Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/15/2018 in all areas

 1. 4 points
  Баща и син в музея: - Тате, коя е тази статуя? - Богинята на любовта. - А този до нея сигурно е мъжът й? - Не, този никога не се е женил. Това е богът на мъдростта. *** Из форумите на БГ мама: - Някой имал ли е връзка с доста по-възрастен мъж? Какво трябва да зная? - Пенсиите ги дават след 7-ми. *** Мъж чете вестник и казва на жена си: - Бре, майка ти кога е заминала за Африка? - !?! - Гледай какво пише "Чума в Судан".
 2. 4 points
  Имаше хора. Хубаво беше. Аз съм малко раздвоена в мнението си. Знаете, казах ви на форумната среща, че не съм ги слушала тези и за първи път ще ги чуя на концерта. Като за първо слушане, ми допаднаха, имат свежо звучене, мелодични са, но не мога да кажа, че се превръщам в техен фен. Все пак ми беше приятно. Не знам какви точно очаквания съм имала, но каквито и да са били, част от тях не се покриха. Може би очаквах, че ще има повече хора като мен, които ще прегърнат идеята да идат на този първи концерт, за да подкрепят евентуални бъдещи кпоп концерти в България. Сигурно е имало и такива, например аз, но сякаш ми бяха недостатъчни. Залата не е голяма и въпреки това не беше и пълна. Над нас имаше едни 7-8 реда празни. Правостоящи имаше, макар че там също можеше и още много да се съберат. Не знам, не знам... Не ме обвинявайте в негативизъм, може би имах по-други очаквания, защото съм гледала концерти от турнета из Азия на други групи. Сцената за самите момчета също като че ли беше твърде малка и сякаш не можеха да разгърнат хореографиите си напълно. Те се раздадоха. Пяха и танцуваха от сърце. Дано те самите са останали доволни. Има и нещо друго. Знаете, че аз съм фенка на 2РМ и на фона на това, че те като група правят 3-4-часови концерти, а като солови изпълнители достигат 2,30-3-часови концерти, тукашният концерт ми се стори твърде кратък. Ще кажете, че не съм била с вип билет, за да си правя снимки или хай-тъч с момчетата, но все пак се чувствам леко ощетена. Беше обявено, че концертът ще е два часа - от седем до девет. Първо, не започна в седем, а със закъснение. После имаше момент, когато прекъснаха концерта, сложиха момчетата да седнат на столчета и им задаваха предварително подбрани въпроси от фенове, на които те отговаряха. Да, интересно беше, помага да опознаем момчетата, но такива неща се правят по фен срещи, не очаквах по време на концерта да го включат. И накрая свърши с 20 минути по-рано и нас невиповете ни подканиха да си ходим, че да минат виповете към другите ивенти, организирни за тях. На фона на тоя час, който се събра от закъснение, въпроси и отговори и ранното приключване, останалият един час за съществения концерт ми се видя твърде кратък. Но пък момчтата бяха страхотни. Не съжалявам, че ходих. Надявам се организаторите и групата да са доволни и да осъществят още концерти и на по-популярни изпълнители. Беше една голяма форумна среща в София. Видяхме се с доста хора.
 3. 4 points
  Разхождам се из парка и се любувам на стотиците, романтично издълбани по дърветата имена на влюбени. - Баси, колко народ ходи на срещи... с ножове!
 4. 3 points
  И аз няма да им стана фен, на същото мнение съм. Кратко беше, но като им погледнеш списъка с издадени песни - не е дълъг. Така че изпяха това, което имаха. Не знам дали сцената им беше малка, не изпъкваха с грандиозни хореографии. Пък и не са им толкова разнообразни песните. Но се постараха, така че браво на тях и пак бих отишла. Иначе вип ивентите, така наречени, за обикновените вип билети - дадоха по едно high five, а за най-най виповете имаше и снимка с тях. И това ако не са се сбутали всички накрая и мениджърите не са решили да спрат събитието
 5. 2 points
 6. 2 points
  Супер! Време беше, поне заради Каме, да го събнат.
 7. 2 points
  Чингу не си сама и аз се записвам на клона на гледащите този сериал. Много ми харесаха първите 8 серии, изгледах ги на един дъх. Тази Ким Сун А не спира да ме изненадва и радва с превъплъщенията си.
 8. 2 points
  helyg я разкажи как беше на к-поп концерта. Имаше ли хора, хареса ли ви?
 9. 2 points
  Семейна криза. Жената потънала в сълзи: - Ти обичаш "Левски" повече от мен! Той след размисъл: - Ми то аз май и ЦСКА обичам повече. *** - Скъпи, за 8-ми март искам само любов и внимание. - Късно е, скъпа, вече ти купих въдици... *** В магазин за телефони: - Работили ли сте с андроид? - Бате, бех 20 години у Кремиковци, работил съм със секакви изроди...
 10. 1 point
  Old Boy (老男孩) Страна: Китай Също така известен като: Lao Nan Hai Година на излъчване: 2018 – Март – 04 старт Време на излъчване: От понеделник до понеделник 19:30 Жанр: Комедия, Романс, Драма Канал: Hunan TV Епизоди: 45 Режисьор: Liu Jun Jie Субтитри: Английски Участват: Liu Ye като Wu Zheng Ariel Lin като Lin Xiao Ou Lei Jia Yin като Shi Fei Hu Xian Xu като Xiao Han Guo Shu Tong като Ye Zi Wang Yan Zhi като Fei Wen Li Li Jian Yi като Li Li Qun Ni Hong Jie като Ding Fang Ru Wang Ting като Li Fei Zhou Qi като Zhou Zhou Wang Ce като Zhou Zheng Yi Wei Wei като Ye Xin Zeng Li като Xiao Wei Chi Peng като Wang Xiu Juan Liang Jiang Xian като Wang Shan Yang Xi Zi като Li Ke Man Tan Kai като Capitan Zheng Li Guang Jie като Xiao Yue Lin Peng като Liu Da Zhi Hua Ming Wei като Presidente Xiao Zhang Zhou Xian Xin като Wu Shu Ying Hu Kun като Xiao Jin Liu Qi като Wang Yi Fu Резюме: Wu Zheng (Liu Ye) е професионален пилот с добър външен вид, повече от способен да поеме отговорността за живота на безброй пътници. Но личният живот на Wu Zheng е друга история, извън нея, той е безгрижен и свободен дух със сърце на дете. Затова той няма време за ангажираност или взаимоотношения от всякакъв вид. Представете си шока, когато в живота му се появява отново неговият син Xiao Han (Hu Xian Xu). В същото време Lin Xiao Ou (Ariel Lin) е учител със силно чувство за справедливост и странен вкус към модата. Тя също е оптимистична, безмилостна и може би просто малко безразсъдна. Нейната лесна личност и страст към преподаването я правят популярна сред учениците. Затова когато научава, че един от нейните ученици има баща, който не присъства в живота му, Lin Xiao решава да коригира тази несправедливост… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
 11. 1 point
  Hirune-hime: Shiranai watashi no monogatari (ひるね姫 〜知らないワタシの物語〜) Страна: Япония Също така известен като: Napping Princess Премиера: 18 Март 2017 Времетраене: 111 мин. Жанр: Приключенски, Sci-Fi, Драма Режисьор: Kenji Kamiyama Студио: Signal.MD Субтитри: Английски Ролите озвучават: Mitsuki Takahata като Kokone Morikawa / Ancien (voice) Shinnosuke Mitsushima като Morio (voice) Arata Furuta като Watanabe / Bewan (voice) Yōsuke Eguchi като Momotarō Morikawa / Peach (voice) Hideki Takahashi като Isshin Shijima / King (voice) Rie Kugimiya като Joy (voice) Tomoya Maeno като Kijita (voice) Wataru Takagi като Sawatari (voice) Резюме: Гимназистката Kokone Morikawa, трябва внимателно да се подготвя за изпитите си в университета, но тя просто не може да остане будна. Освен краденето на скъпоструващо време за учене, сънищата и са още по-разсейващи, тъй като водят до паралелен свят с войнствени машини. Скоро всичко това ще отключи семейни тайни, скривани от години… Свали Свали с руски субтитри
 12. 1 point
  Гледайте! Много полезно гостуване на доц. д-р Андроника Мартонова по повод корейското кино и световния му успех!
 13. 1 point
  Steel Rain (침묵) Страна: Южна Корея Също така известен като: Gangcheolbi По уебкомкса на Yang Woo Suk "Steel Rain" Премиера: 14 декември 2017 Времетраене: 139 мин. Жанр: Екшън Режисьор: Yang Woo Seok Субтитри: Английски Участват: Jung Woo Sung като Eom Chul Woo Kwak Do Won като Kwak Chul Woo Kim Kap Soo като Ri Tae Han Kim Eui Sung като Lee Ee Seong Lee Geung Young като Kim Kyung Young Jo Woo Jin като Choi Myung Rok Jung Won Joong като Park Byung Jin Jang Hyun Sung като Jung Se Young Won Jin Ah като Ryeo Min Kyeong Kim Myung Gon като Mr. Ri Park Eun Hye като Kwon Sook Jung Park Sun Young като Kang Ji Hye An Mi Na като Song Soo Mi Won Jin A като Ryeo Min Kyung Lee Jae Yong като Park Kwang Dong Lee Yoon Gun като Park Yong Gun Kim Hyung Jong като Lee Hyang Pil Kristen Dalton като Joanne Martin Dean Dawson като Father Ron Donachie като Michael Dobbs Kim Ki Hyeon като Prime Minister of North Korea Kim Joong Ki като Takashi Andreas Fronk като Tyler Lee Ji Won като Hacker Park Min Hee като NSC Chairman Daniel Joey Albright като Pilot Kim Ji Ho като Choi Soo Hyun Lee Si Woo като Kwak Se Min Резюме: Бившият агент от севернокорейското разузнаване Ом Чол У (Jung Woo Sung) и Куак Чол У (Kwak Do Won) от южнокорейските служби за сигурност провеждат тайна мисия за предотвратяване избухването на ядрена война на Корейския полуостров… С български субтитри С английски субтитри С руски дублаж Линк към Steel Rain 2: Summit (2020)
 14. 1 point
  Само ще кажа,че сериалът ми допадна много.От една страна заради историческите части,от друга заради ефектите.Историята ми допадна заради това,че всеки бе дадено животно,и то на място,подхождаше им много на актьорите.Не бях гледала до сега двамата главни в други драми и филми,но много ми допаднаха ролите им,особенно на И Сънг Ги.Страхотно си изигра ролята спечели ме от първите епизоди.Много се смях с него,а за романтичните и тъжни сцени донякъде ми допадаха.Финалният епизод ми хареса,защото пак показаха Чин Сон Ми и пак имаше романтични моменти заедно.За мен най-силнияте моменти в драмата бяха с Прасчо(не само защото ми елюбимец,а като цяло).Много ми харесаха неговите моменти вепизодите и с тези на Октоподът и най-вече с Пу Джа,много сладки и емоционални бяха.Особенно в последният епизод,като трябваше Прочувствах се на тази сценка.Радвам се,че оставиха Прасчо до последно.Повече ми хареса неговата роля,макар и по-незначителна да беше,за разлика от главните.Като цяло завърши все едно с отворен край и може би ще има ивтори сезон,да се надяваме.
 15. 1 point
  Тийзър към песните от новият им албум
 16. 1 point
 17. 1 point
  Е, няма да им се разсърдя, ако са ни приготвили още някоя такава "посредствена" песен, достигнала до върха на чартовете в 32 страни, Worldwide iTunes Song Chart и European iTunes Song Chart + iTunes Global Single Chart + официален ал кил за 20 часа, като гонят само и единствено собствения си рекорд за денонощие слушания с "Fxxk it ".Пък и като погледна на картинките имената след тях... Песента не мисля, че е писана да става хит, а да покаже отношение и благодарност, да създаде настроение и надежда, комфорт на виповете, пък няма лошо, ако това е и комерсиално подплатено.Да не говорим пък, че показа и доказа корейската и световната популярност на групата, дори и след скандала с Топ. Ех, тия хора ме карат непрестанно да се чувствам като тийнейджър.
 18. 1 point
  - Дъще, аз като бях на твоята възраст, мъжете се редяха на опашка за мен. - Знам, мамо, била си най-бавната касиерка, казвала си ми го много пъти.
 19. 1 point
  Бившият е пълен идиот! Ако бях на жена му, директно го изритвам и няма да го погледна. Той хем си иска жената и детето, хем и бившата му да седи и да гасне по него. Смотаняк!
 20. 1 point
  Млада тв синоптичка съобщава прогнозата за времето: - Навън има сняг 10-12 см. или както казват мъжете 21 см. *** Възпитан мъж пише по вайбър на разпасаната си съпруга: - На майка те моля, прибери се у дома!
 21. 1 point
  Днес се възхищаваме на технологиите, но навремето баща ми можеше да намалява звука на телевизора на съседа с почукване на гаечен ключ по радиатора.
 22. 1 point
  Истинската депресия е, когато вече и чуждото нещастие не те радва... ---------------- От лабораторията за генно моделиране е избягало куче. Обажда се на името "Доцент Петров". Няма особенни белези, изглежда като обикновен гълъб. ------------- Тема в женски форум: - На един мой съсед, безжичната мрежа се казва 27 см. Момичета, помогнете! Как да разбера от кой апартамент е? ---------------- Някой да ми препоръча фирма за бърз кредит, че утре ще купувам АЕЦ Козлодуй... ----------------- Големият плюс на българските майстори е, че на практика могат да оправят всичко с парче тел. Големият минус е, че дори и да имат на разположение всякакви машини, инструменти и консумативи, пак ще го оправят с парче тел... ------------ Пътна полиция спира планински автомобил: - Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата? Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост! - То аз с тези гуми няма как да спра рязко... ------------- Настъпи китайската нова година!!! Желая на всички, 2018 да е пълна с успехи и винаги помнете тази прекрасна китайска поговорка: 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫bn 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻敬瑦 捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩E汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥 潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执b 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧 Почти се разплаках когато стана въпрос за това: 汦睯攺 汦睯攺...
 23. 1 point
  Днес ХьонГи има ЧРД! Да е жив и здрав! И последният тийзър към новия албум!
 24. 1 point
  Водя сина ми (5 г.) на комисия за прием в Предучилищна група. Питат го: — Колко годишни времена знаеш? — (Показва с една ръка, а после и с един пръст от другата преди да отговори Шест. — А ако си помислиш малко... — Шест. Директорката ми казва, че ще се свърже с нас... В двора го питам: — Ся, какво беше това? — Тате, ама аз наистина не знам повече "Годишни времена" само на Вивалди, Хайдн, Пиацола, Чайковски, Лусие и Глазунов! ------- ПОУКА: при стандартно тестване съществува риск да изпуснеш най-добрите кандидати. ...................................... Чапаев се показа на терасата, вгледа се в звездното небе и се провикна: - Каква красота! - Майката, майката, майката... - отговори ехото по навик. ........................................ Знаеш, че си с правилния мъж, когато той отговори коректно на въпроса: - Ох, какво и беше името на тая... дето играе в оня филм... там дето откраднаха онова?
 25. 1 point
  Чакам този сериал с нетърпение и понеже прочетох дебата по-горе, реших докато чакам да се запозная с Woo Do Hwan и да изгледам "Mad dog". Отлагам го от доста време - грешка, много готин сериал. И най-привлекателното в него - Woo Do Hwan. Момчето не само е много красиво, но и страхотно играе. Спокойна съм за главната мъжка роля в този сериал - несъмнено ще се справи с ролята на прелъстител, освен това така добре умее да сменя израженията си, че спокойно може да играе както положителни, така и отрицателни роли. В чертите му няма прилика с Чанк Ук, но след прочетеното бях предубедена и я търсех специално, така, че може би в някои моменти, да, имат сходно излъчване, но никак не се оплаквам, колкото повече такива мъже, толкова по-добре. Сега, в интерес на истината главната в "Mad dog" ми прилича много повече визуално на Park Shin Hye, отколкото приликата на двамата младежи. Относно самите им герои и сериалите, явно и Хилъра и Бясното куче са копирали образите им от Супермен и съответно очилатия и със смотана прическа Кларк Кент. А самия сериал "Mad dog" по сюжет ми напомня повече на "Lookout", отколкото на "Healer".
 26. 1 point
  С риск да се повторя, но аз нямам предубеждения за самия сериал, дори много искам да го гледам. Смятам, че този сериал няма да повтори сюжета на "Опасни връзки", а само ще се взаимстват елементи от там, основни моменти и общо звучене с намек на скандалност. И като знам какво е скандално за корейците, силно се съмнявам, че на нас ще ни изглежда изобщо скандално, най-много някоя целувка да видим и прочутото им държане за ръце, нарязване на пържолата на любимата и заспиване полегнал на рамото на другия. Подозирам, че скандалът ще се върти около облогът за свалка и около лъжите на главния, тоест ще засегнат моралния аспект в отношенията. Резюмето звучи интересно. Само за главните актьори ми бяха коментарите /досега/ и то на база досегашни мои впечатления от предишните им представяния. Дано момичето да може да играе, макар да е певица, за да не се провали сериалът.
 27. 1 point
  Къде сме го гледали ли? В Училище, Erutan, в Училище. Те Училищата са много, но почти всички създават звезди. Това от 2013 създаде две звезди, по мое мнение и двамата са добри актьори. За Ким У Бин поне спор няма, играе момчето. Относно външния вид , щом дамите казват, че е хубав, значи е хубав. Ние момчета трябва да мълчим по този въпрос. Всеки има право на вкус. Например И Бьонг Хон не е точно мой тип като външност, но започне ли да играе, онемявам. Трябва да бъде оценяван първо таланта на един актьор, след това външния му вид. Последен епизод, сцената на срещата между майка и син - великолепно изпълнение.
 28. 1 point
  Благодаря, Лавандулке, а аз мислих, че си забравила да благоухаеш. На това от спойлера, аромата му се докосна до сърцето ми. Артистът за мен е красив, а доста характерните му очи и излъчване, му позволяват да се справя с всяка роля. И го доказа.
 29. 1 point
  Тежък, не лош сериал.Според мен труден за гледане наведнъж.Това е сериалът на У Бин и има моите адмирации, че се е наел с тази роля. И по тая причина слагам всичко в спойлер, тъй като няма как да ги отделя. Който няма против да гледа нещо по-тежко и не вятърничево, може да пробва. Аз повярвах на героя.Беше истински. В крайна сметка животът не е само цветя и радост. Има го и другото и това е реалността, която идва без да пита и може би след един такъв сериал, започваме несъзнателно да ценим тези и това, които имаме, защото ни светва лампичката, че нищо не е постоянно и дадено завинаги.
 30. 1 point
  Мда, колко индивидуален е критерия човешки, за мене си е красавец пък...
 31. 1 point
  Nazotoki wa Dinner no Ato de (2011) Страна: Япония Също така известен като: The After-Dinner Mysteries Телевизионен рейтинг: 18,1 % По новелата: Nazotoki wa Dinner no Ato de на Higashigawa Tokuya Година на излъчване: 2011- Октомври -18 старт Време на излъчване: Вторник 21:00 Формат: Renzoku Жанр: Мистерия Канал: Fuji TV Епизоди: 10 Режисьор: Nagai Reiko Субтитри: Английски , руски, български Основна песен: Meikyu Love Song на Arashi Участват: Sakurai Sho as Kageyama Kitagawa Keiko as Hosho Reiko Nomaguchi Toru as Namiki Seiichi Nakamura Yasuhi as Yamashige Satoru Okamoto Anri as Munemori Azumi Tanaka Konatsu as Ejiri Yuka Shiina Kippei as Kazamatsuri Kyoichiro Резюме: В сериала се разказва за остроумния иконом Kageyama, който е и шофьор на богата наследница на световноизвестна корпорация Hosho Reiko, която работи като младши детектив. С помощта на дедуктивните способности на Kageyama тя се научава да разрешава криминалните случаи, които й възлагат. Торент Торент с Руски субтитри С български субтитри: и спешъла Онлайн с български субтитри
 32. 1 point
  няма ли да има нов сезон , толкова ми се гледа
 33. 1 point
  По-добър криминалист е иконома. ))))))))))
 34. 1 point
  Да, нали има филм Действието в него се развива на круизния кораб, пътуващ към Сингапур... Този спешъл е излъчен на 2 август 2013 г., а премиерата на филма е била на 3 август. Остава само да почакаме, все някога и филмът ще стигне до нас.
 35. 1 point
  защо ! защо свърши така ? още един ли ще има ? а а а , не може ли някой да ми каже?
 36. 1 point
  Спешъла от 2013 може да изтеглите оттук с бг субтитри. 10х на Denibo!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...