Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последният час
 2. asha

  Представяне

  @Kat, мила, по- скоро аз моля за извинение, че изместих фокуса на темата, в съвсем друга посока. Нямах предвид да стане така, но се получи спам и офтопик. Съжалявам!
 3. lavender

  NCT

  Една много нежна и романтична песен "Try Again" от края на 2017 г., която изпълнява Джехьон от NCT, заедно с d.ear. Песента е написана от d.ear и е за дигиталния музикален проект на SM Station на SM Entertainment. @kandala, не е чудно, щом SM Entertainment е създала и двете групи - TVXQ и NCT. Явно лампата още си работи, с малко ремонт на вътрешния дизайн...
 4. Lawandula

  Big Bang

  Чингу, ай малко милост, де! Хептен го оглозга. Аз съм убедена, че е знаел за всички врътки и простотии, както и съм почти убедена, че в повечето глупости ,дето му преписват са вятър и мъгла. Освен с женуря за самозадоволяване, едва ли се е занимавал с другите простотии.И понеже е фукльо, нищо чудно половината изцепки, да са наистина фукни.Просто искаше да доказва човекът ,че и той има област в която да е над другите-бизнес, езици, забавления. Все се чудех, що не им дават телефони и акаунти да създават, ся вече ми е ясно- щото творят простотии с телефон в ръка. Но като ги държат с години запрени и под строг контрол, освен да минат на другия бряг, или да скъсат синджира при възможност, какво друго да чакаш. П.П.По повод Индонезията. Оня го прекарва с парите и после го шантажира точно с въпросния чат за мадамата за Индонезия.
 5. alexssandra

  Big Bang

  Вторият случай е бъфиране в чат 2014 с дъжник от Индонезия на 2 000 000 $ ,който 2015 е осъден от Сънни. Там обяснението за блъфа е ,че е опитвал да го накара да върне парите без съд. Както и да е -среща с момичета не е имало и Сънни е НЕВИНЕН и в този случай Дано няма други освен тези 2 случая, защото за период от 5 г,ако няма,то какъв сутеньор е това?
 6. kandala

  NCT

  Онзи ден гледах клипа на NCT127 Wakey Wakey и нещо ми се наби на очи. Така де. Като нещата си работят, 'що да се потимЕ?
 7. lukreciana

  Dr. Prisoner (2019)

  Очертава се доста интересно.Динамична, емоционална, брутална първа серия.
 8. Чингулинка

  Big Bang

  Сингапур е държавата с най-много молове на глава от населението, но що пък да пазарува там, като може да иде в Корея? За употребения вулгарен израз обяснението на адвоката беше първо да отрече, щото Сънчо не говорел така, а после да извърти, уж че не се бил изразил добре, щото бил на парти в тоя момент. И на кого поверява задачата да се погрижи за неговата толкова близка приятелка шопахоличка? На мистър Ким, който е отговорен за скритите камери в клуба Бърнинг Сан и за разпространение на наркотици и пробите на който излязоха положителни за употреба на един куп наркотици. Имало и друг чат, в който Сънчо предлага момичета със снимки и ценоразпис на някакъв бизнес партньор, че да ги води в Индонезия. Сценарият на адвоката: то не било за ескортни услуги, ами било "арбайт" - почасова работа, да ходи по приеми с него и да се представя за негова жена. Накрая не могли да намерат момиче за целта, че се наложило сам Сънчо да ходи с него (в ролята на какъв ли?) Да го ожали човек! Ама хич не щат да работят тези корейки бе! И в чужбина не щат да ходят и пари им дават, ама пак не щат да се срещат с краля на Индонезия. Мързелани!
 9. Today
 10. alexssandra

  Big Bang

  В един от чатовете Сънни коментира точно тези закони и възможността да се гледа на наредба от две страни. Той нямаше вариант да не признае.В зависимост от това има или не подиум/дансинг в ресторанта данъците се различават драстично.90% от заведенията в Корея имат регистрация в нарушение. Относно подозренията за проституция от първата публикация : 1.Гостът не е инвеститор ,а приятел- жена 2.Не е от Индонезия или Китай ,а от Сингапур 3.Компаньонката е за развеждане и помощ за покупки 4.Публикувания чат е орязан и ако се публикува чата преди и след него смисъла е различен
 11. Чингулинка

  Big Bang

  Историята с неочаквани обрати продължава. Сънчо не издържал и при четвъртия разпит си признал, че цък тук
 12. Чингулинка

  Big Bang

  Лав, детекторът на лъжата не е за Сънчо, ами той иска да го приложат върху "сигурния източник". Разбира се, за да направят това ще трябва да разкрият кой е, а той до момента е анонимен за публиката. Днес подпукаха YG Entertainment. Според корейците те са виновни, че звездите им се забъркват в скандали с наркотици. Тук засега само за данъци и заведения става въпрос, но няма да се учудя ако и до там се стигне. Ама тоновете документи, които те унищожиха още в началото на скандалите, никой няма да ги види.
 13. Lawandula

  Big Bang

  Полицията излезе днес със заявление, че Сънчо не е заподозрян в предлагане на секс услуги зад граница и употреба на кокаин, за което имало сигурен източник, неща, които корейските медии, се скъсаха да раздухват. По закон са неприкосновени след отминалата диктатура с цензура и могат да раздуват ,каквото им скимне. Да, обаче, от днес го разследват за санитарната обработка на продуктите в заведението му и че е обявено за един тип заведение- ресторант с 10% данък, а съответствува на друг-развлекателно заведение с 21% данък, с цел плащане на по-малък. Обличането и снимски с полицейска униформа, което беше пак раздуто, се наказвало с глоба ,според заявлението на полицията.Само за глобалното затопляне още не са раздули, че е виновен.Докараха го до там, че , вече и на детектор на лъжата иска да ходи по собствено желание.. Между другото и грандиозен одит в YG, с повече от 100 служители.Бащицата и той обвинен в същия грях, като Сънчо за заведенията и данъка.Хм... после от кого се бил учил наш Гетсби.Обвинения и за неплащане данъци за задгранични доходи, които се водели на питомците, а не на компанията. Кинаджията-воайор с видеата- с издадена заповед за арест. P.P. В драмата, всеки епизод, все нови действащи лица.Всеки посетил заведението, или снимал се с наш герой е в кюпа.Днес са Джери ЯН и Джейси Чан.Джерито се оправдава, под предлог, че е даже не знаел кой е Съни, а бил, за да поздрави Джейси Чан. Фарс, фарс, фарс!
 14. voileta

  Big Bang

  Понякога чрез песните може да се каже много. Сетих се за тази: G-DRAGON (권지용) - Middle Fingers-Up (권지용)
 15. Kat

  Представяне

  Моля за извинение за закъснелия отговор @Ragnos, видях - и ти имаш страхотни неща, курсовете много помагат....аз съм се учила предимно от снимките на по-добрите от мен ама така е по-бавно. Ще погледна и твоята тема фотографска. Не съм пускала нищо мое, защото мислех, че тук всичко е насочено към Корея, а за домашни неща има други места @asha много интересни и любопитни неща сподели. Едно е само снимки, а съвсем друго и инфо от кухнята. Други интересни неща разказвали ли са ви там?
 16. ukio

  Takeru Satoh (Такеру Сато)

  Otanjoubi omedetou! Рьо-чан на 30! Кога мина времето?! Наскоро спечели награда за поддържаща мъжка роля за участието си в дорамата Hanbun, Aoi! Календар 2019 Нямам търпение да видя новия му филм Samurai Marathon. Премиерата беше на 22 февруари.
 17. asha

  Да споделим песен

  Честита ви пролет!
 18. tikitoliq

  Big Bang

  Стана ясно, че най-голямото престъпление в Корея е да споделяш секс-подвизите си с други и да се изказваш непочтително за жените с който си го правил ! На този принцип половината мъжко население трябва да е в затвора ! Естествено без богатите, щото те само за бизнес говорят ! Нали движат корейската икономика напред ! Как да е иначе !?
 19. Чингулинка

  Big Bang

  И след един час нова статия - пак го привикват за разпит главния герой Сумпи цък Адвокатът за това му плащат, като гледам направо цял сценарий написал, дали да не се пробва в бизнеса на сериалите?
 20. bealonenomore

  Kim Nam Gil (Ким Нам Гил)

  Докато чакаме новите епизоди:
 21. Special Labor Inspector Jo (특별근로감독관 조장풍) Страна: Южна Корея Също така известен като: Teukbyeolgeunrogamdoggwan Jojangpoong Период на излъчване: 2019 – Април – 08 до 2019 – Май – 28 Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00 Жанр: Екшън, Комедия Канал: MBC Епизоди: 32 Режисьор: Park Won-Gook ( Ruler: Master of the Mask ) Сценарист: Kim Ban-Di (Angry Mom) Субтитри: Участват: Kim Dong Wook като Jo Jin Gap Park Se Young като Jo Mi Ran Kim Kyung Nam като Chun Duk Goo Ryu Duk Hwan като Woo Do Ha Labor Relations Kang Seo Joon като Lee Dong Young Lee Won Jong като Ha Ji Man Ahn Sang Woo като Hwang Doo Sik Party Planner Yoo Soo Bin като Department Head Baek Kim Si Eun като Assistant Manager Oh Reputation Group Seol In Ah като Ko Mal Sook Oh Dae Hwan като Koo Dae Gil Lee Sang Yi като Yang Tae Soo Song Ok Suk като Choi Seo Ra Jun Gook Hwan като Yang In Tae Jo Jin Gap’s Family Kim Hong Pa като Jo Jin Chul Lee Na Yoon като Jo Jin Ah People Nearby Kim Min Kyu като Kim Sun Woo Cha Jung Won като Kim Jin Ran Резюме: Сериала следва историята на държавният служител Jo Jin-Gab (Kim Dong-Wook) бивш член на националният отбор по джудо, назначен за инспектор в Министерство на заетостта и труда... Епизод 1 – 08 Април 2019г.
 22. lazeto

  Zambi (2019)

  Zambi (ザンビ) Страна: Япония Също така известен като: Zombie Период на излъчване: 2019 – Януари – 23 старт Време на излъчване: Сряда 12:59 Формат: Renzoku Жанр: Хорър, Съспенс, Свръхестествен Канал: Hulu Епизоди: 10 Режисьор: Hiroyuki Ueno Субтитри: Английски Участват: Saito Asuka като Yamamuro Kaede Hori Miona като Morodzumi Minori Yoda Yuki като Kai Sei Akimoto Manatsu като Saijou Asumi Hoshino Minami като Akiyoshi Rin Terada Ranze като Sakaki Sena Yamashita Mizuki като Kanemura Yui Kubo Shiori като Hanamura Honoka Ozono Momoko като Sakikawa Yuzuki Watanabe Miria като Sakura Suzune Ito Junna като Igarashi Rena Shinuchi Mai като mujer bonita Suzuki Ayane като Fujisaki Marina Umezawa Minami като Kiuchi Kana Yoshida Ayano Christie като Honda Kyoko Sato Kaede като Seki Azusa Ito Riria като Ichijou Shiori Iwamoto Renka като Naitou Emi Mukai Hazuki като Shouji Mio Sakaguchi Tamami като Kojima Yayoi Nakamura Reno като Shiina Mikoto Резюме: След като училищният автобус се счупва, ученици от „Freesia Academy “ прекарват нощта в село в средата на нищото. Но връщайки се в училище зловещи неща започват да се случват… Свали с английски субтитри Онлайн + свали с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 23. ukio

  Back Street Girls: Gokudolls (2019)

  Днес се появи еп.4. Освен да е филм, но да са го разделили на части. Премиерата е била на 8 февруари, но със сигурност са го снимали поне година по-рано. В каста виждам името на Рен Осуги, който почина в началото на 2018г.
 24. alexssandra

  Big Bang

  Адвокатът на Seungri разяснява и отрича всички твърдения в ново интервю на 21/03/19
 1. Зареди още активност
×