Jump to content

Отличници

  1. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      4

    • Мнения

      12530


  2. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      1708


  3. asha

    asha

    Екип Субтитри


    • Points

      3

    • Мнения

      2174


  4. Yamashita

    Yamashita

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      627


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 12/08/18 от всички области

  1. Снощи шефа си постнал на стената във фейсбук: С температура 39,6 съм, не знам дали ще оцелея. За минута 147 лайка и един коментар: Тръпнем в очакване.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Шефът оздравял и отива на работа, прави оперативка, защото дълго е отсъствал. Дава задачи, критикува, дава задачи, критикува, накрая завършил: Някой да има въпроси? Някой се обадил от залата: Абе шефе, ти освен нас нещо друго еб*ш ли?
    2 points
  2. Това е Семплия промо клип за конциртите в Европа! Вие взихте ли вашия билет????
    2 points
  3. Version (Complete)

    13082 сваляния

    1-2 еп. - превод: lostris 3-4 еп. - превод: SNOWMOON 5-6 еп. - превод: lostris 7-8 еп. - превод: SNOWMOON 9-10 еп. - превод: Tonet_KA 11-12 еп. - превод: SNOWMOON 13-14 еп. - превод: Tonet_KA 15-16 еп. - превод: SNOWMOON 17-18 еп. - превод: papurche 19-20 еп. - превод: Tonet_KA 21-22 еп. - превод: SNOWMOON 23-24 еп. - превод: Tonet_KA 25-26 еп. - превод: SNOWMOON 27-28 еп. - превод: Tonet_KA 29-30 еп. - превод: Tonet_KA 31-32 еп. - превод: lostris 33-34 еп. - превод: Tonet_KA 35-36 еп. - превод: SNOWMOON 37-38 еп. - превод: SNOWMOON 39-40 еп. - превод: papurche
    1 point
  4. Call Boy 18+ (娼年) Страна: Япония Също така известен като: Shonen По новелата на: Ira Ishida - "Shonen" Премиера: 06 Април 2018 Времетраене: 118 мин. Жанр: Еротична драма Режисьор: Daisuke Miura Субтитри: Английски Участват: Tori Matsuzaka като Ryo Morinaka Sei Matobu като Shizuka Mido Ami Tomite като Sakura Kenta Izuka като Higashi Hirado Yuki Sakurai като Megumi Shirasaki Yu Koyanagi като Shinya Tajima Erika Mabuchi като Itsuki Kokone Sasaki като Kiko Ruri Shinato като Gyaru woma Tokuma Nishioka като Izumikawa Kyoko Enami като old woman Резюме: Ryo Morinaka (Tori Matsuzaka) е студент в университета работещ почасово в хост-клуб, уморен от скучния си живот. Първоначално той се чувства неудобно от новата си работа, но скоро започна да разбира какво искат жените… Внимание! Филмът съдържа секс сцени, жестокост и насилие… Български субтитри Свали български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Оналйн с руски субтитри
    1 point
  5. The Scythian Lamb (羊の木) Страна: Япония Също така известен като: Hitsuji no Ki По мангата на: Tatsuhiko Yamagami - "Hitsuji no Ki" Премиера: 03 Февруари 2018 Времетраене: 126 мин. Жанр: Драма, Съспенс, Мистерия Режисьор: Daihachi Yoshida Субтитри: Английски Участват: Ryo Nishikido като Hajime Tsukisue Fumino Kimura като Fumi Kitamura Kazuki като Katsushi Sugiyama Yuka като Rieko Ota Ichikawa Mikako като Kiyomi Kurimoto Matsuda Ryuhei като Ichiro Miyakoshi Mizusawa Shingo като Hiroki Fukumoto Tanaka Min като Shigeru Ono Nakamura Yuji като Tatsuo Amenomori Ando Tamae като Tokiko Naito Hosoda Yoshihiko като Shota Tashiro Kitami Toshiyuki като Ryosuke Getsumatsu Matsuo Satoru като Isao Sudo Yamaguchi Miyako като Taeko Shimura Suzuki Shinsuke като Ryosaku Kamisaki Shinsui Sansho като Atsushi Meguro Резюме: Шест непознати се преместват в разпадащият се пристанищен град Uobuka. В същото време градският служител Hajime Tsukisue (Ryo Nishikido), получава задача да ги посрещне и да им помогне с настаняването. Около същото време Fumi (Fumino Kimura), се завръща в града след като завършва гимназия. Веднага става ясно, че нещо не е наред с тези шест. Те изпитват дискомфорт и не изглеждат нормални. Скоро Hajime успява да разбере истината. Оказва се, че всички шест нови жители на града са бивши затворници, излежаващи присъди за убийство. Като експеримент правителството ги освобождава и изпраща да живеят, на място където никой не знае за тяхното минало… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  6. Невероятно, но тази дорама има силата да създава истинска реалност. За пореден път реагирам на случващото се на екрана. Тези хора ме правят съпричастна към ставащото. Още един много силен и поучителен епизод. Този път засегнаха теми, характерни за учениците. Техните най-големи проблеми бяха изведени на преден план. Започна се от самоубийство, през тормоз в училище и се стигна до най-страшното. Добре, че бяха двамата "батковци" да оправят нещата. Този път изцяло влязоха в ролята на детективи.
    1 point
  7. Еха! Еп. 5 беше много поучителен, но отново по оригинален и нестандартен начин. Освен че внесе малко свежест и живинка в ежедневието на Судачи (за партньора му не мога да твърдя същото - той май удари на камък с героинята на Ко), Аи Хашимото върна и зрителите делеч назад в миналото. Накара ни да си спомним времето, когато всички сме били ученици и сме имали осана наджими - приятели от детството. Много интересно конструиран епизод. Чрез носталгични спомени да създадат представа за един човек, който реално не присъства в разказа. Как хората смятат, че познават даден приятел, а всъщност се оказва, че не знаят нищо за него. Най-готин беше начинът, по който камерата ни разкри всичко - с един единствен жест, с едно едничко докосване. Дайчи Ватанабе беше третият полезен гост в епизода, а четвъртият - моделът Хидеаки Асахина.
    1 point
  8. Точно сега - Memories of the Alhambra, епизод 3
    1 point
  9. Испания, Гранада, Алхамбра, Бини и виртуална реалност - страхотно удоволствие ми достави тази комбинация от любими неща и много се изкефих на първа серия. Търпеливо чаках досега българските субтитри за 2-ра, но май няма да издържа повече и ще продължа с руски. И едно уточнение - още в началото на 1-ва серия казват, че лещите се произвеждат от компанията на Бини.
    1 point
  10. Бг субтитрите тук вече са налични.
    1 point
  11. Още 2 серии отминаха неусетно. Продължавам да твърдя, че подобна сериозна физиономия от Ямада не съм виждала от много време насам. Освен покъртителните случаи, които изникват през очите, трябва да призная, че създателите са се постарали да подберат отлично и гостуващите артисти. Пълно е с добри изпълнения, уловени умело от камерата. Гостите В еп. 3 - Кимико Йо и Кенджи Кохаши, макар неговото лице да си остана само на снимка. 4а серия беше най-необикновена. Разискваше въпроса за свръхестествените способности на надарените хора. Отново поразителна игра и ефект. Вокалът на Радуимпс Нода Йоджиро с поредно великолепно представяне. Ролята му пасна идеално. Вакана Мацумото ми е любимка. Винаги ще я помня като сестрата на Рьо-чан в Ден-о, но много се радвам, че напоследък все по-често се появява в качествени продукции. Доста меланхоличен и странен е този сериал, но някак привлекателен. Начинът, по който се случва всичко тук е различен и интригуващ. Това го прави уникален. Човешка инди дорама отвсякъде. Чакам с нетърпение еп. 5, където ще видя Аи Хашимото, Ко Шибасаки и Шиния Цукамото. П.п. Тези двамата сериозно започнаха да вършат работа за цял полицейски отдел. Нищо чудно, че в последния епизод 2 пъти ги вкарваха в затвора. Хаха! П.П. 5 рози на езика на цветята на японски означава: "Радвам се от дъното на сърцето си, че те срещнах".
    1 point
  12. Като сериал предстои Като филм
    1 point
  13. - Ооо скъпи, колко романтично свещи, масло... - Айде стига си се заплесвала, затваряй капака и да тръгваме!
    1 point
  14. И така излязоха номинациите за наградите "Грами". Единствената номинация за “Love Yourself: Tear” е в категорията "Best Recording Package", в която са номинирани арт директорите създали визията на даден албум. Другата новина от днес е свързана със списание "Тайм" - БТС са спечелили онлайн гласуването за "Личност на годината 2018". Ето и оригиналната статия.
    1 point
  15. Това е Сериалът. От текущите е номер 1 за мен. Съжалявам само, че не изчаках да излезе целия, за да си направя един 24 часов маратон. Сега чакането на нови серии е мъчително. Изключително заплетено действие, много тайни и мистерии, страхотна актьорска игра. Нито секунда нямаш време да скучаеш, на тръни и под напрежение си от началото до края на серията, която разбира се свършва винаги на най-интересното място. Браво на сценаристката, достойно представяне след брилянтния "Тайната на Ачиара". Изгледани 6 епизода и е перфектен до момента, само да държи така до края.
    1 point
  16. Мноооого добър сериал.Определено за мен, по-добър от "прасковите". Добре разказана приказка, държаща в напрежение всяка секунда, красиво показана и с прекрасна музика.Особено за зимни вечери е чуден. Чудя се, как след това, ще намеря да ми хареса нещо друго от сорта. Любители на красота и приказки- гледайте без колебание.
    1 point
  17. Поразително добро! Размазващи два начални епизода, които показват на екрана вероятно най-силното комбо на годината. Много инди, много човешко и нестандартно. Заснето също толкова прекрасно. Имаше моменти на изненади, имаше динамика на места, на други - задължителни поуки. Баланс по отношение на жанровете. Включват климинална нотка и разследванията всъщност са част от делата на екипа. В началото помислих, че няма да е интересно да гледаме хора, които се занимават с компютърна дейност и стоят денонощно пред един екран. Така ми се стори на пръв поглед, докато не видях Судачи и Ямада в действие. Ох, колко са силни заедно! Ямада не е правил толкова сериозна, ама наистина сериозна роля скоро. Просто не можех да го възприема в 50-те първи целувки и да се насиля да погледна на него сериозно. Обаче тук е напълно отдаден на това. Той е върхът на съсредоточеността и разумността. Задълбочен, трезв, разсъдлив, макар и малко упорит, с хикикоморско поведение, зад което обаче се крият невероятни умения, не само в компютърната сфера. Вероятно той тепърва ще разкрива личността си. Судачи е изцяло в свои води. Даже му дадоха да направи един райдърски скок в началото (като си помисля, това момче колко много се е променило от времето, когато играеше скромният Филип-кун!). Много ми допада неговият образ. Изглежда прям и дори наивен, но е толкова добър вътре в себе си. И късметът е с него. Има нещо просто, непринудено и искрено, което му помага във всяка ситуация. Третият важен човек в дорамата е героинята на Кумико Асо. Не знам, защо не я разпознах в началото. Променила се е, но за добро. Така излиза в нова светлина на екрана, което е положително, след като не сме я виждали известно време в дорами. Гостуването в еп. 2 направи серията още по-прекрасна. Шизука Ишибаши внесе такава свежест и тежест в играта, че просто не мога да си представя по-хубаво направена история, без участието й. Много е талантливо това момиче. В момента тя е топ талант в Япония, но не ми се иска да я комерсиализират, както правят с повечето й колежки, а да използват способностите й само на най- правилните места. Освен нея, "главно действащо лице" в серията, беше вокалистката на Wednesday Campanella - KOM_I (Кому Аи). За финал - Ямада и Судачи са толкова добри, че очаквам да напрвят и съвместен музикален проект. Хаха! Не ми се мисли, какво би се получило... П.П. Не знам, защо хората продължават да гледат корейско (което очевидно повече се комерсиализира и клишира), при положение че японците все още изнасят качествени и кратки заглавия на малкия екран?! Те именно са предизвикателство за всеки фен на сериозните и занимателни истории, но се оказва, че на практика остават почти негледани и некоментирани.
    1 point
  18. Съпруг и съпруга се карат зверски. В един момент съпругата не издържа: - Тъпанар, изчезвай оттук! Примирен мъжът се отправя към вратата, но тя продължила: - И дано пукнеш бавно и в агония! Като чул това, мъжът се обърнал и казал: - Значи да остана, а? ---------- С мъжа ми се скарахме жестоко! Стрих му виагра в супата. Ооохх, как само ми се извиняваше, как бягаше след мен... ----- +18 ----- Абе ..не е виц, ама ...
    1 point
  19. И мен все ме дразнеше опулено-дървеното ѝ поведение в интимните /силно казано, де/ сцени, но не мога да отрека, че в Пинокиото и особено в Докторите се справи много добре. Да се надяваме на още положително развитие в компанията на Бини.
    1 point
  20. И 4- та е онлайн, както и двете с 3- та са по торентите. като напр. тук и тук Май е време за малко инфо, относно объщенията "сяо " и лао", които вървят с имената на героите. Поне на мен ми беше интересно какво значат и каква функция имат. Ще си позволя да цитирам директно обясненията на преводачката, вместо да го преразказвам със свои думи. "Най-често (и в нашия случай) те се прикрепят към фамилните имена; едното е "Сяо" и превръща името в галено (главно се ползва за млади хора, или към човек, когото вече познаваш и към който няма нужда да бъдеш формален; също и старшите го ползват да се обръщат така към по-неопитните от тях). Другото е "Лао", което се ползва за обратното - също прави името донякъде галено, може да се ползва и за прякор, главно се ползва като се обръщаш към по-голям човек, или старши, или шеф, защото с това "лао" към фамилното име се показва респект и опит. Тъй като е неправилно тия частици да се превеждат както в англ суб. с "little "и "old" са транскпибирани, както е редно и затова ни трябват уточнения за да е ясно, че героите не си променят имената, а просто със Сяо и Лао стават галени имена... " Например на български едно е да се каже Иван/ Иване/ , друго е Ваньо, Ванко. В китайския това се постига с тези частици.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...