Jump to content

Leaderboard

 1. helyg

  helyg

  Ст. модератори


  • Points

   132

  • Content count

   1,793


 2. skofiild

  skofiild

  Потребители


  • Points

   87

  • Content count

   777


 3. asha

  asha

  Екип Субтитри


  • Points

   84

  • Content count

   801


 4. lazeto

  lazeto

  Модератори


  • Points

   82

  • Content count

   3,961Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/21/2019 in all areas

 1. 10 points
  Просто не мога да повярвам как танцува този човек, очите ми останаха в клипа: И пее добре.
 2. 8 points
 3. 8 points
  Два месеца разследване и 17 разпита по найсе часа всеки и нямат нищо на мегдан, с което да поискат заповед за арест. Полицията, между специално и преднамерено раздутата вина от медиите и повярвалите на глупостите тъпи корейци от една страна и прокуратурата от друга. Интересно! Защо няма доказателства? Вариантите са два- или Сънгри е чист, или има толкова високопоставени, замесени в помията, че не е добре да има. Ами, всеки да си отговори сам.А защо тогава въобще раздуха скандала?! Пак интересно. От две седмици са затръбили за тая заповед за арест и едновременно, че нямат достатъчно доказателства. Коя нормална прокуратура ще издаде такава заповед, без налична вина. Жал ми е направо за бенгите, че живеят в такава малоумна държава, дето няма проституция, но всеки може да си поръча проститутки, дето няма наркотици, но във всеки клуб има дрогирани, дето мъжете могат да правят всичко с жените, в дома и извън него, но инак те са "моногамни" и прекрасни всичките, дето в тоалетните и по хотелите бъка от скрити камери, с които после изнудват хората, но когато иде реч да докажат нещо, камери няма и т.н и т.н. Много съм разтревожена едновременно.И ся кво ще правят седемнайсетте проститутки! Ох горките, живи ги ожалих- никой няма вече да ги кани по вечеринките.Пардон, то нали няма проститутки, тия пък отде се появиха и заявиха в полицията.Че и клиенти японци се оказа, че нямало, всички били с жените си.Те такава ми ти работа, хем ги викнали, хем им платили, хем не ги съвкуплили( уважили )Чак сега разбрах що се жалват. Чудя се, как има все още съфорумци, които гледайки флинтифлюшковите им сериали за морала им, извисен до небесата, го възхваляват, барабар с псевдовъзвишените им ценности и 30+ девствените във всеки втори сериал от двата пола. Направо ми се драйфа вече, като загледам нещо такова. Какво мисля, какво не мисля за Сънгри, е без значение.От значение са само фактите. А те са, че на този етап, той продължава да отрича всички обвинения, достатъчно доказателства, явно липсват за доказване на обратното и продължава да е невинен, до доказване на противното.
 4. 8 points
  Не мога да се сетя точно на кое от награждаванията в началото на годината Джин говори за това, че преди групата да подпише нов 7 годишен контракт, момчетата са обсъждали, дали да продължат като група или да се разпаднат(ще намеря линка предполагам). Този факт някак мина по между другото, но това говори много за момчетата. Парите и славата не са всичко и те не го правят с тази цел. Имали са ги достатъчно в този момент и са можели да се откажат без да загубят нищо. Всеки от тях би се радвал на успешна солова кариера, защото са достатъчно обичани и талантливи. Любовта на феновете е важна, но момчетата поемат наистина зверски натоварвания и хейт. В момента са на терен, където въпреки че виждаме усмивки по ТВ-то, обстановката е враждебна. Не, че не е била от самото начало, но сега са колкото глобално обичани, толкова и глобално мразени. Всеки ден хората намират нов начин, по който да засегнат обичта ми към тях. Щом аз съм угнетена толкова от реакциите около себе си, представям си в какъв размер това достига до тях. И всеки път, когато започнат турне, ми става болно и гадно, защото знам, че следва нечовешко натоварване, умора и много контузии. Всъщност не само те се трудят така упорито. Повечето корейци наистина работят по 14 часа, на 2-3 работни места и я имат почивен ден, я не. Така е устроено обществото им. Не мога да променя представите им за съществуване, но не мога да променя и усещанията си, когато виждам цялата тази смазваща обстановка. Предпочитам да ги виждам по-нарядко и щастливи, отколкото танцуващи по сцената машинално и на ръба на възможностите си. Колкото ме радват, толкова ги мисля и постоянно. Любов ли бе, да я опишеш? Стискам палци да оцелеят и тази година, и ми се ще да им вярвам достатъчно, че именно това е правилният начин.
 5. 6 points
  За да го ожалим повече, тук му е "зле" с двечки, "зле на квадрат":
 6. 6 points
  Вчера се състояха The 55th Baeksang Arts Awards. "My Mister" получи награда за най-добра драма и най-добър сценарий за тв сериал 2018. IU пък получи наградата V Live Popularity Award (Female), каквото и да означава това. Драмата наистина е страхотна и много се радвам за отличията. Честито!
 7. 6 points
  Arthdal Chronicles (아스달 연대기) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 1 юни 2019 – 28 юли 2019 Време на излъчване: Събота - Неделя 22:00 Жанр: Исторически, Фентъзи Канал: tvN, Netflix Епизоди: 18 Режисьор: Kim Won Seok (My Ajusshi; Signal) Сценаристи: Kim Young Hyun (Six Flying Dragons; Tree With Deep Roots), Park Sang Yeon (Six Flying Dragons; Tree With Deep Roots) Субтитри: Участват: Song Joong Ki като Eun Sum – Kim Ye Joon като Eun Som (young) Jang Dong Gun като Ta Gon – Jung Jae Won като Ta Gon (young) Kim Ji Won като Tan Ya – Heo Jung Eun като Tan Ya (young) Kim Ok Bin като Tae Ha Jo Sung Ha като Mi Hol Choi Moo Sung като San Wook Park Byung Eun като Dan Byuk Резюме: Историята се развива в митичния град Артдал, столицата на Гочосон (Стария Чосон), първото корейско царство. Драмата показва историите на герои, превърнали се в легенди в митичната земя на древния Арт. Ън Сом (Song Joong Ki) е роден със съдбата да донесе нещастие на Артдал. Въпреки че минава през много трудности, той успява да оцелее и да порасне благодарение на майка си, но съдбата отново го връща в Артдал. Та Гон (Jang Dong Gun) е герой от войните и най-влиятелният човек в града. Мечтата му е да бъде първият крал на Артдал. Таня (Kim Ji Won) е родена под знака на същата съдба, белязала и Ън Сом. Тя е наследницата на клана Уахан. С времето тя оценява съдбата си и започва да мечтае за политическа кариера. Те Ха (Kim Ok Bin) е последният потомък на ноентал - раса, напълно различна от човешката. Нейната амбиция не знае граници. Епизод 1 – 1 юни 2019 г.
 8. 6 points
  Независимо, че с всяка серия пускам и файл с бележки и допълнителна информация за доизясняване на действието, мисля че на по- любознателните ще им е интересно, дори и да не са решили да гледат сериала. За голяма част от бележките благодаря на @Katshi. Бележки към : Интродукцията на всяка серия
 9. 6 points
  Едва излезе от казармата и вече е потвърдено участието му в нов сериал
 10. 6 points
  Светли празници на именници, рожденици и всички православни християни! Няма само яйца, я!
 11. 6 points
  Аз така, да намина и да пусна новия саундтрак на "Confession"
 12. 5 points
  Dogs Without Names (2015) Страна: Япония Също така известен като: Inu ni Namae wo Tsukeru hi Заглавие на български език: ? /ще го уточним/ Година: 2015 Времетраене: 107 мин. Жанр: Драма Форумна тема Превод: Снежана Прогрес: 10%
 13. 5 points
  Специално пригответе кърпички и валерианчета. Това е от 10 епизод. Айгуууу, много напорист шефът, личи си, че е възпитаван в Хамерика, менъ опсо!
 14. 5 points
  То това нашето гледане на сериал ли се води аз си мислех, че е следене с поглед на Ким Дже Ук ....
 15. 5 points
  Аз не могога да повярвам как това усмихнато и весело момче, се въплъщава в този сериозен и угрижен адвокат. Наистина има уникален актьорски талант. Досега гледах в ютуб калко е весел и жизнерадостен, закачлив и провокативен, а сериала ми е много интересен и младежа добре си играе ролята, напълно му повярвах, че е сериозен, скучен и прагматичен адвокат. Все едно има двама Джино.
 16. 5 points
  Да са живи и здрави всичките ни съфорумци - именници!
 17. 5 points
  2 епизод: Тук и Тук
 18. 5 points
  Честита половинка на сериала. Fighting!
 19. 5 points
  - Любима, престани да плачеш! Какво се е случило? - Родителите ми са против нашата сватба! - Това ли е! Глупачето ми, не го преживявай, ще си намеря друга! ------------------ - Обаждам се само да ти кажа, че те обичам! - Господине, сбъркали сте номера – ние сме фабриката за бира в Шумен! - Именно! ------------------
 20. 5 points
  Воистину Воскресе!
 21. 5 points
 22. 5 points
  Честита ви половинка на сериала!
 23. 5 points
  Епизод 1 - Тук и Тук
 24. 5 points
  И аз ще обявя, като Пак Ю Чон, че не съм пристрастена и не вземам наркотици, но тая драма си е направо дрога, по-яка и от неговия Philopon и направо ако ме тестват, ще дам положителна проба за нея. Харем, като харем, интриги не е ,като да са за сефте, но такова темпо, че ум да ти зайде. Героинята, Господ, като рездавал мозък и сипал с голямата кофа, чак да се чудиш как я търпят с нейния език, а не е окъсяла поне с една глава.Костюмите фантастични, наложниците красота, че и всички играят на страхотно. Разбирам вече, защо е закупен сериалът от 70 държави и е пожънал успехи навсякъде, само още не съм наясно, какво раздразни толкова Партията-майка. Бях позабравила какъв кеф е да гледаш нещо зарибяващо, че и да не чакаш до другата неделя.
 25. 5 points
  На всички съфорумци - именници желая здраве, късмет и много щастие! Да се чувстват поздравени и онези , чиито никове също имат празник днес.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×