Jump to content

Отличници

  1. voileta

    voileta

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      785


  2. cucyta

    cucyta

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      1702


  3. head_up

    head_up

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      49


  4. naia

    naia

    Покровители


    • Points

      2

    • Мнения

      885


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 12/10/17 от всички области

  1. - Тате, тате! Какво е кул?! - Нещо готино, голямо, свежарско... - Добле, тате, лазблах.
    2 points
  2. -Ванчеее, я донеси онази книга за гъбите и виж дали тази е ядлива!-Айде стига вече бе, Петре! Всеки път едни и същи простотии...Закопчай си дюкяна и спри да се наливаш...
    2 points
  3. Чудесно беше и искам още. Актьорите....ами повярвах им. Разчустваха ме и ме накараха да не спирам да гледам до финала. Не разбрах кога свърши.
    2 points
  4. Махнали са бан-а върху кое, Gia? Само за песните ли се отнася? Помня, че цензурата напоследък беше допуснала някаква пропускливост, но ми е мъгляво. А и май се отнасяше за проекти в бъдеще. По принцип не вярвам докато не го видя с очите си, но статията изглеждаше надеждно. Скоро ще се разбере. Ще ми се един ден отново да мога да видя Тими и Джони заедно на една сцена. Независимо какво ги свързва, енергията им, когато са заедно е магнетична.
    1 point
  5. Изгледах най-накрая финалния епизод. Ще ми липсва това сериалче, докосна ме! Всички персонажи бяха големи сладури и актьорите бяха на ниво! Страхотен саундтрак и една история за истинското приятелство, за това, че колкото и трудна да е борбата, не трябва да се отказваш от това, в което вярваш и за което мечтаеш. "When one path ends, another path begins, When one door closes, another door opens, When the winter is deep, the spring will come When I get destroyed, a better version of me will stand."
    1 point
  6. Няма да съжалявате за прекараните два часа. Без претенции за шедьовър, но съвсем прилична кримка, което е рядкост напоследък. Kim Myung Min и Sung Dong-Il, и двамата са ми любимци, никога не са ме подвеждали. Двамата са гаранция за качество. И още едно хубаво нещо: има си вече български субтитри, след като близо година го влачих поради липса на време и други неща.
    1 point
  7. Hitorijime my hero се казва анименцето, Мелис. Различно е доста и като озвучаване, и като развитие. Има много детайли, нещо на което ми е приятно да обръщам внимание. Героите са директни. Набляга се на диалозите. Няма никакво разтакаване. Персонажите реагират реалистично и логически издържано. Романтичните отношения също са развити достоверно. За мен е едно доста добро попадение откъм заглавие. Дано до края задържи така. Love stage ми хареса като арт, но иначе нямам никакъв спомен от сюжета, което значи, че за съжаление не ме е впечатлило.
    1 point
  8. Ние чакаме нови филмови проекти и модни творения, а той човекът взе та се ожени Днес Шон обяви , че със своята приятелка тайванския модел Sarah Wang са сключили брак. Двамата са заедно почти година и без много шум си спретнаха сватба в Мелбърн, Австралия
    1 point
  9. Имейл до автосервиза : "Сутринта в колата ми светна лампичка на серящо човече! Какво означава? Строшило ли се е нещо и дали е опасно? Колата е голяма и черна.
    1 point
  10. - Кажете Госпожо, къде са Ви шили палтото? - В Париж. - Това далеко ли е от Кюстендил? - 2259 км. - Гледай ти, колко забутано, а как само шият! ------ Прибирам се от Карибите весел, отпочинал... Митничаря на летището гледа ухиленото ми лице, гледа паспорта ми и намусен пита: - Каква е целта на вашето завръщане? --- На барабаниста му писнало да казват, че не е истински музикант. Oтишъл в музикалния магазин и вика "Сега ше видат те, дай ми червения тромпет и тоя акордион". Магазинера му вика "Може да вземеш пожарогасителя, ама радиатора трябва да остане"
    1 point
  11. Аз съм много за идеята ти да предоставиш материали относно филма ''Метод'', Gia. Винаги с интерес попивам всичко. Благодаря ти за старанието Не пиша често защото компютърът ми рядко успява да зареди темата. С триста зора заредих откъса с целувката от ''Метод'' и се оцъклих. Идолът дето си има приятелка го раздава доста фемини. Това леко не ми се върза с досегашната му история и се учудих. Продължавам да чакам с любопитство излизането на филма с англе суб. Сега ми попадна книга на БЛ тематика на български и останах изненадана. Не знам колко често се превеждат подобни неща на роден език. Според мен не са много. Намерил се е човек сред издателите в България, който да повярва, че читателите ще оценят историята отвъд/въпреки пола на героите. Чудно ми е колко ли сред българите са толерантни към подобна история? Изкуството се опитва да се издигне над предразсъдъците. Готови ли са читателите за това? Интересен експеримент.
    1 point
  12. Един пропуснат миналогодишен филм с този актьор, който е бил част от междуазиатски проект, включващ различки късометражни продукции на известни и не толкова далекоизточни режисьори като Наоми Кавасе, Апичатпонг Верасатекул, Уан Сяошуай. The Vampire Lives Next Door е корейския сегмент. Много любопитен експеримент, какъвто артисти като Чи Сонг трябва да получават по-често.
    1 point
  13. От няколко години насам всяка година в Шуменския университет се провежда безплатен курс по Японски език и култура. Хубавото е, че е достъпен, както за студенти, така и за граждани, заинтересувани от езика и културата на Япония. Учителите са японци, а преподаването става през английски език. Това не трябва да обезкуражава никого, защото нерядко самите те имат затруднения с английския и обясняването става с други средства (сещайте се какви) . В последно време, извън университета този курс се популяризира недостатъчно и по тази причина малко хора научават за него. По мои наблюдения шуменци (които не са студенти на университета) са не по-малко заинтересувани да посещават часовете. Тази седмица беше поставено началото на курса. За съжаление групата е само една, а не както минали години - по няколко групи за владеещи езика на начално и по-напреднало ниво. Сега и начинаещи и по-напреднали ще учат заедно, което ще затруднява работата. Преподаването е по учебника Genki I. Часовете са вторник сутрин (8:00 - 10:00), петък вечер (17:30 - 19:30) и събота следобед (14:00 - 17:00). Относно записването - информацията, която имам, е много противоречива. На информационните табла в университета е обявено, че записването приключва на 30.06.2013 г., но до преди седмица все още имаше възможност да се записват желаещи. Към настоящия момент не знам как стоят нещата, но смея да твърдя, че записването е по-скоро формалност. Струва ми се, че тази година учителката по Японски език е решила да акцентира в по-голяма степен върху Японската култура. Публикувам тази тема със съзнанието, че едва ли ще намери голям отзвук в малък град като нашия, но се надявам ако не тази година, то занапред, ако все пак има желаещи, да знаят, че от поне 4 години насам в Шуменския университет се провежда такъв курс. Надявам се да продължи да се провежда и занапред. Ако искате да бъдете част от него в бъдеще, се налага сами да се информирате своевременно (по всяка вероятност в самия университет - Център за международно сътрудничество и проекти, Корпус 1, етаж 1, стая 106), тъй като не винаги се публикува съобщение в Интернет страницата на ШУ.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...