Jump to content

Отличници

  1. lazeto

    lazeto

    Модератори


    • Points

      171

    • Мнения

      8096


  2. kandala

    kandala

    Покровители


    • Points

      130

    • Мнения

      5745


  3. helyg

    helyg

    Ст. модератори


    • Points

      118

    • Мнения

      4292


  4. ukio

    ukio

    V.I.P.


    • Points

      107

    • Мнения

      12441


Популярно съдържание

Показване съдържанието с най-голям рейтинг след 02/19/24 от всички области

  1. Аз много се радвам, че спечелих. Мислех утре да си купя обикновен билет, ВИП не можех да си позволя и съм безкрайно щастлива, че спечелих такъв. От сърце благодаря на човека, закупил и предоставил билетите на форума и на организаторите на томболата.
    12 points
  2. Напишете ревю във форума ни и участвайте за спечелването на вип билет за предстоящия концерт на TRENDZ „New Dayz”! SOFIA, който ще се проведе този петък на 15 март. Условия на играта: 1. Изберете сериал или филм от Южна Корея, който ви е харесал, а не сте коментирали във форума ни и напишете ревю за него. Коментари тук не се признават, държим да бъде публикувано във форума в съответната дискусионна тема; 2. Ревюто трябва да съдържа минимум 5 изречения и да е без омразна реч; 3. Ревюто да бъде грамотно написано и да съблюдава общите правила на форума. 4. Всеки потребител има право да участва по веднъж в играта, но винаги може да обогатите форумните теми с вашите ревюта и без повод. 5. Споделете събитието на стената си във фейсбук и харесайте страничката на организаторите, ако още не сте го направили. Наградите ще бъдат 3 вип билета за концерта, изтеглени на лотариен принцип на 13 март вечерта в 20 часа. Имате 3 дни. Наградата е само билет, не включва покриване на други разходи, ако не сте от София, като пътуване, нощувка и прочие. Ако случаят е такъв, това ще трябва да си организирате сами. Поясняваме, че билетите не са предоставени от организаторите, а са закупени специално за играта и ще бъдат предоставени на лично съобщение на спечелилите потребители след тегленето на лотарията.
    11 points
  3. Епизоди 21-25: и
    10 points
  4. Аз всеки път след като направя нещо, което според мен е хубаво, ама само според мен може би, за форума и то бъде опорочено, издънено и провалено, се заричам "повече не", но това беше наистина за последно. Апатията тук убива всеки мой позитивен порив, появил се или възкръснал в даден момент. Не са твоите постове проблемът, те ми помогнаха да кажа на всички останали някои неща, които иначе бих им спестила, а си ги заслужават. Ако все пак някой има интерес да гледа великото теглене на отровната лотария, ето клипа: Все още храня надежди поне билетите да отиват в хора, които са искали да посетят концерта, а да са нямали друг начин. И най-вече наивно се надявам те да се забавляват там.
    9 points
  5. Боже! Чак сега откривам тази тема. Е, добре. По-добре късно, отколкото никога. Но видях и, че други не са се представили веднага. Казвам се Георги. След около месец ще навърша 44 год. Имам съпруга и двама, пълнолетни сина. Роден съм и живея в гр. Видин. Безработен търтей съм. Понякога работя, но по-често си седя в къщи. Нямам, с какво да се похваля. Интерес, хоби имам едно. Това са компютрите. Буквално от три годишен ме интересуват. Преживял съм няколко превратности, след една такава се завърнах към окултизма. Така, че може да се нарече моя, втори интерес. Предполагам, че прозаично, просто съм си любознателен, затова съм се интересувал, от какво ли не. И съм си тип бунтар. Не мога да отговоря, дали е заради времето, в което растях или, щото съм си чешит. Друго, какво? На широко и няколко пъти съм обяснявал, как се запалих по кей драмата. С две думи, търсех нещо, което да споделям като интерес със съпругата. В този форум се регистрирах, защото имах нужда да говоря по темата. Не мога да го правя в обичайно посещаваните от мен форуми. Там никой не се интересува. Да направя поредния си дневник, няма да има смисъл, като никой няма да го чете. За момента не се сещам нещо да пропускам от скучното си житие.
    9 points
  6. Който има профил в Телеграм и иска да гледа в канала, в който се качват нашите преводи, трябва първо чрез ето този линк да се присъедини към канала - бутон join. След което ще му работят линковете из форума. За съжаление, такъв сайт, в който ние да качваме без ограничения, без опасност и риск, вече няма. Все още шепа хора се осмеляват да го правят с риск утре (в бъдеще или някой ден) да бъдат обект на прицел. Глобалната тенденция е да прогонят, затворят или ограничат всички такива платформи, за да останат само платените, а ние и останалите ентусиасти да спрем с тази дейност.
    8 points
  7. Аз все още не съм се освестила напълно след това преживяване. За мен на първо място е много важно, че организаторите са от нашето общество и направиха този пробив с много труд. Приятели прекрасни и мили, благодарна съм за всичко, което направихте, за да преживеем ние тази емоция. Пожелавам ви, в името на нас, феновете, с още по-голям хъс и ентусиазъм да продължите напред с още по-големи успехи. Ние имаме нужда от вас. Аз лично нямам нито една снимка (разчитам на официалната, която беше предвидена в билета), нито пък клип, защото бях потопена в атмосферата. Но имаше достатъчно хора, които снимаха, та днес преповтарях благодарение на тях. А ето тази снимка от сторито на групата в Инстаграм казва всичко.
    8 points
  8. Епизоди 26-30: и
    8 points
  9. Ей, намери се един крал в Чосон, който притежава гръбнак и мозък! И най-хладнокръвно и безотговорно праща всички министри да си берат лайката. Страхотен Jo Jing Suk! От друга страна обаче никога не ми е допадала тази глупава сюжетна линия за дегизираните жени като мъже. Имам проблем с това. Просто не мога да си представя, че който и да е средно интелигентен мъж не би направил разликата на мига. Освен, ако жената не прилича на Боримечката. А случаят не е такъв. И тук идва противоречието с по-горното ми твърдение, че Кралят е умен. Ама карай да върви. Затварям си очите. С други думи, сериалът е доста приличен и задържа интереса ми. Допълнителен плюс е, че всеки кадър е красив. Наслада за окото. Така че, ако ви се гледа нещо историческо и кинематографически изпипано, Captivating The King е добра опция.
    8 points
  10. Dusk Love (暮色心迹) Страна: Китай Също така известен като: Mu Se Xin Ji По новелата на: Yi Cheng Yan Yu - "Xi Jing Da Xiao Jie You Fan Che Le" (戏精大小姐又翻车了) Година на излъчване: 2024– Февруари – 20 до 2024 – Февруари – 26 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 12:00 Жанр: Романс Канал: Tencent Video Епизоди: 24 (15 мин.) Режисьор: Bo Ling Gai Er, Li Peng Wu, Yang Dai Yue Субтитри: Английски Участват: Dai Gao Zheng като Huo Jin Yan An Yong Chang като Jian Mo Ran Wang Ze Xuan като Jian Zecheng Chen Yu (陈钰) като Ji Jie Ge Xiao Xi като Luo Aoqi Wang Ye като Qin Zhenghao Резюме: Сериала разказва историята на могъщата модна дизайнерка Jian Mo Ran, която е принудена от стечение на обстоятелствата да се омъжи тайно за малко известният актьор Huo Jin Yan. Но бавно разбира, че той ще бъде нейната щастлива звезда… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Опа още едно мини с готиния маршал пусна две таз седмица...
    8 points
  11. Здравейте, казвам се Даниела и вече повече от 3 години редовно си намирам нещичко за четене (и за гледане) във форума. Какво друго - работя в София и живея в провинцията, та всеки ден имам около 2 часа по-малко време. Онзи ден станах на 50 Харесвам корейски драми и то от тези, по- несериозните. Много добре ми се отразяват като анти-стрес терапия. Признавам, че ако преди 5 години, някой ми беше казал, какво ще предпочитам да гледам, щях да му се изсмея. Донякъде мога да изгледам и някоя японска продукция, останалите азиатски - не са за мен. Не си падам много да пиша коментари. Благодаря на преводачите и администраторите на форума - страхотни сте.
    8 points
  12. Няма коментари, аз го започнах и засега ми е 10/10. А за музиката не знам какво да кажа, прекрасна е!
    7 points
  13. Уникален Десон, изпълненията са му прекрасни, особено не пропускайте това от 14 минута. Има субтитри в настройките. И новата му песен "Falling Slowly"
    7 points
  14. А, има, има- Шики.
    7 points
  15. или Незабравим момент от шоуто при нас!
    6 points
  16. Изпълнявам заръката на Ели и качвам рецензия и снимки! С ръка на сърцето, аз и моята група казваме ВЕЧЕ СМЕ ФРЕНДЗ! Момчетата бяха страхотни, организацията много добра, лично аз получих достатъчно от всичко. От всички К-поп концерти, които съм посещавала в България този беше с най-добра организаци и изпълнение на много високо ниво. Групата са големи свежари, личи си , че са работили много и заслужават да ги види света. "NEW DAYZ" е песен с потенциал да се превърне в хит. Пожелавам на организаторите още много такива проекти и даже по-големи! П.п: Много съм щастлива, че се видяхме със съфорумците, липсваха ми старите времена, когато ходех по форумни срещи! П.п 2: Нямам много снимки, защото бях прехласната.
    6 points
  17. Значи човек и ХХ години да живее, да си мисли, че си знае всичко, то винаги може да "кривне". Минавам си онзи ден мирно и тихо покрай телевизора, а мм ме спира, да ми говори за някакви мъртви точки и да ми пусне момент от сериала, който бил почнал. Е дотук бях. Не съм войник/военен/килър. Заклевам се! Не съм! Нямам понятие как са нещата в реалността, кое е възможно и кое не, но толкова красиво е заснето всичко, че се залепих за екрана и нямам търпение да догледам драмичката. Сюжета не е някакво чудо невиждано, но ми харесва да гледам "наш'те хора", както вече им казваме вкъщи, харесва ми ритъма на сериала, а и винаги са ми интересни различните времеви линии (някой знае ли какъв е термина за това?). И Донг Ук е ясен. Готин е, има присъствие, хубаво стои на екран с този негов драматичен поглед, ама не той ме грабна, а Kim Hye Joon. Така се случва любовта в "света на киното" при мен - не знам актьора/актрисата, гледам си най-неутрално, чопля си семките и изведнъж на екрана се показва някой поглед (ъ?), жест или силует и БАААМ - откривам си нов любимец. Девойката ми пълни душата във всяка от сериите и си я гледам точно с двете налични очи. Не търся логика, забавлявам се и се надявам да е така и с новия сезон, който обсъждат в момента (Soompi).
    6 points
  18. Викаш да махна играта от форума и да я пусна в Х и ок.ру на руснаците, щото тук сме бабички. Напълно е във възможностите ми, ако тук апатията продължи още няколко часа. Добре, включвам на обяснителен режим, но да знаеш, че ще си го четем само двамата. Повечето хора не четат нещо, което е по-дълго от три реда. А ти чети с чувство за хумор, не се заяждам и не бия. Не просто обикновен билет, а вип билет. Включва екстри, ама касаят интересуващите се. Която идва от къде? От София? От Велико Търново? Тези хора идват от Южна Корея. Още ли сравняваме цени, разходи и стандарти на живот? Риторичен. Основно принципът се дължи на това, че фейсбук дава възможност да бъде направено "събитие" там и организаторите са използвали тази възможност. Не искаме вие да си измисляте организация, а да споделите съществуваща. И някъде да видяхте условие да включите линка на споделеното, или да разкривате профила си в тези социални мрежи? Отново риторичен. Никой няма да тръгне да ви проверява и проучва. Идеята е реклама на събитието сред себеподобни и потенциални нови почитатели, която всеки себеуважаващ се фен на групата или просто на кпопа като цяло отдавна трябваше да направи, без да го подтикват или да му плащат за това. Къде, как - ваша работа, никой няма да следи това. А харесвайки страницата на организаторите, за следващия концерт всеки (да се чете като всяка бабичка) ще получи инфо веднага, а не от групи, форуми и т.н., където я види, я не. Разбира се, никой не налага ограничения и вие да създадете и качите клипче където желаете - тикток, уейбо, вайбър /и той социална мрежа се води /. Много ясно, те останалите вероятно ще напишат "ревю", както написаха "есе" преди време и решиха тази задача по този начин
    6 points
  19. Дойде и моята награда за търпениео.За сладките му плодове! Благодаря за превода, жива и здрава и много нови вдъхновяващи сериали за преводи.
    6 points
  20. Последните епизоди: и Пакет с всички епизоди: и Онлайн плейлисти: , , и
    6 points
  21. Отмъщението ще донесе ли утеха? Този въпрос се задава доста често и колкото и хората да казват, че не носи удовлетворение, все те дърпа да го направиш. Особено, когато си се сблъскал с огромна жестокост, какъвто е случаят с главната героиня. На нейно място никой не би се отказал от отмъщението. Да не може да избягаш, да не можеш да споделиш, да не може никой да ти помогне, дори собствената ти майка... Безсилието те кара да се побъркаш, но според мен тя не се побърка. Оправдавам героинята за всичките й постъпки, които направи. Хареса ми нейния триумф! Почувствах се удовлетворена заради нея. Брилянтна игра на нашата палава кака, но не само нейната роля беше страхотна. Насилничката беше изиграна дори още по-добре. Как не успя тая жена да се промени, дори след като имаше прекрасно семейство и можеше да предотврати и преглътне отварянето на кутията на Пандора, което, според нея, я върна в изходна позиция, можеше да се смири... или не, не можеше - тя си бе възпитана да вярва, че владее света и всичко й е разрешено. Влизането в затвора е недостатъчно за гадостите, които сътвори. Малко ми беше странен доктора. Какво беше това мазохистично желание да чете писмата на затворника? Мотивът да отмъщава си беше достатъчен и без да си причинява тая психарщина с писмата. В този сериал ми бяха интересни всички герои, това как мислеха и постъпваха. Често се замислях на тяхно място аз как щях да постъпя. Гледах го два пъти. Много ми хареса.
    6 points
  22. Man Suang Страна: Тайланд Година: 2023 Превод: niran Прогрес: 100%
    6 points
  23. Започваме в един малък квартал, от който много бързо ще се измъкнем... Епизод 1: Епизод 2:
    6 points
  24. - Мамо, мамо, какво е това "петък, 13-ти"? - Ами това е такъв един ден, в който се събират вещици, магьосници, русалки и пеят, пият, танцуват... - Аха, ясно, нещо, като 8-ми март. Честит празник на дамите!
    6 points
  25. Мъжете никога не връщат закупени дрехи. Как да кажат на продавачката: "Не ми става!" Тате, защо булката винаги е в бяло? - Е па, бяла техника сине - пере, готви, мие, чисти.
    6 points
  26. Време е за епизод 10:
    6 points
  27. Благодаря за милите думи Черпя всички по случай националния празник.
    6 points
  28. На мен също ми хареса много филмът. И за чакащите да кажа, че преводът е готов, остава редакцията и ще стигне до всички
    6 points
  29. Ех, от хилъра насам ми се гледаше нещо такова със Зоро под прикритие. Пък и баткото от там в една от главните роли тук ме накара да посегна към сериалчето повече от най-главния герой. Благодаря за превода, чудесни сте, момичета. Хареса ми, без да претендирам, че може да измести в сърцето ми шити хънтъра и хилъра в жанра. Там може би и музиката като че ли беше по-добро допълнение, отколкото тук. Не блести с оригиналност в сюжета, но си има добрите моменти, има страхотна актьорска игра, впечатляваща хореография на боевете. И един изненадващо много различен И Джун Хьок, когото досега съм считала за дървен, но тук ми хареса откачеността му. Сигурно дълбоко в себе си ми се иска наистина да има такива отмъстители, които да изземат господната роля и да осъждат и наказват извергите и продажниците още приживе, а не да се чака до отвъдното за целта. И съвсем ясно осъзнавам, че такива действия превръщат справедливия човек в престъпник от законова гледна точка. Дали ако човек го иска, но не го върши, а само си мисли какво би сторил с подобни изроди и боклуци, се превръща в психопат?
    6 points
  30. - Докторе, разбрах че жена ми ми изневерява! - Аз какво да направя? - Гледам че още нямам рога, та викам да не е липса на калций?
    6 points
  31. Основната функция на малкото пръстче на крака е да проверява нощно време дали всички мебели са по местата си.
    6 points
  32. Vampire Project Страна: Тайланд Тайландски: แวมไพร์โปรเจ็คต์ Известен като: My Broccoli Жанр: романс, свръхестествено Епизоди: ? Период на излъчване: 2024 Продължителност: ? Канал: ? Режисьор: ? Субтитри: английски Mydramalist Участват: Boun Noppanut Guntachai Prem Warut Chawalitrujiwong Boss Chaikamon Sermsongwittaya Pineare Pannin Charnmanoon Santa Pongsapak Oudompoch Mix Wanut Sangtianprapai Pie Saranvut Nittayasuthi Резюме: Пaн е собственик на магазин за антикварни стоки. Впоследствие той е заинтригуван от редовния си клиент Джет, който е собственик на музей. Каква тайна се крие в този музей и ще бъде ли разкрита?
    6 points
  33. Така трябва. Понякога ти грешиш, а друг път тя е права.
    6 points
  34. Фенщината ми се прояви, напук на цялата ми ангажираност. Приятно гледане!
    6 points
  35. Винаги съм си бил темерут. Но това се усили, колкото повече се отдръпвах от обществото. И така един ден попадам тук, регистрирам се и Заснежената луна беше първия човек, който ми каза — Хей, ти си готин, чета ти измишльотините! Майтапа настрана, но наистина се почувствах, сякаш не съм чак такъв психопат и все още биха се намерили хора, които да общуват с мен, извън кръжеца ми от стари кримки. Това не ми подейства просто добре, подмадих се изведнъж. От тогава често се засичаме със @snowmoon по темите и водим приятни, неангажиращи разговори. Според опита ми, една жена има нужда най-много от две неща. Едното е обич. Другото е внимателно отношение. За разлика от мъжете, имат чувствителни души. Затова ѝ желая получава изобилие от двете за вечни времена. Според мен ги получава, без да я познавам лично. И разбира се, да не пропускаме да се сбъднат всичките ѝ мечти! ЧРД!
    6 points
  36. Не бих и предположила, колко много ще ми хареса "Moving". Аз и супер герои? Мислех си, че никога няма да се "разберем" с такъв тип филм/сериал, но ей ме на - и аз на клона за втори сезон. В началото действието сякаш се движеше бавно, но само привидно. Постоянно се пренасяхме във времето и в един момент имаше разгърнати няколко истории, но никоя от тях напълно. Може би затова за някои хора развитието беше по-бавно, но пък за мен всичко си беше на място. Тъй като гледането на драмата не беше в плановете ми, то така и не се бях поинтересувала кои са актьорите. Съответно може да си представите как подскочих като видях Хан Хьо Джу и Рю Сънг Ньонг, а участието на Zo In Sung беше най-страхотната изненада. Едно нещо не ми хареса и това бяха субтитрите. Ако авторът им прочете този пост му препоръчвам да се обърне към редактор. Рядко си позволявам да давам квалификации, но истината е, че субтитрите са ужасни. Никога не съм си мислела, че ще го кажа, но ако знаете английски бих посъветвала сериала да се гледа с англ. букви. (реве ми се от самия факт, че го пиша)
    6 points
  37. На мен не ми действа!
    5 points
  38. Отхапах от баничката и попитах: - Извинете! Къде слагате сиренето? - В хладилника. - Чудесно! Моля, слагайте малко и в баничките!
    5 points
  39. Много благодаря, че се зае с редакцията и че проектът беше реализиран.
    5 points
  40. Благодарности на @De-sh за превода! Също така благодарим на всички, че гледаха с нас!
    5 points
  41. 5 points
  42. Последната серия я гледах 3 дни и да обобщя за цялата драма: посредствена актьорска игра, а сценарист и режисьор не другаруват с главите си. Не знам какво точно ми стана, но явно съм се затъжил за тъпи сериали и затова останах до самия край.
    5 points
  43. 5 points
  44. Много внимавам с китайските сериали и успешно отсявам 99,99% боклук. Обаче Бонд като каза "Гледай, гледай" и аз, невинна душа, се подлъгах. И се надянах на останалия 0,01%! Единственото хубаво нещо тук е Zhang Tian Ai! Сценарият е една тотална смешка. Едно време писах, че "Агентите на принцесата" е писан от корейци, преструващи се на китайци-е, това тук е същото. Корейски край в нищото, здравият смисъл и логиката отдавна бяха избягали от сериала и последната серия се оказа върхът на малоумието и феминизма.
    5 points
  45. Планирам да го преведа когато излезе. Стига да не ми мине котка път и ако Niran има възможност и желание да редактира отново.
    5 points
  46. Най-сетне повече информация. Минало е първото четене на сценария на Cashero на 2 февруари. Били са по терлици и тихомълком в Нетфликс, защото чак днес научавам. Други актьори, които ще участват освен нашия хубавец ще са Ким Хянг Ги, Ким Хе Джун и Ким Ъй Сонг.
    5 points
  47. 5 points
  48. Джун Кей ще проведе концерти на 6 и 7 април в Сеул в зала KwangWoon University Donghae Arts Center. И сега започва моментът да се ядосвам, че ще съм там чак 15 дни по-късно. Но няма какво да направя особено, та отново ще му се радваме онлайн, ако някоя платформа даде тази възможност.
    5 points
  49. В нашето семейство, винаги се извинява, този който не е прав. И никога - която не е права!
    5 points
  50. Roses & Guns (春日浓情) Страна: Китай Също така известен като: Chun Ri Nong Qing Година на излъчване: 2024– Февруари – 12 до 2024 – Февруари – 24 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 12:00 Жанр: Роман, Драма, Republican Era Канал: Tencent Video Епизоди: 18 (15 мин.) Режисьор: Zou Ji Cheng Субтитри: Английски Участват: Dai Yan Ni като Wen Yu Nong / Song Yuer Dai Gao Zheng като Qin Ke Wen Supporting Cast Xiang Xing Yu като Qin Boyang Peng Yi Hang като Lu Xiangxue Lin Ya Dong като Li Shuyi Li Jia Long (李佳隆) като Lieutenant Jiang Tan Kuo Kuo (谭阔阔) като Mr. Wu Other Shi Yu Feng като Li Weiwei Tan Kai Wen (谭凯文) като nightclub manager Zhang Wen Han (张瀚文) като Xiao He Sun Meng Yao (孙梦瑶) като Wen Yunong's stand-in Dong Xue Yong като Father Wen Yan Wei (闫魏) като Officer Zheng Ji Zhi Lin (季智琳) като kidnapper Резюме: Красивата и бляскава Wen Yu Nong става шпионин, за да отмъсти на семейството си. Тя трябва да използва таланта си за маскировка и да се преструва, че е някой друг, събирайки се отново с мъжа, когото някога е обичала… Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Нашият любим Маршал в подобна роля...ще го видим пак в униформа...
    5 points
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
  • Създай нов...