Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Вчера
 2. helyg

  Successful Story of a Bright Girl (2002)

  11 епизод: Тук и Тук
 3. asha

  Dreams come true (2010)

  Лично мнение: Съвсем случайно попаднах на това филмче. Принципно не си падам по този тип ленти, но задявката между Севера и Юга на спортна тема, както и едно познато лице от плаката наклониха везните в негова полза. Аз бих допълнила към жанровите определения и "комедия", защото има доволно смешни моменти. Както и трогателни, междувпрочем. Като цяло ми хареса. А и не се срещат много често филми на спортна тематика, изключващи училищни отбори и гимназиално- студенстко- тинейджърски взаимоотношения. Стоически го изтърпях с руската озвучка, защото при мен варианта със субтитри не иска нито да тръгне, нито да се изтегли. В авистаза може да си дръпнете видеото, а отделно са дадени английските субки. А, в авистаза се мъдрят едни унгарски буквички. Има и индонезийски , а мисля и чешки вариант се натъкнах. Но тези опции не "пеят в хора". Бих се радвала , ако някой е по-късметлия от мен и успее да дръпне руските/ аз ги чакам вече месец и нещо , ама цъ!/ Нека да ми се обади. Мисля, че с наближаващото поредно Световно , може този филм пак да предизвика интерес. Харесала съм си го за превод, но не знам кога ще стане.
 4. asha

  Dreams come true (2010)

  Dreams come true(2010) Страна: Южна Корея Оригинално заглавие: 꿈은 이루어진다 Също така известен като: Ggumeun Yirueojinda , On the Pitch , Ggumeun Irueojinda , Kkumeun Irueojinda Премиера: 27 май 2010 Времетраене: 1ч 53 мин. Жанр: драма, спорт Режисьор: Gye Yoon Shik Субтитри: Английски Asian Wiki Участват: Lee Sung Jae като северокорейският командир Kim Byung Chul като южнокорейският командир Oh Tae Kyng като Ahn Kye Soo- телеграфист и др. Резюме: Действието се развива в демилитаризираната зона между Северна и Южна Корея пред 2002г , точно по време на Световното по футбол в Южна Корея. Командирът на Севернокорейското поделение е страстен футболен запалянко и факта, че такова спортно събитие е "под носа му" а той не може да е там го подлудява. Една вечер те попадат на южнокорейски отряд и от дума на дума се оказват всички футболни фенове. В резултат двата отряда започват тайно да общуват помежду си. Южняците им ретранслират по радиото предаванията на срещите. Организират си съвместни срещи и дори заедно гледат един мач. Но това не остава скрито от командирите на Север и се налага да се търси спешен изход от ситуацията. Трейлър: avistaz за сваляне за сваляне на руски Руски онлайн Други сайтове и материали : тук, тук
 5. seal_reinforce

  Fun Corner

 6. aria

  Lawless Lawyer (2018)

  Горкият ДжунКи, е станал анорексично слаб, а освен това и се е сбръчкал. Не знам как е успял да се съсухри и да остарее преждевременно, но видът му е доста болнав и стяскащ. И мацката е болезнено кльощава /уникално вталени костюми носи/, но поне в лице не е грозна и има по-здрав вид. Не знам, мода ли е или имат някакви проблеми тези хора, но не може зрял мъж да е слаб като вейка.
 7. cucyta

  Summer Rescue (2012)

  Еми, хареса ми. Все пак се получи желаното накрая, макар и да трябваше да намерят друг начин . Но пък и Япония, доколкото разбирам, е страна, в която ако положиш усилия нещата се случват. Поне такова е посланието тук. Гамбаре!
 8. naia

  Търся...

  Тъкмо щях да напиша, че ще ти пратя моята книга в хартиен вариант. Реших да я потърся, не я намерих и си спомних, че вече я дадох на някого. Не помня на кого. Жалко, обсебващо хубава е. Дано този, у когото е книгата, истински да й се радва. Аз ще си я купя пак. Книгата ми е скъпа, защото съдържанието й ме накара да започна отново с "1Q84". Приятелите ме изненадаха с подарък, защото знаят, че витая на изток. Прочетох няколко страници и я зарязах...Хубаво написано, ама... Градски пейзаж, престъпление... аман. "Кафка на плажа" ме накара да се върна и да продължа. В момента , в който свърших първа част на 1Q84, хукнах да търся втора, вече я имаше. След не повече от 2 часа, вече четях №2. Аз също чета вече на четец. Но има автори, които ще си ги имам на хартиен носител. Мураками, Тери Пратчет, Лоис Макмастър Бюджолд и поредица фантастика на Бард.
 9. The Taoism Grandmaster (玄门大师) Страна: Китай Също така известен като: Xuan men dashi По новелата на: Chen Shisan – „The Taoism Grandmaster“ Година на излъчване: 2018 – Май – 21 до 2018 - Юли – 16 Време на излъчване: От понеделник до сряда 20:00 Жанр: Фентъзи, Wuxia Канал: QiYi Епизоди: 46 Режисьор: Liang Sheng Quan, Chun Man Wong Субтитри: Английски Участват: Thomas Tong Meng Shi като Zhang Ling Wang Xiu Zhu като Dong Huang Fei Fei Pei Zi Tian като Tie Lang Zhao Yue като Kun Lun Wu Yong Wei като Lang Tai Hou Xu Hao като Zi Liu Li Chu Han като Wang Wei Zhang Ze като Han Gong Liu Ze Wen като Ju Xiong Hei Zi като Lang Da Di Zhong Jiu Fu като Huo Wu Yin Yang Xuan Yi като Mei Kong Yun Li Dai Kun като Xiao Qian Qiu Wang You Shuo като Yun Qi Li Xin Zhe като Han Yu Wu Yu Tong като Long Ying Er Li Ji като You Bu Fan Zhang Ya Zhuo като Xiao Yu Gong Si Le като Feng Wu Xing Guo Jin като Han Shang Резюме: Една история отпреди три хиляди години, която се върти около бога на войната Yang Jian, който предсказва трагедия, която ще унищожи човешкото царство и единственият човек, който може да предотврати това, ще бъде велик господар на даоизма. По време на династия „Eastern Han“, племето на вълците е установило империалистическата династия „You Ling“, докато огромната континентална част е заплашена от всички фронтове. От страх, че нещата ще прераснат в хаос, безсмъртното царство събира група талантливи хора, за да намерят свещен щит, предназначен да помогне… Свали Онлайн + Свали с английски субтитри
 10. Youth(芳华) Страна: Китай Също така известен като: Fang hua По новелата на: Geling Yan - 芳华(Youth) Премиера: 15 Декември 2017 Времетраене: 135 мин. Жанр: Драма, Романс Режисьор: Feng Xiaogang Субтитри: Английски Участват: Huang Xuan като Liu Feng Miao Miao като He Xiaoping Zhong Chuxi като Xiao Suizi Yang Caiyu като Lin Dingding, the heroine of the "touch incident" Li Xiaofeng като Hao Shuwen Wang Tianchen като Chen Can Wang Keru като Xiao Balei Suiyuan като Zhuoma Резюме: Поглед към живота на членовете на военната културна кауза през 70-80-те години на миналият век… Награди: 25th Beijing College Student Film Festival - Best Director (Feng Xiaogang), Best Newcomer (Miao Miao, Zhong Chuxi). 23rd Huading Awards - Best Newcomer (Miao Miao, Zhong Chuxi). 9th China Film Director's Guild Awards - Best Film (Youth). 12th Asian Film Awards - Best Film (Youth). 9th Macau International Movie Festival - Best Picture (Youth), Best Director (Feng Xiaogang), Best Writing (Geling Yan), Best Cinematography (Luo Pan). 1st Marianas International Film Festival - Best Picture (Youth), Best Director (Feng Xiaogang), Best Supporting Actress (Yang Caiyu), Best New Artist (Miao Miao, Zhong Chuxi). Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 11. melis95

  Момчешка любов

  Добре, да ми кажеш после дали е интересен. ^^ Видях познати лица, но изглежда сериала не е нов.
 12. lukreciana

  Marry Me Now? (2018)

  Отдавна не бях се радваала така и чакала с нетърпение сериал. С превода съм. Както повечето семейни сериали и този е много хубав: Защото в тях доста въпроси се поставят: за отношенията в обикновеното и чеболскското семейство, на работа и в личния живот. За различните проблеми на всеки един от героите и начините да се справи с тях. А те са толкова различни. Все неща които ви са познати, и въпреки това ги гледате? Защо ли? Интересното тук са героите, всеки с характер, достойнство и гордост. От най-малкия, до най-големия. Толкова различни съдби, и изграждащи характери. Сериал, някак по детски сладък и реалистично жесток. Гледайки го се питаш, защо са толкова сложни отношенията между хората, след като за да си щастлив не ти трябва много: само един бял мечок , който когато и да го прегърнеш, ще ти отвърне: I love you
 13. andi11

  Момчешка любов

  Aми, не знам, но какво ще прави иначе в gcinee. Аз изгледах 1еп., има едно нежно момче, което беше много разочаровано, че негов съученик, който го защити си има приятелка, но не знам дали ще има само леко загатната БЛ линия, нещо невинно и едностранно, или ще е нещо повече. Като видя следващите еп., ще имам по-ясна представа.
 14. И аз изгледах първата част, благодаря на всички, които са се трудили със субтитрите. Разлика няма, освен тази, че в сериалния варинат, който гледах преди, някои сцени са изрязани. Приятна е историята, много забавна, на пръв поглед изглежда, че An Zi Yan води парада, но всъщност очилаткото е този, който си имаше ясно поставени искания за любовта и си ги постигаше докрай. Актьорът, който играе An Zi Yan е завършил педагогически факултет, четох някъде, но не помня къде.
 15. Много ви благодаря @Katshiза ясното пояснение и разликата между филма и драмата. Ще гледам само това и благодаря за другият превод.Успех
 16. Последната седмица
 17. Само да кажа, че реално филмът и сериалът са едно и също нещо. Просто тук е публикуван като филм, защото са го съединили в едно (а и без друго като се гледа като сериал, сериите излизат твърде накъсани). А колкото до това, което "липсва " - нищо въобще не липсва, просто това е първата част(първи сезон/първи филм), а продължението е излязло 2015 (като втори сезон/втори филм). И за протокола - предстои да бъде преведено, само дето не съм изнамерила още достатъчно добро качество на цялото видеото. За историята, лично на мен ми е фаворит засега от всички бл истории, които съм гледала. Затова и се захванах с превода, защото си заслужава. Харесва ми интересната химия между двамата и това колко са различни, но си се обичат. И наистина -любовта може да се зароди точно в най-неочаквания за теб момент. Приятно гледане на онези, които още не са гледали!
 18. По молба на @Katshi , частите са качени на облак за онлайн гледане и директно теглене. А това е и плейлиста във вбокса.
 19. melis95

  Момчешка любов

  Kiss Me Again исках да го почна, но след като видях откъси и се оказа, че не е толкова интересен от трейлъра, който гледах.Отказах се да го гледам, иначе целувката в 1-ви епизод между New и Tawan ми хареса! Но знам, че има 1-ви сезон, но не съм го гледала. Гледала съм boyxgirl сериали, но не са ми особено интересни. :д Не, но този Gloomy Salad Days е BL? Щот видях Aaron Yan, а той ми е любимец. Почнах друг тайвански, но може да е китайски и аз нз. Този За Love By Chance бях УТФ О.О Не е честно...поне юни да почне, като няма да е 27. ТТ
 20. Liverpool .Странно , дори не ме е яд

  1. seal_reinforce

   seal_reinforce

   Мен пък ме е яд! :cry:

  2. Кева

   Кева

   Предадоха се , уплашиха се и не играха . Няма за какво да ме е яд. Отбора си заслужи загубата. Само дежурният яд към Liverpool изпитвам , но това е дълга и болна тема :-)

    

 21. helyg

  Wok of Love (2018)

  Гласът, който озвучава коня, е на Шин Донг Йоп, който е водещ на много тв предавания през годините. Лично аз съм гледала епизоди от Strong Heart и Hello Counselor. Умее да направи веселието.
 22. Kiddo

  Wok of Love (2018)

  И аз така - все не ми оставаше време и днес наваксах. Много се хиля с всички. Забавни, сладки, свежи Какво повече му трябва трябва на човек, за да се забавлява За сефте и Чанг Хьок да не ме дразни. Напротив, дори ме кефи тук, ама то това е, щото до момента не е повишил тон А, и съм голям фен на Имма
 23. Miss Interpol

  Boku no Hero Academia S3 (2018)

  = Епизод 8 = „От Иида за Мидория“ Свали: Гледай онлайн : За релийз: | EasternSpirit | SubsSab |
 24. pencheva_sz

  Търся...

  Благодаря, но положението е същото! Предполагам, че е някаква настройка. Нямам проблем с това, каквото-такова!
 25. Заглавието е същото... сериала доколкото си спомням се движи по същия начин, но тук липсват части от него . Мисля , че от тук съм го гледала, но май и в Ютуб се намират
 26. Бе красива си е наща страна, ама ние сме свикнали И за да не съм съвсем спамеща, да кажа, че събуди интереса ми към този лакорн и непременно ще го погледна. И ще пиша стига да има за какво.
 1. Зареди още активност
×