Jump to content

Отличници

  1. Deyja

    Deyja

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      537


  2. Rossi Yankova

    Rossi Yankova

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      769


  3. Gia13

    Gia13

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      983


  4. debil4e

    debil4e

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      2313


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 01/07/18 от всички области

  1. Ох, разговора за тази книга ми навя носталгия и си я изрових дори, че като намеря време ще си я препрочета. Покрай разговора си спомних за една друга поредица, която за разлика от книгата на Райнов наскоро преиздадоха: Френски, Японски, Африкански и Индийски приказки. Общото-прекрасните илюстрации и невероятни спомени от миговете с Арджуна, Синята птица, Кагуя и тн. За разлика обаче от сборника, който беше с твърди корици и оцеля при многото премествания, те нямаха този късмет. Ся събирам пари да си ги възстановя от новото издание, все пак са не са една две
    2 points
  2. Много хубав филм! Благодаря за БГ буквичките, повторно гледах с тях! А малкия го забелязах в Defendant, макар че само поддържаща роля имаше там. Заради него гледах и Method, още като се появи по сайтовете.
    2 points
  3. anirtimid, същото беше и с малкия. Последните му думи към Че Ха показаха, че е истински перфекционист.
    2 points
  4. Новата година започна с това, с което трябваше да завърши старата - камео в сериала "Hwayuki / A Korean Odysseу" Поставям го тук, за да не се счете за спойлер в темата му
    2 points
  5. Just Between Lovers (그냥 사랑하는 사이) Страна: Южна Корея Също така известен като: Rain or Shine Период на излъчване: 11 декември 2017 – 30 януари 2018 г. Време на излъчване: Понеделник - Вторник 23:00 Жанр: Мелодрама, Романс Канал: JTBC Епизоди: 16 Режисьор: Kim Jin Won (The Innocent Man, Remember You) Сценаристи: Yoo Bo Ra (Secret Love) Субтитри: Английски Участват: Lee Joon Ho (2PM) като Lee Gang Doo Nam Da Reum като young Gang Doo Won Jin Ah като Ha Moon Soo Park Shi Eun като young Moon Soo Lee Ki Woo като Seo Joo Won Kim Kang Hyun като Sang Man Tae In Ho като Jung Yoo Taek Yoon Se Ah като Ma Ri Han Seo Jin като Ha Yun Soo Kang Han Na като Jung Yoo Jin Park Gyu Young като So Mi Kim Min Kyu като Jin Young Kim Hye Joon като Lee Jae Young Na Moon Hee като Jung Suk Hee Ahn Nae Sang като бащата на Ha Moon Soo Резюме: И Канг Ду мечтае да стане футболист, но е принуден да се откаже от мечтата си след инцидент, в който баща му умира, а самият той сериозно наранява крака си. Прекарвайки три години в рехабилитационен център, сега той няма нищо и губи времето си безцелно, докато не среща Ха Мун Су, която е преживяла тежка злополука, довела до смъртта на по-малката ѝ сестра. Страдайки силно от вина, че е оцеляла, тя живее тихо, докато прави архитектурни модели, потискайки напълно чувствата си. Какво ще стане, когато съдбата събере тези две изстрадали души? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри + OST Онлайн с руски субтитри
    1 point
  6. Return (리턴) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 17 януари 2018 – 8 март 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00 Жанр: Право, Мистерия, Трилър Канал: SBS Епизоди: 34 (по 35 мин. на епизод) Режисьор: Joo Dong Min Субтитри: Английски Участват: Go Hyun Jung като Choi Jae Hye (епизоди 1-14) Park Jin Hee като Dok Go Young (епизоди 15-34) Lee Jin Wook като Dok Go Young Shin Sung Rok като Oh Tae Suk Jung Eun Chae като Geum Na Ra Park Ki Woong като Kang In Ho – Lee Jae Baek като In Ho (young) Bong Tae Kyu като Kim Hak Bum Oh Dae Hwan като Kim Jeong Soo Kim Hee Jung като Kang Young Eun Jang Som Yi като Kyung Ran Yoon Jong Hoon като Seo Joon Hee Резюме: Мистериозна трилър драма, която се фокусира върху убийство, в което привилегировани деца на богати родители стават заподозрени в убийство. Че Дже Хье (Go Hyun Jung) е хладнокръвен адвокат, а Док Го Йонг (Lee Jin Wook) е детектив с горещ нрав. Съдбата ги събира заедно, когато поемат случай на убийство, за което заподозрени са деца от елитен клас… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри OST
    1 point
  7. Ах, Марайя... По неговите илюстрации съм се учила да рисувам. А, бяхме млади! Така и не мога да възприема съвременните възгледи за илюстрациите. След като знам неговите, всичко ми изглежда грубо и недодялано. Дано не обидя някой с това си изказване, ама , на ... открийте разликите.../ новата корица ми изглежда като другарска среща на герои на Дисни/ ------------------ Е те за тези красоти говорите в горните постове: ------------------- Малей , Цуци, щом библиофил си падаш... сред книгите в къщи ще се чувстваш като Шлиман сред руините на Троя... От пуста доверчивост тати даде някому един сборен учебник от по- миналия век -188..и някоя година беше. Имаше части с френски, география , литература и благонравие...И така и няма да си каже , кой го е взел, камоли да го върне. И други подобни се мотат... някъде... Аз си измъкнах старите приказки - книжки от 30-40 години на миналия век. Изнамерих си и "Стас и Нели " от 46 г в превод на Ана Подвързачова. Не съм сигурна, дали е от първото издание. Не можах да намеря инфо. И едни тънички романчета -приложения към някакви едновремешни журнали. Малко наивни / за нашите разбирания/ фантастични истории на Емил Коралов. А тези приказки помниш ли ги? Както и самостоятелните книжки. За всяка приказка по една. И тези илюстрации ми харесваха.
    1 point
  8. AniDB Заглавие: Just Because! Държава: Япония Година: 2017 Тип: Сериал Епизоди: 12 Времетраене: 23 мин. на епизод Резюме: Вторият срок от последната година в гимназията. На учениците им остава съвсем малко време до завършването и всички са заети с подготовки за изпити и планове за бъдещето. Точно тогава внезапно се появява техен съученик от прогимназията, който се е преместил да учи в друг град. Завръщането му ще обедини старите приятели по неподозиран начин и ще начертае нови възможности за всички. Лично мнение: В крайна сметка се оказа може би най-добрият SOL от около 2 години насам, ако не и повече. Без дразнещи персонажи, без излишно циврене и драми, без нелепи ситуации и случайни сблъсъци със съдбата. Просто обичайните училищни проблеми и тревоги, които всеки е изпитвал в някакъв момент. Добре започнато и добре приключено. Без намек за продължение и подобни глупости. Хубав, завършен сюжет. Препоръчвам. 9/10.
    1 point
  9. Честно, съсипаха замисъла, ако въобще са имали такъв. Това не е сериал, а моден парад. Никакво развитие, скучни сцени, чак ми е жал за главния актьор, който много харесвам, че не може да се представи в пълния си блясък, сериалът е по-скучен и от Булката на Водния Бог, за който имах много очаквания заради мангата. Та, да се върна към този, не съм се влияла досега от мнението на хората за даден актьор, но тук съм съгласна с болшинството, че тази актриса наистина съсипва драмите, вече в няколко сериала я гледам, все си мисля, че колкото и зле да беше сценария, ако не беше тази актриса, сериалът щеше да бъде една идея по-добър. Второстепенните герои са ми в пъти по-интересни от главната двойка.
    1 point
  10. 14 епизод: Тук и Тук
    1 point
  11. Филмът Отдавна не сме се виждали / Long Time No See / 롱타임노싸 е качен и преведен на руски .И като си помисля, че аз се ровех ежедневно в какви ли не китайски и корейски сайтове ( да не казвам от коя дата го имат руснаците ) , да не би случайно някой да благоволи да качи филма там.... Както му казват братушките Насладитесь!!!!
    1 point
  12. Още един трейлър с английски субтитри
    1 point
  13. Хаха и аз чакам някой да го качи в саойтовете . Редовно проверявам уейбо и другите китайски инстанции , понеже те са най-бързи при ъплоад. Ще добавя малко стилс към твоя пост мелис , свалени са от Naver. Мелис относно аниметата - в момента тези , които са ми направили впечатление са : Superlovers , Романтиката и първите любови изобщо няма да ги включвам, защото предполагам си ги гледала . Наскоро беше излезнало едно корейско яои аниме- Hyperventilation ,но ако не се лъжа беше до 4та серия неплатено и след това трябваше да си го закупиш. ( даже не мога да му намеря хубав трейлър НО ако ти е интересн ще ти го потърся )
    1 point
  14. Леле, това за булката и Хонг Ки го бях забравила , но съгласете се, че както при всички методи, така и при палтата няма как да има 100% гаранция.. Станалото станало- ще чакаме малко барабанистче .
    1 point
  15. Тъкмо и аз щях да пиша за тая булка. То там лично Хонг ки се справи с тази работа, така че явно му е казал, че и палтата не помагат. Освен ако не са "Durex"
    1 point
  16. @Lawandula, че тия дато си лягат с палтата и пуловерите по филмите пак успяват някак да ги направят децата. Това ми беше главното питане в "Булката на века" как го направиха това дете омотани до ушите в пуловери. Само по един шал им липсваше.
    1 point
  17. Така става , кат' не са си лягали с палтата, както ги учат във всеки сериал.
    1 point
  18. Миналата година като обяви връзката си с мацето, по интервютатa казваше, че е любов, но в никакъв случай не става въпрос за семейство, т.к. са много млади и той има тепърва да прави кариера. Подобни изказвания ми попаднаха на няколко пъти. Минаха няколко месеца и ХОП - бебе... Сега ...той ли не е внимавал достатъчно или тя 'си пие редовно противозачатъчните" не е ясно, но мисля, че изобщо не е било планирано. Но дори и така - няма лошо. Ако наистина се обичат - ще се справят. Една фенка му писа в Инста "'Welcome to APPA - CLUB - bye, bye freedom".
    1 point
  19. Благодаря Ви мили преводачи ,ама много ,много благодаря ,че сте се заели с превода на тази драмичка!!!Ще го очаквам с нетърпение!!!БЛАГОДАРЯ!!!
    1 point
  20. Хонки точно това обяснява, че как може най-малкия да изпреварва батковците си така:)))) че я вижте само погледа на Jong Hoon :))) и накрая завършва, че и той също иска да се ожени :)))))).....голяма детска градина са
    1 point
  21. Те майките кой знае защо периодично отсъстват от доста корейски заглавия. Вероятно се дължи на повсеместното пъпкуване при тях Когато все пак ги има са във варианта свекървата вещица или по нашенски - майка-орлица
    1 point
  22. Юнита продължава с промоциите. Издадоха нова версия на албума с няколко нови песни и нов клип. Отново всичко е на ниво, тази група не спира да ме радва.
    1 point
  23. Ах, "Loonatic" е уникална, много ми допада подобен стил! Солиден албум като цяло. Иначе "Girl Front" след няколко слушания, ми хареса много повече
    1 point
  24. Ето дебюта им в M! Countdown Готина е песента, въпреки че имат и по-добри попадения. Клипа е красив, наистина! Още не съм слушала минито. Харесва ми, че си държат на стила, а не се хвърлят в комерсиалното звучене, но е и по - рисково така. Ким Лип много яка, нея я чаках с най-голямо нетърпение. Пък нейната Eclipse беше включена в саунтрака на NASA по случай затъмнението :D.
    1 point
  25. Мухюл и Маро на бейзболен мач вчера в Пусан. Много му отиват тея роли в исторически сериали.Образът му кефи. Credit - Soompi
    1 point
  26. Браво, Параб, много добре! cheers Аджоши е нещо като "чичо", дори и към непознати се обръщат така. По същия начин има думичка 'агаши', която означава "момиче", "девойче" и т.н., което се използва и за сервитьорките в ресторанта например.(Последното го знам и от опит Very Happy ) Хьонг буквално означава "батко", но се използва само от момчетата/мъжете. За момичетата "батко" е 'оппа'. И за да довършим цялата фамилия ще дам думичките за "кака": за момчетата - 'нуна', за момичетата - 'онни'. А, да, и за лелките има дума - "аджума". Това май е всичко.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...