Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. SYNK Нингнинг SYNK Джизел
 3. HyunJoonging#16 Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT
 4. Благодаря за хубавите думи. Проектите са запланувани, продължаваме напред с пълна газ
 5. Днес ще се синхронизираме. SYNK Карина SYNK Уинтър
 6. Мисля че се вижда без проблеми с Firefox и Chrome, със стар експлорер (IE) няма да се види. Щеше ми се да може да бъде погледнат, евентуално за грешки ако имам, и чак след това може да го пратя във vbox или subscene, сега ще пратя само превода тук: Gwarosa Working to Death in South Korea Foreign Correspondent.zip
 7. Ето и другите две песни..
 8. Щастие... Имаме си и трети епизод от поредицата на Shownu. И още ще има, защото това е част първа. Така като гледам показва последният засега, албум на групата.
 9. Ето изпълнението им в Relay Dance..
 10. 27.09 и месечното видео от NNG - зад кулисите при заснемане на клипа на Tomorrow. Този път си имаме специален гост - камео. Инстаграм ъпдейт от Шиумин. Отдавна не беше качвал нищо там. "Работниците ни в Хадестаун, които се трудят здраво до скъсване. Благодаря ви, че направихте сцената по-ярка! Обичам ви." Едни готини снимки от фен срещата му през пролетта. Красавец.
 11. В 10 епизод определено нещата взеха да се случват . Много много хубава серия
 12. (Влог) Хьон Джунг снима с камера ежедневието си ~ епизод 4 Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT
 13. Super Me (超级的我) СУПЕР АЗ Година: 2021 Държава: Китай Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи, Драма 100 мин Превод: BartAllen Прогрес: Превод - 10% Редакция - 0%
 14. Лей и Томи в звукозаписното студио за записа на песента "Last Kiss". Credit: LAYLAYYO @ YT
 15. (Влог) Ким Хьон Джунг снима с камера ежедневието си ~ епизод 3 Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT
 16. Ха-ха това шоу се очертава да бъде супер якото. Нямам търпение да го пуснат. Интересно ще ми е какви предизвикателства са им дали, че Хичул така да се изцепи. От трейлъра малко като на Мизъри явно ще ги стряскат.
 17. На 25.09.1990г. излиза песента на Арън - Can't stop loving you (Dui ni ai bu wan). Това е песента, която може да се каже, че го прави известен, а и която и след 31 години е все още популярна, та дори и сред младите Няколко изпълнения от други артисти
 18. Първите две серии бяха много приятни. Посмях се, но след това започна да става сериозно. Нещо химията между главните ми бяга, но ще видим.
 19. Трета серия окончателно ме отказа от гледане.
 20. Ехааа, браво и благодаря за труда ти. За мен това документално филмче си струва да се изгледа, а сега благодарение на теб имаме и бг. субки. Обаче имам въпрос? Цъквам на линка и не иска да ми зареди страница. Да не би нещо допълнително да трябва да въведа, щото не иска и не иска да ми зареди
 21. На мен сериалчето много ми хареса. Приятно, разтоварващо, имаше и смях и сълзи. Обичам сериали на спортна тематика, този го бяха направили много добре. Не мога да се оплача и от музиката и актьорите. За мен сериала е добър и си струва гледането. Благодаря за труда на преводачите, добре са го нанюхали тогава да го преведат.
 22. Много ми харесва новата песен на Тони Димитрова в дует със Стефан Илчев, пък и бонус-а клипа е направен в любимия ми Бургас.
 23. Онлайн опцията за гледане на филмчето е готова: Благодаря и аз за превода:
 24. - Комшу, как е синът ти, още ли е в Германия? - Да, още е там. Завършва правния факултет, после ще местят скелето на медицинския!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...