Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Тя играе и сега в този Два сериала с нея. Ще и се нагледаме и запомним,който не е..
 3. А, и той ми беше в плануваните, но като едно друго заглавие, дет също не се знае знае ли се, го бях заплюла заради други актьори. Ся на втори прочит виждам доста познати лица(в неизлъчения), дори задължителната половинка на нашичкия е в кюпа.
 4. И в този играят заедно,ама не е излъчен,въпреки,че беше отдавна направен и се очакваше.
 5. То това ясно, но госпожицата пък беше с най-интересния песонаж у Военната академия, че и добре се справи... Ще ми е интересно да ги видя в този като двойка, там не го добутаха до това
 6. Моето слънце,започва утре да свети в историческата драма.
 7. kandala

  EXO

  И Лей в Инста сторито си подкрепя EXO-SC: "Вижте и видеото на братята ми oohsehun и real_psy" Моделът Дария, момичето от пейката във видеото на Telephone, споделя впечатления от СеЧан, които са я изненадали с косите си и приличали на мандарина и люляк.
 8. Скромно подаръче - снимка и от SuperM. (да ви призная, като видя техни автографи все се сещам за Кай, който при дебюта им се подписа като Kai от Sperm )
 9. kandala

  NCT

  Снимка с автограф и на NCT127, подписана след концерта им Beyond the Origin. И тъй като е все още 7.07 да честитя 4-тата годинка на сладурите. Пожелавам дълъг живот на групата с най-интересна концепция (която и да искам не мога да обясня ) ! Получихме автограф и от малкото ми EXO - WayV. Любимците ми те. Ако някой е получил "подарък" от Дримчетата, които също имаха концерт, нека сподели?
 10. Два месеца след серията концерти Beyond Live, VLIVE ни поздравява с по една снимка с автограф от групите участници. (надявам се това раздвижване да означава скорошно качване на концертите!) Обаче пък какви са ни хубави момчетата.
 11. Не почти, а всеки ден следя темата на сериала. Темите на момчетата също преглеждам редовно. Харесвам сериала и момчетата. Сериалът е отличен, кастът е перфектен, нормално е да ги харесвам. Полът тук няма нищо общо. Добре изпипан сериал и добра актьорска игра се харесва от всички. И определено не мисля, че Сяо Джан и Уанг И Бо имат нестандартна връзка. За мен те са два млади момчета, които се радваха като деца на големия си успех, поне докато не ги приземиха набързо.
 12. Мина почивката, подминахме успешно и спешъла(сериозно мислех, че автора вече зафана другата двойка) и пак сме на наште. Направо се хилих с глас на първата официална среща; отиваш в увеселителен парк, щот по филмите там ходят, разбира се продължаваш в хотел - това също е от филма наръчник
 13. cucyta

  ONF

  Нещо старо, когато са били седмина:
 14. Ами щото са такива, ко не са били, вече са заклеймени, ето що?
 15. Аааа, бандюгата беше много готин. Алфред никога не е влизал у багажника на батмобила.
 16. Определено комедийната нотка в този сериал беше по вкусът ми, представена с лек убийствен финес. Забавните сцени бяха доста креативни, а най-ироничното в целият сериал беше, че главният герой е считан и заклеймен като супер загубеняк, а дефакто, като изключим другите двама главни, всички останали бяха по големи загубеняци и от него. Всеки беше луд с номера си. Много ми хареса идеята на сериала и сценария, и нямам никакви забележки как е представена, включително работата на режисьора, музиката и актьорската игра. Всички главни действащи лица ги гледам за първи път и ми бяха много симпатични. Очарована съм от играта на серийния убиец. Прави страхотна роля на истински психопат. Тонг Шик беше голям шемет, та дори и серийния убиец се смееше на действията му. Бандюгата, който се изявяваше като Алфред на Батман, искрено ме забавляваше. Действието се движеше с нормални темпове и във всеки епизод се случваше нещо. Последните три епизода ми бяха най-интересни и нетърпеливо ги пусках един след друг да видя как ще се развият нещата, въпреки че се подразбираше как ще завърши историята. Но като цяло, и на мен нещо в сериала не ми достигна, за да ме грабне и да ме зашемети дет се вика. Въпреки напрежението, което се носи през цялото време, сериалът се гледа леко и неангажиращо умът. Благодаря за субтитрите.
 17. Това са някакви фенски анкети и едва ли са показателни. А защо представители на гей средите? Това не го разбрах.
 18. bubble

  EXO

  Пуснаха превю на BOOM Директен линк А както се спомена, че Сехун и Чани са слушали LIT - ей ги Много ми хареса танца на "разклати чашата " Директен линк
 19. bubble

  DAY6

  Снимки от Song Camp / NOW /. цък - те бяха като водещи от миналата седмица най - вероятно ~ Директен ЛИНК
 20. Днес отново играха същата игра FreeFirе,но този път е съчетано с Fan meeting.Ето малко снимки.
 21. [D-DAY] ALL NIGHT 24시 청하가 빛나는 밤에(1/4) [D-DAY] ALL NIGHT 24시 청하가 빛나는 밤에(2/4) [D-DAY] ALL NIGHT 24시 청하가 빛나는 밤에(3/4) [D-DAY] ALL NIGHT 24시 청하가 빛나는 밤에(4/4)
 22. (Full Focused) 선미(SUNMI) 'pporappippam(보라빛 밤)' 4K | [BE ORIGINAL]
 23. bubble

  ATEEZ

  Нова промо снимка Jongho’s Wanderings
 24. ЗИКООООООО~От новият му албум 지코 (ZICO) - No you can't | [DF LIVE] Рожденик на групата Директен линк
 25. Доста снимки качиха също и понеже първо гледах на Чаньол самостоятелните, ей тази много ми допадна... Останалите:
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...