Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Здравейте! Както повечето криминалета от Южна Корея, това е разтърсващ филм.
 3. Red Balloon (빨간풍선) Страна: Южна Корея Също така известен като: Bbalganpoongsun Период на излъчване: 2022 – Декември – 17 до 2023 – Февруари – 19 Време на излъчване: Събота – Неделя Жанр: Драма Канал: TV Chosun Епизоди: 20 Режисьор: Jin Hyung Wook (Born Again, When Spring Comes, Liver or Die, You Are The Only One) Сценарист: Moon Young Nam (Revolutionary Sisters, Our Gap Soon, Three Brothers, My Rosy Life) Субтитри: Участват: Seo Ji-Hye като Jo Eun-Gang Lee Sung-Jae като Ji Nam-Cheol Hong Soo-Hyun като Han Ba-Da Lee Sang-Woo като Go Cha-Won Резюме: Сериала разказва историята на четирима души, които се опитват да осъществят желанията си и да успокоят разбитите си сърца. Jo Eun-Gang (Seo Ji-Hye) иска да стане учителка, но не е успяла да издържи последният си изпит. Сега работи като частен учител. Изглежда спокойна, но таи нещо горещо в сърцето си. Тя е човек, който ще направи всичко, за да получи това, което иска. Докато Ji Nam-Cheol (Lee Sung-Jae) идва от бедно семейство, но е женен за богата жена. Той управлява бизнес, който всъщност е собственост на неговия тъст, чувствайки се безсилен в компанията. Докато Han Ba-Da (Hong Soo-Hyun) е омъжена жена. Работи като дизайнер на бижута. Точно преди сватбата и родителите и фалират. Тя е на път да се откаже от сватбата си, но годеникът и я убеждава да се омъжи за него. Въпреки всичко животът и не е лесен заради свекърва и. И на последно място Go Cha-Won (Lee Sang-Woo) който работи като дерматолог. Той е лекар по желание на родителите си и е женен за Han Ba-Da. Той не харесва работата си и знае, че жена му изпитва трудности заради майка му, но не знае какво да прави. Неговият зет е Ji Nam-Cheol… Епизод 1 – 17 Декември 2022г.
 4. Здравейте! Зарадвахте ме, с превода на този филм, който в момента е с висок рейтинг в Южна Корея. Главният актьор е изключителен в пресъздаване на персонажите си, във всеки филм в който участва. Благодаря и успешна работа!
 5. Wild Bloom (风吹半夏) Страна: Китай Също така известен като: Feng Chui Ban Xia По новелата на: A Nai - "Bu De Wang Sheng" (不得往生)“ Година на излъчване: 2022– Ноември - 27 старт до 2022 – Декември – 15 Време на излъчване: Понеделник - Неделя 19:30 Жанр: Бизнес, Романс, Драма Канал: iQiyi, JSTV, ZJTV Епизоди: 36 Режисьор: Fu Dong Yu Субтитри: Английски Участват: Zhao Li Ying като Xu Ban Xia Ou Hao като Tong Xiao Qi Li Guang Jie като Zhao Lei Liu Wei като Wu Jianshe Ke Lan като Gao Yuejin Ren Zhong като Feng Yu Feng Jia Yi като Qiu Huazheng Wang Jin Song като Xu Youren Liu Wei Wei като Liu Meilan Sun Qian като Gao Xinyi (Ye Mao) Huang Cheng Cheng като Xiao Chen Shi An като Lao Su Song Xi като Guo Qidong Wang Xi като Zhou Qian Huang Yi Wei като Xiao Su You Jing Ru като Xie Jinbao Lin Peng като Fish Village Leader Hao Ping като Boss Wang Резюме: През 90-те години Xu Ban Xia е жена с визия и сила, която преодолява много препятствия в доминираната от мъже стоманодобивна индустрия, за да намери място за себе си. Майката на Xu Ban Xia умира от усложнения по време на раждането а баща и никога не се е грижил за нея още от дете. Въпреки положението си, тя е станала твърда, горда и безстрашна пред предизвикателствата. С бързото развитие на китайската икономика, Xu Ban Xia и нейните добри приятели Xiao Chen и Tong Xiao Qi се впускат в транспорта на стоманен скрап. В индустрия, в която мъжете имат абсолютно предимство, тя разчита на своят приключенски дух и прагматично отношение, за да преодолее много трудности и дори да оцелее в изпитание на живот и смърт. В крайна сметка Xu Ban Xia отваря международен бизнес за внос на стомана и най-накрая жъне първото им гърне със злато. По това време конкуренцията е жестока, но Xu Ban Xia развива остър усет за пазара, за да разширява постепенно техния бизнес, настоявайки да расте в своята област, като същевременно намира любовта… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
 6. Today
 7. На 27 ноември, в 21 : 00 часа корейско време (14 : 00 часа българско време) RM сподели Magazine Film тийзър предназначен за албума му "Indigo". RM - "Indigo" Album Magazine Film Teaser ***************************************************************************** V и Jung Kook се включват в "TikTok" предизвикателството "Run BTS!" - . ***************************************************************************** Кратък клип с Jung Kook малко преди да излезе да изпълни за първи път "Dreamers" по време на откриването на Световната купа по футбол в Катар - . ***************************************************************************** На 26 ноември се състоя церемонията по раздаването на корейските музикални награди "Melon Music Awards 2022"; BTS спечелиха наградите в следните категории: "Record of the Year (Daesang)" : BTS - "Proof". "Top 10 Artists (Bonsang)" : BTS. "Best Group (Male)" : BTS. "KakaoBank Everyone’s Star Award" : BTS. Ето го видеосъобщението с което беше обявено, че BTS печелят голямата награда в категорията "Record of the Year". [MMA2022 | 수상소감] 올해의 레코드 - 방탄소년단 | #BTS #방탄소년단 #MMA2022 "Туитър" "BTS wins Daesang at the Melon Music Awards for 7 consecutive years"
 8. Групата на днешната пресконференция по повод излизане на мини албума 'BIRTHDAY'. Изглеждат убийствено. Водещ е бил Юноу (TVXQ). Албумът е само пет песни и показва тяхната "red" страна - по-весела и енергична част от дискографията им.
 9. Тази година беше много силна за Рен. От януари стартира нова дорама с него и Сузу Хиросе - "Yugure ni, Te wo Tsunagu".
 10. Трейлърът изглежда чудесно! Надявам се да човешка история. Февруари е премиерата.
 11. Да им е честито детенцето. Обаче съм съгласна с @bond, че останалото е ако не глупости, то поне нелепо. И да не бяха казали предварително какво, нима корейците са Толкова тъпи да смятат, че зрели хора с "потвърдени"(ужасно звучи) предишни връзки само ще се държат за ръце или ще "лепят плочки" за пред гражданите Вместо да им честитят, броят месеците като селска свекърва от преди балканската война
 12. Чен и "Heaven For You" Лей отпътува от Щатите за Ю Корея, а в Бабъл D.O. каза, че репетира с мембърите хореографията на "Love Shot" за сцената на SMTOWN??? Какво ни приготвят в Куангя? Нямам търпение да разбера. Наистина нямам идея, още повече, че Лей ще е включен в декемврийският брой на DAZED Korea.
 13. Yesterday
 14. Готова е и онлайн опцията на двете начални серии. Плейлист 1 Плейлист 2
 15. The beat Garden - Start over Оказа се, че песента е кавър на оригиналната от корейската драма в изпълнение на Gaho. Ето още един повод да се разбере, че тази версия е по-добра.
 16. Добавям песните, които са много готини. Началната, която в първите серии беше финална, е на Александрос. Вмъкнатото парче е: Seiya Matsumuro - Belief И още едно: Hata Motohiro - Zanei Оставя са изровя първоначалния оупънинг.
 17. Готово оправени са явно някой ги е подменял неуспешно само бяха изтрити линковете без да се сложат нови...
 18. Доколкото си спомням, те обявиха още преди сватбата, че чакат бебе. Може и да греша, но сме 21-ви век. Какви са тия папарашки глупости?!
 19. Дорамата ще свърши след 2 седмици с 9 епизода. Интересно ми е, какво са направили. Играчки ли ще гледаме или игри?! В мрежата пускат подробни ревюта със снимки за всяка серия.
 20. Преди време бях чел, че не е имало интимност преди брака. Явно журналистите са се опитали да съберат 2+2, знам ли?
 21. Качили са всички събнати серии. Който пръв гледа, да казва как е.
 22. Да им е честито! А папараците не може ли да не акцентрират на това колко месеца са минали от сватбата. Подразни ме липсата на елементарна тактичност.
 23. "What good's a rainbow without my pot of gold..."
 24. Чен на сцената на Инкигайо днес - последния ден на промоцията на 'LAST SCENE'. За вас не знам, но аз най-много се радвах да видя сребърния океан за Джонгде. Беше прекрасна промоция. Интелигентна, с добре избрани участия и запомнящи се моменти. Браво! А това е супер сладко. Детето актьор Kim Juan, който участваше в мюзикъла "A Song of Meisa"с Чаньол, качи в сторито си кавър на "Tomorrow", която Чаньол каза, че иска да слуша с феновете. Младежът е написал "Това е подаръкът ми за рождения ден на хьонг. Хьонг е най-добрият!!" Инстаграма на Juan
 25. Jin отправя специално предизвикателство към A.R.M.Y. по повод излизането на официалния мърч за албума му "The Astronaut" - всичко ще се разкрие на 01 декември, от 18 : 00 часа корейско време (11 : 00 часа българско време). Jin's Special Challenge for ARMY Teaser | 진 (Jin) "The Astronaut" Official Merch. Да видим как Jin е заснел рекламите за "Jin Ramen". [진라면XBTS진] 진, 라면 좋아해? 진라면 좋아해! TVCF 촬영현장 대공개
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...