Jump to content

Отличници

  1. abjc

    abjc

    Потребители


    • Points

      7

    • Мнения

      231


  2. Рали

    Рали

    Екип Субтитри


    • Points

      6

    • Мнения

      508


  3. tikitoliq

    tikitoliq

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      324


  4. lavender

    lavender

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      251


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 03/22/19 от всички области

  1. Толкова бях заета да следя внимателно развитието на всичко, че забравих да погледна тук. Дори не знам от къде да започна. Само моля: не вярвайте на сайтове като koreaboo allkpop, дори и soompi - толкова лъжи изляха последните седмици, че направоооо.... Например Сънгри предава доброволно телефона си и го казва със собствената си уста, посочените сайтове веднага пишат "Отказал да го даде..." и това се повтаря отново и отново. Цялата мръсотия и лъжи за Сънгри излизат от медиите. Със седмици те са съобщавали не цялата истина, а видоизменена маст от нея, за да накиснат яко Сънгри. И да, всичко това е, за да прикрият истинския скандал със самоубилата се актриса, която в предсмъртното си писмо обвинява 31 мъже в изнасилването й, голяма част от които са влиятелни фигури. И познайте, в това число и големи имена в SBS, KBS и MBC /най-големите медии в Корея/, затова и медиите се отпуснаха да леят лъжи. Последните дни /вчера май беше/ дори полицията се наложи да даде пресконференция, за да каже, че "информатора", за когото всички говореха, не съществува и след задълбочено разследване нямат доказателства да обвинят Сънгри в нещо. Но разбира се, това не се отрази в новините. Сънгри обори всичките им обвинения, доказателства няма. Но медиите отчаяно продължават да го нападат. Малееее, бил носил полицейска униформа, бам, разбира се че не е била истинтска, а костюм за хелуон. Малееее, признал си бил за нарушения в Monkey Museum. То било преди 2 години, той си бил платил глобата, но това не се казма никъде в прекрасната статия на soompi. Заринаха ни в лъжи. А за тези, които крещат "виновен е, как може да го защитавате", ами я първо малко да проследят наистина фактите, а не лъжливите жълти писания на медиите. Много е лесно да хвърляш омаза и обвинения, а доказателства? Ама ще ги видим и тях като увиснат и техните любимци... Между другото, опитаха се медиите да използват за прикритие и други групи, но явно само Бигбанг е достатъчно голяма за Корея.
    7 points
  2. Хайде да разведрим малко темата. Поздравявам всички фенове на групата с моя любим концерт. ВЕЛИКИ!
    3 points
  3. Може да е много черен,но това огромно внимание си е 100% PR. От 2 месеца нито един артист на Корея не може да получи никакво отразяване . ВТС ,/които аз наричам непорочни зайчета са типичен пример на сладникавото лице на смрадливата им к-поп индустрия с покварено задкулисие/ и всички останали останаха невзрачен фон на ВВ
    2 points
  4. NCT 127 На 17 април ще излезе JAPAN 1st Full Album ''Awaken'' на NCT 127... Малко снимки... Момчетата от NCT 127 в момента са на турне...Снимки и към The 1st World Tour “NEO CITY : SEOUL – The Origin...
    2 points
  5. За мен всичко това е поредната димна завеса ! Зад нея са развлеченията за корейската "златна" младеж-наркотици, секс-оргии, издевателства над обикновени корейски граждани и още ....и още.... все от сорта! А върха на айсберга са хора като Сънгри и сие, които са им ги подсигурявали срещу добро заплащане и са живели с мисълта, че са като тях ! Да , ама фамилиите на Сънгри и сие не са нито на политици, нито на богаташи, нито на хора с власт. Затова точно те ще пострадат, а тези другите - за тях вече не се говори ! Нали ? Забравиха се кадрите с наркотиците и изнасилванията от ВИП стаите на клуба и кои бяха регистрирани като главни действащи лица ! Е, някои от фамилиите се възползваха да си купят акции от винаги печелившата развлекателна индустрия "на промоция" ! А ако не е Биг Бенг- ще е друга група! Колкото искаш има кандидати! Затова сега ще ги използват за вдигане на пушилка, нали в момента не носят печалби- в казармата е основния състав. Поне да послужат за нещо! Всичко е точно- децата си поиграли, родителите позабогатели ! Да живее корейската богаташка прослойка ! Щот тя движи корейската икономика ! Оффффф....отивам да повърна !
    2 points
  6. Представиха официално в японската столица факела за щафетата с олимпийския огън за Игрите в Токио 2020. Факелът е с цвят "златна сакура", тежи около 1.2 км и е изработен от алуминий. Един от най-известните символи на пролетта в Япония са великолепните розови вишневи дървета, наричани още сакура. Факелът е направен в такъв стил, че да изобрази формата на пламъка. Петте светлинки, излъчвани от венчелистчетата, се събират в центъра на факела. Забележителното е, че част от материала за изработката, е взет от рециклиран алуминий, използван при изграждането на временни жилища в североизточната част на страната, засегната от земетресението и цунамито през 2011 година. Така създателите на факела искаха да почетат всички пострадали от бедствието на 11 март 2011 година, и да подкрепят процеса на възстановяване на региона. Очаква се олимпийският огън да бъде запален на 11 март следващата година, за да се отбележи отново трагедията. След това на 20 март той ще пристигне в Япония, а на 26 март щафетата с олимпийския огън ще започне от префектура Фукушима. Фукушима също ще бъде домакин на състезанията по бейзбол и софтбол, които са част от олимпийската програма за първи път. Олимпийските игри в Токио 2020 ще се проведат от 24 юли до 9 август.
    2 points
  7. @lavender, точно. Пожелавам им да с толкова успешни, колкото и батковците от TVXQ (които много си обичам).
    2 points
  8. Една много нежна и романтична песен "Try Again" от края на 2017 г., която изпълнява Джехьон от NCT, заедно с d.ear. Песента е написана от d.ear и е за дигиталния музикален проект на SM Station на SM Entertainment. @kandala, не е чудно, щом SM Entertainment е създала и двете групи - TVXQ и NCT. Явно лампата още си работи, с малко ремонт на вътрешния дизайн...
    2 points
  9. @skofiild, съгласна съм с теб, мястото на момчетата от подгрупата WayV си е при NCT. Видях, че вече си ги допълнила по-горе. Никак не може без тях, един от любимите ми изпълнители - Ten, е в тази подгрупа. Двамата с Taeyong бяха в невероятен синхрон в клипа за Baby, Don't Stop. Секси песен, секси клип, самите те бяха секси, макар, че не правеха кой знае какво. Споделям тук едни красиви снимки на двамата, правени за песента и клипа към нея.
    1 point
  10. Бива си го,а и Лай чаровен, само приятеля от детството леко досаден
    1 point
  11. Днес в ЕПИЧЕН СБЛЪСЪК Южна Корея сломи съпротивата на Боливия с 1-0
    1 point
  12. Вероятно още не са толкова добри и известни като тях, ама специално NCT U имат толкова добри песни, такива страхотни видеоклипове, пък визия... Направо съм като омагьосана. Имат много фенове вече и определено ще стават все по-добри.
    1 point
  13. Сънгри май ще се окаже най-далновиден, че си е подсигурил бизнес. Групата отива на разпадане, щом подхванаха сега да разследват агенцията им с обвинения за клубове и укриване на данъци, пък и акциите забиха главоломно надолу, не отива на добре работата. Той ще си плати глобата и ще си продължи бизнеса, ама другите от казармата могат да се озоват директно на борсата.
    1 point
  14. Лавандуло, като станем звезда, ще ви земем с Чингулината за PR-ки. Ама за нея не съм сигурна баш, че ще земе за една кока-кола с автограф да мине у вражеския отбор
    1 point
  15. Няма такова нещо, мързеливите корейки плюя. Не съм се изразила добре, ама сега да не вземеш да ме завлечеш с два милиона вона! А Сънчо не ми го хвали! И за разделението на Корея той е виновен!
    1 point
  16. @Kat, мила, по- скоро аз моля за извинение, че изместих фокуса на темата, в съвсем друга посока. Нямах предвид да стане така, но се получи спам и офтопик. Съжалявам!
    1 point
  17. Докато чакаме новите епизоди:
    1 point
  18. Много благодаря за превода! Сериалчето е доста интересно. Единственият му недостатък е, че в началото на всяка серия, разказват голяма част от предходната серия. Но като цяло е много интересен. С нетърпение ще чакам финала.
    1 point
  19. В четвъртък е отворено ново местенце за похапване на азиатска храна, тип бързо хранене. Намира се на бул. Мария Луиза 28. Има tonkatsu, chicken katsu, cheese katsu и други неща. Ето и ФБ страницата им. Хайде да ходим и ние натам.
    1 point
  20. Фенове, имаме два страхотни повода за празнуване!!! Първият от тях е, че видеоклипът на песента "IDOL" на БТС днес достигна 400 000 000 гледания в "YouTube". Групата вече има 7 видеоклипа достигнали този брой гледания като това е рекорд за корейски артист. Вторият повод за празнуване е, че фенклубът на БТС A.R.M.Y. спечели наградата "Taco Bell Best Fan Army Award" на тазгодишните награди на "IHeartRadio Awards". Ето как бе обявено спечелването на наградата, а също и благодарственото видеосъобщение на БТС:
    1 point
  21. Бравос , @cucyta! После, що други теми едва кретат и нямат читатели и писатели.Ми ко да прайш, кат' ни на музика го докарват, ни на скандали! Ай, химна! Нек си се фантазират корейците колко ги мразят.Всяко чудо за три дни! Пак ще ги слушат.Скандалите избухват и минават, но музиката остава.
    1 point
  22. Ееееееее.....жертви ! Лицемерни корейки са ! Ако някой непознат/ пък бил той и звезда/ те покани в тесен кръг, в клуб където има алкохол и наркотици за какво те кани според теб ? Особено ако си сравнително добре изглеждаща, млада и готова за забавления !?!?! Научен доклад ли ще пишете ? А пък, ако вземеш и се напиеш с него до безпаметност и си позволиш свободно флиртаджийско поведение, и накрая се събудиш в леглото му, няма как да си жертва ! Получила си това, което си търсила, ама не смееш да го кажеш на глас ! И после изведнъж се сещаш за морала и за собствено оправдание го играеш изнасилена, нищо че още като си чула поканата си била наясно какво ще стане. Да ама сега вече можеш да имаш претенции за компенсация или брак.Нали това ти е била сметката от самото начало ! Как мислите ? Тези млади мъже, ако не са тотално отвратени от този тип жени, то те са ангели ! Освен това са наясно, че другия тип жени не ходят на такива покани.По корейски обичай ги запознават с тях по друг начин. И защото не са ангели си правят каквото искат.... Пък ти си направи сметката какво си търсила на купоните им !!!! Та толкова за любимите изнасилвачи и високоморалните корейски парцалеси/ да не пиша друга дума !!! joeeeeee, проблема е,че това се използва за да прикрие търговия с наркотици, секс услуги, укриване на данъци и вече се добави и пране на пари ! И виж ти кои били виновните-звездите от шоу-бизнеса ! Извинете, ама те нямат достатъчно акъл за такива схеми!Те са използвани в случая и ще бъдат наказани заради други хора ! Точно тези хора, чиито интереси обслужва журналистката! За това се възмущавам и ядосвам !
    1 point
  23. @Matrim Що се отнася до "жертвите" явно е, че не следите изобщо скандалите - те са поне пет различни скандала, като жертви има само в два от тях. В последния с чата за каненето на дами в Индонезия, въпросните дами са били съгласни и им е било платено. А жертвите от двата други скандала, които са били снимани, а някои и насилвани, са жертви на други хора, а не на Сънгри, поне досега никой не го е обвинил в това. Така че хайде да не слагате всичко в кюпа с неговата вина и коментирайте в страниците на виновния за въпросните видеота.
    1 point
  24. Аз все още не виждам сводници и виновни! До колкото знам разследването все още продължава. Не съм фен на малкия и не го защитавам. Ако е виновен нека да си понесе наказанието, както и всички замесени. Не ми допада обаче и такива коментари, които се опитват да налагат собственото си мнение и да дават негативни определения на хората с различно мнение. "Любимия сводник на форума" все още не е признат за виновен. Много е лесно да се съди и говори отстрани! Тук не съм видяла и един коментар, който да го защитава яростно, а по-скоро всеки коментира новините. Доста остро влизаш с коментарите си и за това не допаднаха на коментиращите тук.
    1 point
  25. Извинете ме, ама "сериозната" журналистка ми звучи като неоправена стара мома ! Прищяло ѝ се е и на нея да си поиграе с халю звезда ! Хем си отмъщава, че не ѝ се отворил парашута, хем и някой вон са ѝ дали за прикриването на основния проблем ! Като гледам ще се пошуми ! Двамата признали вина ще ги глобят, ще отидат войници и след 3-4 години айде отново ще им се радваме !
    1 point
  26. Ах този дракон! Той е единствената ми слабост. Харесвам групата, но дракончето….. @Lawandula как беше на живо? И аз почвам да пестя от закуски, за да ги гледам.
    1 point
  27. На толкова скандали сме свидетели с бенгите и все възкръсват от пепелта, че имам надежда за бъдещето. И нали трябва да има, все пак интересни неща да разказвам на внуците .Продължавам си аз да спестявам от закуските за концерта на завръщането. Дракона го видях на живо в Берлин, надявам се и групата да доживея да видя и то в тоя живот.
    1 point
  28. Във всички клубове по света се предлага и проституция и дрога ," независимо от желанията на собственика и дали е замесен.. Употребиха популярността на "някакъв" айдол за този скандал на скандалите,за задкулисни цели, управляван на ниво правителство . В клуба на Сънни няма арест и конфискации,както в клуб Арена и това е показателно,че само са ......знаели ..... .Използваха манипулативно Сънни и сега вече законно удрят, който им трябва - тихо ,а скандала със следващите айдоли е за отвличане на вниманието на тъпата тълпа. Моля се ,макнето да го оставят на мира и се надявам да го реабилитират постепенно
    1 point
  29. Офффф....... айде сега пък ние нихилисти !!!!! То отвсякъде се вижда, че скандалите са Лов на вешици! Своеобразна версия на Ку-клукс-клан по корейски ! И ще бъдат наказани най-малко виновните, за да може да се измъкнат някои хора с власт и пари- щото на тях им се полагало по право и рождение да се измъкват ! Та нашето общество ли е нихилистично ????
    1 point
  30. Всеки има право да изказва собственото си мнение и чувства в рамките на добрият тон! Този форум е за това! В по-горните коментари всеки изказва своето мнение и коментира новините около случката със Seungri. Това е темата за BIG BANG и всеки има право да го харесва, защитава и да подкрепя любимеца си и в частност цялата група. За вас може да е някакъв си айдъл, но в тази тема пишат хора, които харесват групата и се интересуват от всичко свързано с тях. Ако правилно съм информирана все още не е доказана вината му, а се разследва. Човек е невинен до доказване на противното! Не харесвам, когато някой слага хората под общ знаменател, а същевременно конкретизира /визирам коментарите/ без да има представа какви са конкретните хора, които пишат тези коментари. Приемам и вашият коментар, но се почувствах засегната, защото и аз съм от тези хора, които харесват групата и аз също коментирах въпросните новини. Ако съм ви разбрала погрешно, извинете.
    1 point
  31. Дори и да има такъв чат, макнето е обвинено, че не е реагирало, че е противозаконно, след като някой си е сложил видео с жена, а е попитало коя е жената.Тия са тотално ненормални. От това обвинения за сутеньорство, проституция, наркотици и всичко де може да му дойде на човек наум.И стадото подема песента и ако е някой с по-слаби нерви, си мята въжето на шията.Прекрасната Корея с морала и с флинтифлюшките- няма що! А отде са сите тия проститутки и миски, дето се увиват около известните?!
    1 point
  32. Айдълче има мераци за актьор. Айдълче иска да се снима в сериали. Връзват му се на акъла, но за щастие го пускат само в тъпи такива. Но айдълчето е неталантливо, но затова пък упорито. Пускат го пак в сериал. Отнасят го невинните зрители, надявали се на нещо качествено. режисьорът след 2013 г. снима само глупости (а е правил Chosun Police Season 1и 2, Vampire Prosecutor, Queen In-Hyeon's Man и Nine: 9 Times Time Travel!!!!!!), сценаристката (писала някога Chosun Police Season 2 и Vampire Prosecutor!!) е отговорна за вселенската тъпотия Moorim School!. Taка че, какъвто сценарият, такива и "актьорите".
    1 point
  33. Дори не се развълнувах. Някой сериозно ли вярва, че въз основа на някакъв измислен чат от социална мрежа която не пази съобщения повече от 3-4 дни може да е доказателство. Човек който заявява, че не говори по телефона и не пише в мрежата по "важни" въпроси да се остави да го хванат с такова "доказателство". И защо, като информацията е от 2015 година излиза чак сега наяве. Не оправдавам и не съдя никого, има си съд за тези неща, но има нещо много гнило в Корея. Жалко, последните няколко седмици бяха грозна картина, окончателно ми затвърдиха мнението за корейското общество и то не е никак хубаво.
    1 point
  34. Аз лично за първи път се сблъсках с SHINee, през 2010, когато излезе песента Lucifer. Те и BigBang са ми едни от любимите к-поп групи и винаги ми е доставяло удоволствие да ги слушам. Още не мога да повярвам, че толкова лъчезарен и талантлив човек като Jonghyun си отиде по такъв тъжен начин...Дори не мога да си представя какво му е било в душата на това момче Безмислено е да си задавам въпросите как, защо, кой...това няма да го върне, единствено се надявам това да повлияе по някакъв положителен начин на музикалната индустрия в Корея и да вразуми малко поне муз. компании и безумните фенове, които не оставят к-поп изпълнителите да дишат... На мен като фен ми е бекрайно тежко, не ми се мисли какво изживяват семейството на Jonghyun и останалите момчета от SHINee...Стискам палци да са здрави и да се държат един за друг, както никога до сега. Аз лично не очаквах, да се върнат към сцената толкова скоро, но SM Entertainment офиациално потвърдиха, че SHINee след дълго обмисляне и с подкрепата на майката на Jonghyun са решили да продължат по план с предстоящите през месец Февруари концерти в Япония. Тук може да прочете новината, както и собственоръчно написаниte писма от Onew, Minho, Key и Taemin към феновете. R.I.P Jonghyun, дано красивата ти душа намери покой! П.П. Знам че тук не е мястото, но искам да спомена, че депресията е много сериозно нещо, и само който се е сблъсквал с нея знае какво е способна да прави тя с човешкото съзнание. За това не я подценявайте и ако някой от вас мисли, че има подобен проблем нека потърси професионална помощ! Няма нищо срамно в това!
    1 point
  35. Първата група, благодарение на която се озовах в света на корейската култура и хората, чиято музика ми помагаше години наред. Все още ми е трудно да повярвам, че такъв прекрасен човек и артист като Джонг си отиде по такъв начин... А още по-трудно ми е да повярвам, че хората около него са позволили това да се случи, въпреки непрекъснатите намеци и факта, че е дал предсмъртното си писмо на своя приятелка 10 дни преди да го направи. 10 дни са имали да му обърнат внимание и семейството му е знаело (за мен това отчасти е призив за помощ, може би се е надявал някой да се появи в тоя последен момент, уви). Със сигурност не искам да прозвучи като обвинение, но смея да твърдя, че обществото понякога е прекалено жестоко. А още по-бясна съм на измисления психолог при когото е ходил и който просто му е заявил, че проблемът е в него и в характера му. Всички негативни коментари, които се изсипваха върху него, цялото това неразбиране, с което очевидно се е сблъскал (което си личеше силно в музиката, която прави, но явно на феновете им беше трудно да го забележат). Жалко, той беше от малкото идоли, които смееха да подкрепят публично различните, малцинствата и да назовава проблеми в обществото, които са очевидни, но са абсолютно табу в Корея, като психичните болести... Надявам се там където е сега да се чувства по-добре, отколкото на земята и дано момчетата са силни, за да продължат напред, а аз вярвам, че ще се справят. Оставил е прекрасни неща след себе си, които си струва и феновете и групата да продължат. Надявам се и феновете да започнат да обръщат внимание на това какво говорят и как думите им биха се отразили на човека отсреща. Това е един сериозен урок за цялата и им индустрия и дано се поучат и осигурят помощ на идолите, което за жалост силно ме съмнява да се случи...
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...