Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично

  1. Последният час
  2. kandala

    aespa

    Изненадваща колаборация. На 2 април, 18:00 KST ще бъде издаден дигиталният сингъл "Officially Cool" - Bang Yedam х Уинтър. Парчето е продуцирано от Kenzie, което увеличава очакването дори още повече. Няколко готини снимки за "Fraggle Rock: Back To The Rock S2", където се говори, че aespa ще се появят камео в днешния епизод. Докато чакаме да видим как ще се представят в кукленото шоу, може да се усмихнем със "специалното участие" на групата за драмата "The Midnight Studio"". ...I''m on the NEXT LEVEL.
  3. Днес
  4. Rikon Shinai Otoko: Salaried Otto to Waru Yome no Damashi Ai (離婚しない男―サレ夫と悪嫁の騙し愛―) Страна: Япония Също така известен: The Man That Can't Divorce По мангата на: Ohtake Reiji - "Rikon Shinai Otoko" (離婚しない男) Период на излъчване: 2024– Януари – 20 до 2024– Март – 16 Време на излъчване: Събота 23:30 Формат: Renzoku Жанр: Черна Комедия, Драма Канал: TV Asahi Епизоди: 9 Режисьор: Hisashi Kimura, Yuta Yoshikawa, Hajime Takezono Субтитри: Английски Участват: Ito Atsushi като Okatani Wataru Koike Teppei като Shiba Masato Sato Taiki като Misago Yu Mizuno Miki като Takarada Tokiko Tamada Shiori като Morino Chisato Резюме: Okatani Wataru, който е бил добър репортер в отдела по социални въпроси на голяма вестникарска компания, става свидетел на аферата на жена си и решава да се разведе. Въпреки че прави упорита подготовка да получи попечителството над дъщеря си, талантлив адвокат, с когото се консултира, му казва, че шансът му да спечели е само 10%. Вместо да продължи с развода веднага, той работи усилено с партньора си, детектив, за да събере доказателства за аферата на съпругата си, за да спечели правото да бъде законният попечител на дъщеря си… Свали
  5. Simple Days The Legend of Shen Li (与凤行) Страна: Китай Също така известен като: Yu Feng Xing По новелата на: Jiu Lu Fei Xiang - "Yu Feng Xing" (与凤行) Година на излъчване: 2024– Март – 18 до 2024 – ? – ? Време на излъчване: Понеделник - Неделя 20:00 Жанр: Wuxia, Романс, Драма, Фентъзи Канал: Hunan TV, Mango TV, Tencent Video Епизоди: 39 Режисьор: Deng Ke Субтитри: Английски Участват: Zhao Li Ying като Shen Li / Bi Cang Wang Lin Geng Xin a като s Xing Zhi / Xing Yun Supporting Cast Xin Yun Lai като Mo Fang, general of Immortal Realm. Shen Li's subordinate He Yu като Fu Rongjun La Mu Yang Zi като You Lan Zeng Li като Shen Muyue Xuan Lu като Liu Yu Liu Guan Lin като Heavenly Emperor Qiu Xin Zhi като Liu Ming Huang Cheng Cheng като Wang Bao Xu Hai Qiao като Feng Lai Dong Jie като Lady Yun Song Ning Feng като Zhou San Lang Wang Yi Yao като Lady Jin Wei Zi Xin като Fu Sheng Li Zi Feng като Qing Ye / Gu Chengjin / Jing Yan Huang Yi като Xiao He / Jing Xi Hu Dan Dan като Ye Shi / Shi Meng Zhou Xiao Chuan като Shang Bei Chen Zhen като Zhu Fei, general of Immortal Realm Chen Lu Xi като Rou Ya Liu Yu като Qing Yan Yang He Wen as Chi Rong Yang Jin Ci като Hei Yuan Li Hao Xuan като Zi Xia Shu Ya Xin като Immortal Lord Wu Yuan Yue Yang като Eastern Sea Dragon King Yao Yi Qi като Gu Chengrui Hou Tong Jiang като Storyteller Yu Kang като Xie Wei Hu Liu Chang като Qian Ji Li Jie като Jing Xi's father Zhao Ke като Jing Xi's mother Резюме: Родена в света на демоните, Shen Li набира сила, нейните умения на бойното поле в крайна сметка и спечелват титлите генерал и богиня Bi Cang Wang. По случай хилядният си рожден ден Shen Li се оказва под натиск да сключи политически брак против волята си. Вместо да приеме брака, тя се бори за свободата си. Ранена по време на процеса, Shen Li избра да се върне към първоначалната си форма, вместо да остане в царството на демоните и пада в царството на хората като феникс. Сериозно ранена, тя е взета от смъртен продавач, който оскубва перата и, напъхва я в клетка и я предлага за продажба на местен човешки пазар. Но унижението на Shen Li само се засилва, когато Xing Zhi, древен бог, предлага да я купи. Безмилостен воин, който сам слага край на войните между боговете и демоните преди хилядолетия, Xing Zhi сега е последният оцелял от древните богове. Неспособен да подмине оскубаното демонско пиле, което вижда затворено в клетка на човешкия пазар, Xing Zhi неволно свързва съдбата си с тази на Shen Li. Какво ще стане с демона и бога, който я спасява? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
  6. Мъчно, мъчително, болезнено (в комбинация със силни емоции, особено красота- толкова е добро/красиво и т.н. дадено нещо, та чак причинява болка. )
  7. Филмът с Рюхей и Нана Комацу излиза на 31 май. Изглежда много ентересно на трейлър. Watakushi domo wa е трети филм на режисьора Тецуя Томина.
  8. Вчера
  9. bond

    FlexxCop (2024)

    А със субтитри няма ли? Имам предвид български или английски.
  10. Жена ще си краде принц. Браво на нея. Аз пък изобщо не съм чувал нито за Сухо, нито за полу. И рядко виждам актьорски качества в айдъли, ама а дано. За проверка на драмата така или иначе си трябва трети експерт за нормална комисия.
  11. Вече сме в извънтемието, за което благодаря на незанован модератор и можем да продължим. ~~~~ Имам от известно време (две години), защото телефона, който си купих две и осма… му се скапа батерията. Иначе си работеше. Но не е от страх. Цуки ще последния, от който ще се страхувам. Страха е грях, който като християнин не искам да си позволявам. Това е позиция. Така и написах. BigTech са на страната на злото, аз няма да ги поддържам. Аз гледах една серия на одисеята без да съм в tor и веднага жена ми на нейния получи известие за корейщини. Беше някаква картинка, как двойката се правила на ученици. Не схванах идеята, защото бяха подредени вертикално кадри от сериали. Познах само втората — беше с Ю На от Kingland. Не ми стана ясно, защо се говори за една двойка, а се показват поне пет, при това екранни, а не истински. Ако говорим за „Петата власт“, филма е пълен ташак без извинение. От филми за технологии не може да се разбере нищо. Може единствено от документация.
  12. kandala

    BoA (Kwon)

    "Emptiness" е песен от поп жанра, базиран на афробийт. Парчето предава послание за спокойно, но решително сбогуване между любовта и предателството, а текстовете на пътуването за излекуване на нараненото сърце са добре комбинирани със сокойните и деликатни вокали на BoA." Така поне описват песента в материал на Daum, като казват също, че е БоА участва в написването на текст, музиката и аранжимента. Браво! Започнаха да излизат тийзър снимките за "Emptiness".
  13. И аз съм за от това мнение нататък всичките да се отделят като нова тема или да влеят е извънтемието, за да си говорим спокойно, а не да се притесняваме.
  14. Телеграм е обикновено приложение като Вайбър и Уатсап за съобщения и видео разговори и като тях двете, регистрацията става с телефонен номер. Аз го имам инсталирано на телефона, след което и компютърната версия и линкът по-горе ме води точно до Любими азиатски филми и сериали, без да ми иска никакви допълнителни кодове и тем подобни. Ако проблема ви е да си давате телефонния номер някъде, защото Ви е страх, то по-скоро по-добре изобщо да нямате телефон или поне смартфон, защото нали знаете, че на всеки му се е случвало да говори с приятели на дадена тема и след малко целия му фейсбук е с предложения по тази тема. Онзи ден си говорих с една приятелка за круизи и след половин час започнаха да ми излизат спонсорирани обяви на тур агенции, точно за круизи. То имаше и едно меме дето се въртеше из фейсбука точно по този въпроси. Ако се чудите как става, гледайте филма Snowden или прочетете историята на Едуард Сноудън, защото филма е биографичен. Но пиша по друг въпрос, с молба разговора да се прехвърли в тази тема и тук да се оставят коментари само за сериала.
  15. Аз пък не мога да се сетя кой е Сухо, те такъв калабалък EXO, че винаги са ме затруднявали. Китайчетата от групата по ги вдявам. Но пък ще го видя и оценя правдиво.
  16. The Legend Of ShenLi ,този с двамата хубавци почна. Да видим. Видя ми се забавно...
  17. Ха-ха, един коментар от рускините: вот сразу и надо было поить изо рта в рот чего стесняться-то уже у вас там давно 18+ было.
  18. Подкрепям k-drama-monk, този линк горния пак ме отвежда до същото място, където иска телефони,кодиране и тем подобни. Аз съм си го инсталирала на десктопа и пак иска кодове от телефони или таблети и др. някакви устройства,но не и от компютър. За каква регистрация и къде става , хич нямам идея.
  19. Чак сега разбрах какъв ти е проблема, и явно няма лесно решение.
  20. k-drama-monk

    TRENDZ

    Изглежда веселко. Много младежка енергия. Напомни ми за доста моменти в kdrama, когато ходят по концерти. Почвам да разбирам реакциите, които се сипеха последните дни. Да ходиш на такива концерти, било забавно и разтоварващо. Остава да пожелая на почитателите на kpop/jpop скоро отново да имат повод за усмивки
  21. Утре пристига японският режисьор Дайчи Мурасе. Филмът Отвъд мъглата е в конкурса. 20.30 - прожекция в Одеон. В сряда от 16 ч. - прожекция в G8.
  22. helyg

    TRENDZ

    или Незабравим момент от шоуто при нас!
  23. Е, тук вече опасенията са сериозни, като видях сценариста и режисьора. "Престолонаследникът И Гон (Suho) се оказва в беда, когато е отвлечен от жена на име Че Мьонг Юн (Hong Ye Ji). Нейният план е да се омъжи за престолонаследника…"..Е, има и по-идиотски сюжети, признавам го. Е, сега вече се амбицирАх! Но великодушно ще мълча и ще пускам само емотикончета. Едно време бях писал, че не е важно дали е Сухо или полуСухо, важното е да може да играе. Но тогава не беше нещо особено. Ще го видим сега.
  24. @dido100 !!! Не се шегувай с моя любимец!!! НИ-КО-ГА! (чакай да погледна страшно) Хм Знам къде се подвизаваш и мога това Чувствай се предупреден! Чакай сега да помоля любезно. Дидо, моля те! В името на всички източни духове и западни караконджули! Моля те, не го гледай, не коментирай, великодушно замълчи! Става ли? Шегата настрана, Сухо наистина е задобрял и е в пъти по добър от онова "богато" недоразумение, което ни представи през 2018 г. Ако и сценария е приличен какво повече да искаме? Всъщност има какво - хубава музика. Надявам се на добър ост, какъвто е често към историческите драми.
  25. Нека бъдем оптимисти, може пък да умре.
  1. Зареди още активност
×
×
  • Създай нов...