Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последният час
 2. My Dear Cold-Blooded King (2017)

  Дано вече му потръгне на действието. На Катсу толкова му личеше, че опитва да отдръпне Мей от себе си. Той й се извини предварително. По начина на изразяване си личеше каква е същността му, но Мей се плясна на версията със смяната на настроенията и грандоманията, която Катсу толкова нелепо се опита да изиграе. Тази жена ще я излъжат и за рестото в магазина. Преди перфектен анализатор на поведението, сега е като изгубена душа. Не мога да повярвам, че ми пробутват обяснение като за първолак. Аз и пустото ми черно чувство за хумор: Мисля, че Темерута откри как да сваля мацки
 3. Today
 4. Defendant (2017)

  Страхотен!! Разтърсващ! Изгледах го на един дъх, много силен сериал. Ji Sung отдавна ми е любимец и сега си припомних защо! А за злодеят нямам думи, страшен актьор. Отдавна не съм мразила така силно герой (тоест герои! всички злодеи), направо щях да потроша телевизора. Изненадах се, че имаше толкова убийства и тежки моменти, определено не е за слаби сърца сериала. Аз не знаех нищо за него, затова не бях подготвена. Хареса ми, че не завъртяха някакъв евтин роман с адвокатката, щеше да развали хубавия сериал. Като цяло, браво на Джи Сонг и на всички актьори! Само ме е яд, че нямаше повече серии.
 5. Вчера
 6. Just Between Lovers (2017-2018)

  4 епизод: Тук и Тук
 7. Romantic Doctor, Teacher Kim (2016-2017)

  Заслужаваше си гледането! И не ми се искаше да свършва!
 8. Strong Woman Do Bong Soon (2017)

  Подробностите съм ги позабравила, че лятото го гледах... Шики най го харесвам с дълга коса и мълчалив. Демек - в Hwarang. Тука става, като почне да страда и вкара сериозния драматичен поглед. На криминалите им се хилих, ама деня ми направи шефа на отдела, гОркия гей, дето го заклещи и изобщо му разказа играта на психиката тя И верно е казал народът, karma is a bitch. Бодигардът/прислужник/момче за всичко, дето в Hwarang Шики го командореше и му се присмиваше, че е дърт и жените не го харесвали,
 9. Дали в Япония е по- добре?

  Не е по-лесно, мисля, просто много хора искат да има добро и да са част от него. Но същността човешка е да се съмнява и да бъде недоверчива. А хубавото просто се приема за даденост, само лошото предизвиква реакция, за съжаление.
 10. Дали в Япония е по- добре?

  Изчетох подробно коментарите и благодаря за голямата активност по темата. Истината е, че всеки народ и общност трудно допускат външноземци. Никой не харесва разичните, колкото и да си говорим за толерантност и напреднало мислене. Откакто ме влече темата за изтока разбрах нещо лично за себе си - нищо не е такова, каквото изглежда. Примери много. Може би, отново, търсейки един идеализиран по много начини свят, и всеки за себе си опитвайки се да открие мястото си, опростяваме нещата и ги свеждаме до добрите им страни, защото така е по- лесно.
 11. I'm Not a Robot (2017-2018)

  Загледах го , но така и не можах да му премина втория епизод, макар да нямам нищо за гледане. Голяма скука, по-точно досада, та чак и за моментната суша откъм нещо засветно, не става даже.Не са ми сладки,нито интересни, а смисленото е мираж.
 12. I'm Not a Robot (2017-2018)

  Прекалено сладко, чак сладникаво щеше да бъде... Така е по-добре.
 13. Коя книга чета/четох последно?

  Има, Ивето. Ама нищо не качва, за разлика от котарака Румен. И той щял книга да издава
 14. Коя книга чета/четох последно?

  Котката Ивелина има Фейсбук профил
 15. Let Me Eat Your Pancreas (2017)

  Не е нещо ново,нещо невиждано,но не знам и аз,има някаква магия. Не случайно е сред топ филмите в Япония,а и както казваш е и взел награди. Много добре изградена история,прекрасни диалози,страхотна игра на младите и разбира се не на последно място,невероятно добре заснети сцени и музика галеща ушите. Сгря ме повече и от какаото ,което пия в момента. Понякога се чудя,може ли някой да ги бие японците в този тип филми???
 16. Cruel City (2013)

  Изгледан за втори път, и отново мнението ми е абсолютно същото като по - горният ми пост. Изключвам недоразумението Nam Gyu - Ri, за която мога само да кажа, че ми прилича на призрак повече отколкото на човек...толкова е няква недоразвита, че е като състарено дете, отврат. А за действията й - пази Боже от такива "агенти", една мисия не свърши като хората - все я спасяваха, но това не пречеше да бъде супер ченге, тц тц. Измет страшна! И както е писал Дидо "Явно са се чудели как да вмъкнат актрисата (идиотката от "49 дни") в сериала и са й изпраскали подобна безумна и излишна роля!" Дотук с нея, защото сериала е готин, има страхотна женска силна роля, динамиката е докрай, не забива никъде (разбира се, без много вглеждане в детайли като целнат със снайпер търчи около сто метра и се бие. "Недоразумението" го лекува го с нещо като тампон с ехтиол, без да вади куршума, онзи преспива и на сутринта е пушка ). Имаме и Ифиекти в кеча: И малко снимки на изигралите страхотно ролите си. Харесва ми много този сериал. Жалко, че вече не правят такива. В сегашните няма никаква дълбочина в отношенията.
 17. Виц от деня

  Чета статус на приятелка: - Минус 18 сантиметра! Сега се чудя - отслабнала ли е, подстригана ли е или се е развела?
 18. Code: M Code Name Mirage (CODE:M コードネームミラージュ) Страна: Япония Също така известен като: Code: M Kodo Nemu Mirajyu Период на излъчване: 2017 – Април – 07 до 2017 – Септември – 23 Време на излъчване: Петък 01:23 Формат: Renzoku Жанр: Екшън, Детективски, Мистерия Канал: TV Tokyo Епизоди: 25 Режисьор: Yudai Yamaguchi, Kazuyuki Shibuya, Takanori Tsujimoto, Keinosuke Hara, Isao Kaneko Субтитри: Английски Участват: Ren Kiriyama като Shinichi Moriyama Jun Kaname като Kurando Misaki Hinako Sano като Mikako Kogure Shinji Takeda като mysterious businessman Romi Park като Robin (voice) Masato Hagiwara като Kanegafuchi Kenjiro Ishimaru като chief of National Police Agency Security Bureau Резюме: Shinichi Moriyama (Ren Kiriyama) с кодов име „Mirage“, е топ агент в специалният екип К-13 на Националната полицейска агенция, разследващи престъпления, които не могат да бъдат обработвани открито от полицейските сили… Свали
 19. Приликата между бившата и настоящата приятелка е чиста случайност; в следващите епизоди се изяснява защо Даниел е убил Ботан, но не искам да спойлвам сериала повече от това.
 20. Последната седмица
 21. Коя книга чета/четох последно?

  Уникум, описанията на Нориното телосложение ме попиляват И покрай лакърдиите, си казва бая истини
 22. Коя книга чета/четох последно?

  На мен засега това ми е първа негова книга, но май няма да е последна.
 23. Коя книга чета/четох последно?

  Крумов кърти, и двете му ги имам. Ся март ще излезе третата, дано да има повече неща от името на Ивелина
 24. Коя книга чета/четох последно?

  В момента чета, ей тази Дневник от панелните блокове – Никола Крумов. Хумористична е и ме разтоварва доста. Ето откъс от нея:
 25. Hi my Sweetheart (2009)

  Браво, отбор! По-добре късно, отколкото никога. Това доказва сериозността ви и факта, че никога не оставяте нещата недовършени. Ще гледам сериалчето с най-голямо удоволствие.
 26. Psychokinesis (2018)

  Psychokinesis / Yeom-Lyeok / Yeomryuk IMDB Режисьор: Yeon Sang-Ho ("Train to Busan") Държава: Южна Корея Година: 2018 Жанр: Екшън, Комедия, Фантастика Release Date: 31.01.2018 Актьорски състав: Ryoo Seung-Ryong, Shim Eun-Kyung, Tae Hang-Ho, Ye Soo-Jung, Jeong Yeong-Gi, Jung Yu-Mi, Kim Do-Yoon, Kim Yeong-Seon, Park Jung-Min Резюме: В центъра на историята е обикновен човек (Ryoo Seung-Ryong), който открива, че притежава суперсили, и решава да ги използва, за да помогне на дъщеря си (Shim Eun-Kyung). Това обаче отприщва поредица от събития, които бързо излизат извън контрол.
 27. Hi my Sweetheart (2009)

  Важен е финалният резултат. И аз благодаря на всички - преводачи и редактори за труда по сериала и го слагам в графа - бъдещи за гледане.
 28. Hi my Sweetheart (2009)

  Трябваха ми само няколко години, но кой ги брои аххахаха Благодаря на всички, които участваха в превода на сериала. Искрени адмирации за търпението, желанието и времето, което отделихте
 29. Romantic Doctor, Teacher Kim (2016-2017)

  Ихаа, до средата беше що годе нормално: интриги, решения и болни. Но сега засилиха напрежението(13 епизод) и направо се чувствам извън себе си докато чакам как ще разрешат проблема. Чудесно намислено и страхотна игра от страна на на актьорите
 1. Зареди още активност
×