Jump to content

Отличници

  1. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      4

    • Мнения

      4318


  2. gumball

    gumball

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      198


  3. Blue_Moon

    Blue_Moon

    Ст. модератори


    • Points

      2

    • Мнения

      1387


  4. briax

    briax

    Потребители


    • Points

      2

    • Мнения

      933


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 06/16/17 от всички области

  1. 24 епизод с бг субтитри: Тук и Тук Благодарим на хората, които ни помогнаха с превод директно от китайски на проблемни места, където липсваха реплики в субтитрите, от които се превежда, за да довършим епизода. Искрени благодарности!
    2 points
  2. K-Tigers направиха таекундо версия на Not Today, атрактивно става от 0:52 нататък - и хореография са мислили, и "разгорещени" момчета, и отбор момичетата, а скоковете около третата мин са зрелищно трудни. BTS позират за корицата на японското дамско модно списание Ан Ан. В този репортаж , където показват кориците, обясняват, че за първи път се пускат две версии на списанието едновременно (основна + специална) и предварителните им продажби са окупирали двете първи места по Амазон.
    1 point
  3. Отличен сериал. Жалко, че няма достатъчно почитатели тук. Драмата е малко далеч от обичайния стил за този вид кино, но е добра, много добра.
    1 point
  4. и аз не знам защо не съм си го отбелязала за гледане..., не знам защо..., от прочетени коментари ли, що ли, ама си мислех, че ще мога и аз без Илджиме2, може би защото много ми легна на сърцето първото...., обаче точно завърших Златната дъга със същия главен герой, също още живо си го спомням и в 49 дена, и Луната прегръща слънцето , направо зажаднях да го гледам в амлоато на герой с атрактивни умения и закачлива натура, в същото време много чувствителен човек (това е за Илжимето като образ, Ил У е друга бира , край!, ще му изгледам всички неща, които са с превод)
    1 point
  5. Книжарят е култов - да не забравяме, че е бивш Фермер, както и единият от авторите му. Все се каня да питам - някой от знаещите може ли да обясни за тези невероятно красиви костюми от историческите сериали - едно време такива ли са били действително? Защото не мога да си представя с какви естествени пигменти са могли да получат подобни цветове изобщо...
    1 point
  6. 1 point
  7. Жизненият цикъл на хитов постинг във Фейсбук: 1. Публикуваш. 2. Близките ти приятели лайкват, без да четат, отдавна вече им е писнало от теб. 3. Коментират онези, които са разбрали текста и споделят мнението ти. 4. Коментират онези, които са разбрали текста, но не споделят мнението ти. 5. Коментират онези, които бъкел не са разбрали. 6. Идват странични коментатори и казват "чели сме и по-добри дрисни". 7. Постингът се разпространява от бегли познати на автора. Карат им се собствените им ненормални приятели. 8. Беглите познати се оправдават за рипоста и те защитават. "Просто не го познавате добре", пишат те. 9. Ненормалните приятели на беглите познати идват на твоята страница, за да те заплюят лично в лицето. 10. Банваш ги тия напушеняци. 11. Публикацията се рипоства от непознати хора. 12. Рипостовете биват нападнати от армии сухари, оперирани от чувство за хумор. Половината те поучават, другата половина те водят за ръчичка в Уикипедия. 13. Банваш и тези копеленца. 14. Докато си си играл да банваш, в коментарите вече цял час се приказват пълни дивотии. Вече никого не го интересува за какво е била публикацията. 15. Припълзяват говорещи плужеци, за да да извикат "Аз съществувам!". 16. Правиш постинга личен.
    1 point
  8. 12 епизод: Тук
    1 point
  9. Е, ще те зарадвам - смятам да го преведа на български! Харесвам такива сериали, а и главната актриса ми е любимка, така че лесно се реших да превеждам. Преводът ще се забави докато приключа настоящия си проект, но по никакъв начин няма да се отметна!
    1 point
  10. Преводът е готов. Може да го намерите Тук
    1 point
  11. Излезе и видео тийзър: Видео тийзър на Solar и Moonbyul:
    1 point
  12. Честита 4-та годишнина на скаутите! Стискам им палци да са все така продуктивни и радващи, да не ги лови военната повинност засега, да достигнат критичните 7 и да ги прескочат #2017BTSFESTA 8 юни (Не, няма начин БТС да не се обяснят в любов на ARMY) - Хореография Етап Б - Практика на "I Like It" Part 2 Този клип е заснет преди година заедно с така любимата ми практика на Baepsae. Живото изпълнение на японска сцена е с голям заряд и също трябва да се гледа #2017BTSFESTA 9 юни - Фамилни снимки част 1 - ревю на очила, деним и райета #2017BTSFESTA 10 юни - Фамилни снимки част 2 - Костюмна ретроспекция на видеоклиповете от последните 2 години Jungkook: Dope (2015) Hoseok: Run (2015) Yoongi: Fire (2016)Seokjin: Save Me (2016) Namjoon: Blood, Sweat, & Tears (2016) Jimin: Spring Day (2017) Taehyung: Not Today (2017) #2017BTSFESTA 11 юни - What About Me ?, 2016 Birthday Drawing - Самооценки на всяко от момчетата И в текст (сорс): Jin Suga J-Hope Rap Monster Jimin V Jungkook
    1 point
  13. Haemoo / Sea Fog (해무) Страна: Южна Корея Също така известен като: Haemoo Премиера: 13 август 2014 Времетраене: 111 мин. Жанр: Драма Режисьор: Shim Sung Bo IMDB Участват: Kim Yun Seok - Captain Kang Park Yoo Chun (DBSK / JYJ) - Dong Sik Han Ye Ri - Hong Mae Lee Hee Joon- Chang Wook Moon Sung Geun - Wan Ho Kim Sang Ho - Ho Young Yoo Seung Mok - Kyung Koo Jung In Gi - OhNam Jo Kyung Sook - YoolNyeo Jung Dae Yong Kim Han Joon Son Chul Min Lee Suk Lee Seung Taek Gi Ju Bong Yum Hye Ran Ye Soo Jung Kwon Byung Gil Park Moo Young Lee Dong Yong Kim Ik Tae Yoon Seung Hoon Yoon Ga Hyun Choi Gwi Hwa Yoon Je Moon Jo Duk Je Kim Young Woong Резюме: През 1998г. риболовният кораб Чонджихо излиза в морето с надеждата за добър улов, но това не се случва. Решен да купи кораба и да остане на него, капитан Канг (Kim Yun Seok) прекарва нелегално корейци, живеещи в Китай, мечтаещи да се преместят в Южна Корея. Но по пътя за Корея корабът е връхлетян от буря и преследван от южнокорейската морска полиция. В същото време нелегалните пътници в трюма се задушават до смърт. На фона на този хаос най-младият член на екипажа Донг Шик (Park Yoo Chun) трябва да се бори, за да защити младата емигрантка Хонг Ме (Han Ye Ri), в която се влюбва... Награди: 34th Hawaii International Film Festival - Golden Orchid for Best Narrative Feature 34th Korean Association of Film Critics Awards - Best New Actor - Park Yoochun Свали български субтитри Свали c български субтитри С английски субтитри С руски субтитри
    1 point
  14. Все се питам и не мога категорично да си отговоря - трябва ли да се подчиняваме на всяка пряка заповед или моралните ценности са основателно оправдание за неподчинение? Тук в суров вид са показали как човек, за да се спаси, няма граница, която да не може да прекрачи.
    1 point
  15. Junk Story За съжаление не мога да коментирам филма, понеже не съм го гледала и все още го издирвам. Накратко това е филм в памет на Хиде, в който са събрани всички най- важни моменти от живота му, пребиваването му в Х, както и другите му банди. Годината на издаване е 2015. Считам, че съдържа особено ценна информация и ако скоро не го открия, обмислям да го поръчам. В IMDb също не са особено изчерпателни. Тук има трейлър.
    1 point
  16. Много съм разочарована от сериала - никакъв сюжет, почти никакво действие и минимално развитие на героите. Ако идеята беше реализирана и доразвита по-различен начин, може би щеше да се получи добър сериал. Но уви. Дори Ън Хье и редицата добри актьори не успяха да спасят положението. През цялото време се питах какво се случва и в мен ли е пролемът, че не схващам и загубвам смисъла. Някъде по средата всичко се обърка, а финала вместо да внесе яснота, остави допълнителни въпроси. Все пак си мисля, че човекът към когото Ми Ре се насочи беше Много добре изиграна роля от Йонг Хуа. Вижда се напредък в актьорските му умения и затова ми хареса как се представи. И Донг Гон също не беше зле и след образа му на Ким Шин го възприемам по-лесно. Сложен и заплетен персонаж беше Ким Шин, може би трябваше малко повече да се наблегне на миналото му или на настоящето му. Имаше какво да се види от героят му. Ън Хье, както винаги се справи чудесно. Ако не участваше тя, нямаше да загледам сериала изобщо. Имам огромни забележки по отношение на визията и - покъртително облекло. Актьора, който изигра брат и също направи добра роля. Като цяло каста беше добре подбран. Липсваха някои неща, които напълно да окачествят сериала като успешен. Все пак не съжалявах, че го гледах и ако има поука за извличане, то тя е, че затъването в миналото понякога не води до нищо добро, освен да ни повлече още повече. Миналото си е минало и трябва да служи за взимане на бележки и уроци от грешки и преживявания.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...