Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Радвам се, че и други се престрашиха да го гледат Точно спецефектите бяха причината да го отлагам дълго време и после сериозно си се чудих на акъла. Много интелигентно направен, определено добър режисьор, който е изкарал оптималното от каста и от историята, без да се отдалечава от новелата и същевремно заобикалайки всички подводни камъни свързани със сюжета. Разбира се и актьорите са добри и си имам любимец, а на част от другите им вкарах предстоящите проекти в планираните
 4. skofiild

  IU

  [Teaser] IU(아이유) _ Blueming(블루밍)
 5. Всъщност и в новелата няма такива смущаващи сцени, ако си спестим няколкото глави накрая. Тези глави идват като екстра и са писани след завършека на първия вариант. На мен също не ми харесаха, макар че да си призная от любопитство ги прочетох. Новелата дава много по-ясна представа за характера на Лан Джан. В драмата химията между двамата актьори е толкова силна, че аз четейки си представях точно тях. За мен това е една прекрасна история за любовта. Без значение между кого и кого.
 6. Изгледах го! Беше прекрасно преживяване. Започнах го заради възторжените отзиви тук и в началото бях леко смутена - някак си по детски започна, а как се разви само! Аз съм умерено консервативна и въпреки големите вопли срещу китайската цензура за орязани сцени, съм доволна, че са ми спестили смущаващите картинки. А темата за мъжкото "приятелство" е стара като света - Ахил и Патрокъл, Александър и Хефестион, Аполон и спартанският принц Хиацинт... Това беше първото ми гледане и след като прочета новелата, ще го гледам отново, защото голям зор видях, докато се оправя с китайските имена.
 7. Мани, не мога да изброя колко пъти заспивах. Изгледах го иначе, отдавна. Ама нямам какво да кажа. Предпочитам да си затрая пред хейта. Добре че беше Блонди да внесе малко свеж диалог и бърза мисъл в тоя сериал.
 8. Че туй кога е било? Инак съм стигнала дотам, дето се появи бившата и се разбра що е бивша, не че е било голема загадка де. И сега ни накланят към другия за убиец, дет го оправдаха. Той ли е верно?
 9. Тя реве само ако некой от 2PM си легне гладен
 10. Битка SEHUN срещу SEHÜN, както виждате Сехун спечели + бонуса И..... започвам с тийзърите на Бекхьон.
 11. @helyg, свърши ли го? Толкова тихо го гледаш, че забравих. Ела кажи ся за Блонди
 12. Ша умре ли? Не съм ревала за него досега.
 13. Вчера Nell бяха на 2019 VLIVE AWARDS V HEARTBEAT Изпълниха Time Walking On Memory и See U In Five. Аз лично не останах впечатлена. Двете песни бяха съкратени, за да се поберат в стандартните 7 минути, а цветовете по време на Time Walking On Memory за малко да ме ослепят.
 14. Аз вчера го започнах сериала и опатках 8 епизода Реших да си направя маратон и от чудене какво да гледам започнах този. За сега ми е супер забавен и до 8 епизод всичко си върви съвсем съзнателно и адекватно Според мен има разлика дали гледаш сериал по 2-3 епизода един след друг, или по 1 епизод на ден или дори през два - три дни. Усещането и възприемането е различно, поне при мен
 15. My Dear Warrior (มหัศจรรย์รักข้ามกระดาษ) Страна: Тайланд Също така известен като: Mahatsajan Ruk Karm Gradart Година на излъчване: 2019 – Септември – 09 до 2019 – Ноември – 12 Време на излъчване: Понеделник – Вторник 20:15 Жанр: Мистерия, Романс, Фентъзи Канал: True4U Епизоди: 20 Режисьор: David-Woradej B. Gander Субтитри: Английски Участват: Pimchanok Leuwisedpaiboon като Sky Oabnithi Wiwattanawarang като Hoshi Varot Makaduangkeo като Kairo Prang Chatra като Luna Claudia Chakrabandhu като Vanda Leo Putt като Jett Suthada Jongjaiphar като Chris Varatta Vajrathon като Bee POP Supasit като Black Seksun Suttijun като Profesor Zing Резюме: Sky е самотна млад жена астроном в планетариум, докато не получава подарък: дебела покрита с дърво книга от известната писателка на комикси Vanda, нейна леля, която се грижи за Sky от детството и, но сега страда от тежка форма на деменция. Vanda е автор на карикатурен разказ за воина Hoshi - красив герой, който е интелигентен и мил в същото време. В нощта на рожденият си ден Sky си пожелава да получи любов от човек като Hoshi, без да знае че това ще се случи. Така Hoshi и красивата принцеса Luna - приятелката на Hoshi - заедно със съперника Cairo, се оказват извън комикса в реалният живот… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с английски субтитри
 16. [Dance Practice] 몬스타엑스 (MONSTA X) - 'FOLLOW''
 17. GOT7 "니가 부르는 나의 이름(You Calling My Name)" Dance Practice (Name Tag Survival Ver.)
 18. Kaya, благодаря на теб и на целия екип за превода на субтитрите. Отначало мислех да пропусна този сериал, но си промених мнението само защото го превеждате. По принцип никой няма да превежда негледаем сериал и затова смятам да го гледам. Сега само съвестно си тегля епизоди и субтитри и като приключи излъчването и превода сядам. Не обичам да гледам текущо.
 19. skofiild

  ASTRO

  ASTRO 아스트로 - 6th Mini Album 'BLUE FLAME' Highlight Medley
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...