Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Прасковите не ги гледай. Квото и да й е говорил, нема как да разберем истината в момента, щото уж само икономът на Дедо в Тай Чън я знае. Ще чакаме да видим у драмата.
 3. Ми в Прасковите кво беше, мисля, ще изневерят на събитияата от Прасковите,ако не е прероден. Дадоха как се преражда уж. Чакай да превъртя да видя къде и хортува на нашата...
 4. Студентка по право тъжно гледа положителния си тест за бременност и си мисли: "Боже, 18 години лишаване от свобода, с 3 години първоначален строг режим, последван от постепенно отнемане на пари и имущество....".
 5. Само не знам Мун Гън Йонг нарочно ли я загрозяват с всяка изминала роля, че никога не е била в редиците на хубавиците, ама с тоя бретон и тия вежди съвсем зле работата.
 6. Ок. Аз питах у Сумпи одеве, ама те ся спят, ако има некой от Европа на линия ще ми каже. Но аз мисля, че тя знае истината само за сянката, не за прераждането.
 7. Разказите са едни такива неодялани, по-скоро като случки, които хората си разказват. Лъхат на истина, и са пълни с един жаргон, който го помня от детството си. При това съвсем не са от най-тежките възможни случаи. Хубава книга е. И да, дано и Северна Корея някога получи шанса си...
 8. Чакам да ми подарят и шти кажа
 9. Какво, след счупване се самозалепват и наново?
 10. Именно, аз затуй те питам помниш ли да са й казали? Щото според мен оня й каза за сянката, ама не й е казвал за земното царство. Тя си мисли, че това е Дедо. Принципно би трябвало тя да стане наложница на генерала, с който да го карат само приятелски и да нема никъв секс, ни с него, ни с дедо ти, докато са там. Другата линия, която може да извъртят, е
 11. Еми тогава, тя що иска да прай либоф с него, с императора, ми тя ще му изневери на Дедо в такъв случай?
 12. Отменят всички прояви заради вируса. Дано скоро нещата да се оправят!
 13. Да. Ма тури последното у спойлер, че ще ни сурвакат Къде, помниш ли в кой еп? Да го преслушам пак, кво точно са й казали.
 14. Доколкото схванах това е съвсем друг човек, но прилича на него,затова го приех за негова сянка. Така й обясниха на Лисичка, че това не е Дедо и не е тялото му,да не се кахъри. Значи казваш, сянката ще пази оная,а Дедо ще почива, а това тук на Земята ще заблуждава, че се е преродил.
 15. А, да, не сме само ние заблудените, а и Пипирудата. Затуй се тръшкаме, че
 16. Абе той спи Дедо, а те му пуснаха два клонинга.Само у Старозагорско при прасковите забравиха да пратят един. И духовните му сили щяхме да възстановим, че и още нещо.
 17. Лу, това у земното царство се оказва, Иначе либофта не знам кога ще я правят у драмата, ама по канон са си първите един на друг. Той дърт кат костенурка, ама девствен, ахахахха.
 18. Е.как да няма смислов ? Нали и Лисичка тряя се облажи, а Дедовото тяло остане непокътнат. С чуждо тяло либов прави и си представя че е Дедо, щот на него мяза и му й сянка. И Лисичка сита и Дедо цял целеничък.
 19. Ето и линкчетата благодарение на усърдността на @helyg Мастърс Замунда - Приятно гледане!
 20. Здравейте. Освен от Aviztaz има ли др. торент сайтове от които могат да се теглят азиатските сериали, даже се интересувам специално откъде да тегля китайски сериали? И има ли въобще възможност да са без вградени субтитри? Благодаря.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...