About This File Превод: mrnkaloto, Desi_Zh, asha и GFotaku Версия: Addicted.S01.2016.HD1080P.X264.AAC.Mandarin.CHS.Mp4Ba.mp4
Ayan khan 27 Posted October 17, 2021 Share Извинявам се ако не му е мястото на питането ми и дали трябва да получа тази информация. Затова ако бъде изтрит този Ком няма да се сърдя. Та по същество, кой е превел песента why not? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto 8,665 Posted October 17, 2021 Share преди 38 минути, Ayan khan написа: Извинявам се ако не му е мястото на питането ми и дали трябва да получа тази информация. Затова ако бъде изтрит този Ком няма да се сърдя. Та по същество, кой е превел песента why not? Аз. Нещо притеснително ли има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayan khan 27 Posted October 17, 2021 Share Не въобще. Искам да ти благодаря от все сърце. Нямаш си на идея какво означава тази песен за мен и колко важна част е от мен. Благодаря ти, че внесе мир в душата ми. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Comments