About This File Превод: Scarlett Heart, sonka88, anirtimid, VesSun и Mari Ya Редакция: helyg За версия: Vincenzo.S01.720p.NF.WEB-DL.DDP2.0.x264-Imagine
Ajima A 6 Posted April 8, 2021 Share Благодаря за нестихващия превод , след толкова хейт във форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore 3,878 Posted April 9, 2021 Share Не го приемайте като хейт, а като мнения на хора, които след гледането на десетки и стотици сериали виждат спад в продукциите по отношение на сценарий, режисура, актьорска игра. Разбира се, всеки има право на мнение – било то положително или отрицателно. Вие също може да споделите вашето Въпреки негативните мнения, аз лично смятам да го гледам 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajima A 6 Posted April 16, 2021 Share натрупах и аз някакъв опит със сериалите в Азия, има и по-добри субективно погледнати продукции , но в много сюжета е доста предвидим. При този конкретния има добра актьоска игра, проста сценариста и режисьора явно имат по-извратено чувство за представяне на фабулата, граничещо с дебилизъм. Като цяло се абстархирам от "комедийните" изцепки и го гледам от сериозната му част. Вълнуват ме корпоративните манипулации, политическите чадъри, корумпираната прокуратура, мафията и пр. Ако бяха направили епзодите не-толкова дълги като бяха изрязали дебелашките шеги , щеше е да е супер. На 9.04.2021 г. at 10:48, bealonenomore написа: Не го приемайте като хейт, а като мнения на хора, които след гледането на десетки и стотици сериали виждат спад в продукциите по отношение на сценарий, режисура, актьорска игра. Разбира се, всеки има право на мнение – било то положително или отрицателно. Вие също може да споделите вашето Въпреки негативните мнения, аз лично смятам да го гледам 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenazai 132 Posted July 19, 2021 Share Сериалът си е много добър. Има си тъжно. има си весело, има си сериозно и несериозно. Всичко си има. На фона на многото други скорошни предложения този си заслужава гледането. Е, ако някой си намери и по-хубаво, халал да му е. Благодаря сърдечно за превода и редакцията. Отдавна не бях гледала нещо на български и това ми направи кефа пълен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Comments