът се о....калва все повече, валят имена, армията се напълни с бивши айдъли, като не остана сериал, където някой ОСТ да не се пее от член на таен секс чат. Наченаха и актьорите, ако не сте чули. Когато всичко премине и остане лошия вкус в устата, отрезвяването ще се изчисли в няколко милиарда долара пазарна стойност на шоубизнес-компаниите и загубено доверие на цяло поколение фенове.
 3. 3 points
  Жесток концерт направиха в Амстердам, заслужаваше си целия път и подгизването по градските улици. Ще ми се да идват повече подобни групи в Европа и ме е яд, че не успях да видя Хюко, ще трябва да се ходи на техен терен догодина, хихих! Поздрав!
 4. 2 points

  Version 15/28

  3,022 downloads

  Превод: papurche Редакция: helyg Форумна тема
 5. 2 points
  Мноооооого тъжно, мноооого!
 6. 2 points
  Човек това не се описва с думи, трябва да се изживее. Да видиш как танцуват танца на Fan, две италиански девойки да те заливат с бира през целия концерт, докато крещят Tablo, I want my t shirt. Дори факта, че на бара се плащаше само с карта, моята беше заключена в шкафче на входа, не успя да помрачи концерта. Като погледнеш приятел с влажен поглед, @pepsi, винаги е готов да ти купи бира, най - сладката бира в живота ми. Скачане, пеене, танци....идилия. Пък в залата имаше и мЪже, които не бяха дошли по случайност. Снимахме се с "пишкира на Табло" (разписваха се варху една кърпа, която хвърлиха в публиката). Прекрасно беше.
 7. 2 points
 8. 2 points
  На мен едно нещо ми е най-интересно от толкова години следим всички скандали с които прикриват корупция, чеболи и политици но сега си мисля, че Корейците яко се прецакаха с това. Първо чистят всички стари идоли май но новите за само копи пейс с някои изключения и второ следя коментари и мнения по чатове и постепенно започва отлив на фенове и доста хора започва да не им харесва Корея, тъй че най доходоносния бизнес като музика и кино ще има лек отлив, който ще ги удари в парите със сигурност...
 9. 2 points
  И азиатската връзка с тази информация Кореецът Сон Хънг Мин стана първият, който отбелязва гол на новия стадион на Тотнъм. Което си беше голямо постижение, предвид факта, че всичко живо в бяло стреляше към вратата, макар и доста нескопосано в повечето случаи. Явно всеки искаше да запише името си в историята, но тази чест се падна на Сон, на когото помогнаха и защитниците на Палас
 10. 2 points
  Пътник струпва багажа си за чекиране и казва на служителката: - Аз летя за Лос Анджелис. Искам този правоъгълния куфар да изпратите в Денвър, а двата кръгли да заминат за Сиатъл. - Господине, не може да направим това......отговаря служителката. - А защо не? Предния път как можахте!
 11. 2 points
  Полицията, понеже е яко в кашата, всеки ден се мъчи да прикачи още някакво обвинение, та да трупа точки пред стадото. Явно са решили, че трябва на всяка цена да заличат Сънгри и се стараят ,като за последно. Днес е обвинен в присвояване средства от Monkey Museum, заедно с Ю Ин Сок.Иде реч за десетки хиляди долари. Направо стана вече гротескно с техните напъни. И докато замазват очите на стадото и го занимават с него, всички политици, корумпирани и прочее чеболи и бизнесмени , собственици и в съдружие в останалите клубове, къде по-яки и значими, ще заметат всякакви следи от проституция, наркотици ,корупция, укриване на доходи и всичко останало, което е и целта на занятието- да метнат на жертвената клада, не кой да е, а някой супер известен, да обере той народното недоволство и омраза, подхранвайки ги всеки ден и ескалирайки напрежението, а власт и пари имащите тихичко да се покрият. Бащицата Ян и той обвинен за незаконно строителство. Въобще YG също на прицел.Отдавна му точеха ножа и скандалът на Сънгри им дойде душеш.
 12. 2 points
 13. 2 points
  Един ФРАНЦУЗИН - женкар, двама - дуел, трима - революция. Един ГЕРМАНЕЦ - педант, двама - фабрика, трима – война. Един ЕВРЕИН - магазин, двама - корпорация, трима – банка. Един ИТАЛИАНЕЦ - музикант, двама - оркестър, трима - мафия. Един ШВЕД - педал, двама - семейство, трима - шведска тройка. Един МАКЕДОНЕЦ - комита, двама - чета, трима - държава. Един ПЕРУАНЕЦ - мачу, двама - пикчу, трима - у царевичака. Един ИНДИЕЦ - циганин, двама - махала, трима - Тадж-Махала. Един РУСНАК - мужик, двама - мужик и пияница, трима - колхоз, четирима - революция. Един БЪЛГАРИН - айдук, двама - чета, трима - чета с предател, четирима - политическа партия.
 14. 2 points
  "Въведение в света на изобразителното изкуство: Основни знания:- Ако виси - картина.- Ако може да се заобиколи - скулптура. 1. Ако на картината има тъмен тон и измъчени лица - това е Тициан. 2. Ако на картината има обилно количество тлъстини и целулит, дори при мъжете - Рубенс. 3. Ако на картината мъжете изглеждат като къдрави жени с кравешки поглед - това е Караваджо. Жени е рисувал само няколко пъти. 4. Ако на картината има множество малки човечета - Питер Брьогел Стари. 5. Много малки хора + малки непонятни тайни - Йеронимус Бош. 6. Ако на картината може просто да се добавят няколко дебелички амурчета или агънца (или те вече са там), без да се наруши композицията - това може да e : а) Буше б) Вато 7. Красиво, всички са голи и телата им са като на културисти след баня - Микеланджело 8. Видиш ли балерина - говориш за Дега. Говориш ли за Дега - виждаш балерина. 9. Контрастно, рязко и всички имат мъртвешки брадати лица - Ел Греко. 10. Ако всички, даже лелите, приличат на Путин - това е Ван Дайк. 11. Моне - петна. 12. Мане - хора. 13. Когато видиш глупости на търкалета - вероятно е Пикасо 14. Търкалета и квадрати – вероятно Кандински."
 15. 1 point
  Hello Again! | No You Nian Da Xue Ma? Държава: Тайван Епизоди: 20 Начало: 6 януари 2019 г. Жанрове: Комедия , Романтика Дни: Неделя Мрежа: SET TV , TTV , iQiyi , LINE ТВ , iQiyi , Vidol , LINE TV , LINE TV Продължителност: 1 час. 30 min. Субтитри: Английски С участието на: Amber An като Chang Ke Ai Bruce Hung като Yang Zi Hao Sean Lee като Cai Xiao Gang Modi Chiu като Liang Zi Jie Stanley Mei като Li Jian Yin Fu като Zheng Yin Yin Tiffany Pan като Wu Xiang Yin Kelly Mi като Lin Fang Jie Ariel Chiao като Li Xiao Tian Calvin Lee като Dan Ni Er Описание: Къ Ай Чан е спокойно и интелигентно момиче и най-добрата ученичка в училище.. Ян Дзъ Хао е умен, но той не иска да учи. Докато са в училище, дамата непрекъснато спорят, дори се уговарят, че ако той бъде приет в същия университет, тя цяла година ще му носи чантата. Въпреки че Къ Ай Чан приета първа по бал в университета, заради семейни дългове тя трябва да се откаже. Десет години по-късно се срещат отново. Той е заместник-управител на универсален магазин, тя е обикновен продавач на пазара. Двама души от различни светове. Ще могат ли да подобрят отношенията си? Свали Онлайн руски Онлайн английски: Много приятно сериалче, главната не е първа красавица, но играе страхотно, а главният герой има невероятни плочки...
 16. 1 point
  Kemono ni Narenai Watashitachi (獣になれない私たち) Страна: Япония Също така известен като: Weakest Beast Период на излъчване: 2018 – Октомври – 10 до 2018 – Ноември – 30 Време на излъчване: Сряда 22:00 Формат: Renzoku Жанр: Романс Канал: NTV Епизоди: 10 Режисьор: Nobuo Mizuta Субтитри: Английски Участват: Yui Aragaki като Akira Shinkai Ryuhei Matsuda като Kosei Nemoto Tanaka Kei като Hanai Kyoya Kuroki Haru като Nagato Shuri Kikuchi Rinko като Tachibana Kureha Tanaka Misako като Hanai Chiharu Matsuo Takashi като Taklamakan Saito Yamauchi Takaya като Tsukumo Kenji Inukai Atsuhiro като Ueno Hatsu Ito Sairi като Matsutoya Yumeko Kondo Koen като Sakuma Kyusaku Ichinose Wataru като Okamochi Saburo Резюме: Тридесет годишната Akira Shinkai (Yui Aragaki) работи като асистент в отдел продажби на ИТ компания, която произвежда мобилни приложения за електронна търговия. В същото време тридесет и три годишният Kosei Nemoto (Ryuhei Matsuda) е счетоводител, одитор и данъчен консултант, обслужващ малък бизнес в неговия офис. Той е приятелски настроен и се радва на успех с жените. Но какво ще се случи когато съдбата реши да срещне тези две напълно различни личности в бар "Five cranes"… Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 17. 1 point
  I Picked up a Star on the Road (我在路边捡到大明星) Страна: Южна Корея Също така известен като: I Picked Up A Celebrity On The Street Период на излъчване: 1 ноември 2018 – 31 януари 2019 Време на излъчване: Четвъртък 10:00 Жанр: Комедия, Романс Канал: Oksusu Епизоди: 10 Режисьор: Kwon Hyuk Chan (Cinderella and the Four Knights, A Gentleman's Dignity) Сценаристи: Lee Nam Kyoo, Moon Jong Ho, Oh Bo Hyun (Detective K: Secret of the Living Dead, My Wife Is Having an Affair, Awl, You Are a Gift, I Order You) Субтитри: Английски Участват: Sung Hoon като Kang Joon Hyuk Kim Ga Eun като Lee Yeon Seo Kim Jong Hoon като Hwang Nam Goo Kang Sung Jin като Representative Kim Lizzy като Jin Se Ra Ji Ho Sung като Mir Yoon Kyung Ho като Detective Byun Heo Joon Suk като Section Chief Nam Han Eun Sun като Moon Hee Jung Mi Mi като Ji Eun Hwang Jung Min като Yeon Seo’s mom Lee Do Yun като Young Lee Yeon Seo Резюме: И Йон Со иска да даде хубав урок на своя мениджър, но случайно напада топ звездата Канг Джун Хьок. Мислейки, че го е убила и за да не я арестуват за убийство, тя го замъква у дома си с намерението да се отърве от трупа. Но Джун Хьок се събужда и вижда, че е отвлечен от психопатка. Останала без друг изход, Йон Со го държи в плен, за да не я издаде на полицията. Но колко дълго може да държи скрита прочута звезда и може ли да го убеди, че не е зъл човек? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 18. 1 point
  The Legend of White Snake ЛЕГЕНДА ЗА БЯЛАТА ЗМИЯ Епизоди: 36 Начало: 3 април 2019 -? Дни: сряда, четвъртък, петък Епизоди: 36 Мрежа: iQiyi , iQiyi Жанрове: исторически , романтика , Wuxia , фентъзи Субтитри: Английски Участват: Alan Yu-Xu Xuan Ju Jing Yi-Bai Su Zhen Xiao Yan-Xiao Qing Pei Tim-Fa Hai Feng Jian Yu-Zhang Yu Tang Nie Zi Hao-Jin Song Описание: Действието се развива в Хандожу, столицата на империя Сун. Нова адаптация на класическата приказка, която разказва историята на 1000-годишния дух - змия Бай Су Джън (Ju Jing Y), който се превръща в красива жена и се влюбва в смъртен мъж: Сю Сюен (Yu Meng Lun). Но какво ще стане, ако в отношенията им се намеси будистки монах ... Свали с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри : Онлайн с руски субтитри:
 19. 1 point
  Storm Eye (2020) Познат също като: Bao Feng Yan Страна: Китай Година на излъчване: 2020 Епизоди: 46 Жанр: Разследване, киберсигурност В ролите: Yang Mi като An Jing Vin Zhang като Ma Shang Dai Si Liu Wayne Yang Mi и Vin Zhang се превъплъщават в ролята на агенти по националната сигурност... 
 20. 1 point
  Тук има един като Дедо, с бяла роба и с бял меч,който също е над нещата...
 21. 1 point
 22. 1 point
  EXO са номинирани за музикалните награди на Билборд, 'Top Social Artist'
 23. 1 point
  Последните новини 04/04/2019 Крайният резултат е, че днес подозренията към Сънчо относно незаконното присвояване и прането на пари НЕ бяха потвърдени. Полицията на пресконференция официално обвини главния мениджър на клуб Burning Sun и Munho и Yi Sonhyun и г-н Anu и Мадам Лин. Полицията не каза нищо за Сънчо и затова името му НЕ е сред обвинените в този случай. По отношение на чата:Според изявленията има между 16 и 23 различни чата. Junyon е изпращал снимки или видео материали, съдържащи незаконно съдържание. Нищо не сочи участието на Сънчо в молка чатове! Той не е участвал в кореспонденцията, която медиите тиражират и не е бил призован като свидетел в делото на Junyon Сега в медиите има все повече и повече нови имена на знаменитости......... Специално за Сънчо е известно със сигурност, че е участвал само в бизнес чат. Именно там е изпратил снимката, заради която полицията започна разследване срещу него за разпространение на незаконни материали ,но няма нова информация........Адвокатът на Сънчо беше обявил ,че голото момиче на снимката е снимано /не от Сънчо и/ с нейно съгласие Сънчо е свидетелствал по делото на Чой ,а всички фенове забелязаха,че Джи е изпратил бодигарда си да охранява Сънчо
 24. 1 point
  Поредният зарязан преведен до средата, поне 4 сериала с Венго са на тоя хал. Ма-фи-я, ма-фи-я!!! Освен да гледам до 21ви и после @lukreciana да ми разкаже...
 25. 1 point
  10 епизод: Тук и Тук
 26. 1 point
  Име: Seo Hyun Jin/ 서현진 Дата на раждане: 27 февруари 1985 г. Място на раждане: Сеул, Южна Корея Професия: актриса и певица Ръст: 167 см Тегло: 45 кг Кръвна група: B Образование: Dongduk Women's University (музикология) Музикален дебют: през 2001 г. с момичешката група M.I.L.K, която се разпада през 2003 г. Актьорски дебют: през 2006 г. в мюзикъла The Sound of Music Сериали The Beauty Inside (JTBC, 2018) Let's Eat 3 (tvN, 2018) - епизод 2 Temperature of Love (SBS, 2017) Romantic Doctor, Teacher Kim (SBS, 2016-2017) Bring it on, Ghost (tvN, 2016) - епизод 13 Another Miss Oh (tvN, 2016) Let's Eat 2 (tvN, 2015) The Three Musketeers (tvN, 2014) King's Daughter, Soo Baek Hyang (MBC, 2013-2014) Jung Yi, Goddess of Fire (MBC, 2013) Here Comes Oh Ja Ryong (MBC, 2012-2013) Horse Doctor (MBC, 2012-2013) - гост Feast of the Gods (MBC, 2012) The Duo (MBC, 2011) H.I.T (MBC, 2007) Hwang Jin Yi (KBS2, 2006) ТВ филми Drama Festival: Rebellious (MBC, 2013) The Peak (MBC, 2011) Филми Mystery Pink (2018) - късометражен Because I Love You (2017) Familyhood (2016) The Peach Tree (2012) Life is Peachy (2011) Magic (2010) The Madonna (2009) - късометражен Story of Wine (2008) Love Me Not (2006) Мюзикъли Cinderella (2015) Goong: The Musical (2010) The Sound of Music (2006) Шоу програми Let's Eat with Friends (tvN, 2015) SNS Expedition (SBS, 2014) Участия в OST What is Love with Yoo Seung Woo - Another Miss Oh OST (2016) Up & Down feat. Risso - Let's Eat 2 OST (2015) Jungeupsa feat. Kim Na Ni - King's Daughter, Soo Baek Hyang OST (2013) Calling - Air City OST (2007) 0 (Zero) - Hyena OST (2006) Give Me A Little Try - Goong OST (2006) Участия във видеоклипове Seo Young Eun - One Step at a Time 4Tomorrow - Dugeun Dugeun, Tomorrow Галерия Награди 2017 BaekSang Awards: Best Actress (Another Miss Oh) 2016 SBS Drama Awards: Excellent Actress (Romantic Doctor, Teacher Kim) 2016 SBS Drama Awards: Ten Star (Romantic Doctor, Teacher Kim) 2016 SBS Drama Awards: Best Couple Award (Romantic Doctor, Teacher Kim) 2016 tvN10 Awards: Made in tvN Actress (Another Miss Oh) 2016 tvN10 Awards: Romantic Comedy Queen (Another Miss Oh) 2016 APAN Star Awards: Excellent Actress in mini series (Another Miss Oh) 2012 MBC Drama Awards: Excellent Actress in drama (Feast of Gods, Here Comes Mr. Oh) 2011 MBC Drama Awards: Best New Actress in mini series (The Duo)
 27. 1 point
 28. 1 point
  @desjer,честит рожден ден! От сърце пожелавам всичко най-хубаво! --------------- На патерица, и на още двама рожденника @mi6lence , @diant, - както съм пропуснала , така и всичкото Лошо да ви подминава!
 29. 1 point
  И от мен честити, здрави и щастливи @mi6lence и @diant!
 30. 1 point
  @mi6lence, @diant, честит рожден ден! Здрави, щастливи и обичани да сте!
 31. 1 point
  Леле, тези момчета ми "скриха шапката". Ентусиазъм и настроение блика от представянето им:
 32. 1 point
 33. 1 point
  Това са корейски медии и глупаци, които им вярват.
 34. 1 point
  "Целувката може и да почака" - помисли си принцът, слизайки от Спящата красавица... ********* - Ало, сине! Как си, мама? Какво правиш? - Нищо особено, мамо. Лежа си и гледам в една точка. - рече снайперистът и изключи телефона...
 35. 1 point
  В чата: - Колко си висока? - 148 см. - Ах, малка фея, а колко килограма си? - Още по-малко - 120. ---------- Модерен вариант на класическа приказка: - Ламята дойде и изяде спокойно златната ябълка, докато тримата братя си бръснеха краката.. ------------- Ако Червената шапчица имаше "Фейсбук", щеше да знае, че големият лош вълк се е "чекнал" от къщата на баба и с: "feeling hungry"!
 36. 1 point
  Да побутна напред темата на този прекрасен сериал. Много истински герои и диалози, заслужава си да го гледат повече хора. Пък и с един от най-хубавите ост-ове, който съм чувала. Надявам се скоро и на бг.
 37. 1 point
  Кой въобще гледа БНТ2?
 38. 1 point
  Жена ми се връща от погребение на съпруг на нейна приятелка, която вече трети мъж погребва. Гледам я някак омърлушена. - Мила, какво става? Толкова ли беше тежко погребението? - Не. Ама Светлето вече на трети помен ме кани, а аз още не съм я канила на нито един! Неудобно ми е!
 39. 1 point
  Вчера спечелих дело срещу КАТ. Адвокатът ми успя да убеди съдиите, че при скорост 286 км знакът 40 не се вижда... ---------------------- Въпрос към радио Ереван: - Какво ядат канибалите по време на пости? Отговор на радиото: - Вегани... ------------------- Срещат се две омъжени дами. Едната носи торта. Втората я пита: - На кого носиш тази торта? - На секретарката на мъжа ми. - Рожден ден ли има? - Не, прекалено стройна фигура.
 40. 1 point
  Ако ме попитат кои изпълнители бих искала да чуя на живо този ще е в челната петица - JJ Lin
 41. 1 point
 42. 1 point
 43. 1 point
  Трогателен кавър на хита на Алла Пугачова "Миллион алых роз" се превърна в истинска сензация в мрежата. Своя интерпретация на култовата песен на руската изпълнителка са направили певицата Нацуки и съпругът й Виталий. Снимките на видеото са направени в град Хачиоджи, а красивата изпълнителка пее на японски познатите до болка строфи от популярния шлагер. „Много добре е направено! Тръпки да те пробият! Прекрасни хора”, гласи един от хвалебствените коментари под видеото. Само за седмица клипчето е гледано над 150 000 пъти.
 44. 1 point
  Тия ме убиха от смях тотално...
 45. 1 point
  Децата са уникални! "Cинът ми c възxитeн глac: – Kaĸвa ĸoca имa лeля! Лeлятa ce ycмиxвa. Cинът ми пpoдължaвa: – Kaтo юфĸa въpxy глaвaтa! *** Cинът ми (нa 6 гoдини и пoлoвинa) – Maмo, a ĸoй oт вac иcĸaшe пъpви дa ce oжeнитe? – Бaщa ти! Haпpaви ми пpeдлoжeниe, пoдapи ми пpъcтeн…. – Πpимaмвaл тe е... *** Πитaм cинa cи (5-гoдишeн): – Caшo, имaш ли пpиятeл Ивaн? – Дa. – A тoй в дeтcĸaтa гpaдинa oбиждa ли тe? – Зaeднo ce oбиждaмe, вce пaĸ cмe пpиятeли. *** Гoвopя c дъщepя cи (3 гoдини) ĸaĸ ce ĸaзвaт дeцaтa в нeйнaтa гpyпa. Tя: – Kaтя, Hиĸoл, Paдизaбoгa… Aз в нeдoyмeниe: – Kaĸ?! – Paдизaбoгa. Гocпoжaтa пpeз цялoтo вpeмe й виĸa: “Paди, зa бoгa, нe плaчи”. *** Oт бaнятa: – Maмo, мaмooo… Дaй ми oщe eднa ĸъpпa! Mиx cи ĸpaĸaтa… и cлyчaйнo cи измиx глaвaтa. *** Бaбaтa зaдaвa зaгaдĸa нa внyĸa Bиĸтop (6 гoдини): – Pижa, xитpa, влизa в двopa – бpoи вcичĸи ĸoĸoшĸи. Щo e тo? – Cъceдĸaтa лeля Гaля! *** Гoтвим ce дa xoдим нa йoгa. Юлиянa (7 гoдини) ĸaпpизничи в cтил “Toвa нямa дa гo oблeĸa! Toвa нe ce cъчeтaвa c тoвa!” Уĸopявaм дъщepя cи: – Юлиянa, дъpжиш ce oтвpaтитeлнo! Дъщepя ми yчyдeнo мигa c мигли: – Зaщo пъĸ oтвpaтитeлнo? Hopмaлнo жeнcĸo пoвeдeниe! *** Зa oбяд cъм пpигoтвилa пилe в cмeтaнoв coc. Mиxaeлa (6 гoдини): – Maмo, днec мecoтo e вĸycнo… (пayзa)… и тaзи бялa ĸocмичecĸa cлyз cъщo. *** Kaчвaмe ce в acaнcьopa. Kaзвaм нa Bлaдo (2 гoдини и 5 мeceцa): – He пипaй cтeнитe c pъцe, тyĸ лoшитe чичĸoвци пишĸaт. Ha дpyгия дeн виĸaмe acaнcьopa, вpaтитe ce oтвapят, излизaт двaмa мъжe. Bлaдo нa виcoĸ глac: – Изпиĸaxтe ли ce вeчe? *** Kpиcтинa (4 гoдини) paзглeждa aлбyмa cъc cнимĸи нa бaбa cи и питa: – Maмo, a ĸoгaтo бaбa e билa млaдa, цeлият им cвят ли e бил чepнo-бял? *** Шecтгoдишният ми cин нe paзбиpa нищo oт тoвa, ĸoeтo гoвopи бpaт мy нa eднa гoдинĸa, и питa: – Maмo, a ти cигypнa ли cи, чe тoй e бългapин? *** Дъщepя ни (2 гoдини и пoлoвинa): – Taтĸo, нe oтивaй нa paбoтa, ocтaни c нac. – Aĸo бaщa ти нe xoди нa paбoтa, нямa дa имa ĸaĸвo дa ядeм. – Aми дa. Taти щe изядe вcичĸo. *** Дeтe глeдa изпълнeниe нa oпepeн пeвeц и ĸaзвa: – A ĸoгaтo в дeтcĸaтa гpaдинa виĸaмe тaĸa, ни ce ĸapaт… *** -Maмo, a зaщo пeчĸaтa e тoлĸoвa мpъcнa? – Бaщa ти пъpжи яйцa. – Kaĸ, бeз тигaн ли?"
 46. 1 point
  Сериалът вече има започнат превод viki и понеже съм си го планувала за гледане ги отметнах първите 2 епизода.. но без да обърна внимание на ключето върху следващите - и хайде сега че чакам 20дена докато дадат достъп до тях или докато някоя добра душа не ги качи някъде другаде. Иначе за сериала - главната не го "среща" случайно - в пристъп на ярост почти го праща на оня свят... и от там се почва всичко
 47. 1 point
  Разбиха класациите! Браво!
 48. 1 point
  Epik High пуснаха тийзър към 'LOVEDRUNK (с участието на CRUSH)' и актриса във видеото И Джи Ън - IU. Списък с всичките песни от албума... А това са хората взели участие в новия албум...
 49. 1 point
 50. 1 point
  Заглавие: True Fiction Хангъл: 살인소설 Романизация: Salinsoseol Премиера: 25 април май 2018Държава: Южна Корея Жанр: трилър Времетраене: 102 мин.Режисьор: Ким Джин Мук Сценарист: Ким Джин Мук Продуцент: Чой Хьо Джун Разпространител: Storm Pictures, Peppermint&Company Световна премиера: март 2018, Fantasporto IFF (Международен Филмов Фестивал) Субтитри: английски IMDB Каст: Чи Хьон У като Ким Сон Те О Ман Сок като И Кьонг Сук И На Ра като И Джи Юнг Ким Хак Чол като Йом Джунг Гил Чо Ън Джи като Йом Джи Ън Резюме: Кьонг Сок (О Ман Сок) е номиниран за кандидат за кмет от настоящата управляваща партия. Той се наслаждава на успехите в живота си. Един ден посещава вила, за да скрие тайните фондове на тъст си. Там среща Сон Те (Джи Хьон У), който замесва Кьонг Сок в шокоращ инцидент . Трейлър Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руско аудио
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...