Jump to content

Отличници

  1. daneto

    daneto

    V.I.P.


    • Points

      5

    • Мнения

      949


  2. Lawandula

    Lawandula

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      5215


  3. Rashi

    Rashi

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      210


  4. CToTaKa

    CToTaKa

    Потребители


    • Points

      1

    • Мнения

      1330


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 10/04/17 от всички области

  1. БЕРЛИН Мерцедес Бенц арена вън и вътре( личен архив).На плакатите ни е написано ,че ще обичаме Джитката и в следващия ни живот. Накратко- разни хора, разни идеали, от любов към Гошо се събрали. Това представляваше и групата ни от седем души за Берлин.Пътуване-приключение на колела, съпътствано от съответна музика , разходки в Берлин и околностите и нарастващо вълнение с приближаването и настъпването на Денят. След контенето се изсипахме пред арената и градусът се покачи.Голямо чакане падна и супер контрол от германците.През един единствен вход, след щателна проверка преминаха хилядите почитатели, продаваха билети до последно и концертът закъсня с близо час, но залата беше пълна.Неочаквано много мъже имаше и всякакви възрасти и народности( това установихме при повече от двучасовото ни висене на опашката, за да влезем) Много щастлив народ, много нещо! Направо океан от щастливци си беше. Хич друго да нямаше, едно такова нещо е супер - да си сред него. Усещането и изживяването бяха прекрасни, с думи трудно за описване, нещо толкова чакано и мечтано да си част от него .Пя си Джитката на живо и не беше хич фалшиво.Тропахме, пяхме , викахме , скандирахме и направо двата часа ни се видяха малко.Дането го е описала , да не повтарям, най-кратко- магнетично.Уникален, усмихнат, без грам проява на умора, завладяващ всички наоколо с присъствието си, зашеметяващ Квон Джийон. И ние съжалявахме, че нямаше гост, но пък два часа само Гошо! След концерта беше по-кофти. Сбъдната мечта и празнота, която се постарахме да запълним с мероприятие - к-поп парти в берлинско бомбоубежище, барабар с още българи, които срещнахме там. Веселиха се ония ми ти германци и ние с тях. Рапорт даден! Един хубав запис на речта от Берлин, който ми попадна- моят е по-кофти. Дането, каква стана тя- пожеланията от миналата година почти се сбъднаха!Дано имаме и друг шанс да ги сбъднем напълно и видим цялата група! И малко хубост от Париж, където се върна след Берлин, за представянето на Шанел.
    4 points
  2. Концерта в Париж... ах Париж Когато разбрах, че ще има концерт в Европа знаех, че ще отидем. С мъжа ми се каним откакто сме в Германия да отидам да поразгледаме и сега бе момента. Малко бе трудна организацията, защото дъщеря ми трябваше да дойде от България и да се върне много бързо, но това са бели кахъри Натоварихме се на колата и замихаме. Бях резервирала хотел в района на залата, за да стигнем най-лесно, но така или иначе ни закараха и прибраха с кола та не бе чак толкова трудно въпреки задръстването. Обичам всички от групата и страшно се разочаровах миналата година когато не направиха концерт в Европа, но сега си казах, че това може да е единственият ми шанс да се озова във випското море, и го направих. Тръгнах с мисълта, че няма да ми хареса чак толкова, защото всички знаем, че Дракона не е впечатляваш вокал. Обаче, предните дни бях чела, за концерта в Амстердам, че е пял повечето време на живо и очаквах да видя дали ще е така и при нас. Като изключим хартбрейкъра с която започна и която е много танцувална, човека бе на живо почти през цялото време. Със съвсем леки неточности допустими предвид факта, че не спря да танцува и да се движи по сцената. Добър е, много е добър, заслужава си феновете навсякъде по света. Тълпата не бе чак толкова голяма колкото очаквахме, спокойно влязохме в залата за около 15-20 минути. Феновете бяха на всички възрасти, нямаше много азиатци, което ме учуди. Имаше и доста момчета. Канцерта започна с половин час закъснение, явно очакваха да се напълни залата. Можеше и повече, но предвид цените на билетите и факта, че ще има и много хора от чужбина, можеха и да са една идея по-евтини и залата да е пълна. Много се вълнувах, още с първите акорди седналата публика скочи на крака и така до края. Концета си бе изповед, лиричен и много личен. И много, много червен . Всички костюми, микрофона, косата дори лака на ноктите (шегувахме се, че сигурно и гащите му са червени). Излезе много нахилен и си личеше, че се радва да е на тази сцена. Беше усмихнат през цялото време, на него много му личи как се чувства. Има страхотен контакт с публиката и тя го обича. Единственият минус бе, че нямаше гост за поне един дует, според мен колаборациите са силната му страна. Накрая май не му се тръгваше, но и на нас така... Доволни и преситени с емоции сме, че можахме да видим това на живо. Малко клипчета, телефона се движи, че сърце випско не трае https://www.youtube.com/watch?v=UutCK3mkgPs&feature=youtu.be този добре до 0,50, нещо се скапа при прехвърлянето, но пак се добива представа. https://www.youtube.com/watch?v=w1NX3hAdkCQ&feature=youtu.be
    3 points
  3. Лавандула, някой ден 1 + 4. Убедихме се, че мечтите се сбъдват
    2 points
  4. Толкова много рекорди, изгубих бройката. В Билборд сме на 67-а позиция втората седмица, бием рекорда на Wonder Girls от 2009-та. Даже нашенските The Voice се усетиха, ето ти ползата от американските класации. За малко почивка от цялата лудница, вижте какво видео изрових: Още едно изпълнение на MIC Drop, много си я обичам, убийствена хореография (и банданата на Те се завръща):
    2 points
  5. Този го почнах заради страхотните мигове прекарани с първият сезон. Много ми хареса тогава, но малко ги бях позабравил коя каква беше. Даже не забелязах, че са сменили актрисата на най-малката от съквартирантките. По-принцип не съм много фен на вторите сезони в корейските сериали, още повече, че този беше добре завършен. Но дори да почнах предпазливо без големи очаквания, мога да кажа че магията се върна. Възхитен съм. Освен това промените са изцяло за добро. Смениха точно героинята, която се беше поизчерпала и новото попълнение в лицето на "високата" много добре пасва. Малко ме изненада промяната в това веселото и позитивно момиче, след като го бяха отвлекли. (като се има предвид действително какво се случи, не е съвсем лишено от логика) Но дори и тази промяна освежава сериала в положителна насока. За 5 епизода, мога да кажа само Евала на сценаристите, перфектна работа. Най-много се смея на тази дето е скъсала с първата си любов. Чак на мен ми идва да си удрям главата, от безумните ситуации в които се забърква. И разбира се да не изпусна да спомена Ji-won, тази дето се шегува и лъже... Нея даже няма нужда да я променят и трети сезон да направят, пак ще е любимка на всички.
    1 point
  6. И аз на клона. Има нещо мамунско в муцуната А като видя някой да обяснява колко е красив... Също за красота не мога да възприема Мин Хо. А като започнат да се превъзнасят по великолепната му прелест... Блях!
    1 point
  7. "Summer Rain" започна да ми харесва. Нещото, което ме дразнеше в песента е соло пианото , което е тотално офтопик в тази песен. Като превъртам тази част, песента става.
    1 point
  8. Ужасни сте! То не бе хейтърство, не бе агресия, сега и пиянство и дрога като включихте, направо не знам какво ще правим... Добре, че сме в Черната дупка - според законите на физиката тук каквото влезе, навън не излиза.
    1 point
  9. И аз така - възприех я за лош герой и не я харесах до края. Покрай нея и изпълнението на Jong-Suk смятам за най-слабо от всичките му роли. И драмата изтрих . По същият начин Yoona не харесах в The K2. Много ме дразнеше и покрай нея и драмата, въпреки Чанг Ук.
    1 point
  10. Аз също не пия алкохол. Вместо това гледам корейски, японски, китайски, тайландски и всякакви от този род сериали. И когато попадна на някой подходящ за тази тема имам ужасен махмурлук на следващия ден.
    1 point
  11. Хубав е! Страхотен, интересен, завъртян, интригуващ. Държа ме в напрежение дълго, след като спирах да гледам поредната серия. Не можах да спя даже, съзнанието ми все се връщаще към разни силни моменти. Много ме замисли Те Гу. В крайна сметка родителите са виновни за всичко, свързано с децата. За мен е един от малкото сериалчета, заинтригували ме напоследък. Доволна съм!
    1 point
  12. Не ми харесва. Изгледах с превъртане до края на шеста серия. Изтъркан сценарий, не ми харесва и как играят актьорите..
    1 point
  13. Да се разпиша и аз в темата. Започнах този сериал с доста ниски очаквания, предвид голямата критика, която изчетох за него, но останах много приятно изненадана. На мен взе, че ми хареса. Е определено не е някакъв шедьовър или нещо, което ще помня дълго време, но беше леко, забавно и позитивно сериалче. Не мога да не похваля добрият каст - Гонг У и И Мин Джонг бяха наистина много готина двойка. Останалите актьори също бяха много добре подбрани за ролите си, като никога нямаше персонажи, които да ме дразнят. Сериалът ме зареди положително и ме остави усмихната, смятам че е идеален за разпускане след някоя по тежка драма или просто за оправяне на настроението. Ако трябва да слагам оценка му давам 6/10.
    1 point
  14. Страхотна драма, определено много ми допадна. Малко по-различна от останалите, което я прави и по-интересна. Актьорите се справиха блестящо. Изгледах я на един дъх. Според мен в живота се случват и такива неща с любовта. Защо не? Как да кажеш на сърцето да спре да обича? Искаше ми се обаче да Много се забавлявах на някои моменти, благодаря за готиното сериалче.
    1 point
  15. Да, кристално ясно, в смисъл на максимално ясно. Не мисля, че при такъв сценарии би могло да се направи по-хубав и ясен финал. Мен лично сестрите Хонг не ме разочарваха. Другите им драми ми харесват повече, но тази също ми хареса много. Беше ми интересно от началото до края и си я изгледах с кеф за 2 дни. Имаше си всичко необходимо - добри и симпатични актъори, романтика, смях, драма. Смятам, че сценария беше добре развит и заснет и в най-малките детайли. Предвид фантастичния елемент историята беше поднесена добре и аз не видях пропуски. За финала -перфектно и красиво заснет: Препоръчвам сериала на всички романтични души и благодаря за чудесния превод
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...