Jump to content

Отличници

  1. itadakimasu

    itadakimasu

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      234


  2. asha

    asha

    Екип Субтитри


    • Points

      3

    • Мнения

      2166


  3. Kiddo

    Kiddo

    Потребители


    • Points

      3

    • Мнения

      1380


  4. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      2

    • Мнения

      4318


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 06/03/17 от всички области

  1. Късно вечер. Петгодишен син слуша приказка за краля и казва:– Мамо, аз ще имам три жени – една ще ми пее, една ще готви и една ще ме къпе!– А коя ще те слага да спиш, сине?– Аз винаги ще спя до теб, мамо!Очите на майка му се напълнили със сълзи и промълвила:– Бог да те благослови, сине! А с кой ще спят трите ти жени тогава?Малкият крал помислил и отсъдил:– Нека татко да спи с тях!Очите на татко му се напълнили със сълзи, успял само да промълви:– Бог да те благослови, сине… ----------------------------------------- -Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън!-Хайде! А къде?-Пица да хапнем?-Не -е...-Китайско?-Омръзнало ми е!-Рибен ресторант?-Не ми се яде риба в момента!-Нещо на скара?-Стига с тая скара!-Суши?-Оризът им е гаден!-KFC?-Пърженото е тежко!-Да боднем в Хепи?-Само селяни ходят там!-Добре, къде тогава искаш да идем?-Все ми е едно! Където ти предложиш. -------------------------------------------------- Глоба - това е данък, че си направил нещо неправилно.Данък - това е глоба, че си направил нещо правилно... ---------------------------------------------- Женското "Идвам след пет минути" е като мъжкото "Ще се върна след пет минути" ---------------------------------------------- Един мъж влиза в DM и пита:- Кой даде на жена ми каноконлит вместо паста за зъби!?Мълчание... По едно време стажантът се обажда страхливо. Мъжът му дава 50 лв. и казва:- Благодаря ти, момчето ми!!!
    3 points
  2. На мен Lee Sung Kyung ми е изключително противна, а Хан Джи Мин - дървена. Не знам какво толкова се превъзнасят по тях, но участието им щеше са е огромен минус /поне според мен/. Тази мацка си е супер.
    1 point
  3. #2017BTSFESTA 2 юни - BTS Photo Collection #2017BTSFESTA 3 юни - "We don’t talk anymore" (2017, Cover) от Jungkook и Jimin (Vocal Arrangement by Jungkook @ Golden Closet, Mixed, Mastered by pdogg @ doggbounce)
    1 point
  4. Изглежда, че завръщането им ще бъде на 19.06, много по-рано от това, което очаквах.
    1 point
  5. Впрочем в ролята на отчето е Шин Донг Ук, който се появява на екран след почти седем годишно отсъствие, заради рядката болест, от която страда.
    1 point
  6. Че аз и визуално я харесвам много Нам Джи Хьон(вярно, че в някои от предишните й роли беше доста неугледна). Но определено пасва прекрасно в тази роля, а и й личи колко се забавлява, докато снимат. И за първи път ми се случва да изкарам корейска актриса по- възрастна.. аз мислех, че е с две години по- голяма от мен, а то се оказа, че е с три по- малка.
    1 point
  7. Абе... Кога иде реч за Чанг Ук, сезонът е без значение p.s. В началото Дидо спомена, че извадили някаква актриса от дълбоките резерви. Ще ме извини, ама момичето си е чудесно. Хич не ме интересува, че не е от пластично-хирургичните "краставици". Голяма сладурана е.
    1 point
  8. Този сериал изважда фенгърл чертата у мен на бял свят. И то не само заради Чанг Ук(него мога да го гледам във всичко, ако ще и Дързост и Красота да е), макар че в тази му роля е ... Просто толкова да ме радва романтиката(явно двамцата също й се радват много, като ги гледам как се закачат и извън снимачната площадка, нищо чудно, че корейките ги подозират), едно леко, приятно, забавно, а и вълнуващо ми е, когато гледам..Мисля че и по- горе го казах, но за мен по- важно в корейските сериали е усещането, което ти носят, цялостната атмосфера. Шаблонността е дразнеща определено, но в някои сериали(като този тук), просто не се усеща. П.С. не ме винете, идва лятото, човек му отпуска края
    1 point
  9. Седят си двама грузинци, пийват вино. Наблизо минава погребална церемония. - Кой си е заминал? – пита единият. - Гиви. Цял живот пиене, пушене, по жени… Продължили да пият. Малко по-късно отново минава погребална церемония. - А сега кой? - Гоги. Не е пил, не е пушил, само с една жена през целия живот. - Виждаш ли? Само 15 минути разлика. - Сипвай!
    1 point
  10. Името на Джо вече е добавено в каста на филма. Страхотна новина! Джо е привлякъл вниманието на режисьора още през 2006 г., с участието си в "Sway" на Мива Нишикава (уникален филм с изключително актьорско присъствие!). Точно затова Ким му поверява основния персонаж в "Сън". Сега отново има роля. Какво по-хубаво! Снимките започват още този месец. Обаче какво им става на преводачите? Още не са забелязали миналогодишния му проект. Да не говорим за Фуджита... Срамота!
    1 point
  11. След около половин час започва първият концерт. По този повод споделям тук една бг фен страничка за групата, съвсем нова, но доста добре се развива за няколкото дни, предшестващи концерта. Ще дадат линк за онлайн слушане.
    1 point
  12. Тази песен е първата песен, която е пуснала соло, която смятам, че й пасва на образа. Харесва ми и стайлингът.
    1 point
  13. Въпреки, че не се е въстановил напълно, Jun K ще участва в отменените концерти на групата - ще бъдат 6 нощи: 2-4 юни и 9-11 юни. Концертен постер на Taecyeon на Nichkhun Junho На Chansung Wooyoung Новите им светлинки Вече трябва да е излязъл първи епизод на драмата "Queen for 7 Days", в която участва и Chansung.Той е персонажа Seo No, най-добрият приятел на краля. Juhno пък наскоро обясни, че понеже не присъстват и промотират по телевизията в Корея, има погрешно схващане че "почиват". Графикът им е запълнен с турнета и не се било случвало да почиват повече от седмица. Все още били главният източник на приходи на JYP.
    1 point
  14. Гледах ги днес на Мка-то и чак не мога да повярвам, че тази песен им ще е последанта тяхна. А самата тя е отново прекрасна, както всички техни песни. Ето защо и моето мнение е, че това е най-успешанта група от последното поколение кпоп, което като гледам така се сменя. Та под последното поколение имам предвид всички след Super Junior и Girls' Generation, които поставят началото. Поне аз така смятам. Та за мен Sistar са по-големи и от GG и 2NE1 и всички останали. Но това не означава, че са ми и най-любими. Както и да е. Просто ме натъжиха много днес. Ще ми липсват много!
    1 point
  15. Това не го помня. Сигурна съм, че в YG са говорили неведнъж за това накъде вървят 2не1. Въобще не мога да виня Миндзи - независимо дали е напуснала с предизвестие или без. Индикациите, както и ти сам беше написал, си бяха там и според мен никой от групата не се е учудил, че напуска. Може да са се почудили на това колко е смела само. Затова и й желая много успехи и, надявам се, по-хубави албуми от първия й. Тя определено има какво да покаже.
    1 point
  16. И нещо малко сърцеразтупкващо...
    1 point
  17. Из форума за безплатна правна консултация - "Ако някой може да предостави малко правна подкрепа или сподели опит, ще съм му благодарен". Историята започва нормално чат във фейса с една мадама, страхотни снимки, отворен и непринуден разговор. Както и да е след определен период на комуникация, доста притеснен и чукнах среща. За моя изненада тя прие. Седя чакам, пуша притеснено, все пак ми е първа интернет среща. Главата ми ще се взриви от въпроси. "Как ще ме възприеме? Трябваше ли да си тегля една контра или с двудневната брада съм по-привлекатен" Изпитвам ужас че от притеснение ще почна да се потя. Хвърлям ужасени погледи на телефона, закъснява. Може пък да се отказала. Налягат ме смесени чувства на облекчение и разочарование едновременно. Разсеяно оглеждам тълпата и виждам да се приближава двуметров около 120 килограмов добре сложен мъж. Модерна прическа, леко брадясал като мен, впити панталони, фланелка по тялото и татуировка тип "ръкав на дясната ръка" където се различава фразата "Бира или Смърт". приближава се младежа леко изпърхвайки мигли, кокетно сведе поглед и се усмихна притеснено. С глас, нещо средно между тенор и сопрано смутено изтърсва. - Здравей. Аз съм Жулиета. Та въпроса ми е честитката от КАТ от камерите за градска мобилност и контрол на скоростта за нарушаване с 40 км в час над ограничението, брои ли се при положение че съм се движил пеша? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Пропаст разделя българското общества - на "Тия на опашката срещу ония, дет искат само да попитат".
    1 point
  18. Джо Одагири ще има специално участие в най-новия филм на Ким Ки Дук "Human time", чийто снимки започват през юни.
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...