Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. здравейте, ще имали бг превод скоро.
 3. Today
 4. HULK HOGAN

  Спортни събития

  Франческо Тоти бе приет в Залата на славата на италианския футбол
 5. seal_reinforce

  Виц от деня

  Във фитнеса:– С колко клякаш?– С триста.– Килограма?!– Зора.
 6. seal_reinforce

  Fun Corner

 7. bond

  Confession (2019)

  И на мен ми хареса повече от "Тайната гора". Много повече. За разлика от "Тайната гора", краят беше на ниво. Аз не си падам много по опрощението и затова ми харесва, когато се даде всеки му според заслуженото. А Джунхо разбива на пух и прах мнението на някои зрители, че айдълите не могат да играят. Може момчето и още как.
 8. skofiild

  VIXX

  Hyuk-''Ice Fantasia'' Making Film...
 9. За структурата на китайското семейство четох в "Кратка история на Китай - Дж. Кинг Феърбанк" ...специално заради историческите китайски драми ми я подари мъжът....по натам ако имате итерес мога да извадя някой друг абзац от книгата. Иначе и аз гледам...да видим до къде ще го докарам.
 10. skofiild

  NCT

  Нещо и от WayV...
 11. skofiild

  LOVELYZ

 12. skofiild

  Super Junior

 13. skofiild

  Seventeen

 14. skofiild

  NCT

  Тийзър от NCT 127... и...
 15. skofiild

  GOT7

  Песента излезе...
 16. vivivan

  Hua Chenyu

  Сериалът е сниман 2018, та си е чиста реклама на канала, защото и шоуто се излъчва по TV Tencent А за новия сезон - можем да кажем, че целия ще е в розово (с изключение на двамата ментори).
 17. helyg

  Gibang Bachelor (2019)

  Вече има официално първи трейлър - Тук. По кината от юни.
 18. Shuangsheng Lingtan (双生灵探) Страна: Китай Също така известен като: Twin Spirit Detectives По manhua на: Jiao Ran (湫然) и Zhi Yu (止鱼) – „Shuangsheng Lingtan“ Период на излъчване: 2016 – Август – 25 до 2017 – Януари – 05 Жанр: Мистерия, Психологически, Детективски Епизоди: 20 Времетраене: 14 минути на епизод Студио: G.CMay Animation & Film Режисьор: Xiong Ke Субтитри: Английски Ролите озвучават: ? Резюме: Близнаците детективи Xiaotu и Xiaohu, създават бизнес, който е специализиран в справянето със свръхестествените събития. Въпреки това, когато изследват това, което изглежда като обикновен „Свръхестествен“ случай, се разгръща серия от странни събития… Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 19. voileta

  My Dear Cold-Blooded King (2017)

  Значи, вдигаш мъж със същото тегло като твоето с една ръка държейки го за врата. Добре, щом казваш-вярвам ти. Какво е достоверността на фона на това да изглеждаш готин А също и първо по-важно е да набиеш виновника отново, а не да освободиш Мей от затвора Също така принцеса Акане е способна сама без чужда помощ да освобождава затворници в кралство, което дори не е нейното Все още имам съмнения относно нея. Нещо не мога да се отпусна. Имам чувството, че и тя е сбъркана като брат си. Странно ли е да смятам, че е от отбора на Червенокосия, и че именно той е силуетът от края на чапа?
 20. voileta

  As You Wish, Prince (2018)

  Хареса ми, че чап 17 беше разказан от гледната точка на прислужницата. Чап 18: главната засяга две от най-важните страни в живота му. Тя е достоен опонент и после доверен партньор в танците. Тя става човекът на когото тотално да разчита в два от аспектите така важни за него като принц-на бойното поле и в обществото и по протокол. Едновременно с това, въпреки че я вини, че е страдал много заради написаното от нея, той й е благодарен, че все пак е имала съвест относно него. Как да не го обича човек? Станал е силен заради трудностите, но не е загубил човешкото в себе си и го показва по прекрасен начин Очарована съм от него, но зад тази галантност не изказва чувствата си към нея. Изобщо се старае да не обръща внимание на това. Един вид, ти ще ми направиш услуга, аз също. Докато тя се страхува да не се влюби, той непрекъснато й напомня, че щом ангажиментът й приключи, ще я върне в нейния свят. Убедена съм, че той чувства същото, но не му дава израз. Иска да я изпрати вкъщи, защото знае, че не принадлежи на неговия свят. И иска да го стори преди да се е влюбил тотално. Късно, чедо
 21. My True Friend (我的真朋友) Страна: Китай Също така известен като: Wo De Zhen Peng You Година на излъчване: 2019 – Май – 19 до 2019 – Юни – 13 Време на излъчване: Дневна драма 19:30 Жанр: Романс, Драма, Бизнес Канал: Dragon TV Епизоди: 48 Режисьор: Zhang Silin Субтитри: Английски Участват: Angelababy като Cheng Zhen Zhen Deng Lun като Shao Peng Cheng Zhu Yi Long като Jing Ran Xu Di като Bai Ya Ru Tan Kai като Mu Yun Ping Li Xiao Feng като Zeng Hui Min Li Xin Yi като Hao Mei Li Zhang Wan Yi като Fu Xiao Ning Резюме: Историята се върти около агенти по недвижими имоти, които са свидетели на радостта и тъгата в различните семейства. Cheng Zhen Zhen (Angelababy) и Shao Peng Cheng (Deng Lun), са назначени да работят заедно. Zhen Zhen е искрен и отдаден човек, докато Peng Cheng е богат плейбой, който крие, че всъщност е син на главния изпълнителен директор на агенцията. Не само техните личности са противоречиви, но и начинът, по който се справят с тяхната работа, е съвсем различен. Но чрез нея те научават много за живота и любовта… Свали Онлайн с английски субтитри
 22. Кева

  Спортни събития

  Беше един почти перфектен сезон, а този отбор е създаден да атакува П.П. Браво на Ивет
 23. mi6lence

  Million Yen Women (2017)

  Очарован съм. В интерес на истината,нито гледах трейлъра,нито погледнах и задълбочено в резюмето ,и бях силно изненадан от мрачните окраски,които завзеха екрана към края. Даже и ми се насълзиха очите в някой моменти,но да не издавам. Толкова се бях влял в историята и героите,че не ми се искаше да свършва. Изключително добре изградени образи,,загадъчна история,хубаво заснети кадри,изобщо гениална драмичка. Убеден съм ,че на много от вас ще им допадне.
 24. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Скрита реклама за влизането на Хуа като ментор в 3-я сезон на реалитито! Днес се очаква обявяването на началото и състава, но има снимки уж от папараци на сутрешна среща на екипа от вчера ! И изненадата е, че този път Хуа ще бъде ментор на момичета !
 25. ukio

  Million Yen Women (2017)

  Тъкмо се чудех, защо не са избрали негова песен за дорамата. Танче, ти сети ли се предварително, кой стои зад цялата работа?
 1. Load more activity
×