Jump to content

Отличници

  1. ftisland

    ftisland

    Потребители


    • Points

      5

    • Мнения

      1569


  2. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      4

    • Мнения

      4338


  3. speedy86

    speedy86

    V.I.P.


    • Points

      3

    • Мнения

      2333


  4. Matrim

    Matrim

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      985


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/28/18 от всички области

  1. 4 Types of Houses (4가지 하우스 ) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sagaji Hauseu; 4 Kinds of House Премиера: 29 януари 2018 Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00 Жанр: уеб драма, романс Канал: Naver TV Cast Епизоди: 4 Режисьор: Сценарист: Участват: И Дже Джин (F.T Island) Джуни (Ladies'Code) И Санг Нам И Ан Нам Юн Су и др. Резюмe: Четирима младежи, всеки привикнал да живее в самота, се събират в споделено жилище и постепенно откриват удоволствието да споделяш живота си с някого. И Дже Джин е в ролята на бивша к-поп звезда. Български субтитри Онлайн с български субтитри Свали
    3 points
  2. Прясно довършен. Кака ви Спиди седи пред компа с мазно нахилена муцуна като преял котарак. Реших да не се втелявам в няколкото недомислици; не ми попречиха на кефа и бяха пренебрежимо малко. С повечко въображение даже може да им се измисли обяснение, но и така - все тая. Установих, че Хьери не ме дразни, а я гледам вече за трети път. Даже май си я харесвам. Пък и се забелязва задобряване. Сигурно няма да стане неземна актриса, но е на светлинни години от останалите айдълки и по-голямата част от прехвалените им красавици. Ролята също беше на адекватна, ползваща главата си жена. Явно такива си ги подбира. Умно момиче ще излезе. Палче горе от мен. Младежът сефте го гледам и в началото ме дразнеше преиграването в образа му, после го освестиха. А и той като че ли свикна с ролята, знам ли. В крайна сметка ще го помня основно с трапчинката и несъразмерната физиономия. Остава ми в списъка "може да се гледа, без да предизвиква кой знае какви емоции". Трябва да отбележа жестокия екип поддържащи актьори. Страшна агитка бяха спретнали. Добрите, лошите, измамниците, женските персонажи - отличен избор и страхотни роли. Този път нито една женска не ме подразни, даже джебчийката беше симпатяга. Хоя ми се стори възмъжал, зарадвах се на адвокатчето от "Честта на джентълмена", на баш-бандита от "Отговори 1994". Каката от японския ресторант беше прелест, медсестрата и тя сладурана. От ченгетата само един беше мърльо, което си е постижение, а некадърници и дебили нямаше - еха! За батко Чо Джонг Сок няма да се разпростирам, тоя човек отдавна разполага в мое лице с предан до кървясване на очите фен и тоя път също не ме разочарова. Недоумявам как успява така великолепно да контролира израженията, жестовете, походката си. За гласа не се чудя, само много ме е яд, че не му остава време вече за мюзикъли, защото и там прави чудеса. Направо се е бетонирал на челна позиция в личната ми класация и няма мърдане. Сонке - пак заповядай
    3 points
  3. @bond, взе ми думите от устата! На мен втората двойка ми бяха в пъти по-интересни и изгледах с превъртане заради тях.
    2 points
  4. Млад човек, 22 годишен едва, определено талантлив , но прави дебют с провокативна песен и привлича внимание. Шоубизнесът е жесток, използва и непотребните изхвърля. Пожелавам му да оцелее!
    2 points
  5. Children of a Lesser God (작은 신의 아이들) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 3 март 2018 – 22 април 2018 г. Време на излъчване: Събота – Неделя 22:00 Жанр: Свръхестествено, Мистерия, Детективски Канал: OCN Епизоди: 16 Режисьор: Kang Shin Hyo Субтитри: Английски Участват: Kang Ji Hwan като Chun Jae In Kim Ok Bin като Kim Dan Han Seo Jin като Kim Dan (young) Shim Hee Sup като Joo Ha Min Lee Elliya като Baek Ah Hyun Jo Min Ki като Kook Han Joo Jang Kwang като Pastor Wang Lee Hyo Jung като Baek Do Kyu Yun Je Hyung като Gye Do Hoon Резюме: Чон Дже Ин (Канг Джи Хуан) е елитен детектив с висок коефициент на интелигентност, който се ръководи само от факти и логика. В същото време детектив Ким Дан (Ким Ок Бин) има свръхестествената способност да вижда света на мъртвите. Двамата са съвсем различни, но работят заедно, за да разкрият конспирация, включваща мощна тайна организация… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри С руски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  6. Заглавие: Unexpected Heroes / 뜻밖 의 히어로즈 / tteusbakkui hieolojeu Жанр: уеб драма, романтичен, фентъзи Телевизия: Naver Tv Cast Епизоди: 10 Времетраене: 15 мин. Режисьор: Ким Джи Хуан Начало: 18.12.2017 г. Излъчване: понеделник - петък 10:00 Участват: Choi Jong Hoon Lee Min Hyuk Kim So Hye Park Ha Na Резюме: Това е историята на трима ученици, които получават неочаквани супер сили след трансплантации на органи. Пе Джун Йонг (Мин Хьок) никога не е излизал на среща заради болното си сърце, но след сърдечна трансплантация започва да чете мислите на жените. Мин Су Хо (Джонг Хун) става свръх силен след трансплантацията си и използва това, за да помага на другите. И Юн Джи (Ким Со Хе) получава възможност да вижда бъдещето след трансплантация на роговица, но и се превръща в център на любовен тригълник заедно с двамата главни герои. БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
    1 point
  7. Никаква химия, а като я целуна за първи път, позата, в която беше застанал изглеждаше много нелепа, а оттам и цялата целувка замина на кино /така беше захапал горната устна, че приличаше на жаба/. Ако не се лигавиха после толкова може би щяхме да усетим поне малко химия между двамата, някак не им отиваше, в Just between lovers само като се гледат, химията струи от телата им. Но пък не беше лошо сериалче, за разпускане след работен ден идеално, служителите бяха големи образи. За палтата и не само, като почнат да сменят тоалет след тоалет, а в първите два епизода са го давали все едно няма какво да ядат.
    1 point
  8. То, предвид самата му идея и сет-ъп, ясно, че положението е свирено. Ама едно такова, хем ти е ясно, хем си викаш 'бе, така ли точно трябваше да става?'. Бетер Sunshine (2007).
    1 point
  9. Съгласна с горните мнения. Като зациклиха, забравиха да спрат. И аз го доизкарах на превъртане, заради носителите на У-хромозома. А в последно време, супер дразнещо ми идва , като вземат да им сменят по два пъти на ден палтата на бедните моми.И тук не мина без това.
    1 point
  10. Започна сравнително добре, но после загубиха нишката. Че Даниел е добър актьор, но тук не се получи никаква химия между него и екранната му партньорка. Изгледах го до края, но с доста превъртане.
    1 point
  11. 12 епизод: Тук и Тук
    1 point
  12. "О, Гил Донг" напоследък само в простотии се снима, а сега само заради Ким Ок Бин се надявам да е нещо смислено.
    1 point
  13. Сега осъзнах защо толкова обичам фантастиката - винаги извън матрицата
    1 point
  14. Нещо започнах да се обърквам... Току-що разбрах, че на 21 януари 2018 г., преди няколко дни, това момче се е самоубило. Отново заради депресия. Дано почива в мир някъде на по-добро място!
    1 point
  15. Все още не съм го изгледала, но искам да кажа, че в този сезон са наблегнали най вече на драмата, а не на медицинските случаи. Така, че който обича драма ще се почувства съпричастен. На мен все пак повече ми допада 1-я сезон. Но ще видя как е и третия.
    1 point
  16. 11 епизод: Тук и Тук
    1 point
  17. Дидо, кое точно е ясно от самото начало? Щото на мен хич не ми е ясно. Совите не са това, което са. Или поне невинаги са такива, каквито изглеждат. Но ти си врял и кипял и от половин серия ти е ясно, така ли?
    1 point
  18. Не, че разбирам за какво се пее в тази песен, но ми харесва. Да са живи и здрави момчетата. Щом са се намерили биха могли да се поддържат в нелекия живот на различните. Щото в реалността е трудно да бъдеш себе си.
    1 point
  19. Този певец дебютира с тази песен наскоро.Тази песен показва какъв всъщност е самият певец и в реалният живот,а момчето в клипа(много е симпатично) в реалният живод е заедно с изпълнителя.Този изпълнител е от много малкото които по такъв начин показват какви са и не го крият.Мисля си даже,че клипът направен в къщата главно да е от домът на певеца или и на двамата.Иначе песента е много лека,нежна и романтична,страшно много ми харесва.
    1 point
  20. Аудиото на клипчето, което са качили, нещо не е наред и песента звучи една идея по-ниско. Ето един линк с FLAC-a за сравнение: Тук
    1 point
  21. Събуждам се сутринта и гледам...НЕЩО НЕ Е НАРЕД...И още по-лошо...НЕЩО НЕ Е НАРЕД се е събудила и също ме гледа... p.s. Петък вечер е, внимавайте, за да няма ситуация в събота сутрин
    1 point
  22. Утре вечер сме на олимпийска вълна. - Тук
    1 point
  23. 1 point
  24. Понеже ще е дружен превод, поствам тук имената, поне тези, на които съм се натъкнала досега. От 1 и 2 епизод: Хан Ги Те - главният разглезен богаташ Ча Янг Сун - главната селска мома Юн На Хи - лепката, която е нещо като гадже на Ги Те Мун Джонг Им - майката на На Хи, председател на фирмата "Снежна козметика" О Джун Те - враг на Ги Те, преструва се на пръв приятел Директор О - бащата на Джун Те Сонг Бо Бе - хулиганката от училището, сестра на Сок Ку Руби - приятелка на Бо Бе, съученичка Сонг Сок Ку - шофьор на богаташите, брат на Бо Бе Чо Йонг Чан - приятел на Ги Те и Джун Те Чин Джу - лепката, която не оставя на мира Йонг Чан Чу Су Бонг - ръководител на отдел, вечно в конфликт с Ги Те, надзорник на Бо Бе Aн Джонг Те - икономка, готвачка, прислужница на семейство Юн домът на семейство Юн в кв. Чонгдам "Снежна козметика" - фирмата, чийто директор е Ги Те Г-жа Ким и г-жа Пак - двете лелки, които продадоха Янг Сун "Император" - марката лосион, който е извел компанията до успех "Мими козметикс" - конкурентна фирма
    1 point
  25. 10 епизод: Тук и Тук
    1 point
  26. Аз пък Юна я харесвам. Не бих казала, че ми е любимка, но определено ми допада повече от прехвалените Suzy, UEE, Eunji и някои други айдълки. И уж никой не харесва стереотипите, но пък сега сами ги вкарвате - защо го Чанг Ук нямало някоя изписана красавица... Юна била кльощава и т.н. Мин Йонг да не би да е с качествата на Мис Свят? Тя също беше адски слабичка в Лечителя. Пък така хубаво си седяха двамата. Ще ме извините, ама Чанг Ук е готин, секси сладур, но и той не е най-големият красавец. Която и бяха да сложили на мястото на Юна, ролята й щеше да е същата. В края на краищата, такава е идеята.
    1 point
  27. Има смисъл от тази сцена Лавандулке, има. Как иначе щяха да покажат татусите на Ji Chang-wook? Пък са се постарали хората да отговарят и на персонажа му. През цялото време само тях гледах.
    1 point
  28. то след тази сцена в банята чак на мене ми влезе нещо в окото
    1 point
  29. Аз просто съм възхитена, толкова да ми хареса всичко в този сериал - най-вече бате Де Гил - това ми беше първата среща с Чанг Хьок, направо бяха като залепена за този човек, да му следя всяко мръдване на лицето, толкова изразителни промени в чувствата.., и всяко едно изписано покъртително..., колко различен беше в различните ситуации, дивак с нежно сърце, отдаден на единствената си любов и останалите герои също много добри Хуанг Чорунг (гледала го бях само в Джентълмените)-много ми се издигна в очите артиста, сериозно му повярвах , Уангсон искрено ме забавлява (познат ми от Personal taste) беше ми много мъчно, когато мислих, че е загинал..., Онньон (И Да Хе, заради нея започнах да го гледам този сериал, харесвам си я), Сонг Tea - отива му на този човек да играе благороден мъж.., и какви топли кафеви очи има.., пълни с благородство
    1 point
  30. А може би гледаме с правилните ОчИЛА, но просто не сме толкова......впечатлителни? Филмът е като снимка-отпред има много красива картинка, но отзад е само бяло празно място. Пак ще повторя-филмът е заснет отлично като режисура, но основата на която е поставен е много несигурна, все едно да строиш върху пясък. Трябва да вярваш в онова което гледаш, за да станеш съпричастен на действието и героите. А и вкарването на "скрити" послания, намеци и препратки е нож с две остриета. Ако те са прекалено много просто зрителите могат да не ги разберат и да се разочароват от филма. И понеже говорим за Тери Гилиъм-"Бразилия" е отличен пример за постигнатия съвършен баланс на изброените по-горе неща.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...