Jump to content

Отличници

  1. speedy86

    speedy86

    V.I.P.


    • Points

      4

    • Мнения

      2333


  2. debil4e

    debil4e

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      2317


  3. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      5215


  4. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      2

    • Мнения

      8179


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/13/18 от всички области

  1. При подобен въпрос все си мисля: "Колко пък да е добре в Япония, щом и самите японци не издържат да живеят там?" Тоя процент самоубийства няма как да е случайност. Отдалеч е много хубаво и приятно, но това важи за всяко място. Имат си проблеми с неща, които при нас са наред, те пък са си създали удобства, които у нас няма как да виреят по ред причини... И всичко това е напълно нормално. Сама за себе си знам, че не бих издържала в чужда страна. При нужда бих могла да свикна с всякакви условия на живот, но ако го няма онова, дето ми топли душата и дето си го знам, че е мое - не бих могла да си го причиня. Има хора, които някак успяват да подтиснат това у себе си и се задържат години наред. На каква цена обаче, не ми се ще да мисля.
    4 points
  2. "Ти можеш повече!" - прочетох, минавайки покрай фитнес залата. Точно така! Аз мога! ....И си взех още един дюнер… ----------------------------------- Докторът ми каза, че джогингът ще добави години към живота ми. Отначало бях скептична, но вчера тичах и сега се чувствам 10 години по-стара. --------------------------------------------- Попитали радио Ереван: - Какво трябва да направи Гришо с милионите от наградния фонд в Лондон, за да докаже, че е истински българин? От радиото отговорили: - Да ги даде на баба си, за да ги хвърли през балкона!
    3 points
  3. Абстрахирала съм се от сцените с ефектите Големи тъпотии в това отношение., както и някои хрумки/идеи/ Но препирните между главните герои много ме забавляват. А също и желанието на Небесния да сготви Богоизбраната, която ще спаси света, както изглежда.. от война.... Още една съшита измишльотина, към поредната актуална тема на човечеството и в наши дни!?
    2 points
  4. заглавие: Koi wa Amaagari no You ni, Love is Like after the Rain, 恋は雨上がりのように страна: Япония година: 01.2018- тип: ТВ( еп ?) жанр: романс, драма, сайнен, ежедневие, по манга продукция: Wit Studio инфо: тук, тук, тук сюжет: Трудно е, когато имаш проблем, но не можеш, а и не обичаш да споделяш. Точно това се случва с Акира Тачибана- ученичка в гимназията и бивш член на отбора по лека атлетика. Заради травма се налага да се откаже и започва работа почасово в семеен ресторант. Дотук стандартна история, но се случва нещо неочаквано и за самата нея. Влюбва се в мениджъра, 45 годишен, разведен с дете. За останалите той е не точно невидим, а по-скоро безгръбначен,но тя се чувства комфортно около него и дори в даден момент започва да копира начина му на държане. За нея възрастовата разлика няма значение и ако някой я попита защо и как се е влюбила в него,не би могла да отговори, а и не вярва, че има смисъл. Един ден решава да му каже как се чувства... Дали обаче той е готов за подобно признание и как ще реагира на думите и? . лично мнение:
    1 point
  5. Last Minute Romance (막판 로맨스) Страна: Южна Корея Също така известен като: Terms of Romance Период на излъчване: 23 октомври 2017 – 3 ноември 2017 Време на излъчване: от понеделник до петък 07:00 Жанр: Драма, Романс Канал: Naver TV Cast / JTBC Епизоди: 2/10 (15 минути / епизод) Режисьор: Kim Joon Hyung Субтитри: Английски Участват: Han Seung Yeon (KARA) като Baek Se Lee Seo Won като Dong Joon Kian 84 като Geum Son Oh Hee Joon Резюме: Освен че е обсебена от известни звезди, Пек Се (Han SeungYeon) живее относително нормален живот, докато не бива диагностицирана с нелечимо заболяване. Въпреки всички трагични моменти в живота си, тя е оптимист и работи като консултант в центъра за предотвратяване на самоубийства. Докато в живота ѝ не влиза Донг Джун (Lee Seo Won), който изглежда точно като най-голямата звезда, която харесва… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  6. Като изключим смешните катастрофи ( за пореден път им се е досвидяло за каскади и каскадьори) и като по чудо оживелите, нормално беше да започне началото на края.Периметърът на действие съвсем се смали и вратички за излизане от него вече няма. Остава да наблюдаваме кой ще даде фира и кой ще оцелее, защото щастливи е ясно, че няма да има. БУшко вече железен!
    1 point
  7. Толкова много очаквах от този сериал заради чудесния каст, че ми идва да завия от това, което гледам. Ненужно нахвърляни сцени, почти несвързани помежду си! Само заради ефектите! Много харесвам Ча Сън Уон като актьор, но тук едва го трая. Същите гласови трели, като в The Greatest Love. Сякаш не може да измисли нищо ново! 4 серии и успя да ми омръзне. Дано се оправят нещата!
    1 point
  8. Адски много го обичам този сериал. Прекрасен е.
    1 point
  9. Не знам защо са се изгравили така със специалните ефекти, все едно гледам някой тайландски сериал. В Блек ефектите бяха къде къде по-добри, като изключим последната сцена. Макар че ми идва едно нещо наум, парите са отишли за хонорари.
    1 point
  10. Сега съм спокойна - добре съм! Вече една седмица се чудя, какво гледам, какво разбирам и къде е повредата.
    1 point
  11. Гледам и не вярвам на ушите си, как може да бъде похабена една добра идея с кофти реализация, а дали пък не ми бяха прекалени очакванията?!?! Доста смотано са направини всииичи специални ефекти, дето се вика по-добре да ги няма. Ма Уанг в онова червеното сияние, бухахаха или нелепата сценка на кръстовището с мъжО на братовчедската - тоя го държи отпред за яката, а отзад на врата му е опънато палтото, заради въжето, та се къса. Никаква връзка между някои от сцените, все адно гледам анимирани картинки на комикс. Монтаж ли е, режисура ли е какво е не знам ама много дразни на моменти....
    1 point
  12. Temporary Idol (비정규직 아이돌) Страна: Южна Корея Също така известен като: Part Time Idol Излъчване: 27 ноември 2017 г. Време на излъчване: Вторник Жанр: Музикална драма Канал: SBS, Netflix Епизоди: 5/2 (32 минути / епизод) Режисьор: Nam Tae Jin Субтитри: Английски Участват: Kwon Hyun Bin (JBJ) Lee Soo Hyun (AKMU) Ha Ha като Lee Chan Hyuk Kim Hee Jung Kim Min Kyo като Jeong Tae Kyung Hwang Seung Eon като Soo Ah Kwon Young Deuk като Himself - Dance instructor Резюме: След като създава куп успешни идоли, известен продуцент започва да поставя под съмнение целия процес в създаването на звезда, затова, изпадайки в екзистенциална криза, той решава да си вземе дълга почивка. Когато се появява няколко години по-късно, той събира някои стажанти, останали на заден план, опитвайки се да стартира съвместна група идоли… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
    1 point
  13. Мен лично ме мързи да напускам България за по-дълго - все тая за Холивуд, Барселона или Токио говорим. Да ида да свърша нещо - това да. Но да се завличам в безкрайната борба на традиции и вкусове тип "кимбаб срещу лозова сарма" - не ми се иска. Понеже то е наистина безкрайно. Хубаво го казаха Ная и Матрим. Всеки народ си има своите позиции: какво е свършена работа какво е семейство какво е любов какво е общество какво е богатство какво е приятелство.. и пр. Вкараш ли се в табличката тук - умрял си - като личност и човек. (Като знам в Европа колко е шарено, не мога да си представя що за смелост е Европейския съюз принципно.). Всички устойчиви емигранти като си дойдат, да се фукат, започват с "Вие българите не можете да работите... Семейството се събира на Коледа... Жените са феминистки и се обличат секси само за снимка и бар.. Храненето е тема за дисертация и влияе на цялото общество ... " И да не продължавам. Факт е, че и емигрантите от Испания да речем, не съвпадат с поведение с тези от Лондон - те си мислят по-друго за работа, семейство и пр. Само критиката им е в същите точки. Япония - като влязох във форума си мислех, че не могат да се променят. Стереотипите им са твърде дълбоки, ако събориш един - рухва цялата им нагласа. Сега и за тях, и за себе си, имам повече увереност. Че трябва ли да се променят? А ние? Не може ли просто да се движим заедно напред? Трябва ли да заприличваме на другите? Национал-дивърсити, това е богатството на вселената Всяка нация пази по нещо, което някой път може да спаси света. Не че пък никога да не се променяме, де. Само умрелите не се променят... Просто, да не е насилствено да взимаме някакви "правилни ценности", а да развиваме себе си така, че да бъдем своята по-добра или най-добра версия . В този аспект има едно качество на японците, което може да бъде преведено до общочовешка ценност - и то е да мислиш с любов за удобството на другите. Не че това го няма и на други места - като почнем от майстора на колелета по Йовков и завършим с хрупкавите френски пекарни. Обаче японците целево го възпитават. Те изобщо си падат по възпитанието...
    1 point
  14. 1 point
  15. Какво се случва с тази драма? Четох, че старта е отложен заради някакъв съдебен процес с авторката на новелата или , че пак не е одобрен от правителството. Жалко за обещаващото резюме и красивия актьорски състав. Авторката е същата като на Too late to say I love you, а също мернах коментари, че в тази и новела
    1 point
  16. Да. Той вижда бъдещите животи на хората. Така видя и малката - в следващ живот на кръчмарката. Тя ще е учителка на нашата.
    1 point
  17. Той видя бъдещето на кръчмарката - тя като учителка, а малката до нея.
    1 point
  18. Моменти от снимането на драмата с превод на руски цък
    1 point
  19. Ками, съгласна съм с теб. Като цяло актьорите са страхотни, химия и емоции. Чудат и приятен сериал
    1 point
  20. Отдавна не съм писала, но този сериал си заслужава двете думи. Много ми хареса, имаше химия между персонажите, актьорите се превъплътиха перфектно в героите си, историята ми хареса.
    1 point
  21. Много хубав сериал, хареса ми фокусът в детайлите и моментите, които значат най-много Преплитането на различни тематики и по-необикновената атмосфера, която създаваха го направи много по-интересен от очакваното. Героите имаха развитие и всеки научи важни уроци, и премина през това, което трябваше, макар да имаше и доста захаросване накрая. Много добре подбран каст, който крепеше сериала в леко скучноватите разтегляния. Не ми хареса най-вече това, че всеки епизод беше толкова дълъг..разбирам идеята, но пак можеше да се постигне същия ефект без толкова разтягане. Но като цяло останах доста доволна!
    1 point
  22. Хаха, явно аз съм гледала някакъв друг сериал, като гледам предния пост. Мнения всякакви. Този Secret love affair го изоставих на 1ва или 2ра серия беше. Що се отнася до Гоблин, не смятам че е бил предвидим. От началото до края не знаех какво ще стане. Имах съмнения, но предположение че всяка седмица си чаках двете серийки, е сериозен индикатор, че до края не ме пусна Гоблин вълната, дори и сега. Първоначално и аз не успях да свикна с образа на Гоблина, но после леко по леко ме омагьосваше и сега не си представям някой друг да го изиграе, както и всички други роли. Що се отнася до Жътваря. Дори начина по който лягаше да спи като все едно е в морга говореше много. Самия той си беше една скована душа от минали прегрешения. Въобще темата за смъртта и след това, много ми допадна. Най съм несъгласна за ост-а. Всички песни са запомнящи. Но като се има предвид че на един човек не му харесва драмата, къде ти ще се заслушва по музиката. Гоблин за мен е втората драма, която мога да преглеждам постоянно, след Джентълмените, които са пак на тази сценаристка. За мен беше удоволствие да гледам историята й.
    1 point
  23. Та,значи относно сериалът. Страхотен!!! Велик!!! Изпипан отвсякъде. Прекрасно фентъзи, с красива романтика,много забавни моменти и страхотни актьори. За мен обаче сериалът свърши в 13 епизод. Това трябваше да е последният такъв. Какво толкова. Щяхме да поревем още ден ,два и да си пуснем нещо да се развлечем. Нямаше нужда от последвалите го епизоди според мен. Те така. Мир и любов на всички и на тези ,които сега го почват ще им кажа едно : завиждам ви
    1 point
  24. Дори спешълите излязли вчера и миналия ден, са направени по-различно и интересно. Първият, с руски субтитри, онлайн тук Вторият, предполагам- довечера. P.S.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...