Jump to content

Отличници

  1. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      5

    • Мнения

      4338


  2. Urban

    Urban

    Потребители


    • Points

      4

    • Мнения

      558


  3. Рали

    Рали

    Екип Субтитри


    • Points

      3

    • Мнения

      508


  4. Кева

    Кева

    Покровители


    • Points

      3

    • Мнения

      1096


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 05/31/17 от всички области

  1. Браво, Честито Ъпгрейтване - щом досега не се счупи платформата - ще го бъдем На преведените сериали, възможно ли е пак да сложите "знамето" или някакъв друг символ, за да не се налага да отварям всяка тема, за да разбера има ли бг субтитри...
    4 points
  2. Из форума за безплатна правна консултация - "Ако някой може да предостави малко правна подкрепа или сподели опит, ще съм му благодарен". Историята започва нормално чат във фейса с една мадама, страхотни снимки, отворен и непринуден разговор. Както и да е след определен период на комуникация, доста притеснен и чукнах среща. За моя изненада тя прие. Седя чакам, пуша притеснено, все пак ми е първа интернет среща. Главата ми ще се взриви от въпроси. "Как ще ме възприеме? Трябваше ли да си тегля една контра или с двудневната брада съм по-привлекатен" Изпитвам ужас че от притеснение ще почна да се потя. Хвърлям ужасени погледи на телефона, закъснява. Може пък да се отказала. Налягат ме смесени чувства на облекчение и разочарование едновременно. Разсеяно оглеждам тълпата и виждам да се приближава двуметров около 120 килограмов добре сложен мъж. Модерна прическа, леко брадясал като мен, впити панталони, фланелка по тялото и татуировка тип "ръкав на дясната ръка" където се различава фразата "Бира или Смърт". приближава се младежа леко изпърхвайки мигли, кокетно сведе поглед и се усмихна притеснено. С глас, нещо средно между тенор и сопрано смутено изтърсва. - Здравей. Аз съм Жулиета. Та въпроса ми е честитката от КАТ от камерите за градска мобилност и контрол на скоростта за нарушаване с 40 км в час над ограничението, брои ли се при положение че съм се движил пеша? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Пропаст разделя българското общества - на "Тия на опашката срещу ония, дет искат само да попитат".
    3 points
  3. Version Complete

    1325 сваляния

    Превод и редакция: helyg
    2 points
  4. Сериала наистина си струва отделеното време. В началото на мен много ми заприлича на един друг много мой любим сериал и плюс коментарите и препоръката от една моя приятелка запретнах ръкави и без да се усетя го изгледах на един дъх, защото такъв тип сериали са ми много любими. След като го изгледах останах много очарована и много ми се искаше да го изгледам пак но с превод. Желанието ми се сбъдна и определено съм доволна, че точно този сериал сложи началото ми, като преводач.
    2 points
  5. 10 епизод: Тук и Тук
    2 points
  6. Така веднъж и аз да се ориентирам подобаващо. Днес ми се отвори малко свободно време и си поиграя с филтрите. Та от "Активност" успях да си създам поток, условно кръстен от мен "ново", като от него не изчезва дадена тема, ако бъде отворена. За тези, на които също им липсва старото бутонче в горния десен ъгъл, ето такива филтри зададох, за да го създам.
    2 points
  7. Прекрасен сериал! Добър сценарий, без излишен грим, хленчене и тръшкане.
    2 points
  8. Version (Complete)

    1993 сваляния

    Превод: Рали Редакция: Blue_Moon и helyg
    1 point
  9. 1 point
  10. 19 пизод с бг субтитри: Тук и Тук
    1 point
  11. Бройте ме и мен, само не разбрах в колко часа
    1 point
  12. Аз официално го дропвам този сериал. Сега ще обясня и защо. В началото започна много добре, първите 6 серии ги изгледах на един дъх. Историята беше поднесена увлекателно, макар позната вече тема с преражданията, имаше голям потенциал.. Както Matrim се беше изразила по- горе, имаше някаква 'магия'.....и изведнъж след 8-ма или 9-та серия натам започна едно 'влачене', почти еднотипни сцени се въртяха, особено в настоящето.. Даже, ако трябва да съм честна, много по-интересни ми бяха моментите от миналото. Разбирам, че искат по-бавно и по- към края да доведат до кулминацията(която впрочем е донякъде ясна вече), но има толкова много 'запълващи' сцени, които просто доскучават(колко пъти двамата главни ги разхождаха наляво-надясно, докато водят безцелни разговори). Малко ме е яд, защото идеята на сериала е добра, но просто изпълнението е слабо- откъм сценарий основно. Актьорската игра- Ю А Ин, колкото и да му тича визуално ролята, просто не ми пасва добре в нея(не казвам, че не играе добре).. На него му отиват по-бурни роли. Тъй като на Им Со Джонг това й е завръщането на малкия екран, а аз много я харесвам като актриса, очаквах май повече. Първо, според мен не им се получава добре с Ю А Ин химията, второ, персонажът й в настоящето ми е много безличен и безцветен(вината със сигурност не е нейна). Засега никакво развитие не виждам при нея.. Единственият, който ми допада много откъм игра и персонаж е Го Кьонг Пьо, най-млад и неопитен е, но най му се получава. Друго, дори забавните моменти не са ми както трябва, мелодраматичните са ми някак 'насилени'. Няма да коментирам другите слаби страни. За да не е само критика, ще кажа, че сериалът има и своите хубави страни и добри моменти. Сигурна съм, че ще се хареса на други, просто на мен много ми доскуча и макар че ме гложди любопитство за края(тъй де, може предположенията ми да са грешни), просто нямам търпението да продължавам да го следя. Някоя добра душа, ако има желание и време, ако може след края в спойлер да каже как е завършил, ще съм благодарна. П. П. Музиката е хубава.
    1 point
  13. Аз сериала го гледах само заради главния. В началото преди да почне си мислих, че ще направят нещо по-различно и разкрепостено в границите на нормалното естествено но..... Сериала се оказа пълна трагедия, като основна идея, на която се базира сюжета ок но самата реализация е толкова скучна, без никаква динамика или поне нещо, което да грабне вниманието на зрителя и да го задържи пред екрана.
    1 point
  14. Това го превъртях след трети епизод за 1 час снощи.Такова нещо не бях виждала до сега и един час дори, си е пълна загуба на време. Флашбек след флашбек и така от 3 до 13 епизод. Я има- няма 1 час снимачно време. В бързината така и не разбрах откъде все пак дойде детето. Ще го впиша в темата за най-тъп сериал за всички времена. До сега първенец ми беше оня с Кравешкия поглед и хубавото Хони-" When A Man Loves" , но тоя надмина всички сериали с Пепеляшки по глупост. Началното ми мнение за евтин Арлекин роман е било прекалено хубаво за това, което видях на бързи обороти. П.П.Моля някой да каже за детето, че това ми беше зора да разбера.
    1 point
  15. Там сме. Две бройки и от мен.
    1 point
  16. Определено си създаде име таз мацка. Радвам се за нея - една от по-добрите рапърки е. В Корея не са много такива за съжаление.
    1 point
  17. Още едно много добро соли от Yezi
    1 point
  18. Първо, бих искал да видя линк към официална информация с датите, второ - казаха, че ще шамарят теб, не мен.
    1 point
  19. Бях с доста по-големи очаквания в началото честно казано. Краят беше доста хаотичен. Прекалено много действия в рамките на половин час... Общо взето сериалът става за убиване на време, но не е нищо особено. П.П. Да, сериалът е 13 епизода.
    1 point
  20. Какво ви пука защо е рейтингът? Нали имаме един разкошен Чанг Ук , лек и приятен сценарий, приятна главна, лек хумор. Останалото бели кахъри. Енгелче, да го махаш този гиф, че преди малко, като съм го зяпнала, близо минута съм седяла да го гледам, без да се усетя. Амаха я, човек със слабо сърце съм!
    1 point
  21. Разбирам много добре този коментар. Сигурна съм обаче, че времето ти не било изгубено, понеже подобни творби остават дълбока положителна следа на подсъзнателно ниво. За жалост, съвременният зрител се е дистанцирал от обикновените, непретенциозни филми, а те са толкова ценни, че според мен бъдещето принадлежи именно на тях. Медитативното източно кино е начинът да си получим дозата дзен, независимо че такива бавни и съзерцателни продукции едва ли биха получили Златна палма, например.
    1 point
  22. Гледай го в "На изток от рая"...там даже в по-голямата част от сериала го играе лошав. Точно тази му роля е наистина добра.
    1 point
  23. Видеото се появява автоматично, след като пейстнеш линк от тубата в коментара си. За слагане на картинка: над бутона отговори /за пускане на коментар/ имаш "Добавяне по друг начин". От него избираш "Добави снимка от линк" и вътре постваш директния линк на снимката. Ето и скрийншотове: Излиза следния прозорец, пействаш директния линк на картинката и натискаш "Добавяне в публикацията".
    1 point
  24. Аз съм налична до 10-то число нейде
    1 point
  25. Търпението на хората е същото като докато чакат субтитри , искат ги веднага , ако може преди филма.., тука същата работа.., малко неудобство и веднага искаме на секундата да се оправи всичко, ама ако опре на конкр.човек да си отдели от свободното време за нещо, за което не му се плаща и трябва да се лиши от семейството си, от съня си..., малко хора биха се навили... Файтинг
    1 point
  26. Свали: Гледай онлайн : Свали чистото видео:
    1 point
  27. Здравейте на всички, аз съм от преводачките :Р Дали може да споделя, че започнах да превеждам и книгата тук Не знам докъде ще стигна де, но просто много ми харесва историята
    1 point
  28. Изложба във Варна - Южна Корея от български художнички. Тук
    1 point
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
  • Създай нов...